|
Post by Robert Bresson on Apr 23, 2024 12:03:10 GMT 1
Witaj brzydka nieznajoma, mam pewną teorię na Twój temat.
|
|
|
Post by Nerevaryjczyk on Apr 23, 2024 12:08:42 GMT 1
No to podziel się z całą klasą, bo masz 26 postów, a ja pamiętam cię tylko z tego, że cię nie znam.
Aczkolwiek to może być dlatego, że nie chciało mi się czytać o francuskiej i polskiej kinematografii
|
|
|
Post by topielica on Apr 23, 2024 12:18:34 GMT 1
Witaj brzydka nieznajoma, mam pewną teorię na Twój temat. Podzielisz się swoimi przemyśleniami, czy każesz nam czekać?
|
|
|
Post by Robert Bresson on Apr 23, 2024 12:23:55 GMT 1
Otóż założyłbym roboczo, dla dobra rozgrywki, że cała mafia wpisała sie wczoraj, kierowana typowo mafijną presją, aby jednak coś po sobie zostawić. Wówczas Topielica i Magnus Carlsen są bezpieczni.
|
|
|
Post by Robert Bresson on Apr 23, 2024 12:24:58 GMT 1
Może widzicie to inaczej? Ja uważam, że byłoby to dość pomocne założenie w D1.
|
|
|
Post by topielica on Apr 23, 2024 12:31:49 GMT 1
Otóż założyłbym roboczo, dla dobra rozgrywki, że cała mafia wpisała sie wczoraj, kierowana typowo mafijną presją, aby jednak coś po sobie zostawić. Wówczas Topielica i Magnus Carlsen są bezpieczni. Jestem miastowym stworzeniem, ale to, że dopiero dzisiaj napisałam w wątku, wynika tylko z braku czasu wczoraj, kochany Być może strzelam sobie w płetwę, ale taka jest czysta i nieskazitelna prawda.
|
|
|
Post by Robert Bresson on Apr 23, 2024 12:37:29 GMT 1
Czym w Twoim umyśle byłoby założenie pomocnicze? Jak to widzisz?
|
|
|
Post by topielica on Apr 23, 2024 12:46:40 GMT 1
Mówisz o teorii powyżej? To byłaby kotwica, której byś się trzymał, gdybyś nie miał innego punktu podparcia.
|
|
|
Post by Robert Bresson on Apr 23, 2024 12:53:37 GMT 1
A znajdź mi na tych sześciu stronach raczej luźnych rozmów inny wyjściowy punkt podparcia.
|
|
|
Post by topielica on Apr 23, 2024 13:06:18 GMT 1
Gdybym był wśród swoich powiedział bym ‚Czołem panowie bracia’ ale jednak jestem wśród Was więc przywitam się słowami -Witam ludność chłopska- Czy wcześniejsze wypowiedzi były tylko i wyłącznie miastowej części naszej gromadki, że tak się wita?
|
|
|
Post by Robert Bresson on Apr 23, 2024 13:19:18 GMT 1
Ja odebrałem ów post jako czysto kreacyjny. Magnata, w zgodzie z naturą kreacji, chce pokazać wyższość i nas obrazić.
|
|
|
Post by topielica on Apr 23, 2024 13:24:42 GMT 1
Może i było to szukanie na siłę. Większość to bzdury i obrzucanie się kałem, bo może coś się przyklei.
|
|
|
Post by Nerevaryjczyk on Apr 23, 2024 13:26:58 GMT 1
Czym w Twoim umyśle byłoby założenie pomocnicze? Jak to widzisz? W moim jest dość zbędne. Dopóki magnus i błotniaczka będą grali niewinnie w moim odczuciu, dopóty to założenie jest zbędne. A jeśli przestaną, to założenie przestanie mnie obchodzić - no bo czasem jednak ktoś nie ma czasu napisać albo ktoś jak pizda będzie milczał, siedział na mafijnym i tylko obserwował co się dzieje.
|
|
|
Post by Robert Bresson on Apr 23, 2024 13:32:49 GMT 1
Na takim bieżącym wrażeniu "winny-niewinny" można się przejechać, zaryzykuję, że większość edycji miasto tak przegrywa.
|
|
|
Post by Nerevaryjczyk on Apr 23, 2024 13:36:38 GMT 1
A to nie wiem, nie czytałem, więc mam bardzo świeże spojrzenie.
Ale to ty bądź powściągliwy i jak przyjdzie wybierać kandydata do linczu to mi powiesz co sądzisz
|
|
|
Post by Robert Bresson on Apr 23, 2024 13:41:20 GMT 1
Bien.
|
|
|
Post by topielica on Apr 23, 2024 13:53:06 GMT 1
A to nie wiem, nie czytałem, więc mam bardzo świeże spojrzenie. Ale to ty bądź powściągliwy i jak przyjdzie wybierać kandydata do linczu to mi powiesz co sądzisz Chyba wręcz przeciwnie, złociutki, niech będzie wylewny.
|
|
|
Post by magnuscarlsberg on Apr 23, 2024 14:22:59 GMT 1
Otóż założyłbym roboczo, dla dobra rozgrywki, że cała mafia wpisała sie wczoraj, kierowana typowo mafijną presją, aby jednak coś po sobie zostawić. Wówczas Topielica i Magnus Carlsen są bezpieczni. A może załóżmy roboczo, dla dobra rozgrywki, że cała mafia nie wpisała sie wczoraj, kierowana typowo mafijnym wyczekiwaniem, aby przemknąć w tej jakże spokojnej rozgrywce. Wówczas Topielica i ja jesteśmy niebezpieczni. Z kogo uczyniłbyś dzisiaj Baltazara, Robercie?
|
|
|
Post by Nerevaryjczyk on Apr 23, 2024 14:35:11 GMT 1
A to nie wiem, nie czytałem, więc mam bardzo świeże spojrzenie. Ale to ty bądź powściągliwy i jak przyjdzie wybierać kandydata do linczu to mi powiesz co sądzisz Chyba wręcz przeciwnie, złociutki, niech będzie wylewny. ma być powściągliwy we wnioskach, nie w dyskusji
|
|
|
Post by Nerevaryjczyk on Apr 23, 2024 14:38:38 GMT 1
zresztą typ ma 33 posty, to o czym my mówimy
|
|