|
Rozgrywka
Apr 27, 2024 10:20:21 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 27, 2024 10:20:21 GMT 1
No imo się nigdzie nie wyklucza, ale ty w poście wyżej to wykluczyłeś Sam sobie zaprzeczasz Ale jak niby to wykluczyłem. Nie patrzyłem na potencjalną rolność miejską to nie ma powodu by to zakładać że od razu to wykluczyłem a ty z jakiegoś niezrozumiałego dla mnie powodu od razu sobie to założyłeś. Chłopie no, zastanawiałeś się nad tym z czego wynika styl gry cesarza i w możliwych opcjach wymieniłeś rolę mafijną a miejską nie, to nie jest wykluczenie? Jak patrząc na czyjeś motywy z góry przypisujesz mu coś z przymiotnikiem "mafijny", kiedy są inne opcje, to nie wygląda to dobrze
|
|
|
Rozgrywka
Apr 27, 2024 10:21:16 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 27, 2024 10:21:16 GMT 1
Witajcie obywatele. Dla mnie osobiście są podejrzane trzy osoby o trzech różnych charakterach: Epic rap battles of mafia- Sprawdza w umiejętny sposób szukając sojuszników i jego styl pisania mogący zmącić miastu głowy, styl gry jest dosyć ciekawy, ale do przemyślenia wiele informacji musiałbym mieć na jego temat. Stary cesarz- Nie podoba mi się jego agresywne uosobienie, nie przepadam za jego typem gry, ale może to po prostu jego postać jest taka. Również podejście i minimalnie przy swych balladach nie byłbym być skłonny, aby zostać jego bardem. No i ostatni wg mojej listy jest Patryk- Woli działać niczym pseudokibic, jego zachowanie nie jest jakieś wybitne, ale nawet jak jest miastem, to czuję, że może też miastu przeszkadzać, przez co mogą powstać frakcje w których nie znajdziemy mafii. Może być większym zagrożeniem nawet jako miasto niż mafia. O, to ciekawe Gdzie ja szukam sojuszników? Dlaczego to jest podejrzane? Które z moich postów stylem mogą mącić w głowie?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 27, 2024 10:22:25 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 27, 2024 10:22:25 GMT 1
Antonio może być w mafii ogólnie, wbija se rano od razu ze streszczeniem typów mimo znikomej aktywności wczoraj, no elegancko
|
|
|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 27, 2024 10:25:28 GMT 1
Ale jak niby to wykluczyłem. Nie patrzyłem na potencjalną rolność miejską to nie ma powodu by to zakładać że od razu to wykluczyłem a ty z jakiegoś niezrozumiałego dla mnie powodu od razu sobie to założyłeś. Chłopie no, zastanawiałeś się nad tym z czego wynika styl gry cesarza i w możliwych opcjach wymieniłeś rolę mafijną a miejską nie, to nie jest wykluczenie? Jak patrząc na czyjeś motywy z góry przypisujesz mu coś z przymiotnikiem "mafijny", kiedy są inne opcje, to nie wygląda to dobrze Ok rozumiem twój tok myślenia. Nie widziałem potrzeby uwzględniania roli miejskiej, nie aż tak wcześnie. Niech samo wyjdzie w trakcie gry zamiast z musu dlatego też wolę poczekać jak już on sam zacznie pisać normalnie.
|
|
|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 27, 2024 10:33:44 GMT 1
Antonio może być w mafii ogólnie, wbija se rano od razu ze streszczeniem typów mimo znikomej aktywności wczoraj, no elegancko Ilość merytoryki w stosunku do dotychczasowego wkładu w grę u niego to jakiś kosmos
|
|
|
Post by Antonio Carlos Jobin on Apr 27, 2024 10:45:14 GMT 1
Witajcie obywatele. Dla mnie osobiście są podejrzane trzy osoby o trzech różnych charakterach: Epic rap battles of mafia- Sprawdza w umiejętny sposób szukając sojuszników i jego styl pisania mogący zmącić miastu głowy, styl gry jest dosyć ciekawy, ale do przemyślenia wiele informacji musiałbym mieć na jego temat. Stary cesarz- Nie podoba mi się jego agresywne uosobienie, nie przepadam za jego typem gry, ale może to po prostu jego postać jest taka. Również podejście i minimalnie przy swych balladach nie byłbym być skłonny, aby zostać jego bardem. No i ostatni wg mojej listy jest Patryk- Woli działać niczym pseudokibic, jego zachowanie nie jest jakieś wybitne, ale nawet jak jest miastem, to czuję, że może też miastu przeszkadzać, przez co mogą powstać frakcje w których nie znajdziemy mafii. Może być większym zagrożeniem nawet jako miasto niż mafia. O, to ciekawe Gdzie ja szukam sojuszników? Dlaczego to jest podejrzane? Które z moich postów stylem mogą mącić w głowie? Chodziło mi, że masz grę w której jesteś 100% miastem albo 100% mafią, nie pojmuje twojej gry, przez twoje wersy początkowe trochę się pogubiłem. O to mi chodziło, ale po prostu twój styl pisania jest na tyle dobry, że potrafi on pomóc określić kto jest miastem a kto mafią. Po prostu chodziło mi, że inni są zbyt cicho, żebym mógł określić jakieś podejście.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 27, 2024 10:57:01 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 27, 2024 10:57:01 GMT 1
O, to ciekawe Gdzie ja szukam sojuszników? Dlaczego to jest podejrzane? Które z moich postów stylem mogą mącić w głowie? Chodziło mi, że masz grę w której jesteś 100% miastem albo 100% mafią, nie pojmuje twojej gry, przez twoje wersy początkowe trochę się pogubiłem. O to mi chodziło, ale po prostu twój styl pisania jest na tyle dobry, że potrafi on pomóc określić kto jest miastem a kto mafią. Po prostu chodziło mi, że inni są zbyt cicho, żebym mógł określić jakieś podejście. Czyli dlatego że mój styl pisania pomaga określić, kto jest w mafii oraz to, że inni są cicho, ja jestem podejrzany. Dobrze rozumiem? XD
|
|
|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 27, 2024 11:05:32 GMT 1
O, to ciekawe Gdzie ja szukam sojuszników? Dlaczego to jest podejrzane? Które z moich postów stylem mogą mącić w głowie? Chodziło mi, że masz grę w której jesteś 100% miastem albo 100% mafią, nie pojmuje twojej gry, przez twoje wersy początkowe trochę się pogubiłem. O to mi chodziło, ale po prostu twój styl pisania jest na tyle dobry, że potrafi on pomóc określić kto jest miastem a kto mafią. Po prostu chodziło mi, że inni są zbyt cicho, żebym mógł określić jakieś podejście. Nie rozumiem kompletnie dlaczego pijesz akurat do tego, że inni są zbyt cicho. To ich problem że nie uczestniczą teraz w dyskusji. Ty natomiast wyglądasz na tego, który szuka haków na kogoś kto obecnie jest w temacie zamiast wyciągać wnioski z tego co się wydarzyło.
|
|
|
Post by Antonio Carlos Jobin on Apr 27, 2024 11:24:01 GMT 1
Chodziło mi, że masz grę w której jesteś 100% miastem albo 100% mafią, nie pojmuje twojej gry, przez twoje wersy początkowe trochę się pogubiłem. O to mi chodziło, ale po prostu twój styl pisania jest na tyle dobry, że potrafi on pomóc określić kto jest miastem a kto mafią. Po prostu chodziło mi, że inni są zbyt cicho, żebym mógł określić jakieś podejście. Nie rozumiem kompletnie dlaczego pijesz akurat do tego, że inni są zbyt cicho. To ich problem że nie uczestniczą teraz w dyskusji. Ty natomiast wyglądasz na tego, który szuka haków na kogoś kto obecnie jest w temacie zamiast wyciągać wnioski z tego co się wydarzyło. Hmmm faktycznie, możliwe, że trochę źle podeszedłem do sprawy i się pogubiłem tutaj bardzo, ale chciałem się jedynie upewnić co do tej trójki w nieumiejętny sposób. Zabrzmiało to źle, ale po reakcji widzę, że możliwe że się myliłem stricte co do mr rap battle music. Po prostu chodziło mi, że gra za dobrze jak na miasto, co zaskoczyło mnie, dlatego chciałem dać jako podejrzanego.
|
|
|
Post by Łysonżi Dżonson on Apr 27, 2024 11:28:32 GMT 1
KOLEJNY NOWY NUMER CHUJ W TECHNO GRA NASĄCZONA SKUNEM JAK TEFLON
|
|
|
Rozgrywka
Apr 27, 2024 11:29:12 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 27, 2024 11:29:12 GMT 1
Skąd wiesz, że gram dobrze? Ja nawet nie wiem czy atakuję mafię, ty wiesz? 🤔
|
|
|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 27, 2024 11:29:16 GMT 1
Nie rozumiem kompletnie dlaczego pijesz akurat do tego, że inni są zbyt cicho. To ich problem że nie uczestniczą teraz w dyskusji. Ty natomiast wyglądasz na tego, który szuka haków na kogoś kto obecnie jest w temacie zamiast wyciągać wnioski z tego co się wydarzyło. Hmmm faktycznie, możliwe, że trochę źle podeszedłem do sprawy i się pogubiłem tutaj bardzo, ale chciałem się jedynie upewnić co do tej trójki w nieumiejętny sposób. Zabrzmiało to źle, ale po reakcji widzę, że możliwe że się myliłem stricte co do mr rap battle music. Po prostu chodziło mi, że gra za dobrze jak na miasto, co zaskoczyło mnie, dlatego chciałem dać jako podejrzanego. Ale gdzie było widoczne że gra za dobrze jak na miasto? Jakbyś miał go faktycznie jako podejrzanego to byś potrafił więcej o nim napisać niż to co zrobiłeś dzisiaj. Twojej argumentacji nadal nie kupuję, ponieważ próbujesz teraz delikatnie się wycofać z oskarżeń by nie mieć w nim wroga.
|
|
|
Post by Łysonżi Dżonson on Apr 27, 2024 11:30:14 GMT 1
ZAWIJAM EPICKIE BITWY MAFII TĄ BLETKĄ TO MNIE UNOSI W GÓRE W GÓRE JEST MI LEKKO
|
|
|
Post by Cleveland on Apr 27, 2024 11:44:25 GMT 1
Antonio, co myślisz o tym, że kiedy Patryk wczoraj się przypierdolił do Epica jego prawdziwym celem było to, żeby sobie zrobić "wejście" i pokazać, że nie jest miękkim chujem robiony?
|
|
|
Post by Łysonżi Dżonson on Apr 27, 2024 12:23:14 GMT 1
PATRYKCYFERKI, CLEVELAND I KARLOS TO MOJE ZIOMKI TO NIEWINNI KOMPADROS
|
|
|
Post by Łysonżi Dżonson on Apr 27, 2024 12:25:37 GMT 1
CLEVELANDA ODWOŁUJE POPIERDOLIŁO MI SIE CZWARTEGO DŻOJA OD RANA ROLUJE
|
|
|
Post by Łysonżi Dżonson on Apr 27, 2024 12:34:37 GMT 1
EPICKIE BITWY GRY MAFII TY KURWA ASIE STARASZ SIĘ WYGLĄDAĆ JAK NAJLEPSZY UCZEŃ W KLASIE DOBRE CHŁOPAKI Z TYLNEJ ŁAWKI CIE PIERDOLĄ WYJAŚNIĄ CIĘ PRZED SZKOŁĄ SWOJĄ STARĄ SZKOŁĄ ELO
|
|
|
Post by Łysonżi Dżonson on Apr 27, 2024 12:34:51 GMT 1
siema teraz na poważnie Łysy z tej strony
|
|
|
Post by Łysonżi Dżonson on Apr 27, 2024 12:35:16 GMT 1
robie lubie hip-hop i lubie przysmażyć to wszystko co powinniście wiedzieć
|
|
|
Rozgrywka
Apr 27, 2024 12:36:08 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 27, 2024 12:36:08 GMT 1
EPICKIE BITWY GRY MAFII TY KURWA ASIE STARASZ SIĘ WYGLĄDAĆ JAK NAJLEPSZY UCZEŃ W KLASIE DOBRE CHŁOPAKI Z TYLNEJ ŁAWKI CIE PIERDOLĄ WYJAŚNIĄ CIĘ PRZED SZKOŁĄ SWOJĄ STARĄ SZKOŁĄ ELO Łooooooooo JAK RED
|
|