|
Post by Roślina Mięsożerna on Apr 27, 2024 15:15:09 GMT 1
Witam ponownie
|
|
|
Post by Roślina Mięsożerna on Apr 27, 2024 15:15:38 GMT 1
Chciałam coś napisać, o robieniu fotosyntezy, ale w sumie to chuj wiem, czy mięsożerne rośliny robią fotosyntezę więc nie napiszę
|
|
|
Post by Roślina Mięsożerna on Apr 27, 2024 15:15:52 GMT 1
Chce ktoś coś podyskutować, mam trochę czasu?
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 27, 2024 15:17:03 GMT 1
Daj jakąś złotą myśl
|
|
|
Post by Roślina Mięsożerna on Apr 27, 2024 15:20:11 GMT 1
Element niewinny, wjebał się z niepopularną, prawdopodobnie nieprawidłową opinią z capsem, tak jakby w to wierzył i chciał być usłyszany.
|
|
|
Post by Roślina Mięsożerna on Apr 27, 2024 15:20:23 GMT 1
Teraz Ty
|
|
|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 27, 2024 15:24:34 GMT 1
Inna sprawa że zabawnie było czytać jak się ustawialiście w niej. Kiedy ERB i Patryk toczyli zażarte boje to pan ze smutną żabą w avatarze wyglądał na tego rozsądnego próbując pogodzić zwaśnione strony kupując prawdopodobnie zaufanie.
W ogóle jak już jesteś ERB jak oceniasz obecne wejście Antionego? Bo dla mnie co najwyżej neutralnie wszedł by tylko napisać o tych co najwięcej w teorii napisali (zakładam że jest do tyłu z czytaniem rozgrywki) dziwnym trafem pomijając Apu.masz zamiar być niemiły, ale się trochę cykasz i jesteś niemiły na 30%, czy po prostu tak wyszło? Nawet nie zacząłem być niemiły. Dlaczego akurat do tych dwóch postów się przyczepiłeś gdy miałem flow pisania na co przyjdzie ochota?
|
|
|
Post by Roślina Mięsożerna on Apr 27, 2024 15:25:19 GMT 1
masz zamiar być niemiły, ale się trochę cykasz i jesteś niemiły na 30%, czy po prostu tak wyszło? Nawet nie zacząłem być niemiły. Dlaczego akurat do tych dwóch postów się przyczepiłeś gdy miałem flow pisania na co przyjdzie ochota? ale podajemy do przodu kolego
|
|
|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 27, 2024 15:26:13 GMT 1
W ogóle jak to jest Apu że ty tak często wrzucasz obrazki w międzyczasie jak coś piszesz?
|
|
|
Post by Roślina Mięsożerna on Apr 27, 2024 15:26:47 GMT 1
W ogóle jak to jest Apu że ty tak często wrzucasz obrazki w międzyczasie jak coś piszesz? pewnie jest w mafii obrazkowej
|
|
|
Post by Roślina Mięsożerna on Apr 27, 2024 15:27:33 GMT 1
Co to w ogóle za posty Ian Douglas, o co tu chodzi bo nie rozumiem. Jaka jest twoja opinia o apu?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 27, 2024 15:30:13 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 27, 2024 15:30:13 GMT 1
Ian od rana zarzuty konstruuje tak, jakby nie za bardzo miał na nie pomysł
|
|
|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 27, 2024 15:31:03 GMT 1
Co to w ogóle za posty Ian Douglas, o co tu chodzi bo nie rozumiem. Jaka jest twoja opinia o apu? Próbuję go wybadać czy ma zamiar ciągnąć tą swoją kreację z tym wrzucaniem obrazków i czy już zacznie trochę więcej pisać zamiast wstawiać co chwila obrazki z których ciężko mi cokolwiek wyciągnąć.
|
|
|
Post by Roślina Mięsożerna on Apr 27, 2024 15:31:18 GMT 1
Co tu się dzieje, ja się pojawiam a tu wszyscy nagle jakby kije sobie w dupe wsadzili, co jeden to większy.
|
|
|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 27, 2024 15:31:49 GMT 1
Ale co lepszego jest do roboty? Mając zastane tyle ile zostało zastane próbuję wyciągnąć z tego jak najwięcej wiedząc że to cholernie trudna robota będzie.
|
|
|
Post by Roślina Mięsożerna on Apr 27, 2024 15:32:41 GMT 1
Co to w ogóle za posty Ian Douglas, o co tu chodzi bo nie rozumiem. Jaka jest twoja opinia o apu? Próbuję go wybadać czy ma zamiar ciągnąć tą swoją kreację z tym wrzucaniem obrazków i czy już zacznie trochę więcej pisać zamiast wstawiać co chwila obrazki z których ciężko mi cokolwiek wyciągnąć. to powiedz mi co jeszcze myślisz o:
Antonim Clevlandzie Łysondżi Dżonsonie
|
|
|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 27, 2024 15:38:26 GMT 1
Próbuję go wybadać czy ma zamiar ciągnąć tą swoją kreację z tym wrzucaniem obrazków i czy już zacznie trochę więcej pisać zamiast wstawiać co chwila obrazki z których ciężko mi cokolwiek wyciągnąć. to powiedz mi co jeszcze myślisz o:
Antonim Clevlandzie Łysondżi Dżonsonie
W Antonim już od początku nie spodobało mi się jego wejście i dalsza jego twórczość wcale nie była lepsza.
Clevland ma mały plusik ode mnie za rozruszanie tematu, ale tylko tyle. Nic więcej za co można by było go potencjalnie uniewinnić.
Łysondżi Dżonson wygląda najlepiej z tej trójki. Wygląda na szefa co wszedł po swoje i zaczął rozstawiać po kątach.
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 27, 2024 15:39:43 GMT 1
Ja jeszcze nie wiem, póki co zagrał e4 i mnie podejrzewa od pierwszego dna, ale dla odmiany chce zlinczować mojego niewinnego, więc zobaczymy jak się rozwinie
|
|
|
Post by Roślina Mięsożerna on Apr 27, 2024 15:41:38 GMT 1
dobra, korzenie trochę zapuszczone, idę. Może będę przed linczem (21 nie?).
|
|
|
Post by Roślina Mięsożerna on Apr 27, 2024 15:42:37 GMT 1
Jeszcze jedno, tu bym nie celował (uszeregowane):
Ape Element Patryk Rap Battles Cesarz
|
|