|
Post by patryk2703 on Apr 26, 2024 19:17:43 GMT 1
Panie Robercie mógłbym pomóc zredukować nadmierną tkankę tłuszczową.
|
|
|
Post by patryk2703 on Apr 26, 2024 19:18:44 GMT 1
2703 to po prostu dzień oraz miesiąc urodzenia. Patryk było zajęte.
|
|
|
Post by Antonio Carlos Jobin on Apr 26, 2024 19:19:26 GMT 1
Witajcie obywatele. Przypływam do was z gorącej Brazylii szerzyć spokojną i piękną pieśń, która potraktuje złych wrogów swoją mocą. Do broni bracia, wygrywać nam czas! Po czyjej stronie chcesz wygrywać? Miasto jest moim zarobkiem, dla niego więc pracować trzeba, jeśliby nie było miasta, gdzieżby zarabiał muzyk? Trzeba liczebnością obalić wroga, i zaniechać jego sile
|
|
|
Post by starycesarz on Apr 26, 2024 19:19:27 GMT 1
Panie Robercie mógłbym pomóc zredukować nadmierną tkankę tłuszczową. OKŁAMYWANIE KRÓLA TO WIELKA ZBRODNIA!
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 26, 2024 19:19:31 GMT 1
starycesarz jest niemiły dla pozostałych uczestników zabawy i Apu myśli sobie, że on tylko stara się wyglądać na takiego groźnego i tak naprawdę to oszukuje
|
|
|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 26, 2024 19:20:33 GMT 1
Po czyjej stronie chcesz wygrywać? Miasto jest moim zarobkiem, dla niego więc pracować trzeba, jeśliby nie było miasta, gdzieżby zarabiał muzyk? Trzeba liczebnością obalić wroga, i zaniechać jego sile Liczebnością czyli mafijną partyzantką popieraną przez motłoch? Tutaj potrzeba silnej ręki a nie słuchania się paniki motłochu.
|
|
|
Post by starycesarz on Apr 26, 2024 19:22:51 GMT 1
Panie Robercie mógłbym pomóc zredukować nadmierną tkankę tłuszczową. starycesarz jest niemiły dla pozostałych uczestników zabawy i Apu myśli sobie, że on tylko stara się wyglądać na takiego groźnego i tak naprawdę to oszukuje SŁYSZAŁEŚ, KRÓL JEST ZA GRUBY NA SWOJĄ ZBROJĘ! ZNAJDŹ ROZCIĄGACZ DO NAPIERŚNIKA! ALE JUŻ!
|
|
|
Rozgrywka
Apr 26, 2024 19:24:07 GMT 1
via mobile
Post by Łysonżi Dżonson on Apr 26, 2024 19:24:07 GMT 1
JESTEM WAMPIREM Z PROMILEM
|
|
|
Post by Antonio Carlos Jobin on Apr 26, 2024 19:24:24 GMT 1
Miasto jest moim zarobkiem, dla niego więc pracować trzeba, jeśliby nie było miasta, gdzieżby zarabiał muzyk? Trzeba liczebnością obalić wroga, i zaniechać jego sile Liczebnością czyli mafijną partyzantką popieraną przez motłoch? Tutaj potrzeba silnej ręki a nie słuchania się paniki motłochu. Choć przetrwać będę chciał i zwyciężyć mafijną rebelię, to wciąż chcę śpiewać i grać dla zwycięzcy, mam nadzieję, że moje międzykontynentalne umiejętności w mych sambach wywołają niegodziwców w celu zwycięstwa naszego.
|
|
|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 26, 2024 19:26:04 GMT 1
Liczebnością czyli mafijną partyzantką popieraną przez motłoch? Tutaj potrzeba silnej ręki a nie słuchania się paniki motłochu. Choć przetrwać będę chciał i zwyciężyć mafijną rebelię, to wciąż chcę śpiewać i grać dla zwycięzcy, mam nadzieję, że moje międzykontynentalne umiejętności w mych sambach wywołają niegodziwców w celu zwycięstwa naszego. Zwycięzca powinien być tylko jeden czyli wolny kraj, a nie mafijne partyzantki. Zdrajcy są niemile widziani.
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 26, 2024 19:27:03 GMT 1
Liczebnością czyli mafijną partyzantką popieraną przez motłoch? Tutaj potrzeba silnej ręki a nie słuchania się paniki motłochu. Choć przetrwać będę chciał i zwyciężyć mafijną rebelię, to wciąż chcę śpiewać i grać dla zwycięzcy, mam nadzieję, że moje międzykontynentalne umiejętności w mych sambach wywołają niegodziwców w celu zwycięstwa naszego. liczę, że coś razem zagramy
|
|
|
Post by patryk2703 on Apr 26, 2024 19:27:23 GMT 1
Chciałem jeszcze przestrzec, że ta rozgrywka nie nadaje się dla dzieci, czy dla osób nieletnich dlatego chciałbym teraz przestrzec, żeby zabrać od komputera czy wyłączyć telefony, żeby dzieci tego nie czytały, bo prawdopodobnie będą padać tu ostre słowa.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 26, 2024 19:36:34 GMT 1
via mobile
Post by Roślina Mięsożerna on Apr 26, 2024 19:36:34 GMT 1
Jestem lojalna
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 26, 2024 19:37:31 GMT 1
skoro niemiły pan już sobie poszedł, to pozostałych zapraszam do miłej zabawy w fajnym towarzystwie frens
|
|
|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 26, 2024 19:39:19 GMT 1
|
|
|
Post by Roślina Mięsożerna on Apr 26, 2024 19:39:56 GMT 1
|
|
|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 26, 2024 19:40:43 GMT 1
Kolejny co przysięga wierność miastu, a przyjdzie co do czego wbije nóż w plecy pod naciskiem obcych.
|
|
|
Post by patryk2703 on Apr 26, 2024 19:41:53 GMT 1
Zdradza Pan cechy umysłu paranoicznego Panie Douglas.
|
|
|
Post by Roślina Mięsożerna on Apr 26, 2024 19:42:52 GMT 1
Kolejny co przysięga wierność miastu, a przyjdzie co do czego wbije nóż w plecy pod naciskiem obcych. Jestem najbardziej miastowym miastem ze wszystkich miast które kiedykolwiek miastowały!
|
|
|
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 26, 2024 19:42:53 GMT 1
EEEEPIC RAP BATYLSOFMAFIAAAAA ...
ME
VERSUS
MAAAFIAAAAA!
Cześć gamonie, dawno mnie nie widzieliście po tej stronie Forum płonie, ja w to wierzę - mafii zwycięstw to jest koniec Nie pozwolę na obronę, dzisiaj miasto ze mną w składzie Na łopatki mafię kładzie, jestem końcem waszych marzeń
Po kolei ślę wam bomby, pierwszy jest ten cesarz staruch Jeśli jesteś w mafii - żałuj, lepiej wołaj sardaukarów Ja nie pukam kulturalnie, tylko wjeżdżam z buta w drzwi Tyś jest wielki imperator, mnie wołają Muad'Dib!
Dalej Cleveland, nie chce mi się nawet tutaj znęcać Obiecaj, że nie jesteś w mafii, no bo będzie nędza Bez skrupułów nakręcam lincz na mieście z ju es ej Nie pomoże ci w tej walce dzisiaj nawet LeBron Dżejms!
Ian Douglas Smith? Nawet nie znam cwela Ale miasto jak Rodezja - zmienia se lidera A jak jesteś w mafii, no to mafia będzie jak Zimbabwe Po kompromitacji cwela będzie chciała zmienić nazwę
Element wnętrza, jesteś w mafii? No to bój się boga Jeden nierozważny ruch, łapię klamki i gram w prop hunt To wojna - a ty jesteś tylko rekwizytem Na razie ładnie proszę, więc współpracuj lepiej typie
Patryk sterydziarzu, to by było bardzo głupie Gdybym się dowiedział, że to mafia kłuje cię po dupie W ogóle co to jest za nick - patryk dwa siedem zero trzy Dzisiaj dowiemy się czy siedzi tam git, czy zero tkwi!
Roślina mięsożerna, niby groźna, jak ją spotkasz W mafii kitra się po kątach, parapetowa paprotka Nie oszukuj się wiecheciu, tylko miasto robi ruchy Ty zaklinaj rzeczywistość, lecz i tak wpierdalasz muchy
Antonio Carlos Jobin - nie wiem, czy jest w mafii Ale w sumie mógłby nie być, no bo lubię mjuzik z Brazil Możemy być kumplami, lecz zawiedź zaufanie moje A ci rozpierdolę w drzazgi twoją guitarrę na głowie
Łysonżi Dżonson, nawet imię ma jakby był łakiem Nie umie rapować, pewnie nie umie też grać w mafię Nie ma się co przejmować, jakby stał po stronie tamtej Dissować polski rap to jak dissować dziecko z downem
Ostatni Apu Apustaja, kurwa, gugu gaga Imię jak z elementarza, w avku smutna żaba Jak wylosowałeś mafię, to się lepiej przyznaj, chłopak Bo jak otworzę japę, to mi dadzą ksywę bocian!
To tyle - nie marnuję na was nawet wersu więcej Jesteś w mafii, to się pierdol, a współpracuj ze mną w mieście!
...
WHO WON?
WHO'S NEXT?
YOU DECIIIIDE!
EEEEPIC RAP BATYLSOF...
...MAFIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|