nie no więc słuchajcie mnie, ta gra jest prosta o ile element wnętrza nie jest totalnym pajacem
mamy 7-1
niedziela:
6-1 po linczu
5-1 po mordzie
poniedziałek:
4-1 po linczu
3-1 po mordzie
wtorek:
2-1 po linczu
wliczając sprawdzenie mnie (xD) są więc dwa lincze
NO I TERAZ TAK:
patryk2703 - no dla mnie był niewinny, teraz jeżeli element nie sclownował, to jest jeszcze chyba mechanicznie uniewinniony, jeszcze przed uświadomieniem sobie tego sie zaczynałem zastanawiać, teraz chyba nie ma sensu
smith, cleveland - no to są podobne przypadki, póki co daję ich na sam czub, zobaczymy co mi z tego wyjdzie, ale od końca:
obaj głosowali na antonio. zejście przez któregokolwiek z nich powodowałoby, że lecę ja. raczej odnotowuję fakt, bo skoro mafia wiedziała już przed głosowaniem, że antonio raczej nie będzie, to i nawet w przypadku udanej wajchy d1 na mnie antonio dalej może być do liczu, a spotlight idzie w ciebie. no teoretycznie.
tylko jak ty chcesz to wygrać będąc clevelandem albo smithem w mafii, jeżeli w d1 nie przerzucasz się na swojego? przecież jak tutaj ludzie wrotki odpalą to ci linczów braknie na podejrzanych
no i on top of that są inne rzeczy wokół gry, tj. że cleveland wyciągając to potencjalnie mechaniczne uniewinnienia patryka tym bardziej by grał przeciwko sobie i że niewinność smitha przebijała już się gdzieś tam na kilka godzin przed linczem, no ja odkładam na bok
starycesarz - może tu, blisko do piętra niżej, ale mówię jak to widzę na teraz:
tak, jak przed samym linczem myślałem, że go linczujem i kończymy, tak serio uważam, że to jest taki prawie townslip, który opisałem tutaj:
mafiacorner.boards.net/post/116113/threadno i ta jego reakcję potem odbieram jako jednoznacznie miejską, gość CZUJE
mógł zniknąć mafijnie d1, mógł potem robić jakieś dziwne rzeczy, ale jest człowiekiem z krwi i kości i mi to wystarcza, żeby go dawać do zielonej drabinki
epic rap battles - tutaj jest trochę jak wyżej, tylko gorzej xD
jest niżej, bo logikę gry łatwiej oddać w mafi niż emocje, ale też go uniewinniam/ałem, chyba am, za jedną rzecz z d1, bo ja lubię sobie znaleźć jedną rzecz i potem się trzymać jej albo wypuścić jak wejdzie inflacja rzeczy i ta jedna to już nie jest dużo, ale trzymam argument z początku gry o logice gry,
mafiacorner.boards.net/post/115505/threadteraz jak się potwierdziło, że w parze patryk-epic jest max jeden mafioza, to tym bardziej trzeba go trzymać
NATOMIAST faktem jest to, co pisał wnętrze, że on dzisiaj taki trochę na laurach jakby i mafii nie szukał, więc jakby co to go lać biczem po dupie aż się weźmie za robotę
w ogóle jak on jest niewinny, a chyba jest, to ta wymiana nasza w 3 z patrykiem była w chuj mocarna i to jest miasto at its finest, jak się potwierdzi to długo z tego będę dumien
no i dochodzimy do dwóch ludzi, co bym ich linczował w tym układzie
paprotka - a huj kurwa nie podobasz mi się przez łowienie wajchy na apu i z logiki gry oraz w huj dziwne posty motywujące, kogo ty próbujesz oszukać xDDD
z głosowania to jak ktoś miał tam porobić to właśnie kolega z doniczki
no ale wracając, w sumie do 20:50 byłeś dla mnie w miarę mocnym niewinnym, jesteś tutaj trochę drogą eliminacji i myślę, że kolejka do ciebie nie dojdzie
łysonżi dżonson - no ja w zasadzie nie wiem, co mam powiedzieć, zostajesz mi
i dalej cie nic nie broni
start był niezły, w dużej edycji by uszło, tutaj samemu było trzeba ciągnąć wóz z węglem i nie dało rady, takie żyćko byku
no nie mogę nic rzucić na temat twojej niewinności i to niestety wystarcza
pewnie zlinczujecie rapera i gra się skończy, dlatego też w następnym poście będzie podsumowanie postaci apu