|
Post by patryk2703 on Apr 28, 2024 16:49:40 GMT 1
Jak na was patrzę to mam ochotę na jakąś dupeczkę z matametycznym umysłem. Żeby dla odmiany ktoś w moim otoczeniu potrafił 2+2 dodać. Wy małpy.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2024 16:49:52 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 28, 2024 16:49:52 GMT 1
Dobrze więc, skoro i tak jestem szejmowany, to już się nie wstydzę napisać No to dawaj, ja moje szejmowanie odłożę na bok, jak się wykażesz coś
|
|
|
Post by starycesarz on Apr 28, 2024 16:50:24 GMT 1
Dzisiaj Klawisz w Patryka, albo we mnie. Albo zostanie rozliczony po edycji. 90% postów Clevelanda to napierdalanie Antonio. Czy takie posty nie zostawiają furtki do tego, że Paprykos jednak nie jest mechanicznie uniewinniony? Podbijam
|
|
|
Post by starycesarz on Apr 28, 2024 16:51:28 GMT 1
Bo przecież nie jest powiedziane, że klawisz wiedział, że zginie, mógł wskazać na ten mniej oczywisty z swoich dwóch typów
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2024 16:51:30 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 28, 2024 16:51:30 GMT 1
Dzisiaj Klawisz w Patryka, albo we mnie. Albo zostanie rozliczony po edycji. 90% postów Clevelanda to napierdalanie Antonio. Czy takie posty nie zostawiają furtki do tego, że Paprykos jednak nie jest mechanicznie uniewinniony? W sensie że Clevelanda zamknął? No może tak być, ja od początku mówiłem że bez info od klawisza to mechaniczne rozważania są chuja warte, szczególnie na podstawie cudzych postów
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2024 16:52:12 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 28, 2024 16:52:12 GMT 1
Jak na was patrzę to mam ochotę na jakąś dupeczkę z matametycznym umysłem. Żeby dla odmiany ktoś w moim otoczeniu potrafił 2+2 dodać. Wy małpy. A ja mam ochotę na sterydziarza które mi to 2 do 2 doda i skończy dzisiaj edycję, znajdzie się taki?
|
|
|
Post by patryk2703 on Apr 28, 2024 16:52:59 GMT 1
Tak kolego ja pracuję nad tym w swoim umyśle. Żebyś ty już pracować nie musiał.
|
|
|
Post by starycesarz on Apr 28, 2024 16:53:22 GMT 1
I co mi się nie podoba w Patryku – gość gra tak przerysowanego siebie, tak się wozi, siedzi w nocy w temacie, śpiewa sobie, ostentacyjnie pokazuje, że nawet nie wie co się wydarzyło, pyta o zmienianie głosu, a ostatecznie ma w to wyjebane.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2024 16:53:36 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 28, 2024 16:53:36 GMT 1
No to zajebiście, to ja czekam na wyniki
Tylko tak przed 20 bym prosił
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2024 16:54:21 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 28, 2024 16:54:21 GMT 1
I co mi się nie podoba w Patryku – gość gra tak przerysowanego siebie, tak się wozi, siedzi w nocy w temacie, śpiewa sobie, ostentacyjnie pokazuje, że nawet nie wie co się wydarzyło, pyta o zmienianie głosu, a ostatecznie ma w to wyjebane. Plus jak sobie porównasz jego dzisiejszą osobowość z wczorajszą to jest dwóch innych typów imo Ale nie wiem o czym to w sumie świadczy
|
|
|
Post by starycesarz on Apr 28, 2024 16:55:57 GMT 1
no bo ja na ten przykład uważam, że jak wchodzisz z pierwszym postem w rozgrywkę i pokazujesz, że chcesz sobie pograć i coś poświrować, od samego początku agresywnie wjeżdżasz w kogoś (z tym nickiem patryka), przez co też się jakoś ustawiasz w temacie, to potem to nie dajesz się stłamsić jakiemuś atakowi z pizdy i nie chowasz się do nory na kilkanaście minut, żeby dalej pisać posty o niczym ja nie wiem, czego się spodziewałem, ale dostałem coś innego o czym to świadczy - zobaczymy A to jest super post, nie spojrzałem tak wnikliwie na to. Tutaj faktycznie można odnieść wrażenie, że gracz emocjonalnie nie podołał. I np. taki moment, gdzie Paprykos określa się, jakby post Apu Papu dopiero otworzył mu oczy na ten aspekt na mnie, a minuty wcześniej napisał coś z identycznym clou: a co powiesz o starymcesarzu, jest w mafii czy nie? Dla mnie reagował, jakby słabo znosił napór. Nie wiem, czy jest w mafii.
|
|
|
Post by patryk2703 on Apr 28, 2024 16:56:01 GMT 1
I co mi się nie podoba w Patryku – gość gra tak przerysowanego siebie, tak się wozi, siedzi w nocy w temacie, śpiewa sobie, ostentacyjnie pokazuje, że nawet nie wie co się wydarzyło, pyta o zmienianie głosu, a ostatecznie ma w to wyjebane. Ale widzisz ja się ani razu nawet nie zająknąłem o tym, że jesteś w mafii. Jak myślisz dlaczego?
|
|
|
Post by starycesarz on Apr 28, 2024 16:57:46 GMT 1
Będę z wami szczerty panowie, mi się dzisiaj kurewsko nie chce, we wtorek będę chciał być mentalnie skupiony na półfinale Ligi Mistrzów, to zróbmy tak, że klaryfikujemy to dzisiaj
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 28, 2024 16:58:12 GMT 1
A to jest super post, nie spojrzałem tak wnikliwie na to. Tutaj faktycznie można odnieść wrażenie, że gracz emocjonalnie nie podołał. I np. taki moment, gdzie Paprykos określa się, jakby post Apu Papu dopiero otworzył mu oczy na ten aspekt na mnie, a minuty wcześniej napisał coś z identycznym clou: Dla mnie reagował, jakby słabo znosił napór. Nie wiem, czy jest w mafii. no ja nie będę się bawić teraz w adwokata patryka, ale dla mnie obie wypowiedzi dotyczą czegoś innego
|
|
|
Post by patryk2703 on Apr 28, 2024 16:59:08 GMT 1
StaryCesarz dla mnie jest niewinny, winna jest epicka rapowa bitwa. Jak spojrzałem sobie jak bardzo epicka rapowa bitwa jest winna na stronie 9 i 10 to mi się również odechciało nawet czytać resztę rozgrywki.
|
|
|
Post by starycesarz on Apr 28, 2024 16:59:27 GMT 1
I np. taki moment, gdzie Paprykos określa się, jakby post Apu Papu dopiero otworzył mu oczy na ten aspekt na mnie, a minuty wcześniej napisał coś z identycznym clou: no ja nie będę się bawić teraz w adwokata patryka, ale dla mnie obie wypowiedzi dotyczą czegoś innego Teraz ty się bawisz w semantykę, obie wypowiedzi dotyczą tego samego "skilla"
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2024 16:59:50 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 28, 2024 16:59:50 GMT 1
🤷🏼♂️
|
|
|
Post by patryk2703 on Apr 28, 2024 17:00:22 GMT 1
Zwłaszcza że ja dzisiaj jestem mordowany najpewniej. To po co ja mam czas tracić tym bardziej?
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 28, 2024 17:00:32 GMT 1
no ja nie będę się bawić teraz w adwokata patryka, ale dla mnie obie wypowiedzi dotyczą czegoś innego Teraz ty się bawisz w semantykę, obie wypowiedzi dotyczą tego samego "skilla" nieeee
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 28, 2024 17:01:26 GMT 1
albo huj zrobimy inaczej patryk wytłumacz xD
|
|