|
Post by Łysonżi Dżonson on Apr 28, 2024 21:00:25 GMT 1
ja mam poczucie że jestem globalnie uniewinniony i nikt mi nic nie może zrobić. ale gdzie mnie ktoś chciał wywalac w linczu, Chyba nikt nie chciał. Dopóki Apu i Ian żyją to można mi ciągnąć. No tak no ale to są dwa żywe trupy. chłop zgrywa wielkiego chojraka, kreuje jakąś dziwną narrację i struga pozy chłopy serio, spójrzcie na jego grę, TO JEST MAFIA w razie gdybym padł, to trzeba go wyjebać w pierwszej kolejności jakbym nie padł, to też jeszcze to pierdolenie od rana, że on dzisiaj padnie w mordzie, kiedy tak naprawdę nie zrobił NIC, poza nawalaniem we mnie niewinnego - no jeśli mafia zamordowałaby kogoś takiego, to znaczy że mamy do czynienia z jakimiś kurwa masochistami albo półgłówkami chłop jedynie pierdoli o tym, jaki jest zajebisty, a jak przychodzi do gry, nie ma tam krzty substancji, skupia się tylko na kreowaniu swojej pozycji patryk mafia i elo (a jak jakimś cudem się mylę, to Apu xd) kurwa jak to jest, że Ty mi nie dałeś tego cleara na cesarzu przed mordem?
|
|
|
Post by patryk2703 on Apr 28, 2024 21:00:29 GMT 1
Cleveland mega chujowe to było.
|
|
|
Post by Łysonżi Dżonson on Apr 28, 2024 21:00:47 GMT 1
chłop zgrywa wielkiego chojraka, kreuje jakąś dziwną narrację i struga pozy chłopy serio, spójrzcie na jego grę, TO JEST MAFIA w razie gdybym padł, to trzeba go wyjebać w pierwszej kolejności jakbym nie padł, to też jeszcze to pierdolenie od rana, że on dzisiaj padnie w mordzie, kiedy tak naprawdę nie zrobił NIC, poza nawalaniem we mnie niewinnego - no jeśli mafia zamordowałaby kogoś takiego, to znaczy że mamy do czynienia z jakimiś kurwa masochistami albo półgłówkami chłop jedynie pierdoli o tym, jaki jest zajebisty, a jak przychodzi do gry, nie ma tam krzty substancji, skupia się tylko na kreowaniu swojej pozycji patryk mafia i elo (a jak jakimś cudem się mylę, to Apu xd) kurwa jak to jest, że Ty mi nie dałeś tego cleara na cesarzu przed mordem? masz szczęście epic
|
|
|
Post by Cleveland on Apr 28, 2024 21:00:52 GMT 1
Chyba jednak nie.
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 28, 2024 21:00:55 GMT 1
patryk
ręce do góry
|
|
|
Post by patryk2703 on Apr 28, 2024 21:01:18 GMT 1
Imo ERB mafia lub Cleveland podtrzymuje to kurwa no prosta gra jest.
|
|
|
Post by Łysonżi Dżonson on Apr 28, 2024 21:01:19 GMT 1
Cleveland chyba jest krok za mafią, koleś wie o co chodzi
|
|
|
Post by Łysonżi Dżonson on Apr 28, 2024 21:01:42 GMT 1
Imo ERB mafia lub Cleveland podtrzymuje to kurwa no prosta gra jest. zrób iso clevelanda i odwołaj
|
|
|
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 28, 2024 21:01:45 GMT 1
chłop zgrywa wielkiego chojraka, kreuje jakąś dziwną narrację i struga pozy chłopy serio, spójrzcie na jego grę, TO JEST MAFIA w razie gdybym padł, to trzeba go wyjebać w pierwszej kolejności jakbym nie padł, to też jeszcze to pierdolenie od rana, że on dzisiaj padnie w mordzie, kiedy tak naprawdę nie zrobił NIC, poza nawalaniem we mnie niewinnego - no jeśli mafia zamordowałaby kogoś takiego, to znaczy że mamy do czynienia z jakimiś kurwa masochistami albo półgłówkami chłop jedynie pierdoli o tym, jaki jest zajebisty, a jak przychodzi do gry, nie ma tam krzty substancji, skupia się tylko na kreowaniu swojej pozycji patryk mafia i elo (a jak jakimś cudem się mylę, to Apu xd) kurwa jak to jest, że Ty mi nie dałeś tego cleara na cesarzu przed mordem? jakiego cleara, ja se go uniewinniam na czutkę z gry a ty ode mnie jakiegoś hard cleara oczekujesz są inni bardziej winni i tyle ale jak chcesz to ci go jutro przeanalizuję
|
|
|
Post by Cleveland on Apr 28, 2024 21:02:40 GMT 1
Jakby nie to mechaniczne uniewinnienie, to odpaliłbym Patryka. A tak jest nietykalny.
|
|
|
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 28, 2024 21:03:29 GMT 1
Jakby nie to mechaniczne uniewinnienie, to odpaliłbym Patryka. A tak jest nietykalny. nie masz żadnej pewności co do tego, kogo zamykał klawisz
|
|
|
Post by patryk2703 on Apr 28, 2024 21:04:24 GMT 1
|
|
|
Post by Łysonżi Dżonson on Apr 28, 2024 21:04:38 GMT 1
kurwa jak to jest, że Ty mi nie dałeś tego cleara na cesarzu przed mordem? jakiego cleara, ja se go uniewinniam na czutkę z gry a ty ode mnie jakiegoś hard cleara oczekujesz są inni bardziej winni i tyle ale jak chcesz to ci go jutro przeanalizuję chce
|
|
|
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 28, 2024 21:04:53 GMT 1
ale ty apu coś za szybko w tego patryka wlazłeś, jaki miałeś na nim read przed linczem?
|
|
|
Post by Łysonżi Dżonson on Apr 28, 2024 21:04:59 GMT 1
jak nie znajde nic lepszego do roboty w urlop to też to zrobie
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 28, 2024 21:05:23 GMT 1
ale ty apu coś za szybko w tego patryka wlazłeś, jaki miałeś na nim read przed linczem? później powiem
|
|
|
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 28, 2024 21:08:55 GMT 1
W OGÓLE POPATRZCIE KURWA NA MORD
poleciał Ian, wcześniej poleciał Roślinka w linczu
zostało nas dwóch głosujących na Antonio w d1
JAKI INTERES MAFIOZO MIAŁBY W MORDOWANIU SIEDZĄCYCH NA MAFIOZIE, JEŻELI SAM BY SIEDZIAŁ?
|
|
|
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 28, 2024 21:09:45 GMT 1
Przecież jeżeli to byłby którykolwiek z grona ja - cleveland, to ułatwiamy miastu oddanie strzału
szczególnie że ja sam też wygłosowałem tego Roślinkę, kiedy mogłem się podłączyć pod Łysonhżiego xD
|
|
|
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 28, 2024 21:09:57 GMT 1
to się nie klei chłopaki
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 28, 2024 21:10:24 GMT 1
znaczy no bądźmu szczerzy, wyjebanie iana byłoby worth nawet jak tam siedzi
a kurwa ty też tam jesteś xD wygodnie
ale w zasadzie się zgadzam