|
Post by Apu Apustaja on Apr 28, 2024 22:09:54 GMT 1
pomidor
|
|
|
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 28, 2024 22:10:51 GMT 1
sprawa jest prosta - jeżeli na tym etapie rozgrywki jesteś w mieście dalej myślisz o mnie albo o Clevelandzie jako o mafii, to jesteś durniem
A wiem, że durniem nie jesteś
I wiem, że gdybyś był w mieście, to już dawno byś widział moją niewinność, a nie tak głupio brnął w wersję ze mną w mafii, bo wiesz, że switch na kogoś innego będzie wyglądał głupio w tym momencie
tyle mam do powiedzenia na ten temat - jak jednak postanowisz porozmawiać ze mną w jakimkolwiek rozsądnym kierunku to daj znać
|
|
|
Post by patryk2703 on Apr 28, 2024 22:11:58 GMT 1
sprawa jest prosta - jeżeli na tym etapie rozgrywki jesteś w mieście dalej myślisz o mnie albo o Clevelandzie jako o mafii, to jesteś durniem A wiem, że durniem nie jesteś I wiem, że gdybyś był w mieście, to już dawno byś widział moją niewinność, a nie tak głupio brnął w wersję ze mną w mafii, bo wiesz, że switch na kogoś innego będzie wyglądał głupio w tym momencie tyle mam do powiedzenia na ten temat - jak jednak postanowisz porozmawiać ze mną w jakimkolwiek rozsądnym kierunku to daj znać Co on pierdoli Kurwa.
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 28, 2024 22:27:10 GMT 1
patryk weź mi jedno powiedz
na stronie siódmej obaj z epic rapem jesteśmy niewinni, przynajmniej póki inni nie będą grać miastowo na stronie 9 i 10 epic rap jest już w chuj mafijny i jedziesz z nim
kurwa no
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 28, 2024 22:30:43 GMT 1
|
|
|
Post by starycesarz on Apr 28, 2024 22:36:44 GMT 1
Jestem, ale chciałem iść już spać
Przełóżmy to na jutro
|
|
|
Post by Cleveland on Apr 28, 2024 23:51:49 GMT 1
starycesarz Łysonżi Dżonson patryk2703 Epic Rap Battles of Mafia Apu Apustaja Cleveland
Kto jest najbardziej śliski, kto jest najbardziej szczery? Kto by pozwolił, żeby Antonio wypierdolił się na mordę, tak jak to zrobił, a kto starałby mu się jakoś na tym discordzie pomóc?
Pomyślę jutro(czyli dziś).
|
|
|
Post by Cleveland on Apr 28, 2024 23:52:32 GMT 1
Ale w pierwszym głosowaniu najgorzej wyglądają cesarz, patryk i Łosonżi.
|
|
|
Post by Cleveland on Apr 28, 2024 23:56:10 GMT 1
A Apu, jako mający drugą największą ilość głosów, miał związane ręce.
|
|
|
Post by Cleveland on Apr 29, 2024 0:15:14 GMT 1
Antonio vs ten raper co nie pamiętam jak się nazywa mi się dzisiaj podoba. Zaraz go znajdę na liście graczy i oddam głos Myślałem o Łysonżim też Tylko on ma potencjalnie wolf equity z takim brazylijczykiem i nie wiem czy jego bym nie wolał w pierwszej kolejności Nie będę się wypowiadał za innych, ja tego nie oczekuję. Ja po prostu spodziewałem się z Twojej strony czegoś mocniejszego. Jakiejś bardziej kreatywnej propozycji na lincz, może chęci większego wpływu na ten lincz, może jakiegoś pokazania, że zależy ci na wygranej gierce miasta. No na razie tego nie widzę, więc budzi to moje wątpliwości. Roślina chcę dzisiaj z tobą współpracować Na ile ten Lysonżi twoim zdaniem to dzisiaj dobry pomysł? eliminowałem sobie cele na dzisiejszy lincz przez pryzmat "no zrobił X, co może być miastowe" to mi został Łysonżi, Antonio i Cleveland na pozostałych dzisiaj raczej nie będę chciał głosować, jedni są frens, inni nie są frens, ale głosu bym tam nie słał w obecnym układzie na planszy z tej trójki łysonżi ma dla mnie największy potencjał na uniewinnienie się, który lincz jest bardziej leniwy, antonio czy cleveland? nikt mnie nie będzie próbować przekonać do głosowania poza podaną przeze mnie trójką? A ten Antonio Banderas? Ja tam nie czułem roli, ale to może moje skrzywione spojrzenie no ja jestem antonio vs łysondżi szczerze mówiąc. Wydaje mi sie, że antonio łatwiej idzie, dlatego wolałbym łysondżiego.
Nie ufam apu, więc nie szedłbym w clevelanda.
no tak. Cleveland to łatwy lincz. Moja teza jest taka, że zbyt łatwy dla gracza, który gra tak jak ty. no ale to co sugerujesz w tym momencie, bo ja dalej tego nie rozumiem okej, załóżmy, że kwestie mety czy tożsamości nie grają roli masz więc gracza apu apustaja, który chyba wyrabia sobie pozycję w miarę mocnego miastowego a następnie proponuje, w twojej ocenie, najłatwiejszy lincz no okej, tylko moje pytanie brzmi: i co dalej? no bo masz następujące wersje: - apu jest niewinny, proponuje łatwy lincz, ty jesteś zawiedziony - apu jest winny, proponuje łatwy lincz, ty go przeczytałeś, a cała dotychczasowa praca apu zostaje wyjebana na śmietnik, bo stwierdził, że będzie ot tak sobie jednoosobowo pchać clevelanda więc umówmy się tak: porozmawiajmy o tym, kogo faktycznie chcemy zlinczować, a o tym czy i jakie oczekiwania powinienem spełniać, pogadamy po linczu Łysondżi tez wymienił mnie, a ja byłam dość łatwym baitem na położenie głosu przez mafię. Trochę przypadkowo to wyszło, bo akurat nie miałam specjalnie ochoty wczoraj grać, a jak dzisiaj weszłam to forum padło, stąd mała aktywność. Ale stąd też bardzo wygodne miejsce na wymienienie dla mafii, żeby pokazać większą kreatywność i fakt, że się chodzi własnymi drogami a nie leci za tym co padło w temacie. Spokojnie mógł tutaj Apu przekierowywać lincz na Łysonżiego, pewnie nawet nie byłby widziany jako główny sprawca. A potem było już moje wejście w Antonio i po tym: też zmieniłem na antonio. Chyba ufam i Ianowi i Rap Bitelsowi, więc postawię na współpracę ponad instynkt było już chyba po ptokach. Wajcha byłaby mniej naturalna i rzucałaby się w oczy. Ale... Antonio się nie broni, niedobrze. Eh kurwa nie powinienem tego robić ale dobra Antonio to ewidentnie nieogar (treść postów, słowa z nich nie zrozumiałem), ma wyjebane (brak odpierania zarzutów, brak głosu, brak czegokolwiek) i idzie za łatwo Rap/Apu/Patryk I nie wiem czy podoba mi się obecny Cleveland. Może przeczytam szybko? no z tej trójki tylko w Apu bym szedł ale obiecałem mu, że dzisiaj pożyje Cleveland jest gitem na razie. Może słabszy raper? Wchodzę roślina albo żaba Dajcie znać który lepszy bo nie mam czasu kurwa, ale mam ochotę odjebać i dodać na żabę Łysonżi i cesarz jakby badali grunt pod wajchę na ostatnią chwilę.
|
|
|
Post by Cleveland on Apr 29, 2024 0:26:06 GMT 1
Kto by pozwolił, żeby Antonio wypierdolił się na mordę, tak jak to zrobił, a kto starałby mu się jakoś na tym discordzie pomóc? 1. Patryk - był niedysponowany 2. Cesarz - mógł uznać, że jest zbyt mało doświadczony, by pouczać innego gracza 3. Łysonżi - mało czasu na grę, chociaż za kulisami mógł być bardziej aktywny
|
|
|
Post by Cleveland on Apr 29, 2024 0:31:06 GMT 1
PATRYKCYFERKI, CLEVELAND I KARLOS TO MOJE ZIOMKI TO NIEWINNI KOMPADROS poruszył wode w stawie jak była stagnacja Chuja poruszył, wszedł w trakcie mojej rozmowy z Ianem, napisał głupotę, dostał bomby i się schował do nory narobił tylko niepotrzebnego hałasu Carlos wytłumacz nam czemu schowałeś sie do nory jak Epic wyjebał ci gonga Mam coś do zrobienia dzisiaj i nie jestem aktywny 24/7 Carlos tak plecie że mafiozo by takie coś do głowy nie przyszło. Moim zdaniem niewinny.
|
|
|
Post by Cleveland on Apr 29, 2024 1:09:09 GMT 1
Cesarz?
|
|
|
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 29, 2024 9:16:14 GMT 1
Carlos wytłumacz nam czemu schowałeś sie do nory jak Epic wyjebał ci gonga Mam coś do zrobienia dzisiaj i nie jestem aktywny 24/7 kurde no ja mam wrażenie, że Łysonżi nie posunąłby się do takiego sposobu obrony mafijnego ziomka tzn ja pamiętam tę wymianę i Łysonżi rzeczywiście bardziej był skupiony żeby mi dojebać, niż żeby jemu pomóc, mam wrażenie xD poza tym to jest kurde bezpośrednie pytanie, na które - jeśli już by się umówili - dwóch mafiozów może wymyślić chyba lepszą odpowiedź niż "no nie ma mnie ziomeczki, sorrawka" nie jestem w stanie w 100% dokładnie opisać o co mi chodzi, ale mam wrażenie, że jeden mafiozo do drugiego mafiozy nie puściłby takiego pytania, nie skonstruowałby go tak zbyt bezpośrednia interakcja skupiona na przynależności jednego z nich, plus ten sarkazm - no bo ja uważałem że mu wyjebałem gonga (i miałem rację ) a Łysonżi się z tego nabijał no nie gra mi to tak intuicyjnie
|
|
|
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 29, 2024 9:16:44 GMT 1
cesarza postaram się przeczytać dzisiaj przed linczem ale nie wiem kiedy, bo mam dzisiaj zapierdol w robocie trochę
|
|
|
Post by starycesarz on Apr 29, 2024 10:08:53 GMT 1
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 29, 2024 10:09:02 GMT 1
kurwa jak nie tafimy to parzystą meczówkę mamy
jeszcze nie wiem kogo dzisiaj zlinczujemy, ale chyba od biedy będzie trzeba się zastanowić nad takim kierunkiem, który w meczówce nie padnie ale to nawet nie wiem kto by miał to być, dopiero siadłem
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 29, 2024 10:09:14 GMT 1
siema eniu
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 29, 2024 10:41:28 GMT 1
żadna inna mafia niż epic nie ma dla mnie sensu ewentualnie minimalnie jakiś cesarz, ale no nie czuję tego
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 29, 2024 10:42:15 GMT 1
ale cesarz nie pisałby po zlinczowaniu mafiozy że jest uselessem co bronił mafiozy i nie pytałby czy się może jakoś przydać
|
|