|
Post by Apu Apustaja on Apr 29, 2024 10:43:08 GMT 1
jeżeli chodzi o łysonżiego to faktycznie chyba kurwy kuszą tanią dupą i ja to kupuję jestem w stanie z nim relować
nie ufam mu jakoś turbo, ale pistolet do głowy szczelam w epica w 10 przypadkach na 10
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 29, 2024 10:44:29 GMT 1
patryk jest najpewniej mechanicznie uniewinniony jak nie jest i nas wyrucha to potem możemy wyzywać element wnętrza za bycie debilem, więc dla mnie takie wejście to jest win-win
ale by kurwa nie grał w ten sposób będąc w mafii wg mnie, po prostu no facet mógłby sobie robić taki eksperyment społeczny i pewnie nawet go robi, rozwija ten z poprzedniej edycji i jak nie jestem fanem takiego zagrania, tak całościowo też go mam za niewinnego i tyle
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 29, 2024 10:45:22 GMT 1
jest jeszcze ten cleveland, który najpewniej będzie po prostu niewinny, tutaj porównanie tego co robi on i epic na każdym polu cleveland wychodzi lepiej oczywiście mogę być teraz skażony m**ą, ale tak to widzę
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 29, 2024 10:47:12 GMT 1
przeczytałem cały temat od nowa, pewnie musiałbym to zrobić jeszcze raz, żeby z lotu ptaka wylistować sobie kilka rzeczy, bo na pewno mi coś umknęło, natomiast za dużo dziwnych rzeczy mi tam kiełkuje, żebym teraz poszedł w innym kierunku chyba gdzie idąc spać byłem w tunelu z niewinnym epiciem
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 29, 2024 10:48:07 GMT 1
postować białka na epica na ten moment nie mam zamiaru, bo paradoksalnie nie o to chyba teraz chodzi jeżeli ktoś się ze mną nie zgadza, niech po prostu przedstawi białko na kogoś innego, ja posłucham i rozważę
a jestem chwiejny w ocenach i łykam jak pelikan!
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 29, 2024 10:49:01 GMT 1
trochę mi głupio z tą rośliną bo chuja zagrałem w stosunku do niej i była do przeczytania, no ale lenistwo mi się udzieliło i wyszło jak wyszło sorry koleżko
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 29, 2024 10:50:17 GMT 1
JADE Z TEMATEM JADE Z NAWIJKĄ JADE Z TEMATEM SKURWYSYNY NIE MILCZĄ JADE Z TEMATEM I KURWA NIE TYLKO JADE Z TEMATEM I PIERDOLE PODATEK
|
|
|
Post by starycesarz on Apr 29, 2024 10:51:37 GMT 1
No ja mam Epica niewinnego, ale nie wiem czy jakieś białko znajdę.
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 29, 2024 10:53:46 GMT 1
no nie ma problemu, rozumiem, muszę się nie zgodzić pomimo, że tez widzę pewne rzeczy ale tak jak mówię - wydaje mi się, że teraz lanie epica po dupie nie ma sensu, chyba że ludzie zaczną się wprost tego domagać, ale dla mnie będzie to kontrproduktywne
dlatego nawet tego nie rozpisuję w tym momencie, tylko proszę o wskazanie innego kandydata do linczu i białko na niego
|
|
|
Post by starycesarz on Apr 29, 2024 10:54:47 GMT 1
Trochę tylko wprowadza niepewności tą swoją wojną z Patrykiem (w której Papryk wypada zdecydowanie gorzej) i poddawaniem w wątpliwość jego uniewinnienia (tak, wiem, sam to robiłem, ale Clejvland mi otworzył oczy na interpretację pewnego posta, jeszcze raz to sobie przeczytałem, no i tutaj zwyczajnie nie opłaca nam się zakładać innej opcji niż klawisz na Patryka - tak mi się wydaje)
|
|
|
Post by starycesarz on Apr 29, 2024 10:56:02 GMT 1
Bo to jest chyba jakieś 10% szansy na to, a biorąc pod uwagę, że głosy na Patryka można zebrać chyba tylko, jakby dalej pod sobą kopał grób, ale też mu paradoksalnie chyba jeszcze daleko do tego.
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 29, 2024 10:56:56 GMT 1
dobra to ja idę popracować i w ramach podziękowania za wsparcie od patronów, spośród propozycji przedstawionych do 13 wybiorę jedną najwyżej punktowaną i przedstawię białko na niewinność z pozostałych
|
|
|
Post by starycesarz on Apr 29, 2024 10:57:31 GMT 1
Paradoksalnie został mi chyba tylko Łysonżi, który ma uniewinnienie od Epica.
|
|
|
Post by starycesarz on Apr 29, 2024 10:59:36 GMT 1
Tej Api Papi, a ty co wczoraj ode mnie chciałeś?
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 29, 2024 11:05:29 GMT 1
sprowokować cię do odsłonięcia się bo w zasadzie to kurwa z merytoryki gierki to chujowo wyglądasz i cały swój read muszę na emocjonalności budować a to moja najgorsza strona w mafii i życiu i pracuję nad tym żeby chociaż w mafii to poprawić XD
|
|
|
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 29, 2024 11:07:17 GMT 1
okej, Apu jest po prostu idiotą
jak dzisiaj padnę to zlinczujcie go bo to miasto na nic innego nie zasługuje, chuj w to czy jest winny czy nie
|
|
|
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 29, 2024 11:08:08 GMT 1
W TEJ GRZE JEST KURWA JEDNA MAFIA
a gracie jakby były ze trzy
w chuju to mam
banda idiotów
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 29, 2024 11:09:08 GMT 1
okej, Apu jest po prostu idiotą jak dzisiaj padnę to zlinczujcie go bo to miasto na nic innego nie zasługuje, chuj w to czy jest winny czy nie być może ale jak cztery osoby piszą ci to samo, że kurwa grasz jak karykatura miastowego i napinasz dupę na każdym kroku, to dont hate the player potem ja się staram
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 29, 2024 11:09:20 GMT 1
dobra idę pracować tym razem serio
|
|
|
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 29, 2024 11:10:23 GMT 1
starasz się wysrać na miasto
jak ci wczoraj wypisałem dlaczego patryk jest mafią to się nawet nie odniosłeś
masz kurwa na dłoni moją metę a pierdolisz takie gówno