|
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 29, 2024 13:20:53 GMT 1
chcesz to mnie linczuj dzisiaj, ja ci mówię
ale moje legacy jest jasne i klarowne
|
|
|
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 29, 2024 13:23:11 GMT 1
po co w ogóle tego łysonżiego se uniewinniłem jak spokojnie mógłbym go napierdalać i wczoraj wyrzucić w linczu, a po wyniku dalej pchać roślinkę?
ty w ogóle nie zwracasz uwagi na takie rzeczy, masz plan i się go trzymasz
jeżeli jesteś jakimś cudem w mieście, to jest to obrzydliwe
|
|
|
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 29, 2024 13:23:35 GMT 1
no ale tak jak mówiłem, pierdolę dyskusję z tobą na moment obecny, niech se reszta miasta oceni
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 29, 2024 13:24:25 GMT 1
i właśnie dlatego 2,5 godziny temu napisałem, że nie ma sensu pisać argumentów na epica, tylko lepiej zastanowić się nad weryfikacją pozostałych
xdddd
|
|
|
Post by Cleveland on Apr 29, 2024 13:26:28 GMT 1
po co w ogóle tego łysonżiego se uniewinniłem jak spokojnie mógłbym go napierdalać i wczoraj wyrzucić w linczu, a po wyniku dalej pchać roślinkę? Co ty na to, Apu?
|
|
|
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 29, 2024 13:26:39 GMT 1
Apu, co się dzieje, czy to tylko sztuczka? Bo w tych żartach, co są takie zwyczajne, brakuje mi jajka. Masz uśmiech szeroki, ale czy wiesz, co masz na sumieniu? Bo w tych memach, coś jest nie tak, to moje zdanie, to mój punkt widzenia.
Apu, to nie jest osobiste, to jest po prostu biznes, Ale czas zakończyć ten cyrk, to już nie jesteś na szczycie tej góry Everestu. Bo świat się zmienia, a ty trwasz w przeszłości, Nie jesteś już królem, Apu, to moje uporządkowanie listy.
Więc zakończ tę grę, opuść ten trybik, Bo czas na coś nowego, coś co ma więcej w sobie unikatowego stylu i rytmu. A ja się żegnam, mam nadzieję, żeś zrozumiał, Ten diss na Apu, zakończony, teraz jest spalony.
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 29, 2024 13:28:15 GMT 1
po co w ogóle tego łysonżiego se uniewinniłem jak spokojnie mógłbym go napierdalać i wczoraj wyrzucić w linczu, a po wyniku dalej pchać roślinkę? Co ty na to, Apu? nie wiem
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 29, 2024 13:29:10 GMT 1
przedstawiłem jak to widzę na ten moment czy się mylę? no kurwa możliwe, nie byłby to pierwszy raz
ale cant blame a nigga for trying
|
|
|
Post by Cleveland on Apr 29, 2024 13:29:29 GMT 1
Jak patrzę na strony 9 i 10, to Epic i Antonio mi się razem w mafii nie dodają.
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 29, 2024 13:31:08 GMT 1
Jak patrzę na strony 9 i 10, to Epic i Antonio mi się razem w mafii nie dodają. bardziej niż potencjalnie uniewinniony mechanicznie patryk? w sensie no mamy kilka wersji i wg mnie musimy je sortować wg prawdopodobieństwa
|
|
|
Post by Cleveland on Apr 29, 2024 13:31:54 GMT 1
Patryk niech zacznie grać, albo uznam, że Element odjebał jakąś retardiadę.
|
|
|
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 29, 2024 13:33:34 GMT 1
Jak patrzę na strony 9 i 10, to Epic i Antonio mi się razem w mafii nie dodają. bardziej niż potencjalnie uniewinniony mechanicznie patryk? w sensie no mamy kilka wersji i wg mnie musimy je sortować wg prawdopodobieństwa ty to kurwa przyjąłeś to uniewinnienie mechaniczne jakbyś dostał info od Elementa xD
|
|
|
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 29, 2024 13:34:35 GMT 1
Dlaczego Apu mafią jest? Dlaczego Apu mafią jest? Dlaczego Apu mafią jest? Dlaczego Apu mafią jest? Dlaczego Apu mafią jest? Dlaczego Apu mafią jest?
Looknijmy, tej, czemu mafiozą jest Bo tak o te nazewnictwo, Apu pruje się W wielu przypałowych akcjach bierze udział fest Ja nie zliczę na palcach obu rąk, dobrze wiesz Apu łapiesz schizę, cię nienawidzę Pseudo-biznes robisz, śmierdzisz mi Powinien dobrze wiedzieć, czemu tak na niego wołam Gorszy niż ta mafia, która linczuje się za towar Ty nie wściekaj się; splunę – powiesz, że to deszcz Mafijna prostytutka alias APU jest! Jedzie ci cała scena, jedzie ci Cleveland Twoje kiepskie posty lecą w kosz, zamykam temat I trzymaj się ochłapów, które zgarniasz burak Bo to ja robię town, ty robisz śmiech akurat Pracujesz w mafijce za słaby sos Jest przerwa w mordowaniach, bo w łazience pizgasz koks Wciąż pozujesz na wieśniaka, limit postów przekraczasz Naprawdę jest mafiakiem który chce tandetę wdrażać Bo żeby jakoś wyżyć musi kurwić się I dlatego cię nazywam mafia – Apu fest!
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 29, 2024 13:35:35 GMT 1
bardziej niż potencjalnie uniewinniony mechanicznie patryk? w sensie no mamy kilka wersji i wg mnie musimy je sortować wg prawdopodobieństwa ty to kurwa przyjąłeś to uniewinnienie mechaniczne jakbyś dostał info od Elementa xD no ale wejdź w jego posty, przecież on nie mógł zamykać nikogo innego niż patryka albo clevelanda no to logiczne, że nie zamykasz clevelanda, bo jak jest w mafii, to i tak się go złapie a jak patryk nie jest w mafii a ty się nie spodziewasz, że zlecisz, to przecież może mordem na ryj wyłapać no dla mnie dość oczywiste to było
|
|
|
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 29, 2024 13:36:26 GMT 1
no ok, to jak Patryk niewinny, to wiecie co z nim zrobić
|
|
|
Post by Cleveland on Apr 29, 2024 13:36:59 GMT 1
To jest mój 72. post.
Starycesarz ma ich 116.
Łysonżi Dżonson ma ich 110.
Patryk2703 ma ich 185.
Nie czuję, żeby to odpowiadało wpływowi na rozgrywkę.
|
|
|
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 29, 2024 13:37:20 GMT 1
a, jeszcze tak na tę Roślinę się powoływałeś, to ja przypomnę legacy Rośliny - ERB niewinny - Linczować Apu
Dziękuję za dzisiejszy Ted Talk.
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 29, 2024 13:38:14 GMT 1
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 29, 2024 13:40:32 GMT 1
a, jeszcze tak na tę Roślinę się powoływałeś, to ja przypomnę legacy Rośliny - ERB niewinny - Linczować Apu Dziękuję za dzisiejszy Ted Talk. no i elegancko stop kanałzeracji mafii kurwa bo to się niepoważne robi
|
|
|
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 29, 2024 13:46:14 GMT 1
w ogóle chłop co na odwyku od wajch jest
a wczoraj jak pojawiła się okazja, żeby wyjebać niewinnego Łysonżiego w linczu, bo Roślinka napisała jednego posta o 20:50, to kurwa pierwszy zmienił głos xD a nuż udałoby się przepchnąć raperka i dzisiejszy dzień przeżyć na ciśnięciu Roślinki
jeżeli to nie jest mafia, to chłop gra partię na odwrut, jednocześlie zgrywając ostoję spokoju i rozsądku
do piachu i elo
|
|