|
Post by Apu Apustaja on Apr 29, 2024 13:49:49 GMT 1
teraz mnie wkurwiłeś
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 29, 2024 13:50:05 GMT 1
następny post będzie na wypadek gdybyś był niewinny, będę go przytaczać później
|
|
|
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 29, 2024 13:51:04 GMT 1
a pisz se całą encyklikę, ja i tak już powiedziałem co mam do powiedzenia i oddaję się do dyspozycji miasta wraz z jasnym testamentem
|
|
|
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 29, 2024 13:51:25 GMT 1
jak mafiozą jest jakiś kurwa cesarz to wyjeżdżam w bieszczady po edycji
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 29, 2024 14:00:10 GMT 1
A ja odniosłem wrażenie, że jednak trochę sfrustrowany jesteś tym od czego ciebie się oczekuje w tym momencie i chciałbyś o tym solidnie pogadać. XD wchodzimy w psychoterapię koledzy możecie grillować roślinke cesarza iana i epica ja dzisiaj tankuje sporo benzyny sporo benzyny to nie stacja paliw!!!!! Zgrilluje twoją dupę gościu Nie mam nic przeciwko żebyśmy zwiększyli ilość głosów na Rapa. Czyli jednak chcesz dostać tytuł największego pajaca na forum, ok Patryk dzisiaj rano zagrał kontrintuicyjne dla mafiozy gówno Z naciskiem jednak na gówno Ja tam bym nie dawał tego typu na miasto z dużą pewnością StaryCesarz dla mnie jest niewinny, winna jest epicka rapowa bitwa. Jak spojrzałem sobie jak bardzo epicka rapowa bitwa jest winna na stronie 9 i 10 to mi się również odechciało nawet czytać resztę rozgrywki. Roślinka - Patryk - Apu Tu jest mafia Łysonżiego se wrzucam do niewinnych, chuj w to Clevelanda też bym wrzucił ale trochę mnie niepokoi że go nie ma w ogóle więc się wstrzymam żadna inna mafia niż epic nie ma dla mnie sensu ewentualnie minimalnie jakiś cesarz, ale no nie czuję tego Apu jest w mafii i wie, że jak jutro zobaczycie mój zielony kolor to Patryk będzie na miękko do wyjebania, a jakby patryk padł dzisiaj zielony, to ja bym forsował Apu Zapraszam do dyskusji wszystkich poza Apu nie będę więcej przeklejać bo to nie ma sensu każdy kto cię zaatakował został "tragiczny" "chujowy" albo "w mafii" i ja sam się zastanawiam czy mafiozo nie powinien jednak sobie wytyczyć pewnych granic, bo to jest odpięcie wrotek na pełnej kurwie, no ale kurwa jak ja cię mam traktować poważnie po czymś takim
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2024 14:03:05 GMT 1
via mobile
Post by Łysonżi Dżonson on Apr 29, 2024 14:03:05 GMT 1
Ręczę za Epica
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2024 14:03:32 GMT 1
via mobile
Post by Łysonżi Dżonson on Apr 29, 2024 14:03:32 GMT 1
Jestem przekonany, że on nie jest w mafii
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2024 14:03:54 GMT 1
via mobile
Post by Łysonżi Dżonson on Apr 29, 2024 14:03:54 GMT 1
Ufacie mi czy muszę was przekonywać?
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 29, 2024 14:04:35 GMT 1
ja w zasadzie napisałem co chciałem napisać
jak ktoś będzie chciał, żebym wyjebał co miał na uniewinnienie konkretnej osoby, to mogę napisać przekonywać was nie mam do niczego zamiaru, mesjaszem nie jestem, monopolu na prawdę nie mam
jest pięciu miastowych i jeden mafioza, wyjebcie kogo chcecie
|
|
|
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 29, 2024 14:07:04 GMT 1
XD wchodzimy w psychoterapię koledzy Zgrilluje twoją dupę gościu Czyli jednak chcesz dostać tytuł największego pajaca na forum, ok Patryk dzisiaj rano zagrał kontrintuicyjne dla mafiozy gówno Z naciskiem jednak na gówno Ja tam bym nie dawał tego typu na miasto z dużą pewnością StaryCesarz dla mnie jest niewinny, winna jest epicka rapowa bitwa. Jak spojrzałem sobie jak bardzo epicka rapowa bitwa jest winna na stronie 9 i 10 to mi się również odechciało nawet czytać resztę rozgrywki. Roślinka - Patryk - Apu Tu jest mafia Łysonżiego se wrzucam do niewinnych, chuj w to Clevelanda też bym wrzucił ale trochę mnie niepokoi że go nie ma w ogóle więc się wstrzymam żadna inna mafia niż epic nie ma dla mnie sensu ewentualnie minimalnie jakiś cesarz, ale no nie czuję tego Apu jest w mafii i wie, że jak jutro zobaczycie mój zielony kolor to Patryk będzie na miękko do wyjebania, a jakby patryk padł dzisiaj zielony, to ja bym forsował Apu Zapraszam do dyskusji wszystkich poza Apu nie będę więcej przeklejać bo to nie ma sensu każdy kto cię zaatakował został "tragiczny" "chujowy" albo "w mafii" i ja sam się zastanawiam czy mafiozo nie powinien jednak sobie wytyczyć pewnych granic, bo to jest odpięcie wrotek na pełnej kurwie, no ale kurwa jak ja cię mam traktować poważnie po czymś takim no mafiozo pewnie powinien pójdź dalej tym tropem, a może dojdziesz drogą dedukcji do odpowiedzi na temat mojej przynależności, bo kierunek dobry
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 29, 2024 14:37:14 GMT 1
czy wy kurwa jesteście poważni
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 29, 2024 14:38:00 GMT 1
cesarz kutasiarzu do 18 widzę tutaj wypracowanie na temat wszystkich żywych bo nie będziesz mi jechał całą grę na tym że zrobiłeś emocjonalnego edita
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2024 14:44:03 GMT 1
via mobile
Post by starycesarz on Apr 29, 2024 14:44:03 GMT 1
ok
|
|
|
Post by Cleveland on Apr 29, 2024 15:23:23 GMT 1
StaryCesarz dla mnie jest niewinny, winna jest epicka rapowa bitwa. Jak spojrzałem sobie jak bardzo epicka rapowa bitwa jest winna na stronie 9 i 10 to mi się również odechciało nawet czytać resztę rozgrywki. A co ci tam w Epicu na 9 i 10 stronie nie pasuje?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2024 16:47:54 GMT 1
via mobile
Post by starycesarz on Apr 29, 2024 16:47:54 GMT 1
cesarz kutasiarzu do 18 widzę tutaj wypracowanie na temat wszystkich żywych bo nie będziesz mi jechał całą grę na tym że zrobiłeś emocjonalnego edita pisać coś na odpierdol, czy nie pisać w ogóle?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2024 16:56:28 GMT 1
via mobile
Post by starycesarz on Apr 29, 2024 16:56:28 GMT 1
będąc szczerym to chujowo bym się czuł powtarzając swoje kapiszon points, jak mnie czytałeś to widziałeś, że chyba z każdym żyjącym się jakoś ustosunkowałem, epic uniewinniony za vibes+moment i rodzaj rozmowy z antonio, cleveland to gość który wyłącznie szuka mafii, ty mnie mogłeś pożreć, nie zrobiłeś tego, patryk ma wszystko czego potrzebuje do mojego głosu, oprócz tego że znalazł się w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie, mi osobiście zostaje łysondżi, ale już widzę te zasieki przez które się trzeba mi przebić
|
|
|
Post by Cleveland on Apr 29, 2024 16:57:10 GMT 1
Cesarz, dlaczego ty na każde działanie potrzebujesz wniosku i zgody na piśmie?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2024 16:58:16 GMT 1
via mobile
Post by starycesarz on Apr 29, 2024 16:58:16 GMT 1
nie rozumiem pytania tbf
|
|
|
Post by Cleveland on Apr 29, 2024 17:03:27 GMT 1
Szkoda, że nie rozumiesz.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2024 17:05:49 GMT 1
via mobile
Post by starycesarz on Apr 29, 2024 17:05:49 GMT 1
jeśli chodzi o jakąś moją manierę, to taki już po prostu jestem + mam pewną samoświadomość w sprawie poziomu wlożonego w grę
|
|