|
Rozgrywka
Apr 29, 2024 18:02:10 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 29, 2024 18:02:10 GMT 1
Niech to dunder świśnie
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2024 18:03:42 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 29, 2024 18:03:42 GMT 1
Trochę mam poczucie niesprawiedliwości, że taki Patryk czy Łysonżi wpadają i wypadają, nie dają według mnie wcale więcej ode mnie + ten zasrany zakaz mety, miał ona chyba teoretycznie pomagać nowicjuszom, a to że akurat ja się staram tego regulaminu trzymać, a ci starsi właśnie go obchodzą, to też świadczy o tym, że ten regulamin po gówno jest i ja wnoszę, żeby ten zakaz całkowicie znieść i niech się dzieje wola boża Dawaj, Apu czy Patryk bardziej w mafii? Ja cie nie mam za mafię, rozjebmy tę gierkę
|
|
|
Post by starycesarz on Apr 29, 2024 18:06:31 GMT 1
No Patryk kurwa bardziej, ale co to znaczy bardziej, mafią się jest albo się nie jest, jakby on do tego mechanicznego uniewinnienia dodał jakąś grę faktyczną, a on od wczoraj na zarzuty odpowiada tylko "co on pierdoli", a ja jak ja go o wyklarfikowanie czegoś zapytałem, to stwierdził że jednak żem mafia i chuj, tyle z rozmowy XD
|
|
|
Post by starycesarz on Apr 29, 2024 18:08:26 GMT 1
Z Apu mam coś takiego, że no nie ukrywam, czuję się takim słabszym ogniwem w mieście, i on miał jeden moment taki żeby ze mną cisnąć, wsadzić mnie w kolejkę i nikt by mu tego za złe nie miał, po co niesprowokowany nagle o jakimś moim townslipie pisze? Imo nie mógł się obawiać mojego budowania narracji na niego, nie ten rozmiar kalesonów
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2024 18:08:55 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 29, 2024 18:08:55 GMT 1
No ale on jest popierdolony i łatwo go właśnie za to wyrzucić
Pytanie czy mafiozo jednak nie chciałby być bardziej w centrum wydarzeń i wyglądać na zrównoważonego psychicznie 🤷🏼♂️ mi się dzisiejsza gra Apu mega nie podobała, no ale patryka gry nie było w ogóle xD z drugiej strony przyszedł nie czytając nic, pierdolnął znów we mnie i poszedł, no jakby go nie obchodziło czy leci czy nie
Czy on jednak nie chciałby wygrać na równych warunkach, na ubitej ziemi?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2024 18:10:01 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 29, 2024 18:10:01 GMT 1
Z Apu mam coś takiego, że no nie ukrywam, czuję się takim słabszym ogniwem w mieście, i on miał jeden moment taki żeby ze mną cisnąć, wsadzić mnie w kolejkę i nikt by mu tego za złe nie miał, po co niesprowokowany nagle o jakimś moim townslipie pisze? Imo nie mógł się obawiać mojego budowania narracji na niego, nie ten rozmiar kalesonów On cię nie musi wpierdalac w kolejke bo inni to robią A na takim wyciągnięciu ręki do średnio wyglądającego miastowego też można se nabić town pointsow
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 29, 2024 18:12:51 GMT 1
nawet mi się odzywać nie chce serio
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2024 18:13:04 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 29, 2024 18:13:04 GMT 1
No i gituwa
|
|
|
Post by starycesarz on Apr 29, 2024 18:14:51 GMT 1
No ale on jest popierdolony i łatwo go właśnie za to wyrzucić Pytanie czy mafiozo jednak nie chciałby być bardziej w centrum wydarzeń i wyglądać na zrównoważonego psychicznie 🤷🏼♂️ mi się dzisiejsza gra Apu mega nie podobała, no ale patryka gry nie było w ogóle xD z drugiej strony przyszedł nie czytając nic, pierdolnął znów we mnie i poszedł, no jakby go nie obchodziło czy leci czy nie Czy on jednak nie chciałby wygrać na równych warunkach, na ubitej ziemi? No to ja za grę/effort mogę wypierdolić siebie/Łysego Rapera/Paprykosa. Paprykos ma to uniewinnienie, a ta jego totalna wyjebka to właśnie oprócz tego że zasługuje na karę, no to jednak świadczy bardziej imo o miastowości, bo jako mafia chyba nawet takiej wygranej by nie uznawał. Ja się zastanawiam o co biega z Łysondżim, bo tak tbh to z twojego uniewinnienia kojarzę tylko jakbyś go za wajby clearował, a właśnie z tej dwójki on mi się wydaje chłodnym wykalkulowanym.
|
|
|
Post by starycesarz on Apr 29, 2024 18:16:06 GMT 1
Chyba powtórzyłem za tobą 1. akapit, no ale o to chodzi, że zgadzam się ze ścieżką myślenia.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2024 18:17:41 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 29, 2024 18:17:41 GMT 1
Ja poczytałem łysonżiego i wydaje mi się że tego Antoniego bronił za prymitywnie, żeby to robić będąc z nim w mafii
A może się zatunelowałem i robi mnie w chuja? No ale nie tylko ja go uniewinniałem kurde
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2024 18:18:24 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 29, 2024 18:18:24 GMT 1
Czy możliwe że wczoraj wajcha szła na mafiozę?
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 29, 2024 18:19:13 GMT 1
Każdy z głosem na mnie jest niedojebany jest wajcha na ciebie i o 20:59 puszczasz coś takiego będąc w mafii?
|
|
|
Post by starycesarz on Apr 29, 2024 18:20:14 GMT 1
Zadziałało, ja po tym zmieniłem głos xd
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2024 18:20:26 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 29, 2024 18:20:26 GMT 1
No niby tak
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 29, 2024 18:22:55 GMT 1
no i ja wychodzę właśnie z takiego założenia, że jest kilka takich momentów, że no kurde uporządkowałem go na ostatnim, ale w zasadzie jakoś wierzę chociaż historia zna już takie zbiegi okoliczności
no i potem jak przyjmę, że cleveland nie, że cesarz nie, no to wracamy do punktu wyjścia i odpalamy betoniarkę\
huj wię co będzie w linczu więc zapytam tak: epic, wrogu, zgadzamy się co do wyłączenia clevelanda i cesarza z rozważań czy nie
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2024 18:26:43 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 29, 2024 18:26:43 GMT 1
no i ja wychodzę właśnie z takiego założenia, że jest kilka takich momentów, że no kurde uporządkowałem go na ostatnim, ale w zasadzie jakoś wierzę chociaż historia zna już takie zbiegi okoliczności no i potem jak przyjmę, że cleveland nie, że cesarz nie, no to wracamy do punktu wyjścia i odpalamy betoniarkę\ huj wię co będzie w linczu więc zapytam tak: epic, wrogu, zgadzamy się co do wyłączenia clevelanda i cesarza z rozważań czy nie Ja to widzę tak Jeżeli Cleveland i Łysonżi są niewinni, to któryś z nich padnie w mordzie Jeżeli cesarz jest niewinny, to w mordzie padnie Cleveland Wtedy zostajemy w meczówce w gronie ja - ty - Patryk - Cleveland, no i gierka jest przegrana, bo ten z was, który jest pajacem, dokłada głos temu, który jest mafiozą i mamy remis, mafia decyduje, gg Dlatego dla mnie nie ma dzisiaj innej opcji niż lincz między tobą i Patrykiem Chyba że ktoś przedstawi jakieś piorunujące dowody na winę jakiegoś rapera czy coś
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 29, 2024 18:31:39 GMT 1
łysonżi co ty odpierdalasz z tym cesarzem nie ma wyjscia trzeba wstać z leżaka
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 29, 2024 18:36:53 GMT 1
żądam kurwa merytorycznej dyskusji na dowolny temat bo jak ją próbowałem wywołać to dostałem tylko omgusa
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2024 18:40:57 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 29, 2024 18:40:57 GMT 1
To zapodaj temat do merytorycznej dyskusji
Z urojeniami się nie dyskutuje
|
|