|
Post by Kot z Cheshire on May 9, 2024 23:43:12 GMT 1
Dziękuję Eberhardzie za bronienie mnie przed tym szarlatanem.
|
|
|
Post by Kung Fu Kenny on May 9, 2024 23:44:24 GMT 1
I gdybym miał obstawiać, to Kot będzie czerwonym ;P no bardzo rozsądnie pisze a jaki spokojny no ale ręki se uciąć nie dam na razie
|
|
|
Post by Falstaff on May 9, 2024 23:44:38 GMT 1
Czyli twoim zdaniem jak ktoś w grze mafia napisze, że jest w mafii, to jego szansa na nie bycie w mafii wzrasta? Nie o to chodzi. Chodzi o to, że z perspektywy mafii, zarówno czerwonej jak i niebieskiej już na starcie byłem procentowo bardziej zielony niż czerwony/niebieski. A po tym co napisałem te procenty w ich umysłach wzrastają jak po wypiciu piwka. Po prostu robiąc taki a nie inny ruch sprawiłem, że obie strony były trochę w szachu.
|
|
|
Post by Kung Fu Kenny on May 9, 2024 23:45:30 GMT 1
Później tak, zgadzam się.I z tym też się zgadzam, ale tego typu właśnie nienaturalne nerwowe zachowania wliczają się dla mnie w to, co ja nazywam szukaniem po wszystkim, tylko nie po tym, jak szukają mafii. Bo szukanie mafii to dla takiego zestresowanego mafiozy w tej sytuacji to jest najłatwiejsze wyjście, żeby wyglądać normalnie. Mafiozie w tej edycji na tym jej etapie łatwiej będzie atakować niż się bronić. O cholera, ale kolorowo. Od razu się chce odpowiadać (i nawet usuwac przekleństwa z posta, które początkowo napisałem!) :3 Ja bym się spodziewał jakichś pokracznych ataków dzisiaj, niekoniecznie ze strony mafii. Tak czy tak, wychodzi na jedno w sumie, bo mojego planu na grę ta zmiana perspektywy nie rusza ja pierdole pierwszy raz widzę że komuś się podobają kolorki ja mam ptsd ziomek serio usuwałeś bluzgi z posta? i dlaczego spodziewałbyś się pokracznych ataków?
|
|
|
Rozgrywka
May 9, 2024 23:45:46 GMT 1
via mobile
Post by eberhardmock on May 9, 2024 23:45:46 GMT 1
Dziękuję Eberhardzie za bronienie mnie przed tym szarlatanem. xD luzik arbuzik, chociaż to nie tak, że chciałem Cię bronić, anyway niech to tak będzie interpretowane
|
|
|
Post by Kot z Cheshire on May 9, 2024 23:46:47 GMT 1
Czyli twoim zdaniem jak ktoś w grze mafia napisze, że jest w mafii, to jego szansa na nie bycie w mafii wzrasta? Nie o to chodzi. Chodzi o to, że z perspektywy mafii, zarówno czerwonej jak i niebieskiej już na starcie byłem procentowo bardziej zielony niż czerwony/niebieski. A po tym co napisałem te procenty w ich umysłach wzrastają jak po wypiciu piwka. Po prostu robiąc taki a nie inny ruch sprawiłem, że obie strony były trochę w szachu. Każdy jest na starcie dla każdego procentowo bardziej zielony niż czerwony/niebieski. W jakim szachu ktoś miałby być? Dla każdego rozsądnie myślącego człowieka to, że napisałeś, że jesteś niebieskim nie miało żadnego wpływu na ocenę twojej przynależności.
|
|
|
Post by Gary Oak on May 9, 2024 23:50:25 GMT 1
Coś bym napisał, ale w sumie nie chcę wam przeszkadzać, więc se idę.
|
|
|
Post by Kung Fu Kenny on May 9, 2024 23:50:47 GMT 1
Coś bym napisał, ale w sumie nie chcę wam przeszkadzać, więc se idę. dawaj, nie cykaj
|
|
|
Post by Kung Fu Kenny on May 9, 2024 23:51:28 GMT 1
Nie o to chodzi. Chodzi o to, że z perspektywy mafii, zarówno czerwonej jak i niebieskiej już na starcie byłem procentowo bardziej zielony niż czerwony/niebieski. A po tym co napisałem te procenty w ich umysłach wzrastają jak po wypiciu piwka. Po prostu robiąc taki a nie inny ruch sprawiłem, że obie strony były trochę w szachu. Każdy jest na starcie dla każdego procentowo bardziej zielony niż czerwony/niebieski. W jakim szachu ktoś miałby być? Dla każdego rozsądnie myślącego człowieka to, że napisałeś, że jesteś niebieskim nie miało żadnego wpływu na ocenę twojej przynależności. ziomek tak zażarcie broni tej teorii jako jakiegoś 200 iq move, że musi być niewinny
|
|
|
Post by Falstaff on May 9, 2024 23:51:54 GMT 1
Nie o to chodzi. Chodzi o to, że z perspektywy mafii, zarówno czerwonej jak i niebieskiej już na starcie byłem procentowo bardziej zielony niż czerwony/niebieski. A po tym co napisałem te procenty w ich umysłach wzrastają jak po wypiciu piwka. Po prostu robiąc taki a nie inny ruch sprawiłem, że obie strony były trochę w szachu. Każdy jest na starcie dla każdego procentowo bardziej zielony niż czerwony/niebieski. kurwa ale dla mafii każdy inny niż ich kolega jest 77,77 procent niewinny, a dla miastowego tylko 63,63. Więc jeśli na niemal 80 procent byłem niewinny dla mafiozy, to jak wie, że w pierwszym poście z jakiegoś powodu kłamię na temat swojej przynależności (bo sam jest niebieski) to stawiam, że ten procent mojej niewinności mu rośnie a przynajmniej nie maleje. To samo dla czerwonych, choć w mniejszym stopniu. Dlatego obstawiam, że możesz być w mafii czerwonej xD
|
|
|
Post by Kung Fu Kenny on May 9, 2024 23:51:56 GMT 1
ja pierdole nie umiem przejść tych jebanych syren
inb4 git gud
|
|
|
Post by Kot z Cheshire on May 9, 2024 23:53:10 GMT 1
Każdy jest na starcie dla każdego procentowo bardziej zielony niż czerwony/niebieski. W jakim szachu ktoś miałby być? Dla każdego rozsądnie myślącego człowieka to, że napisałeś, że jesteś niebieskim nie miało żadnego wpływu na ocenę twojej przynależności. ziomek tak zażarcie broni tej teorii jako jakiegoś 200 iq move, że musi być niewinny Daję pewien procent szans, że to jest zagranie i udawanie bzdurnej teorii sobie wymyślił.
|
|
|
Post by Kot z Cheshire on May 9, 2024 23:53:53 GMT 1
Każdy jest na starcie dla każdego procentowo bardziej zielony niż czerwony/niebieski. kurwa ale dla mafii każdy inny niż ich kolega jest 77,77 procent niewinny, a dla miastowego tylko 63,63. Więc jeśli na niemal 80 procent byłem niewinny dla mafiozy, to jak wie, że w pierwszym poście z jakiegoś powodu kłamię na temat swojej przynależności (bo sam jest niebieski) to stawiam, że ten procent mojej niewinności mu rośnie a przynajmniej nie maleje. To samo dla czerwonych, choć w mniejszym stopniu. Dlatego obstawiam, że możesz być w mafii czerwonej xD Ta teoria to kretynizm.
|
|
|
Post by Falstaff on May 9, 2024 23:55:08 GMT 1
Żaden kretynizm. Uważam, że jawne kłamanie w taki sposób, że mafia wie, że kłamię, a miasto nie wie, jest najlepszym sposobem by wyłapać kto jest w mafii a kto nie, nie posiadając innych danych.
|
|
|
Post by Kot z Cheshire on May 9, 2024 23:55:48 GMT 1
Japierdole, ale ja cię podejrzewam pmimo tego że to napisałeś, a zakładasz, że jestem w mafii pomimo, że twoja teoria zakłada, że mafia na podstawie tego, że napisałeś, że jesteś niebieskim wie, że jesteś niewinny.
|
|
|
Post by Kung Fu Kenny on May 9, 2024 23:56:04 GMT 1
ale się kurwa szybko wysprzęgliłeś z tego planu falstart, to fakt
nawet imię się zgadza
|
|
|
Rozgrywka
May 9, 2024 23:58:34 GMT 1
via mobile
Post by eberhardmock on May 9, 2024 23:58:34 GMT 1
Żaden kretynizm. Uważam, że jawne kłamanie w taki sposób, że mafia wie, że kłamię, a miasto nie wie, jest najlepszym sposobem by wyłapać kto jest w mafii a kto nie, nie posiadając innych danych. Przecież tego nie da się wykalkulować
|
|
|
Post by Falstaff on May 9, 2024 23:58:39 GMT 1
Japierdole, ale ja cię podejrzewam pmimo tego że to napisałeś, a zakładasz, że jestem w mafii pomimo, że twoja teoria zakłada, że mafia na podstawie tego, że napisałeś, że jesteś niebieskim wie, że jesteś niewinny. zakładam, że twoje milczenie wokol mojej osoby, a potem wrzucenie mnie do podejrzanych ot tak, jest podejrzane. poza tym bardziej nie podobało mi się twoje rozkminianie tego jak zagraliby zestresowani mafiozi
|
|
|
Post by Kot z Cheshire on May 10, 2024 0:01:06 GMT 1
Moja lista podejrzanych to była lista osób, które nie zrobiły nic, za co mam ochotę je uniewinnić. Eberhard Mock też tam trafił i też się o nim nie wypowiedziałem.
A rozkminianie jak wyjątkowość tego setupu wpływa na szukanie mafiozów i zachowanie mafiozów uważam za ciekawe i potrzebne.
|
|
|
Post by Falstaff on May 10, 2024 0:02:24 GMT 1
no ja uważam, że będąc w mafii, widząc, że ktoś inny się do niej przyznaje miałbym co najmniej zagwozdkę jak się zachować, a pewnie przemilczałbym temat. i to nie matematyka, a to czego mafia się boi, czyli zagrania, których wcześniej nie widziała. dlatego uważam, że pamiętnik jest niewinny a grupa osób która się świadomie wypowiadała tuż po mnie odbijając się od innych mniej wyrazistych wypowiedzi innych (chcąc ich urobić, zagadać, stworzyć jakąś grę), a przemilczając moją skromną osobę, może być w mafii.
|
|