|
Post by Kot z Cheshire on May 10, 2024 0:03:41 GMT 1
Ja w mafii nie jestem a to, że sobie coś takiego napisałeś mnie bardziej nie zainteresowało, nie wpływa na nic, nic nie znaczy.
|
|
|
Post by Oliver Swanick on May 10, 2024 0:04:04 GMT 1
O cholera, ale kolorowo. Od razu się chce odpowiadać (i nawet usuwac przekleństwa z posta, które początkowo napisałem!) :3 Ja bym się spodziewał jakichś pokracznych ataków dzisiaj, niekoniecznie ze strony mafii. Tak czy tak, wychodzi na jedno w sumie, bo mojego planu na grę ta zmiana perspektywy nie rusza ja pierdole pierwszy raz widzę że komuś się podobają kolorki ja mam ptsd ziomek serio usuwałeś bluzgi z posta? i dlaczego spodziewałbyś się pokracznych ataków? Przecież śliczne kolorki są śliczne, takie tęcze to są 10/10 Tak, ale to trochę kwestia tego, że piszę jednego posta na pół godziny/godzinę, bo wpadają telefony, więc najpierw zacząłem posta od 'o kurwełe', a po callu uznałem, że jak napiszę o usuwaniu przekleństw (i je usunę), to będzie milutko i kulturalnie :3 Bo jest D1 w edycji, gdzie część osób jest nowa (w sumie nie wiem, jakiego ratia się spodziewać, ale to mało istotne). Plus jest wieczór, więc ktoś już pewnie pijany! Szkoda, że mnie nie zapytałeś o mój plan na grę :/ O-LI-VER! O-LI-VER! TAK SIĘ WYGRYWA, JAHU!
|
|
|
Post by Gary Oak on May 10, 2024 0:04:25 GMT 1
Coś bym napisał, ale w sumie nie chcę wam przeszkadzać, więc se idę. dawaj, nie cykaj No dobra. Imo na tej stronie sami niewinni, nie przeczytałem połowy postów, a wokół kota się dużo działo i to uniewinnienie eberharda jest takie miękkie (CZAICIE?), ale ja tu czuję miejski ferment, nawet jeśli źle ukierunkowany.
|
|
|
Post by Falstaff on May 10, 2024 0:05:27 GMT 1
no ja bym na teraz zlinczował jutro Grafa.
|
|
|
Rozgrywka
May 10, 2024 0:05:45 GMT 1
via mobile
Post by eberhardmock on May 10, 2024 0:05:45 GMT 1
Nie czuję tego, mnie jako mafioze właśnie korciło by, aby wejść w polemikę, a nie odwrotnie
|
|
|
Post by Falstaff on May 10, 2024 0:05:46 GMT 1
w sensie dzisiaj, bo już po północy
|
|
|
Post by Kung Fu Kenny on May 10, 2024 0:06:14 GMT 1
ja pierdole pierwszy raz widzę że komuś się podobają kolorki ja mam ptsd ziomek serio usuwałeś bluzgi z posta? i dlaczego spodziewałbyś się pokracznych ataków? Przecież śliczne kolorki są śliczne, takie tęcze to są 10/10 Tak, ale to trochę kwestia tego, że piszę jednego posta na pół godziny/godzinę, bo wpadają telefony, więc najpierw zacząłem posta od 'o kurwełe', a po callu uznałem, że jak napiszę o usuwaniu przekleństw (i je usunę), to będzie milutko i kulturalnie :3 Bo jest D1 w edycji, gdzie część osób jest nowa (w sumie nie wiem, jakiego ratia się spodziewać, ale to mało istotne). Plus jest wieczór, więc ktoś już pewnie pijany! Szkoda, że mnie nie zapytałeś o mój plan na grę :/ O-LI-VER! O-LI-VER! TAK SIĘ WYGRYWA, JAHU! kurwa pijany w czwartek? chciałbym żyć takim życiem a jakbym każdego tak wypytywał o plan na grę to bym wszystko wiedział i byłoby nudno
|
|
|
Post by Kung Fu Kenny on May 10, 2024 0:07:21 GMT 1
No dobra. Imo na tej stronie sami niewinni, nie przeczytałem połowy postów, a wokół kota się dużo działo i to uniewinnienie eberharda jest takie miękkie (CZAICIE?), ale ja tu czuję miejski ferment, nawet jeśli źle ukierunkowany. okej, a dlaczego nie chciałeś tego wcześniej napisać?
|
|
|
Post by Gary Oak on May 10, 2024 0:07:49 GMT 1
A tak poza tym, to w edycji, w której są dwie mafie, to przecież na tacy podane mają obejście największej trudności dla większości gier w mafię, tj. ukrywania swojej nadwiedzy w tłumie i emulowania podejrzeń. BO FAKTYCZNIE MOŻESZ SZUKAĆ.
Więc grając w mafii masz imo dwie ścieżki, grasz "normalnie" w swoim stylu, jakikolwiek on jest, albo właśnie po prostu idziesz na easy mode i zbijasz town pointsy na szukaniu mafii
A jakie to ma przełożenie na tę edycję to wam jutro powiem. Bo, jak mówiłem, nie przeczytałem połowy postów.
|
|
|
Post by Gary Oak on May 10, 2024 0:09:12 GMT 1
No dobra. Imo na tej stronie sami niewinni, nie przeczytałem połowy postów, a wokół kota się dużo działo i to uniewinnienie eberharda jest takie miękkie (CZAICIE?), ale ja tu czuję miejski ferment, nawet jeśli źle ukierunkowany. okej, a dlaczego nie chciałeś tego wcześniej napisać? Tak naprawdę ten pierwszy post to był setup, bo chciałem wrzucić oba obrazki z pelerynką.
|
|
|
Post by Falstaff on May 10, 2024 0:09:55 GMT 1
A tak poza tym, to w edycji, w której są dwie mafie, to przecież na tacy podane mają obejście największej trudności dla większości gier w mafię, tj. ukrywania swojej nadwiedzy w tłumie i emulowania podejrzeń. BO FAKTYCZNIE MOŻESZ SZUKAĆ. Więc grając w mafii masz imo dwie ścieżki, grasz "normalnie" w swoim stylu, jakikolwiek on jest, albo właśnie po prostu idziesz na easy mode i zbijasz town pointsy na szukaniu mafii A jakie to ma przełożenie na tę edycję to wam jutro powiem. Bo, jak mówiłem, nie przeczytałem połowy postów. no dlatego rzucenie im hasła: hej jestem niebieski, jest wrzuceniem ich w sytuację, w której mają nadwiedzę (Przynajmniej ci niebiescy), że nie jestem.
|
|
|
Post by Kung Fu Kenny on May 10, 2024 0:10:10 GMT 1
xD
|
|
|
Post by Kot z Cheshire on May 10, 2024 0:10:45 GMT 1
XD
|
|
|
Post by Gary Oak on May 10, 2024 0:11:17 GMT 1
No dobra, a teraz do spania.
|
|
|
Post by Falstaff on May 10, 2024 0:11:31 GMT 1
no kurwa bo to się do tego sprowadza
|
|
|
Post by Kot z Cheshire on May 10, 2024 0:11:36 GMT 1
Dobrej nocy.
*znikam*
|
|
|
Post by Falstaff on May 10, 2024 0:12:18 GMT 1
tylko od drugiej strony, tzn. właśnie dlatego uważam, że będą milczeć na mój temat, bo mają nadwiedzę co do mojego kłamstwa.
zresztą ocenimy po edycji
|
|
|
Post by Falstaff on May 10, 2024 0:12:53 GMT 1
ja stawiam, że w gronie Graf/Swanick jest CO NAJMNIEJ JEDEN niebieski.
|
|
|
Post by Falstaff on May 10, 2024 0:13:13 GMT 1
zobaczymy czy trafię ;p
odpalam FM-a.
Dobranoc
|
|
|
Post by Kot z Cheshire on May 10, 2024 0:14:12 GMT 1
A tak poza tym, to w edycji, w której są dwie mafie, to przecież na tacy podane mają obejście największej trudności dla większości gier w mafię, tj. ukrywania swojej nadwiedzy w tłumie i emulowania podejrzeń. BO FAKTYCZNIE MOŻESZ SZUKAĆ. Więc grając w mafii masz imo dwie ścieżki, grasz "normalnie" w swoim stylu, jakikolwiek on jest, albo właśnie po prostu idziesz na easy mode i zbijasz town pointsy na szukaniu mafii A jakie to ma przełożenie na tę edycję to wam jutro powiem. Bo, jak mówiłem, nie przeczytałem połowy postów. no dlatego rzucenie im hasła: hej jestem niebieski, jest wrzuceniem ich w sytuację, w której mają nadwiedzę (Przynajmniej ci niebiescy), że nie jestem. Niebiescy mieli nadwiedzę, że ty nie jesteś niebieski nawet zanim to napisałeś.
|
|