|
Post by Falstaff on May 10, 2024 0:14:28 GMT 1
ale inni nie mieli
|
|
|
Post by Kot z Cheshire on May 10, 2024 0:14:55 GMT 1
To w jaką sytuację nadwiedzy wrzuciłeś niebieskich tym wpisem?
|
|
|
Post by Falstaff on May 10, 2024 0:16:29 GMT 1
postawiłem tezę, że jestem niebieski, niewinni mogli się do niej odnieść bez nadwiedzy, że nie jestem, niebiescy z nadwiedzą. mafia unika nadwiedzy, więc unika wypowiadania się w tematach, gdzie może się nia wykazać.
|
|
|
Post by Falstaff on May 10, 2024 0:17:32 GMT 1
po prostu niebiescy wiedzieli, że na pewno kłamię (a skoro kłamię to w jakimś celu), pozostali nie. (z tym, że myślę, że czerwoni też wiedzieli, że kłamię)
|
|
|
Post by Falstaff on May 10, 2024 0:20:49 GMT 1
|
|
|
Post by Kot z Cheshire on May 10, 2024 0:21:25 GMT 1
postawiłem tezę, że jestem niebieski, niewinni mogli się do niej odnieść bez nadwiedzy, że nie jestem, niebiescy z nadwiedzą. mafia unika nadwiedzy, więc unika wypowiadania się w tematach, gdzie może się nia wykazać. I teraz jest to zrozumiałe i ma to sens. A więc, zignorowałem kompletnie ten wpis bo dla mnie to jest taka głupotka, którą każdy mógł napisać niezależnie od przynależności i dla mnie to o niczym nie świadczy. Zresztą większość zignorowała ten wpis.
|
|
|
Post by Kot z Cheshire on May 10, 2024 0:22:42 GMT 1
A nie, kurwa, ja przecież jestem mafiozo Tak samo na takie wpisy nie reaguje. To jest kompletny szum.
|
|
|
Post by Falstaff on May 10, 2024 0:23:33 GMT 1
no pewnie jesteś niewinny, ale samo to, że sobie podyskutowaliśmy wprawia obie mafie w mały kłopot.
z drugiej strony uważam, że mafie teraz nam obu się będą starały podlizywać /a pewnie już to robiły wcześniej/
|
|
|
Post by Falstaff on May 10, 2024 0:24:40 GMT 1
jest też szansa, że się mafia wzajemnie powystrzela hehe ;p albo razem walnie w któregoś z nas i przepadną mordy
|
|
|
Post by Oliver Swanick on May 10, 2024 0:25:29 GMT 1
Przecież śliczne kolorki są śliczne, takie tęcze to są 10/10 Tak, ale to trochę kwestia tego, że piszę jednego posta na pół godziny/godzinę, bo wpadają telefony, więc najpierw zacząłem posta od 'o kurwełe', a po callu uznałem, że jak napiszę o usuwaniu przekleństw (i je usunę), to będzie milutko i kulturalnie :3 Bo jest D1 w edycji, gdzie część osób jest nowa (w sumie nie wiem, jakiego ratia się spodziewać, ale to mało istotne). Plus jest wieczór, więc ktoś już pewnie pijany! Szkoda, że mnie nie zapytałeś o mój plan na grę :/ O-LI-VER! O-LI-VER! TAK SIĘ WYGRYWA, JAHU! kurwa pijany w czwartek? chciałbym żyć takim życiem a jakbym każdego tak wypytywał o plan na grę to bym wszystko wiedział i byłoby nudno Ja nie, bo wiem, jaką cenę trzeba za to zapłacić Owszem, ale jestem jedyną osobą (chyba), która napisała, że w ogóle ma jakiś plan. No ale trudno, maybe next time, nagramy coś razem, wierzę
|
|
|
Rozgrywka
May 10, 2024 0:26:28 GMT 1
via mobile
Post by Kung Fu Kenny on May 10, 2024 0:26:28 GMT 1
kurwa pijany w czwartek? chciałbym żyć takim życiem a jakbym każdego tak wypytywał o plan na grę to bym wszystko wiedział i byłoby nudno Ja nie, bo wiem, jaką cenę trzeba za to zapłacić Owszem, ale jestem jedyną osobą (chyba), która napisała, że w ogóle ma jakiś plan. No ale trudno, maybe next time, nagramy coś razem, wierzę No jak już tak zahintowałes to się pochwal
|
|
|
Post by Kot z Cheshire on May 10, 2024 0:26:38 GMT 1
Ja uważam, że w sytuacji, w której mafia musi unikać mordu to, że tak szybko wyszedłeś z kreacji i pchasz się po uniewinnienie świadczy, że pewnie będziesz niewinny. Też to, że z tą teorią za dobrze aktorsko by było raczej zagrane.
|
|
|
Post by Oliver Swanick on May 10, 2024 0:33:03 GMT 1
Ja nie, bo wiem, jaką cenę trzeba za to zapłacić Owszem, ale jestem jedyną osobą (chyba), która napisała, że w ogóle ma jakiś plan. No ale trudno, maybe next time, nagramy coś razem, wierzę No jak już tak zahintowałes to się pochwal Jebać, jebać, nic się nie bać. Wiadomo, teraz to już nie brzmi tak fajnie. Jakbyś zapytał od razu... :/ Kto to jest Graf?
|
|
|
Rozgrywka
May 10, 2024 0:36:53 GMT 1
via mobile
Post by Kung Fu Kenny on May 10, 2024 0:36:53 GMT 1
No jak już tak zahintowałes to się pochwal Jebać, jebać, nic się nie bać. Wiadomo, teraz to już nie brzmi tak fajnie. Jakbyś zapytał od razu... :/ Kto to jest Graf? Cezary Graf, ale nie kojarzę ani jednego jego posta I kogo byś na jebalnię w pierwszej kolejności wziął?
|
|
|
Rozgrywka
May 10, 2024 0:37:33 GMT 1
via mobile
Post by Kung Fu Kenny on May 10, 2024 0:37:33 GMT 1
W ogóle eberhard chyba niewinny będzie
|
|
|
Post by Oliver Swanick on May 10, 2024 0:55:03 GMT 1
Nie wiem, te 14 stron to tak przejrzałem co najwyżej
Mam jakieś tam podejrzenia, ale po przemyśleniu sprawy nie będę się nimi dzielił teraz, bo to bez sensu
|
|
|
Post by Oliver Swanick on May 10, 2024 2:04:35 GMT 1
Chciałem sobie ponarzekać, że czemu tu tak martwo, ale z drugiej strony sam nie chciałem się dzielić swoimi podejrzeniami xD
To jak tam, koledzy, ktoś jeszcze na nogach? :3
|
|
|
Rozgrywka
May 10, 2024 6:13:34 GMT 1
via mobile
Post by Lepszy Mafiozo on May 10, 2024 6:13:34 GMT 1
Witam
|
|
|