|
Post by Cezary Graf on May 10, 2024 6:38:10 GMT 1
Wygrałeś co i w czym?
Zagraniczna karta pobytu & zagraniczna nieruchomość kosztuje 100k USD
Nie, nie jest tak, że osoba 40-sto letnia, która wygrywa "nie ma"
Chciejstwo i wygodnictwo
Jak to w czym? W loterii, na tym polega loteria. Jakiś głupi jesteś, czy co? W jedynej loterii, która się liczy! O tak bejbe! Mmmm, czujecie to powietrze? Można się nim upijać jak gorzałą I ile kapitału na tej loterii uszczknąłeś?
Bo dla mnie to Ty dalej jesteś początkujący
Można być biednym i nieupośledzonym intelektualnie
I to jest O.K.
Po 40 niestety kontrowersyjne
|
|
|
Post by Cezary Graf on May 10, 2024 6:38:39 GMT 1
Dramat polega na tym, że mogą mi otwarcie napluć w twarz, nakopać do tyłka i okraść
A 90% i tak nie zwróci na to uwagi
I to nie jest O.K.
Dywersyfikujcie się majątkowo i geograficznie
|
|
|
Post by Cezary Graf on May 10, 2024 6:52:57 GMT 1
W mafii może być: każdy
Oto słowo majątkowe
|
|
|
Post by Cezary Graf on May 10, 2024 7:40:21 GMT 1
po prostu niebiescy wiedzieli, że na pewno kłamię (a skoro kłamię to w jakimś celu), pozostali nie. (z tym, że myślę, że czerwoni też wiedzieli, że kłamię) Ta teoria jest mocno naciągana. Ktoś tu widzę mocno myślał i liczył warianty.
Pytanie: kto jako pierwszy liczy warianty? Mafia czy miasto?
Ja mam w dupie kto jest niebieski, czerwony.
Czuję dumę z bycia Turkiem 🇹🇷
Polska 🇵🇱 jest na równi pochyłej
|
|
|
Rozgrywka
May 10, 2024 8:11:28 GMT 1
via mobile
Post by Gary Oak on May 10, 2024 8:11:28 GMT 1
I nie rozumiem intencji tego tejka Garego Oaka Ale „nie rozumiem o co mu chodzi”, „nie rozumiem po co to pisać” czy „chcę po prostu coś napisać a jak wbiję szpilkę to nic złego się nie stanie”?
|
|
|
Post by Pirania on May 10, 2024 8:18:22 GMT 1
Idę czytać co wyście napłodzili w nocy.
|
|
|
Post by Pirania on May 10, 2024 8:23:59 GMT 1
Graf szybko poczuł potrzebę dyskredytacji teorii byle nie musieć o tym wchodzić w polemikę. W ogóle najciekawsze jest to, że w tym samym poście co chciał obniżyć wartość teorii to wrócił do kreacji. W swoich dotychczasowych postach dość drętwo brzmi.
|
|
|
Post by Drogi pamiętniczku... on May 10, 2024 8:24:04 GMT 1
Drogi pamiętniczku...
Nie ma to jak zacząć dzień od buteleczki orzeźwiającej Yerbaty! Zrazu mózg sprawniejszy a pióro lżejsze.
Zeszły wieczór i noc były niezwykle intensywne. W pewnym momencie stanąłem w centrum uwagi, wszystkie oczy były zwrócone na mnie. Zaczął mnie podejrzewać Murzyn, lecz tu nagle pojawiło się grono moich obrońców! Co więcej, zaczęli w odwecie podejrzewać murzyna, bez jakiejkolwiek mojej interwencji.
Niebywałe, pamiętniczku: chyba pierwszy raz w życiu uniewinniłem się czterema postami - nie wiedziałem, że to możliwe.
Mimo wszystko, Murzyn wydaje mi się w porządku. Co prawda mylnie zinterpretował mój post ma temat Falstada: zarzucił, że jakoby stworzyłem epopeję na jego temat, nie zauważając, że konwencja pamiętnikowa sprawia, że forma jest o wiele bardziej kwiecista niż jednolinijkowiec. Tuszę, że Murzyn to zrozumie.
Sam Falstad mnie nie przekonuje... Abstrahując od didaskaliów, cała ta teoria z zarzutką na dwie mafie wydaje mi się naciągana, co więcej: ciągnięcie jej nie trzyma się kupy! Teoria głosi, że kto na zarzutkę zareagował, ten miastowy, a nie zareagowała mafia. Skoro zareagowało na nią tak mało osób, to czy Falstad nie powinien stwierdzić, że chuja ona warta, bo w grze jest siedmiu miastowych i co najmniej pięciu nijak nie zareagowało? Tym dziwniej brzmi oskarżanie Kota, że nie zareagował.
Kot z kolei pisze bardzo mądrze, rozsądnie i tu słusznie zauważył Murzyn: to może być powód do obaw... Aż tak dobry przegląd pora może wykraczać ponad sufit miastowego!
|
|
|
Post by Border Collie on May 10, 2024 8:25:09 GMT 1
Dobry dzień.
|
|
|
Post by Pirania on May 10, 2024 8:30:27 GMT 1
Swoją drogą Pamiętniczek zajebista kreacja.Jak to jest kreacja kogoś niewinnego to jeszcze lepiej.
|
|
|
Post by Kung Fu Kenny on May 10, 2024 8:32:17 GMT 1
nie wyspałem się
Pirania wgryza się w temat bez pierdolenia, props
Grafa dzisiejsze wejście takie średnie bym powiedział, takie średnie
to mieszanie jakichś delikatnych dissów z kreacją, żeby czasem nikt nie pomyślał że na serio piszesz, nie wiem kolego
|
|
|
Post by Kung Fu Kenny on May 10, 2024 8:32:34 GMT 1
|
|
|
Post by Pirania on May 10, 2024 8:33:20 GMT 1
W ogóle takich dyskusji jak tak Kenny z Lepszym to nie lubię najbardziej, ponieważ zwykle nijak one nie pozwalają określić przynależności a jedynie który z nich ma większe ego.
|
|
|
Post by Kung Fu Kenny on May 10, 2024 8:35:55 GMT 1
Mimo wszystko, Murzyn wydaje mi się w porządku. Co prawda mylnie zinterpretował mój post ma temat Falstada: zarzucił, że jakoby stworzyłem epopeję na jego temat, nie zauważając, że konwencja pamiętnikowa sprawia, że forma jest o wiele bardziej kwiecista niż jednolinijkowiec. Tuszę, że Murzyn to zrozumie. Sam Falstad mnie nie przekonuje... Abstrahując od didaskaliów, cała ta teoria z zarzutką na dwie mafie wydaje mi się naciągana, co więcej: ciągnięcie jej nie trzyma się kupy! Teoria głosi, że kto na zarzutkę zareagował, ten miastowy, a nie zareagowała mafia. Skoro zareagowało na nią tak mało osób, to czy Falstad nie powinien stwierdzić, że chuja ona warta, bo w grze jest siedmiu miastowych i co najmniej pięciu nijak nie zareagowało? Tym dziwniej brzmi oskarżanie Kota, że nie zareagował. Kot z kolei pisze bardzo mądrze, rozsądnie i tu słusznie zauważył Murzyn: to może być powód do obaw... Aż tak dobry przegląd pora może wykraczać ponad sufit miastowego! Tak, tzn ja czaję formę twojej kreacji, po prostu wybór Falstarta jako cel tamtego posta wydawał się mi bardzo underwhelming, szczególnie że sama kreacja wydaje się służyć spojrzeniu na rozgrywkę z boku i pisania jakichś ciekawych spostrzeżeń. Nie odnosiłem się tam do merytoryki, bo nie ona była clou rozkminki a co do falstarta, to ciągle mi się zdaje, że trzymanie się z takim uporem tej teorii może być miastowe, więcej razy wpadałem na jakieś genialne, acz totalnie nieprawidłowe teorie, będąc w mieście xd
|
|
|
Post by Border Collie on May 10, 2024 8:36:31 GMT 1
|
|
|
Post by Border Collie on May 10, 2024 8:38:17 GMT 1
Mimo wszystko, Murzyn wydaje mi się w porządku. Co prawda mylnie zinterpretował mój post ma temat Falstada: zarzucił, że jakoby stworzyłem epopeję na jego temat, nie zauważając, że konwencja pamiętnikowa sprawia, że forma jest o wiele bardziej kwiecista niż jednolinijkowiec. Tuszę, że Murzyn to zrozumie. Sam Falstad mnie nie przekonuje... Abstrahując od didaskaliów, cała ta teoria z zarzutką na dwie mafie wydaje mi się naciągana, co więcej: ciągnięcie jej nie trzyma się kupy! Teoria głosi, że kto na zarzutkę zareagował, ten miastowy, a nie zareagowała mafia. Skoro zareagowało na nią tak mało osób, to czy Falstad nie powinien stwierdzić, że chuja ona warta, bo w grze jest siedmiu miastowych i co najmniej pięciu nijak nie zareagowało? Tym dziwniej brzmi oskarżanie Kota, że nie zareagował. Kot z kolei pisze bardzo mądrze, rozsądnie i tu słusznie zauważył Murzyn: to może być powód do obaw... Aż tak dobry przegląd pora może wykraczać ponad sufit miastowego! Tak, tzn ja czaję formę twojej kreacji, po prostu wybór Falstarta jako cel tamtego posta wydawał się mi bardzo underwhelming, szczególnie że sama kreacja wydaje się służyć spojrzeniu na rozgrywkę z boku i pisania jakichś ciekawych spostrzeżeń. Nie odnosiłem się tam do merytoryki, bo nie ona była clou rozkminki a co do falstarta, to ciągle mi się zdaje, że trzymanie się z takim uporem tej teorii może być miastowe, więcej razy wpadałem na jakieś genialne, acz totalnie nieprawidłowe teorie, będąc w mieście xd Trzymanie się danego plejsa i rozmawianie o nim w tonie logicznym jest tak samo latwe dla mafii jak i dla miasta. Wydaje mi się, że najłatwiej z perspektywy mafii mówić proste komunikaty logiczne -a to robi Falstart. Z drugiej strony nie powinien tak lecieć na świecznik, ale lepiej wczesniej dac sie na swiecznik jako Mafiozo, niz pozniej.
|
|
|
Post by Kung Fu Kenny on May 10, 2024 8:41:15 GMT 1
no właśnie dla mnie ni chuj nie miało sensu to co on pisał do pewnego momentu
plus - zakładamy że to musiałby być mafijny plejs wymyślony przed rozgrywką
no nie wiem
na minus wrzucam to że strasznie szybko się wysprzęglił z tego planu, nie wiem czy już stwierdził że starczy tej obserwacji czy o co chodzi
no ale wajbowo wydawało mi się, że chłop wierzy w to co mówi, o
|
|
|
Post by Pirania on May 10, 2024 8:41:16 GMT 1
Ale już wracając do tamtego momentu to Kot od początku próbuje się kreować na tego rozsądnego niezależnie czy to spór Kennego z Lepszym czy nocne pisanie z Falstaffem. Jak dla mnie lepiej mieć oko na tego Kota czy nie będzie aż za rozsądny jak na niewinnego w tej edycji.
|
|
|
Rozgrywka
May 10, 2024 8:44:24 GMT 1
via mobile
Post by Drogi pamiętniczku... on May 10, 2024 8:44:24 GMT 1
Drogi pamiętniczku...
W ramach pracy społecznej postanowiłem, że przeczytam jakiegoś gracza, który mi umyka i wtapia się w tłum. Padło na Olivera.
Wydaje mi się, że Oliver będzie w porządku: czuję, jakby nie miał jakiejkolwiek agendy, a wpadł sobie w temat pochillować i się pomiziać. Powinienem go może oskarżyć o pozorowanie aktywności, ale nie czuję tego, bo gra, jakby sam się na takie oskarżenie wystawiał. W mafii chyba by chciał się na coś przydać?
Jeszcze skrobnę, że lubię pieski.
|
|
|
Post by Pirania on May 10, 2024 8:46:02 GMT 1
Brnięcie dalej w zagranie przez Falstaffa i tworzenie dalej z tego teorii, mimo że już co niektórzy chcieli je obnażyć powinno świadczyć na jego korzyść. Sam Falstaff wygląda na gracza lubiącego zagłębiać się w mechaniczne dyskusje niezależnie od frakcji.
|
|