|
Post by Kung Fu Kenny on May 14, 2024 20:25:31 GMT 1
Graf nie robi niczego by jakkolwiek pomóc miastu. Niczego. Gdyby nie to ,że dzisiaj jest cały dzień w norze, a Lepszy jednak aktywny. a ebe trochę tych fikołów zrobił w tej edycji, żeby tylko głosu na lepszego nie posłać
|
|
|
Post by Kung Fu Kenny on May 14, 2024 20:26:43 GMT 1
kurde tylko pod względem mordu bardziej dla mnie jest prawdopodobne, że duo ja i ebe nie dostaliśmy, niż że duo ja i oak nie dostaliśmy
|
|
|
Post by Kung Fu Kenny on May 14, 2024 20:27:01 GMT 1
no ale chuj wie czy w ogóle jest sens to rozkminiać
|
|
|
Post by eberhardmock on May 14, 2024 20:28:14 GMT 1
jakbym wtedy głosu na grafa nie posłał, to by teraz Garego z nami nie bylo i może byśmy nie mieli meczówki
|
|
|
Post by Kung Fu Kenny on May 14, 2024 20:28:40 GMT 1
yadi yada
|
|
|
Post by Kung Fu Kenny on May 14, 2024 20:29:50 GMT 1
Trzeci Lincz:
Border Collie - Niewinny
Border Collie 5 – Pirania, Kot z Cheshire, Kung Fu Kenny, Lepszy Mafiozo, Eberhardmock Lepszy Mafiozo 3 – Border Collie, Drogi Pamiętniczku…, Gary Oak
a tu? dlaczego nie wyjebałeś swojego winnego jak miałeś realną szansę
skoro pies i tak leciał, dlaczego nie trzymałeś tam, gdzie uważałeś za słuszne?
|
|
|
Post by Kung Fu Kenny on May 14, 2024 20:30:50 GMT 1
zresztą chuj z tym
jak ktoś ma do mnie jakieś pytania to strzelajcie
|
|
|
Post by eberhardmock on May 14, 2024 20:30:56 GMT 1
Jak głosuję sam to źle, jak nie głosuję z innymi to też? Pisałem juz o tym Piranii
|
|
|
Post by eberhardmock on May 14, 2024 20:33:29 GMT 1
zresztą chuj z tym jak ktoś ma do mnie jakieś pytania to strzelajcie Czemu tu waliłeś w Garego? Gary Oak 4 – Pirania, Kung Fu Kenny, Kot z Cheshire, Border Colie Cezary Graf 4 – Falstaff, Drogi Pamiętniczku..., Gary Oak, Eberhardmock Eberhardmock 2 – Cezary Graf, Lepszy Mafiozo
|
|
|
Post by Kung Fu Kenny on May 14, 2024 20:33:29 GMT 1
nie
jak nie głosujesz na swoich podejrzanych to źle
ale ładnie dobudowana wymówka
|
|
|
Post by eberhardmock on May 14, 2024 20:34:45 GMT 1
nie jak nie głosujesz na swoich podejrzanych to źle ale ładnie dobudowana wymówka Akurat sobie żartowałem z tą odpowiedzią. Pisałem już Piranii i Tobie też wcześniej
|
|
|
Post by Kung Fu Kenny on May 14, 2024 20:34:55 GMT 1
zresztą chuj z tym jak ktoś ma do mnie jakieś pytania to strzelajcie Czemu tu waliłeś w Garego? Gary Oak 4 – Pirania, Kung Fu Kenny, Kot z Cheshire, Border Colie Cezary Graf 4 – Falstaff, Drogi Pamiętniczku..., Gary Oak, Eberhardmock Eberhardmock 2 – Cezary Graf, Lepszy Mafiozo bo myślałem że mnie robi w chuja ¯\_(ツ)_/¯ Gary potwierdzi, że ostatnio mu się ciężko gra dlaczego tu głosowała na niego Pirania i Colie?
|
|
|
Post by Gary Oak on May 14, 2024 20:35:09 GMT 1
potencjalne punkty które mnie będą interesować to d1/d2 pamiętniczka, bo wtedy musiał gonga dostać i być może za podejrzenia
wczoraj jak wyglądaliście po 18 jak poszła deklaracja na ebera bo z jednej strony eber będąc w mafii powinien się spodziewać, że leci i wtedy lepszy miałby dowozić, więc z dwojga złego skoro już na pamiętniczek się nie uda, to żeby chyba na eberze zostało z drugiej strony kenny se wysiadł z pociągu i afk na godzinę
|
|
|
Post by Gary Oak on May 14, 2024 20:35:50 GMT 1
ale kurwa czułem że są rozparowani
z drugiej strony rozparowany jest tylko eber, kenny się paruje z lepszym xd
|
|
|
Post by Kung Fu Kenny on May 14, 2024 20:37:26 GMT 1
no paruję się, bo co najmniej do linczu na psie robiłem za pożytecznego idiotę mafii
ale to nic nowego
|
|
|
Post by Gary Oak on May 14, 2024 20:39:49 GMT 1
a ja powiem tak jak to przeczytałem Ja spadam, będę wieczorem. Mnie chyba mentalnie nie zaboli jak mnie dzisiaj Pirania zlinczuje, jestem zadowolony ze swojej gierki. Z jakiś powodów Pirania nie rozważa mafia Lepszy + Kenny (lub np pamiętnik) to se pomyślałem no ja pierdole to on i niewinny słucham państwa Co do piranii - tam jest mega dużo stanowczych stwierdzeń i prób "brania za mordę", ale imo strasznie wąsko gra no czemu ty tam zauważyłeś pół ataku w piranię a nie zauważyłeś całego uniewinnienia dla ebera chuju
|
|
|
Post by Kung Fu Kenny on May 14, 2024 20:41:35 GMT 1
a ja powiem tak jak to przeczytałem to se pomyślałem no ja pierdole to on i niewinny słucham państwa Co do piranii - tam jest mega dużo stanowczych stwierdzeń i prób "brania za mordę", ale imo strasznie wąsko gra no czemu ty tam zauważyłeś pół ataku w piranię a nie zauważyłeś całego uniewinnienia dla ebera chuju bo ja byłem mentalnie skupiony na idei pt. pirania w mafii twoje uniewinnienia nie miały dla mnie znaczenia, bo były wypadkową mojego state of mind xD
|
|
|
Post by Gary Oak on May 14, 2024 20:43:43 GMT 1
to było pytanie retoryczne nie interesuje mnie co macie do powiedzenia bo i tak jeden z was mi będzie wjeżdżał na psychę
odpowiedź jest w temacie, mam nadzieję
|
|
|
Post by Kung Fu Kenny on May 14, 2024 20:45:11 GMT 1
zero wjazdu na psychę mordo tu było
straight facts
|
|
|
Post by Gary Oak on May 14, 2024 20:46:23 GMT 1
wiem, tak ogólnie mówię