|
Post by Kung Fu Kenny on May 14, 2024 21:54:54 GMT 1
¯\_(ツ)_/¯
|
|
|
Post by Gary Oak on May 14, 2024 22:42:14 GMT 1
hello fellow traveller nie spodziewałem się spotkać tam kogoś
|
|
|
Post by Kung Fu Kenny on May 15, 2024 8:02:28 GMT 1
no siemanko, i jak tam humorki?
|
|
|
Post by Gary Oak on May 15, 2024 8:31:22 GMT 1
no średnio
to jest trudniejsze niż myślałem
|
|
|
Post by Kung Fu Kenny on May 15, 2024 8:37:11 GMT 1
no nie
ty sobie utrudniasz
|
|
|
Post by Gary Oak on May 15, 2024 8:39:03 GMT 1
no a potem patrzę na strony 98 i 99 i się zastanawiam czy lepszy by się do tego stopnia antagonizował z eberem i jeszcze ty mu w tym pomagasz
a ja, jak pisałem, w ogóle nie czułem tam potrzeby atakowania
|
|
|
Post by Gary Oak on May 15, 2024 8:40:07 GMT 1
generalnie z gierki to byłoby mi bliżej raczej do głosu na kennyego, natomiast jestem w dużej kropce przez przedwczorajszy lincz
mógł iść za mną w ebera albo zostać na piranii
|
|
|
Post by Gary Oak on May 15, 2024 8:47:02 GMT 1
dlaczego właściwie zlinczowałeś lepszego
|
|
|
Post by Kung Fu Kenny on May 15, 2024 8:50:41 GMT 1
bo myślałem że jest w mafii z piranią, a na piranię nie było chętnych, więc mi było wszystko jedno
|
|
|
Post by Kung Fu Kenny on May 15, 2024 9:04:42 GMT 1
w ogóle kurwa jak sobie spojrzysz z lotu ptaka na moją gierkę, to to jest absurd, żeby mówić, że "z gierki to byłoby mi bliżej raczej do głosu na kennyego" xD robisz ten sam błąd, który popełniliśmy w ślepokulawej no i chuj, jak zagłosujesz na mnie to przejebiemy i będzie znowu przykro że w taki sposób jak jesteś w mafii to przegrałem, nie mam zdrowia do 3 meczówek, nie mam siły czytać cię jeszcze raz, przejrzałem okolica tego remisowego linczu między tobą i grafem, jak tam to w ten sposób rozegrałeś to graty i chuj, no ale nie wiem kurwa, ten salty post 2 minuty po linczu to byłyby szachy 4d ja nie wierzę w szachy 4d, tak samo jak uważam że ludzie mnie powinni umiewinniać za ten testament o kocie, tak samo twój testament jest koronnym dowodem w twojej sprawie no ale kurwa, robiłem mnóstwo rzeczy w tej grze, ale jak spojrzysz sobie na moją mapę gry, na te cyrki które uprawiałem przed linczem na lepszym, to powinieneś jasno widzieć, że nie ja jestem w mafii i potwierdziła ci to pirania, potwierdził ci to pamiętniczek przed mordem robię w chuj zamieszania, idę ze sztandarem linczując niewinnego Oliwierka, zwracam na siebie uwagę w każdym momencie gry a ty mówisz, że jestem bardziej mafijny od gościa, któego jedynym osiągnięciem w gierce jest jebanie w lepszego ale nie głosowanie na niego w momencie próby xD i piszącego cały czas posty w stylu "no ja się nie będę bronił ale to GŁUPIE MIASTO znowu myli naturalność z miastowością " i w chuj żałuję, że nie docisnąłem i nie zlinczowałem go na początku, ale widziałeś sam, że miotały mną takie same wątpliwości, jak tobą, jak to nie jest dowód na moją niewinność, to ja już kurwa nie wiem głosuj waść, wstydu oszczędź miastowy monti też padł w meczówce nic więcej nie mam do dodania
|
|
|
Post by Gary Oak on May 15, 2024 9:11:46 GMT 1
całe szczęście jadę po tą furę dzisiaj, 5 godzin wyjęte z życia lekko, może więcej, nie będzie czasu na overthinking
|
|
|
Post by Gary Oak on May 15, 2024 9:11:57 GMT 1
cmentarz róbcie memy na obie okazje
|
|
|
Post by Kung Fu Kenny on May 15, 2024 10:28:14 GMT 1
a, i jeszcze jedna sprawa
weź sobie moją najlepszą partię w mafii, porównaj z tym, co gram w tej edycji i ile musiałbym jeszcze przebić poziomów, żeby tak zagrać
weź sobie kota i lepszego i odpowiedz na pytanie - czy jestem lepszym mafiozą od nich?
obaj grali pojebanie dobrą gierkę w mafii, musiałbym zagrać kurwa leszcze lepszą od nich, kot dla większości miasta był nieuchwytny
musiałbym swój sufit wznieść na poziom powyżej nich, żeby prezentując taki plan gry znaleźć się w tym miejscu w którym jesteśmy, no ja bardzo bym chciał, ale nie jestem tego typu graczem i dobrze o tym wiesz
już jeden taki błąd w tej edycji popełniliśmy, linczując tę piranię, gdzie po fakcie widać, że to była teoria spiskowa dziejów
jak jesteś kurwa w mieście, to spójrz na to jeszcze raz, przyłóż tę swoją brzytwę i popatrz, kto tu gra najłatwiejszą do rozegrania gierkę w mafii, bo w chuj smutno by było jakbyśmy znowu razem w mieście wyjebali się o własne sznurówki na finiszu
a jak jesteś w mafii, to skróć moje cierpienia i nie znęcaj się do końca dnia xd
|
|
|
Post by eberhardmock on May 15, 2024 11:38:12 GMT 1
Czytam co Kenny pisze i zaczynam mieć wątpliwości czy może być w mafii, to jest mocno miastowe co teraz robi
|
|
|
Post by eberhardmock on May 15, 2024 11:44:34 GMT 1
a ty mówisz, że jestem bardziej mafijny od gościa, któego jedynym osiągnięciem w gierce jest jebanie w lepszego ale nie głosowanie na niego w momencie próby xD i piszącego cały czas posty w stylu "no ja się nie będę bronił ale to GŁUPIE MIASTO znowu myli naturalność z miastowością " Myślałem nad tym wczoraj. Czy jako mafioza poszedłby za głosowaniem z resztą osób na Psa? Głos Pamietnika w Lepszego był tam niedeklarowany. Jakbym był w mafii i grał na walenie w Lepszego, aby sobie wyrobić pozycję to tym bardziej powinien na chłodno wykalkulować, że opłaca mi sie trzymać na nim głos. A ja po prostu zagrałem tak jak jakbym zagrał zawsze
|
|
|
Post by eberhardmock on May 15, 2024 11:47:32 GMT 1
weź sobie kota i lepszego i odpowiedz na pytanie - czy jestem lepszym mafiozą od nich? Ja Cię w dwóch gierkach miałem za miastowego całą grę, a byleś mafiozą xD Mnie się Ciebie trudno czyta
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2024 11:57:53 GMT 1
via mobile
Post by Kung Fu Kenny on May 15, 2024 11:57:53 GMT 1
Czytam co Kenny pisze i zaczynam mieć wątpliwości czy może być w mafii, to jest mocno miastowe co teraz robi No ok, wczoraj nie miałeś wątpliwości kto jest gdzie, dwa posty w meczówce dopiero zasiały twoją wątpliwość? Wczoraj byłeś przekonany że Oak jest niewinny, no a teraz jak ja mogę nie być w mafii to musi być w niej Oak. Masz jakieś białko, coś się zmieniło?
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2024 11:58:14 GMT 1
via mobile
Post by Kung Fu Kenny on May 15, 2024 11:58:14 GMT 1
weź sobie kota i lepszego i odpowiedz na pytanie - czy jestem lepszym mafiozą od nich? Ja Cię w dwóch gierkach miałem za miastowego całą grę, a byleś mafiozą xD Mnie się Ciebie trudno czyta To chuj, chyba nie wiem kto ty jesteś 🤷🏼♂️
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2024 11:59:04 GMT 1
via mobile
Post by Kung Fu Kenny on May 15, 2024 11:59:04 GMT 1
a ty mówisz, że jestem bardziej mafijny od gościa, któego jedynym osiągnięciem w gierce jest jebanie w lepszego ale nie głosowanie na niego w momencie próby xD i piszącego cały czas posty w stylu "no ja się nie będę bronił ale to GŁUPIE MIASTO znowu myli naturalność z miastowością " Myślałem nad tym wczoraj. Czy jako mafioza poszedłby za głosowaniem z resztą osób na Psa? Głos Pamietnika w Lepszego był tam niedeklarowany. Jakbym był w mafii i grał na walenie w Lepszego, aby sobie wyrobić pozycję to tym bardziej powinien na chłodno wykalkulować, że opłaca mi sie trzymać na nim głos. A ja po prostu zagrałem tak jak jakbym zagrał zawsze No ale tam z tego co pamiętam poleciały deklaracje na Lepszego, sam lepszy proponował żeby go ściągnąć, więc to mogła być ustawka Szczególnie że twój głos byłby decydujący
|
|
|
Post by eberhardmock on May 15, 2024 12:33:53 GMT 1
Ja Cię w dwóch gierkach miałem za miastowego całą grę, a byleś mafiozą xD Mnie się Ciebie trudno czyta To chuj, chyba nie wiem kto ty jesteś 🤷🏼♂️ Nie grałem w tych edycjach, tylko czytałem rozgrywkę
|
|