bambi
Edycja#47
Limit Postów: 522
|
Post by bambi on May 27, 2024 19:44:48 GMT 1
Jak któryś z was zagłosuje na Satiego to jest debilem. Sati jest niewinny wida W temacie jesteś, ale tak to mnie ghostujesz na twoja propozycje? xddddd
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 19:44:59 GMT 1
Jak któryś z was zagłosuje na Satiego to jest debilem. Sati jest niewinny wida On cie jutro wrzuci na pożarcie. Zapamiętaj to
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 27, 2024 19:45:00 GMT 1
Opowiadaj Usyk, bo nie wiem co z wieczorem
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 27, 2024 19:45:32 GMT 1
Usyk mafioza nie przyszedł, nie odebrał telefonu i nie dał znaku życia XDDD jebany kurwa cwel!!! całkiem nieźle to fituje z załamaniem nerwowym, nie? nie, ale jest w chuj wygodne w narracje obecnej dynamiki gry
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 27, 2024 19:45:40 GMT 1
Przepraszam Bambi zarzekam się że zasnąłem.
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 27, 2024 19:45:54 GMT 1
No to wbijaj w tramwaj i wypierdalaj
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
Limit Postów: 308
|
Post by RUTKOWSKI on May 27, 2024 19:46:02 GMT 1
myślisz że kolega Cię w chuja robi ku wygodnej narracji w obecnej dynamice gry?
|
|
Phoebe
Edycja#47
Limit Postów: 142
|
Post by Phoebe on May 27, 2024 19:46:04 GMT 1
A czemu nie Bambi, skoro i tego i Gnoma masz za winnych? Już pomijam, że nie widzę ich razem w mafii (choć przyznam, że ostatnie 30 minut tematu to czytałem dość pobieżnie, więc może się coś zmieniło), ale nie jestem takim masochistą, żeby mając wybór chcieć znosić to przedszkole kolejny dzień
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 27, 2024 19:46:31 GMT 1
PHoebe zaufaj mi i jebnij w Gnoma, jestem pewien.
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 27, 2024 19:46:33 GMT 1
myślisz że kolega Cię w chuja robi ku wygodnej narracji w obecnej dynamice gry? Mam na mysli ze potencjalna nieobecnosc jest wygodna w tej dynamice gry ;d - nie mowie ze to jest czescia tej gry, ale przy okazji pasuje bardzo fajnie
|
|
|
Post by Erik Satie on May 27, 2024 19:46:55 GMT 1
Ja oczywiście mam paranoję z tyłu łba, że mnie Usyk z Rutkiem robią w chuja. Są przesłanki za tym. Wolałbym sto razy bardziej, żeby to był Łukański - Heurystyka wtedy, czy coś. Dla własnego ego.
Ale po ślepo-kulawej w piździe to mam. Ta gra jest prosta.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 27, 2024 19:47:16 GMT 1
Ja oczywiście mam paranoję z tyłu łba, że mnie Usyk z Rutkiem robią w chuja. Są przesłanki za tym. Wolałbym sto razy bardziej, żeby to był Łukański - Heurystyka wtedy, czy coś. Dla własnego ego. Ale po ślepo-kulawej w piździe to mam. Ta gra jest prosta. Weź się nie odzywaj chwile to cię uratuje przed linczem.
|
|
|
Post by Erik Satie on May 27, 2024 19:47:32 GMT 1
A czemu nie Bambi, skoro i tego i Gnoma masz za winnych? Już pomijam, że nie widzę ich razem w mafii (choć przyznam, że ostatnie 30 minut tematu to czytałem dość pobieżnie, więc może się coś zmieniło), ale nie jestem takim masochistą, żeby mając wybór chcieć znosić to przedszkole kolejny dzień Obaj są na takiej samej stopie, po prostu jebią w inne targety i się inaczej konsoliduje nienawiść.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 27, 2024 19:47:40 GMT 1
Nadajesz się do tarcia chrzaniu generalnie ale jak widzę niewinnego że chcą linczować to się odezwałem.
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 27, 2024 19:47:41 GMT 1
ogolem to wiecie - dla mnie to jest win-win situation xdd
bo jak Gnom padnie winny - to wiadomo ze ja niewinny bo nie ma mozliwsoc tutaj na double mafie jak Gnom padnie niewinny - to jeszcez bardziej to Jak Gnom padnie niewinny to Saiti zamknie sie w kaice (chyba ze okaze sie wiarołomcem xd)
wiec nawet nie musze pushowac obecnie zadnej agendy bo ten lincz na Gnomie w mojej personal agenda to spelnia wszystkie check marki lepszego umiastowienia Bambiego ;d
|
|
|
Post by Erik Satie on May 27, 2024 19:47:46 GMT 1
Ja oczywiście mam paranoję z tyłu łba, że mnie Usyk z Rutkiem robią w chuja. Są przesłanki za tym. Wolałbym sto razy bardziej, żeby to był Łukański - Heurystyka wtedy, czy coś. Dla własnego ego. Ale po ślepo-kulawej w piździe to mam. Ta gra jest prosta. Weź się nie odzywaj chwile to cię uratuje przed linczem. Ja nie potrzebuję ratunku od Ciebie, Usyczku.
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
Limit Postów: 308
|
Post by RUTKOWSKI on May 27, 2024 19:47:49 GMT 1
Ja oczywiście mam paranoję z tyłu łba, że mnie Usyk z Rutkiem robią w chuja. Są przesłanki za tym. Wolałbym sto razy bardziej, żeby to był Łukański - Heurystyka wtedy, czy coś. Dla własnego ego. Ale po ślepo-kulawej w piździe to mam. Ta gra jest prosta. w chuja to ja cie zrobie dopiero jak zagłosuje na ciebie w meczówce
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 27, 2024 19:48:03 GMT 1
Ja oczywiście mam paranoję z tyłu łba, że mnie Usyk z Rutkiem robią w chuja. Są przesłanki za tym. Wolałbym sto razy bardziej, żeby to był Łukański - Heurystyka wtedy, czy coś. Dla własnego ego. Ale po ślepo-kulawej w piździe to mam. Ta gra jest prosta. Po slepo-kulawej to chyba powinienes walic w Phoebe xD
|
|
|
Post by Erik Satie on May 27, 2024 19:48:37 GMT 1
Ja oczywiście mam paranoję z tyłu łba, że mnie Usyk z Rutkiem robią w chuja. Są przesłanki za tym. Wolałbym sto razy bardziej, żeby to był Łukański - Heurystyka wtedy, czy coś. Dla własnego ego. Ale po ślepo-kulawej w piździe to mam. Ta gra jest prosta. w chuja to ja cie zrobie dopiero jak zagłosuje na ciebie w meczówce No Ty to dopiero biedny jesteś po tylu kołowrotkach.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 27, 2024 19:48:42 GMT 1
Chłop nawet podpierdalając mi typy tak się wpierdolił że chcą go linczować i jak chce mu pomóc to dalej sie pluje,.
Niesamowity jest.
|
|