|
Post by Heurystyka dostępności on May 28, 2024 21:54:38 GMT 1
W sumie to bez znaczenia, bo tyle dni za nami, że wystarczy tylko dokładnie poczytać i poanalizować. W każdym razie dziwna ta edycja, nikt nie przeszkadza w rozmowach. Tak jakby mafia była nieobecna.
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 29, 2024 4:38:28 GMT 1
Pytałeś Smufi o wykluczenia, to ty z Łukańskim się wykluczacie, co potwierdza Regina, bo by nie wrzuciła dwóch mafii to tej listy. REGINA DAJ SWOJE DWA TYPY NA OSZUSTA może być więcej? bo mam tak na szybko tyle Eureka, Łukański, może Gnom, może Smufi
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 29, 2024 4:42:55 GMT 1
Usyk w pewnym momencie też chciał wjebać Łukańskiego w D1. Jeszcze nie wiem o czym to świadczy. Ja mam Łukańskiego w mafii. W Regine zacząłem wątpić dziś, tzn. nagle daje powiedzmy trochę bliżej tego, co bym oczekiwał. Ja też.
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 29, 2024 5:00:32 GMT 1
Nie wiem czy ważne ale wrzucam (boldy moje) Jeśli ta gra jest prosta i zrobić by listę pojebów, to: 1. Tekstowo 2. Heurystyka 3. Satie 4. Gustlik 5. Bambi 6. Rutkowski 7. kurwa no może ten Gnom i potem mamy 8. Usyk 9. Regina i to nie tak, że daleko odstają od tamtej listy pojebów z pierwszej partii, tylko daleko odstają od swoich możliwości w byciu pojebem, no obiektywnie rzecz biorąc to robią więcej niż Heurystyka czy Bambi, ale jak na siebie to robią mało, więc jak gdzieś plottwist to może tutaj i to jakiś marker jest w sumie czyli zostajemy z: 10. Smufi 11. Łukański 12. Kieliszkowski 13. Ginko a 14. Phoebe nie wiadomo czy grać będzie no to teraz należy sobie zadać pytanie na ile oceniamy szanse, że w czwórce Kieliszkowski, Ginko, Łukański i Smufi bazując na ich interakcjach i grze do tej pory mogą siedzieć trzy mafie bo ja chyba tego nie oceniam wysoko ergo juz teraz zakładam, że jednak ktoś mnie robi w chuja więc denerwuje mnie i kserokopia Rutkowskiego, i pizda Usyk, i totalnie pasywny Reginiarz, i Tekściarz co własne braki przykrywa kreacją bo pizda nie skoczek jest grajmy swoje panocki to będzie łatwiej, serio Dla mnie w top grupce jest Bambi UsykRutkowski W krainie cienia mam Gnoma Ciebie i Gustlika Tekstowo Ginko Mati I do rozpatrzenia dzisiaj HeurystykaLukanskiSmufiPhoebie nie wpisuję nigdzie bo nie gra No nie wierzę że tu na dole trafiłem 3 mafiozów ale tę grupę pośrednią mam niestety dość szeroką Kolejność przypadkowa w grupkach ale jakby u góry był mafioza to byłbym zdziwiony
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 29, 2024 5:11:29 GMT 1
Pierwszy Lincz:
Regina Jones - Szeregowy Mafiozo
Regina Jones 3 - Gustlik, Smufi, rutkowski Marcin Łukański 2 - Erik Satie, Regina Jones Erik Satie 2 - Marcin Łukański, MatiKieliszkowski Ginko 1 - bambi Heurystyka dostępności 1 - Tekstowo.pl Tekstowo.pl 1 - Gnom rogal Usyk 1 - Ginko MatiKieliszkowski 1 - Usyk
Phoebe - brak głosu Heurystyka - brak głosu
To, że nie było mafijnej Phoebe może tłumaczyć, dlaczego mafia miała tak mały wpływ na to głosowanie. Usyk głos w bok, Łukański w Eryka.
Przeczytałem temat (z aktualną wiedzą to prawie jak czytanie otwartej książki, polecam), z kontekstu wydaje się, że Regina była tak naprawdę jedynym kandydatem, ale wszystko było tak rozmyte, że mafia mogła liczyć, że po prostu wejdzie coś w bok. Łukański nie był zagrożony linczem, więc głos Reginy w niego nie jest nie wiadomo jakim problemem. Nie widzę tego uniewinnienia. To już prędzej Eryk był zagrożony i Łukański akurat na nim siedzi. Z drugiej strony Usyk nie chciał linczować Reginy i strzelił totalnie w bok, zmarnował głos.
Smufi czysty jak po praniu w vizirze, ładne wejścia, dojebanie Reginie w kluczowych momentach, głos na nią. Tekstowo miał go za niewinnego (na tym etapie najbardziej to deklarował), raczej nie poleciałby w mordzie gdyby Smufi był w mafii.
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 29, 2024 7:13:12 GMT 1
Zakładając, że faktycznie mord na Bambi poszedł ze względu na jej głosowanie, wynika z tego, że mafia musiała być aktywna i rozumieć co się dzieje w temacie. A to, odrzucając plejsy, stawia w złym świetle Smufiego i Phoebe. Głosowanie na Phoebe zdaje się przy tym bardziej naturalne.
|
|
Smufi
MVP
Limit Postów: 209
|
Post by Smufi on May 29, 2024 8:14:23 GMT 1
Przejrzałem teraz posty Łukańskiego i ja pierdolę. Połowę napisał przed i zaraz po pierwszym linczu, potem z każdym dniem gorzej, ostatnie parę dni to katastrofa. Może to Phoebe i Łukański?
Ale boję się, że zignorowanie głosu Reginy to największy błąd jaki mogę popełnić w tej grze.
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 29, 2024 13:06:56 GMT 1
Dużo mniej, niż Usyka i Phoebe. Przejrzałem teraz głosowania i na ile realne jest to, by ta dwójka razem stanowiła mafia patrząc na drugi lincz? Ginko niewinny - cztery głosy, Eryk niewinny - cztery głosy, Gnom niewinny - dwa głosy. Mati niewinny - jeden głos. No i jeden głos na mnie. Mafia ma pełną dowolność głosowania, są absolutnie niezagrożeni, łatwo się pod kogoś doczepić. Głosowanie dwóch mafiozów w tamtym momencie w Bambi to możliwość zrobienia sobie zupełnie niepotrzebnego smrodu.
|
|
|
Rozgrywka
May 29, 2024 13:09:57 GMT 1
via mobile
Post by Marcin Łukański on May 29, 2024 13:09:57 GMT 1
Więc na moje wina jednego oznacza niewinność drugiego. I na odwrót.
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 29, 2024 13:22:45 GMT 1
Zakładając, że faktycznie mord na Bambi poszedł ze względu na jej głosowanie, wynika z tego, że mafia musiała być aktywna i rozumieć co się dzieje w temacie. A to, odrzucając plejsy, stawia w złym świetle Smufiego i Phoebe. Głosowanie na Phoebe zdaje się przy tym bardziej naturalne. Usyk był w chuj nienaturalny (w połączeniu z późniejszą całodniową nieaktywnością i głosem na Gnoma), przed wczoraj między 21:00, a 21:10: ON (gnom) JEST W MAFI TROGLODYCI JERBANI KURWA GNOM TO JEST 100 KURWA PROCENT MAFIA GAMONIE JEBANE DOBRA SZANTAŻ EMOCJONALNY. WYPIERDOLCIE GNOMA ALBO JA BEDE SIE NABIJAŁ Z WAS DO KONCA WASZEJ EGZYSTENCJI W TEJ SPOŁECZNOŚCI. W MAFII JEST NA 100 % GNOM I NA 90% BAMBI I log off, pora na csa, głos na Gnoma z odpowiednio wcześniej zrobioną podkładką. No kurwa wiem, że sam nie jestem demonem aktywności, ale przecież to jebie na kilometr. Plejs.
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 29, 2024 13:29:00 GMT 1
Pierwszy Lincz: Regina Jones - Szeregowy Mafiozo Regina Jones 3 - Gustlik, Smufi, rutkowski Marcin Łukański 2 - Erik Satie, Regina Jones Erik Satie 2 - Marcin Łukański, MatiKieliszkowski Ginko 1 - bambi Heurystyka dostępności 1 - Tekstowo.pl Tekstowo.pl 1 - Gnom rogal Usyk 1 - Ginko MatiKieliszkowski 1 - UsykPhoebe - brak głosu Heurystyka - brak głosu To, że nie było mafijnej Phoebe może tłumaczyć, dlaczego mafia miała tak mały wpływ na to głosowanie. Usyk głos w bok, Łukański w Eryka. Przeczytałem temat (z aktualną wiedzą to prawie jak czytanie otwartej książki, polecam), z kontekstu wydaje się, że Regina była tak naprawdę jedynym kandydatem, ale wszystko było tak rozmyte, że mafia mogła liczyć, że po prostu wejdzie coś w bok. Łukański nie był zagrożony linczem, więc głos Reginy w niego nie jest nie wiadomo jakim problemem. Jasne, że byłem, wystarczyła krucjata jednego overactive gracza, jakim był Eryk, by przekonać dodatkowo kogoś niezdecydowanego albo nieogarniającego i już masz remis.
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 29, 2024 14:35:16 GMT 1
Pierwszy Lincz: Regina Jones - Szeregowy Mafiozo Regina Jones 3 - Gustlik, Smufi, rutkowski Marcin Łukański 2 - Erik Satie, Regina Jones Erik Satie 2 - Marcin Łukański, MatiKieliszkowski Ginko 1 - bambi Heurystyka dostępności 1 - Tekstowo.pl Tekstowo.pl 1 - Gnom rogal Usyk 1 - Ginko MatiKieliszkowski 1 - UsykPhoebe - brak głosu Heurystyka - brak głosu To, że nie było mafijnej Phoebe może tłumaczyć, dlaczego mafia miała tak mały wpływ na to głosowanie. Usyk głos w bok, Łukański w Eryka. Przeczytałem temat (z aktualną wiedzą to prawie jak czytanie otwartej książki, polecam), z kontekstu wydaje się, że Regina była tak naprawdę jedynym kandydatem, ale wszystko było tak rozmyte, że mafia mogła liczyć, że po prostu wejdzie coś w bok. Łukański nie był zagrożony linczem, więc głos Reginy w niego nie jest nie wiadomo jakim problemem. Jasne, że byłem, wystarczyła krucjata jednego overactive gracza, jakim był Eryk, by przekonać dodatkowo kogoś niezdecydowanego albo nieogarniającego i już masz remis. No ale to oceniasz z perspektywy wyników, a nie tematu
|
|
|
Rozgrywka
May 29, 2024 14:39:35 GMT 1
via mobile
Post by Marcin Łukański on May 29, 2024 14:39:35 GMT 1
Propsy dla głosujących w dniu pierwszym na Reginę, ale doba przed pierwszym linczu to zawsze zabawa i strzelanie w mniejszym bądź większym stopniu. Eryk nie polubił mnie i zaczął strzelać, a że pisał w chuj dużo, to uważałem i uważam, że byłem w tamtym dniu mocnym faworytem do linczu.
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 29, 2024 14:45:17 GMT 1
Smufi, a powiedz Ty mi. Jakbyś był bezstronnym obserwatorem tej edycji i jest scenariusz, że dzisiaj w linczu i mordzie nie pada Smufi, to na miejscu miasta zacząłbyś się niepokoić o krystalicznego Smufiego? Z CIEKAWOŚCI Gdyby nie padł w linczu, to specjalnie by mnie to nie zdziwiło, ale gdyby przeżył mord, to na pewno zacząłbym się zastanawiać. A gdyby przeżył też kolejny, to byłbym przekonany, że coś jest nie tak, bo jest zdecydowanie najbardziej oczywistym celem mordu. W ogóle niepokoimy się?
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 29, 2024 15:00:47 GMT 1
Bo ja już trochę tak.
|
|
Phoebe
Edycja#47
Limit Postów: 142
|
Post by Phoebe on May 29, 2024 16:14:59 GMT 1
Wstałem
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 29, 2024 16:22:10 GMT 1
Wróciłem, jaki jest konsensus? Ja bym strzelał Bambi i Łukański. Wezmę przeczytam co tam było pisane odkąd zniknąłem i po prostu powiem co myślę.
|
|
Phoebe
Edycja#47
Limit Postów: 142
|
Post by Phoebe on May 29, 2024 16:24:38 GMT 1
Symulowanie townslipa? Przecież pierwsze co się robi po przyjściu do tematu po nieobecności to sprawdza wyniki linczu i mordu
|
|
Smufi
MVP
Limit Postów: 209
|
Rozgrywka
May 29, 2024 16:30:17 GMT 1
via mobile
Post by Smufi on May 29, 2024 16:30:17 GMT 1
Wierzę w Usyka, pierwsze co robisz po dłuższej nieobecności to piszesz głupoty, jazda!
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 29, 2024 16:35:23 GMT 1
Ja byłem świadomy śmierci Gnoma i Rutkowskiego. Poprzedni lincz był Gnom po poprzedni Satie. Zapomniałem, że jeszcze był mord po wczorajszym linczu. Ale pojebana edycja, dlaczego Bambi została zabita jak to było oczywiste, że to będzie mój pewniak do linczu.
|
|