|
Post by Oleksandr Usyk on May 29, 2024 19:16:22 GMT 1
Ja bym z chęcią oddałdecyzyjność, ale nie wiem komu, nikomu nie ufam powoli.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 29, 2024 19:18:09 GMT 1
Łukański skąd twój głos na Eryka? Sam napisał, że trzeba go zlinczować, jeśli do wczorajszego mordu nie odpadnie. Znajdź sobie to proszę, dzisiaj cytowałem, jeśli nie znajdziesz to daj znać, poszukam, ale nie ukrywam, że wolałbym nie, bo jestem zajęty. Poza tym skoro ja jadę na tym, że głosowała na mnie Regina, to na czym jedzie Smufi? Na tym, że rozpracował bezczelnie (komplement) Reginę w d1 Z tego co pamiętam to on wtedy walczył o życie i walczył o to żeby zlinczowąć Gnoma a nie jego. Więc nie mogłeś go zlinczować dlatego że chciał.
|
|
Smufi
MVP
Limit Postów: 209
|
Post by Smufi on May 29, 2024 19:18:35 GMT 1
Kurwa teraz sie Heurystyk z Łukiem obudzili. Co jest?
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 29, 2024 19:19:03 GMT 1
A co z logicznie udowodnioną niemożliwością, w której Smufi i Łukański są razem w mafii? Możliwe, że przeceniłem ten post Łukańskiego, ale ze nikt mi tego nie wypomniał to też ciekawe
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 29, 2024 19:19:29 GMT 1
Heurystyka z Łukańskim jednak chyba nie będą razem. Phoebe już chyba zaufam chuj mi w dupe najwyżej.
Czyli Heurystyka lub Łukański i Smufi do pary.
Mam paranoję nie ważne co pomyślę żeby wybrać.
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 29, 2024 19:19:39 GMT 1
Proponuję jebać Łukańskiego. Kto za?
|
|
Phoebe
Edycja#47
Limit Postów: 142
|
Post by Phoebe on May 29, 2024 19:23:18 GMT 1
Jak trzeba będzie, to na niego poślę, ale preferowałbym Smufiego E: ale w sumie jestem ciekawy co Smufi na taką propozycję Smufi
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 29, 2024 19:23:50 GMT 1
Mafia to będzie Łukański i Usyk
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 29, 2024 19:24:48 GMT 1
Po przemysleniu to bardzo pasuje do chłopa. Łuki jesteś niewinny chyba, nie wiem co się tak wpierdoliłeś nagle we mnie, ale bez złej krwi. Żyjesz przeszłością, jakby gra dla Ciebie zakończyła się na piątku. Od tamtej pory pisałem kilka razy, że jesteś niewinny. Opieram się na pierwszym linczu i Twoim waleniu we mnie razem z Reginą, ale już jestem coraz bardziej skonfundowany. Nawet użyłem sformułowania, że mam do Ciebie największe zaufanie. Jak ty mogłeś mieć do niego najwieksze zaufanie a potem na niego zagłosować?
|
|
Phoebe
Edycja#47
|
Post by Phoebe on May 29, 2024 19:24:54 GMT 1
I razem wczoraj zagrali plejsa na zniknięcie? Razem, chociaż byli podejrzewani przez sporą część gry, jebali całą resztę i wymigiwali się spod topora?
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 29, 2024 19:27:12 GMT 1
I razem wczoraj zagrali plejsa na zniknięcie? Razem, chociaż byli podejrzewani przez sporą część gry, jebali całą resztę i wymigiwali się spod topora? A skąd wiesz, że nie? A Usyk może nie kłamać z powodem swojego zniknięcia.
|
|
Smufi
MVP
|
Post by Smufi on May 29, 2024 19:27:17 GMT 1
Jak trzeba będzie, to na niego poślę, ale preferowałbym Smufiego E: ale w sumie jestem ciekawy co Smufi na taką propozycję Smufi Dziś wyjebane.
|
|
Smufi
MVP
|
Post by Smufi on May 29, 2024 19:28:54 GMT 1
Mafia to będzie Łukański i Usyk Ale się wijesz.
|
|
Smufi
MVP
|
Post by Smufi on May 29, 2024 19:29:47 GMT 1
Tylko Usyk nie kalkuluje, pierdolę was.
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 29, 2024 19:30:27 GMT 1
Mafia to będzie Łukański i Usyk Ale się wijesz. Mózg mi rozjebie zaraz od parowania, ale nie wiję się bynajmniej.
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 29, 2024 19:30:56 GMT 1
Smufi co planujesz?
|
|
Phoebe
Edycja#47
|
Post by Phoebe on May 29, 2024 19:31:36 GMT 1
I razem wczoraj zagrali plejsa na zniknięcie? Razem, chociaż byli podejrzewani przez sporą część gry, jebali całą resztę i wymigiwali się spod topora? A skąd wiesz, że nie? A Usyk może nie kłamać z powodem swojego zniknięcia. Mam to za mniej prawdopodobne, niż alterynatywa, że tylko jeden z nich jest w mafii. Mogę być biased, bo ich uniewinniałem przez praktycznie całą grę, ale średnio to widzę. IMO nawet zakładając, że Usyk nie kłamał, to i tak mi się wydaje, że wtedy Łukański bylby bardziej aktywny wczoraj, postarałby się chociaż napisać jakiegoś posta wcześniej, że go cały dzień nie będzie Smufiego masz w trzech konfiguracjach, Łukańskiego też. Czemu Łukański bardziej niż Smufi? E: *uniewinniałem
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 29, 2024 19:32:12 GMT 1
Usyk, głosujesz na Łukańskiego?
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 29, 2024 19:33:52 GMT 1
A skąd wiesz, że nie? A Usyk może nie kłamać z powodem swojego zniknięcia. Mam to za mniej prawdopodobne, niż alterynatywa, że tylko jeden z nich jest w mafii. Mogę być biased, bo ich uniewinniałem przez praktycznie całą grę, ale średnio to widzę. IMO nawet zakładając, że Usyk nie kłamał, to i tak mi się wydaje, że wtedy Łukański bylby bardziej aktywny wczoraj, postarałby się chociaż napisać jakiegoś posta wcześniej, że go cały dzień nie będzie Smufiego masz w trzech konfiguracjach, Łukańskiego też. Czemu Łukański bardziej niż Smufi? E: *uniewinniałem BO ZROBIŁEM BŁĄD A TY NAWET NIE ZAUWAŻYŁEŚ BO WYJEBANE NA MOJE PARY MASZ
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 29, 2024 19:34:11 GMT 1
Tylko Usyk nie kalkuluje, pierdolę was. TO PRAWDA.
|
|