|
Rozgrywka
May 24, 2024 18:06:29 GMT 1
via mobile
Post by matikieliszkowski on May 24, 2024 18:06:29 GMT 1
Co ty rutek tak pchasz tego lukańskiego, daj mu zpokoj jak mamy tyle lepszych wariacikow
Ten post gnoma o gustliku imo ledżitny, można o nim pomyśleć
Bawi mnie ta sztuczna napinka eryczka, prezy muskuły jakby był po dobrej pompie a na płaskiej pewnie wziolby ze 100 kilo ledwo, nienatural napewno
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 24, 2024 18:07:24 GMT 1
Mi też, na co słusznie uwagę zwrócił naturalny Mati strongman, no ale jak ktoś w pierwszych dniach mało pisze, to może czuć się bezpieczny. xD Jbc to pamiętajcie, że mati to natural, a Eryk brzmi jak typowy ojciec chrzestny z przerośniętym ego z mvp wannabe, dopiero za dnia się uspokoił, aż za bardzo. Duża ilość pisania daje bezpieczenstwo, za małą ilosc juz od dawna sie wrzuca do pieca No to się pozmieniało na przestrzeni lat.
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
Limit Postów: 308
|
Rozgrywka
May 24, 2024 18:08:14 GMT 1
via mobile
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 18:08:14 GMT 1
Ale na serio tak uważasz czy nie? NA SERIO
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
Limit Postów: 308
|
Rozgrywka
May 24, 2024 18:09:32 GMT 1
via mobile
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 18:09:32 GMT 1
Co ty rutek tak pchasz tego lukańskiego, daj mu zpokoj jak mamy tyle lepszych wariacikow Ten post gnoma o gustliku imo ledżitny, można o nim pomyśleć Bawi mnie ta sztuczna napinka eryczka, prezy muskuły jakby był po dobrej pompie a na płaskiej pewnie wziolby ze 100 kilo ledwo, nienatural napewno COŚ POPIERNICZYŁEŚ MATI NIE PCHAM ŁUKASIŃSKIEGO
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 18:09:49 GMT 1
Ciężki orzech do zgryzienia jest. Nie chciałbym skrzywdzić niewinnej duszy przypadkiem.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 24, 2024 18:10:26 GMT 1
Ale na serio tak uważasz czy nie? kurwa trochę sus to pytanie...
|
|
bambi
Edycja#47
Limit Postów: 522
|
Post by bambi on May 24, 2024 18:10:50 GMT 1
Duża ilość pisania daje bezpieczenstwo, za małą ilosc juz od dawna sie wrzuca do pieca No to się pozmieniało na przestrzeni lat. No pozmieniało się i na +++
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 24, 2024 18:12:55 GMT 1
No to się pozmieniało na przestrzeni lat. No pozmieniało się i na +++ to plusy czy krzyże
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 18:16:47 GMT 1
Mógłby ktoś się odnieść na temat Gustlika Po póki co to jakby mafii pasowało przemilczeć temat Jak Regina niewinna, to wtedy Gustlik. Smufi dlaczego Regina i jeżeli jest niewinna to dlaczego wtedy Gustlik?
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 18:17:16 GMT 1
via mobile
Post by matikieliszkowski on May 24, 2024 18:17:16 GMT 1
Co ty rutek tak pchasz tego lukańskiego, daj mu zpokoj jak mamy tyle lepszych wariacikow Ten post gnoma o gustliku imo ledżitny, można o nim pomyśleć Bawi mnie ta sztuczna napinka eryczka, prezy muskuły jakby był po dobrej pompie a na płaskiej pewnie wziolby ze 100 kilo ledwo, nienatural napewno COŚ POPIERNICZYŁEŚ MATI NIE PCHAM ŁUKASIŃSKIEGO Kur wa przepraszam wypiłem trzy przed treningowki i na dekel siadlo hehe To my ziomy w takim razie Z usykowym postem mi się z lało a potem twój źle przeczytałem
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 24, 2024 18:18:48 GMT 1
Usyk czytasz temat? Przecież to wychodzi z gierki po prostu Regina Jones to jest też dobry typ żeby wyjebać ją w D1 Mówię to z założeniem że Gustlik winny -> Regina niewinna Bo rzeczywiście ten początek był kiepski, no ale może się rozkręcić i zazielenić z biegiem czasu, więc dobrze byłoby wyjebać ją w D1 lincz byłby uzasadniony i mało mafijny Masz minusa
|
|
Smufi
MVP
Limit Postów: 209
|
Post by Smufi on May 24, 2024 18:19:04 GMT 1
Jak Regina niewinna, to wtedy Gustlik. Smufi dlaczego Regina i jeżeli jest niewinna to dlaczego wtedy Gustlik? Regina, bo się obsrała, a Gustlik, bo Regina to cała jego gra od drugiej strony w temacie.
|
|
|
Post by Tekstowo.pl on May 24, 2024 18:19:05 GMT 1
Co ty rutek tak pchasz tego lukańskiego, daj mu zpokoj jak mamy tyle lepszych wariacikow Ten post gnoma o gustliku imo ledżitny, można o nim pomyśleć Bawi mnie ta sztuczna napinka eryczka, prezy muskuły jakby był po dobrej pompie a na płaskiej pewnie wziolby ze 100 kilo ledwo, nienatural napewno Kielich, a Ty się z czymś nie zgadzasz albo masz własne przemyślenia. Na ten moment wyglądasz na największe ctrl + c w tej edycji. Give a reason, to love you Give me a reason to be A woman
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 24, 2024 18:19:12 GMT 1
A chuj po co się wychylam xd mogłem dać odpowiedzieć Smufiemu
|
|
|
Post by Tekstowo.pl on May 24, 2024 18:19:45 GMT 1
Co ty rutek tak pchasz tego lukańskiego, daj mu zpokoj jak mamy tyle lepszych wariacikow Ten post gnoma o gustliku imo ledżitny, można o nim pomyśleć Bawi mnie ta sztuczna napinka eryczka, prezy muskuły jakby był po dobrej pompie a na płaskiej pewnie wziolby ze 100 kilo ledwo, nienatural napewno Kielich, a Ty się z czymś nie zgadzasz albo masz własne przemyślenia? Na ten moment wyglądasz na największe ctrl + c w tej edycji. Give me a reason, to love you Give me a reason to be A woman
|
|
|
Post by Tekstowo.pl on May 24, 2024 18:20:45 GMT 1
Co ty rutek tak pchasz tego lukańskiego, daj mu zpokoj jak mamy tyle lepszych wariacikow Ten post gnoma o gustliku imo ledżitny, można o nim pomyśleć Bawi mnie ta sztuczna napinka eryczka, prezy muskuły jakby był po dobrej pompie a na płaskiej pewnie wziolby ze 100 kilo ledwo, nienatural napewno Kielich, a Ty się z czymś nie zgadzasz albo masz własne przemyślenia? Na ten moment wyglądasz na największe ctrl + c w tej edycji. Give me a reason, to love you Give me a reason to be A woman
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 18:23:59 GMT 1
via mobile
Post by matikieliszkowski on May 24, 2024 18:23:59 GMT 1
Co ty rutek tak pchasz tego lukańskiego, daj mu zpokoj jak mamy tyle lepszych wariacikow Ten post gnoma o gustliku imo ledżitny, można o nim pomyśleć Bawi mnie ta sztuczna napinka eryczka, prezy muskuły jakby był po dobrej pompie a na płaskiej pewnie wziolby ze 100 kilo ledwo, nienatural napewno Kielich, a Ty się z czymś nie zgadzasz albo masz własne przemyślenia? Na ten moment wyglądasz na największe ctrl + c w tej edycji. Give me a reason, to love you Give me a reason to be A woman Ikto to mówi heheh
|
|
Gustlik
Edycja#47
Limit Postów: 232
|
Post by Gustlik on May 24, 2024 18:25:05 GMT 1
Gnom nie zjechałem do żadnej bazy po prostu pracuję i starałem się dać od siebie jak najwięcej kiedy miałem na to czas. Nie staram się odwzorowywać miastowej mety. Staram się korzystać ze sprawdzonych metod. Uważam że dość skutecznych.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 24, 2024 18:27:22 GMT 1
Gustlik a co sądzisz o teorii że jestem niewinny, bo jako pierwszy napisałem analize kiedy w temacie był marazm? Czy może mnie to uwinnia, bo zagrałem na zmiane miastowego kursu?
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 18:29:23 GMT 1
Gnom nie zjechałem do żadnej bazy po prostu pracuję i starałem się dać od siebie jak najwięcej kiedy miałem na to czas. Nie staram się odwzorowywać miastowej mety. Staram się korzystać ze sprawdzonych metod. Uważam że dość skutecznych. Regina nadal w mafii? O koledze silnym co myślisz?
|
|