Post o bambi co się nie udało wyslac 21:10:
wrzucam tak, bo ta przerwa zakurwila mi dwa posty wiec musialem zrzucić do worda na wszelki wypadek a jak chcialme przerzucić na bbcode to się zaczelo forum wieszac
mój post:
czytam pięćśet osób naraz i tak, chciałem jednak na Łukańskiego dać, głównie przez to:
Regina miotał się jak szatan, więc nie wiem, imo bardzo słaba edycja i może nie ma sensu wyciągać zbyt daleko idących wniosków. Do mnie dwa razy doczepił się w absurdalny sposób, a jak mu to wytknąłem, to spruł się o to do mnie Eryk, czym podpisał na siebie wyrok (w sensie mój głos na niego wczoraj). Dobra, spierdalam na mecz, do później.
i potem sekwencję niżej na tej pierwszej stronie jego wypowiedzi
nie dość, ze to mi robiło robotę z teorią, to jeszcze kompletnie nie kupuję wajbowo Łukańskiego w tej edycji od kiedy skumałem kim jest, według mnie 80% rozmyłki, no ja uważam, że nie gra tak w mieście
ale potem zobaczyłem to:
Twoje pierwsze pytanie do mnie (o Gnoma) sugerowało od razu odpowiedź, a mianowicie to, że kogoś bronię. Przecież to, że ja napisałem, jak to mogło wyglądać z perspektywy Gnoma, nie oznacza, że sam się nie może do tego odnieść. Dla mnie sama strategia szukania mafii przez Henryka była debilna, więc mu to wypomniałem. Gnom pewnie sam się wypowie. I jeśli jest faktycznie w mafii i uznał, że warto zamknąć w tamtym momencie ryja, to napisze, że pojechał do matki do szpitala. Można wymyślić tysiące wymówek. Równie dobrze mogę napisać, że to Ty defusowałeś Henryka, gdy zarzuciłem mu absurdalną przyjebkę.
w jaki sposób ja go defusowałam, jak ja go dociskam? xd
(znowu zostałem na mafijnym wybrany na adwokata)
Regino, a ile można bawić się kreacją? Lincz coraz bliżej. Znowu strzelasz ślepakami, zupełnie odwrotnie, niż Johnny Silverhand.
ja nie jestem od strzelania, ja jestem od wyznaczania roboty innym
a ty kolejny raz, z tego co pamiętam, bawisz się w adwokata diabła, dlaczego nie pozwalasz ludziom się uzewnętrznić?
Przecież już dwa razy odpisywałem na Twoje pytanie, drugi raz nawet przed tym, gdy zdążyłeś je zadać. 
Rany, jak ktoś przypierdala się do kogoś w sposób absurdalny (według mnie rzecz jasna), to o tym wspominam, bo jeszcze później ucieknie w natłoku spamu. 
no napisałeś że się dogadaliście na mafijnym, spk odpowiedź, taka na luzaczku, tylko no to chuj nie argument
no trochę za dużo uznałem jak na dystansing, lekko to było zdefusowane przez (wrzucam skrina, bo sie nie da cytować, a ten poniżej Matiego miałem otwarty):
no ale potem czytałem Matiego i uznałem, że chyba za prędko go zdejmuję z rusztu, tylko nie chciałem w niego, więc po tym poście:
Ja to bym walnął w Ginko, bo chyba jako ostatni został poza moją mapą gry, zapomniałem że taki ktoś gra.
A nie sądzisz , że jego śmierć nam totalnie nic nie powie ??
Szcze golnie jak będzie niewinny? Jak na moje rozumowanie to dzień jutrzejszy może być dla niego być albo nie być, dla mnie bardziej mafia, jak wspominałem ale nie wiem czy na dziś
Np Eryczkowi się ode chcialo grania, już odklepał, a teraz wraca i walczy i zgrywa chochojraka, nawet milszy się zrobił
Do tego jakby Erick padł niewinny, to np Lukanskiego można by pressowac bardziej i nie tylko z powodu ich osobistych niesnanek, ale głosowania
dałem ostatecznie w Ginko
bo uznałem, ze no Satie -> Ginko, ale ten Ginko taki no nie wiem, nie wiem, trochę za softowo ze strony Matiego
od Reginy mnie teraz martwi mocno to:
następny post:
przyp:chociaż technicznie rzecz biorąc to jest też interesująćenastępny post:
No ok
Wyciąganie teraz jakichś wspominek z 2015 to chyba zbyt pojebany ruch jak na mafiozę, chuj tam
no imo tak:
a) nie ma możliwosci, zeby nie skumal kim jest bambi, regina jest graczem dobrym w tozsamosci, ktory potrafi wysmiewac innych za braki w tym zakresie
b) podstawy do uniewinnienia bambi  – to jest slabe jak cholera
jak to czytam od nowa, to we wszystkim kiepsko wygląda nadal Usyk, ale do Łukańskiego mam bardzo ambiwalentne uczucia
to glosowanie i postawa Heurystyki jest dziwne w chuj, wczoraj mnie uniewinniala dziś cos zaczlea przesuwać, i teraz mam kmine, ze mogla to zrobić dlatego, ze kontrkandydatem moim był mafioza, czyli bylby to jednak Mily Mati?
albo Gnom?
Wczoraj 22 Erik – niewinni, dziś jakies wjeby o tryhardowaniu i siadu psychy, to tez trzeba przejść i zwrocic uwagę, bo kurwa dramat
Mam nadzieje ze będę mogl wyslac tego posta XD
No to reasumując
Przekminiłem, i chyba jestem jednak skoczek, a nie pizda, i mafia to będzie:
Cyberpunk, Matematyk i Skrzat najgorsze wejścia.
W pamięci do tego:
Usyk <-> Łukański <-> Mati <-> Bambi
Nie wiem czy ktoś spoza może w ogóle być mafia, ten Tekstowo nawet mi się podoba, Phoebe nie czytałem, Rutkowski w zadnym swiecie by tak nie zapierdolil Reginy,
No ale łatwo nie będzie
Czy ktoś w ogóle gadał dlaczego Heurystyka Dostępności nie głosowała w D1?
ale ten Kieliszkowski na Saitim to czyste granie na przetrwnaie, fuj by Bambi
to tez jest chujowy post
generalnie narzekania Bambiego i kurwa Heurystyki na wajchę, to też jest dramat w tym momencie, szczególnie, że nie wiadomo kto wajchował poza mną, a o sobie już pisałem w poście bambiowym
Usykowa odmiana po linczu też, jedyne co Usyka by usprawiedliwialo to jakies deep powody, a jak nie to chuj mu w dupe
Satie ty nie powinieneś tak zareagować na ten lincz
W sensie od razu postanowiłeś się zamaskować atakiem/tłumaczeniem by Gnom
Ja jestem w trybie analiza gościu, a nie trybie rampage aktualnie, robię to po coś, tlumacze swoje działanie krok po kroku, żeby nie dostać znowu gra singleplayer w ryj, a ty mi mówisz, ze zle reaguje?
No to chyba miastowo mówisz XD w sensie spodziewałbym się, ze tak powiesz
Zaczalem tego posta pisać od razu po linczu, koncze go kurwa o 21:43 bo MG nie przemyslal pewnych rzeczy, trudno, zdarza się, jak go nie będę mogl wyslac to się wkurwie
Mam jeszcze jedna kmine
Regina zagrala tak chujowo, bo dostala partnerow, którzy np. nie sa przodownikami postow
No ale z tej grupy to mało kto już zostaje, Ginko gryzie piach, Smufi raczej uniewinniony, Phoebe nie czytalem
Pistolet do głowy zostaje z Heurystyka -> Gnom jako pozostali, Usyk w sumie teraz musi coś dawać, po tym jak z pizdy został kimś kto ma podwójną pewność, chyba nawet Bambiego bym przesunął nad Matiego i Łukańskiego, bo te reakcje wajchowe i zapierdolenie Matiemu, że głosował na mnie XD to jest jakieś horrendum
No to powiedzmy kolejka:
Heurestyka/Gnom -> pozostaly/Bambi -> Usyk -> Mati/LukanskiO Heurystyce sobie właśnie przypomniałem, że miał kurwa te interakcje z Reginą, ale potem z tego schodził niby, no uwierzyłbym w dystansing, plus brak głosu to też dziwna, dziwna akcja, defensywny ton jak pojebał mnie z Gustlikiem i dzisiejszy głos na mnie po wcześniejszym uniewinnieniu
Bambi nie będzie z Matim (to jest total unpairing), ale zdecydowanie może być z Heurystyką
No i jeszcze rozkminiam teraz, że Bambi zdecydowanie przesadziła ze zwyczajną teatralnością reakcji, dlaczego? No chlop odzegnywal od glosow na mnie, a jak wajcha mnie uratowala? To napierdala na wajche, na plus, ze niby już wczoraj odzegnywal od wajchy, nie wiem
Teraz jeszcze mysle, ze na jakkis plus dla Usyka jest to, ze w tym samym momencie pomyśleliśmy o Bambi