|
Post by Heurystyka dostępności on May 25, 2024 21:42:56 GMT 1
Jutro trzeba zlinczować jednego z tych niby księży, przynajmniej będzie mniej ludzi pierdolących kocopoły i zaciemniających obrazek.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 25, 2024 21:45:43 GMT 1
Że Gustlik bardziej woli oceniać głosowania niż samą reakcję a ty, że wolisz oceniać reakcje niż głosowania. I trochę mnie dziwi, że Gustlik całkiem ignoruje postawę Matiego a też mnie dziwi, że taka dosyć jednak zwykła obserwacja z mojej strony sprawiła, że uznałeś że jakość mojej gry wzrosła.
|
|
|
Rozgrywka
May 25, 2024 21:45:48 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 25, 2024 21:45:48 GMT 1
A jaki masz obrazek? Gierka rozwiązana i czas na fajrant? Daj taką listę jak wczoraj po linczu.
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 25, 2024 21:46:40 GMT 1
A jaki masz obrazek? Gierka rozwiązana i czas na fajrant? Daj taką listę jak wczoraj po linczu. Dokładnie. Zgodnie z kreacją.
|
|
|
Rozgrywka
May 25, 2024 21:47:54 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 25, 2024 21:47:54 GMT 1
Że Gustlik bardziej woli oceniać głosowania niż samą reakcję a ty, że wolisz oceniać reakcje niż głosowania. I trochę mnie dziwi, że Gustlik całkiem ignoruje postawę Matiego a też mnie dziwi, że taka dosyć jednak zwykła obserwacja z mojej strony sprawiła, że uznałeś że jakość mojej gry wzrosła. Jakość Twojej gry wzrosła jakoś od 21:50, zszedłeś z pizdy w ostrość. Teraz znowu to ostatnie zdanie trochę przymulone, ale od tego czasu doceniam: a) wjazd w Bambiego i we mnie; b) stanowczość; c) spostrzeżenie Gnom-Usyk; d) akcja książęca; e) spostrzeżenie Mati; Przestałeś być jakimś gagiem, zacząłeś być partnerem do rozmowy.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 25, 2024 21:48:34 GMT 1
Gra Bambi jest uważam karykaturalna, nierealistyczna, nie uważam żeby można było tak zagrać w mieście.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 25, 2024 21:48:48 GMT 1
Ginko 4 - Erik Satie, Gnom rogal, Marcin Łukański, Smufi
Czemu nikt tego nie zauważył?? On nic o Ginko nawet nie pisał a oddał na niego głos
|
|
Gustlik
Edycja#47
Limit Postów: 232
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 21:49:10 GMT 1
Że Gustlik bardziej woli oceniać głosowania niż samą reakcję a ty, że wolisz oceniać reakcje niż głosowania. I trochę mnie dziwi, że Gustlik całkiem ignoruje postawę Matiego a też mnie dziwi, że taka dosyć jednak zwykła obserwacja z mojej strony sprawiła, że uznałeś że jakość mojej gry wzrosła. kurwa jestem księdzem, modliłem się za Ciebie i głosowałem na winnego Matiego, jestem twoim pierwszym orędownikiem w tej rozgrywce, a Ty sie tak odwdzieczasz
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 21:50:00 GMT 1
Ginko 4 - Erik Satie, Gnom rogal, Marcin Łukański, Smufi Czemu nikt tego nie zauważył?? On nic o Ginko nawet nie pisał a oddał na niego głos bo mafia rzadko oddaje głos na kogoś o kim nic nie pisze? a jak nie to udowodnij mi, że nie
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 25, 2024 21:50:01 GMT 1
Że Gustlik bardziej woli oceniać głosowania niż samą reakcję a ty, że wolisz oceniać reakcje niż głosowania. I trochę mnie dziwi, że Gustlik całkiem ignoruje postawę Matiego a też mnie dziwi, że taka dosyć jednak zwykła obserwacja z mojej strony sprawiła, że uznałeś że jakość mojej gry wzrosła. Jakość Twojej gry wzrosła jakoś od 21:50, zszedłeś z pizdy w ostrość. Teraz znowu to ostatnie zdanie trochę przymulone, ale od tego czasu doceniam: a) wjazd w Bambiego i we mnie; b) stanowczość; c) spostrzeżenie Gnom-Usyk; d) akcja książęca; e) spostrzeżenie Mati; Przestałeś być jakimś gagiem, zacząłeś być partnerem do rozmowy. Jak doszedłem do wniosku, że Mati jest niewinny to mi to ułatwiło trochę ocenę sytuacji. To znaczy ułatwiło w sensie łatwiej jest mi dojść teraz do klarownych wniosków, niekoniecznie trafnych.
|
|
|
Rozgrywka
May 25, 2024 21:50:01 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 25, 2024 21:50:01 GMT 1
Ja uważam że ta osoba mogłaby zagrać tak w mieście i nie należy tego pomijać. Ale są tu pewne elementy które wystają poza oczekiwany obrys i to jest trochę 'za bardzo'.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 25, 2024 21:50:27 GMT 1
Ginko 4 - Erik Satie, Gnom rogal, Marcin Łukański, Smufi Czemu nikt tego nie zauważył?? On nic o Ginko nawet nie pisał a oddał na niego głos bo mafia rzadko oddaje głos na kogoś o kim nic nie pisze? a jak nie to udowodnij mi, że nie W sumie
|
|
|
Rozgrywka
May 25, 2024 21:51:08 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 25, 2024 21:51:08 GMT 1
Jakość Twojej gry wzrosła jakoś od 21:50, zszedłeś z pizdy w ostrość. Teraz znowu to ostatnie zdanie trochę przymulone, ale od tego czasu doceniam: a) wjazd w Bambiego i we mnie; b) stanowczość; c) spostrzeżenie Gnom-Usyk; d) akcja książęca; e) spostrzeżenie Mati; Przestałeś być jakimś gagiem, zacząłeś być partnerem do rozmowy. Jak doszedłem do wniosku, że Mati jest niewinny to mi to ułatwiło trochę ocenę sytuacji. To znaczy ułatwiło w sensie łatwiej jest mi dojść teraz do klarownych wniosków, niekoniecznie trafnych. No u mnie trochę tak samo, nie wrzucę go na polke niewinnych ale już nie byłem w stanie na niego zagłosować a po niewinności Ginko i jego postach post-lincz to jest w miarę najdalej na mojej liście.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 25, 2024 21:51:18 GMT 1
Że Gustlik bardziej woli oceniać głosowania niż samą reakcję a ty, że wolisz oceniać reakcje niż głosowania. I trochę mnie dziwi, że Gustlik całkiem ignoruje postawę Matiego a też mnie dziwi, że taka dosyć jednak zwykła obserwacja z mojej strony sprawiła, że uznałeś że jakość mojej gry wzrosła. kurwa jestem księdzem, modliłem się za Ciebie i głosowałem na winnego Matiego, jestem twoim pierwszym orędownikiem w tej rozgrywce, a Ty sie tak odwdzieczasz Ale ja cię mam za niewinnego 97%. Spokojnie. Mnie dziwi, że ignorujesz postawę Matiego po prostu. Nie dziwi mnie na zasadzie, że robisz mafijnie tylko ze mnie dziwi po prostu.
|
|
|
Rozgrywka
May 25, 2024 21:51:45 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 25, 2024 21:51:45 GMT 1
Jak doszedłem do wniosku, że Mati jest niewinny to mi to ułatwiło trochę ocenę sytuacji. To znaczy ułatwiło w sensie łatwiej jest mi dojść teraz do klarownych wniosków, niekoniecznie trafnych. No u mnie trochę tak samo, nie wrzucę go na polke niewinnych ale już nie byłem w stanie na niego zagłosować a po niewinności Ginko i jego postach post-lincz to jest w miarę najdalej na mojej liście. Ale Mati może być jeszcze z Tobą, tylko na ten moment to odległy scenariusz.
|
|
|
Rozgrywka
May 25, 2024 21:52:39 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 25, 2024 21:52:39 GMT 1
kurwa jestem księdzem, modliłem się za Ciebie i głosowałem na winnego Matiego, jestem twoim pierwszym orędownikiem w tej rozgrywce, a Ty sie tak odwdzieczasz Ale ja cię mam za niewinnego 97%. Spokojnie. Mnie dziwi, że ignorujesz postawę Matiego po prostu. Nie dziwi mnie na zasadzie, że robisz mafijnie tylko ze mnie dziwi po prostu. Po co go uspokajasz jak on se jawnie trolluje przy wódeczce. Ja nie uwierzę że on by tak zagrał w mafii. Jakby mnie nie wkurwił parę razy to bym może wierzył ale teraz to jest super.
|
|
bambi
Edycja#47
Limit Postów: 522
|
Post by bambi on May 25, 2024 21:53:20 GMT 1
Gra Bambi jest uważam karykaturalna, nierealistyczna, nie uważam żeby można było tak zagrać w mieście. za każdym razem robisz to bingo i za każdym razem się mylisz
aaaale
zawsze tak sie mylisz jak jesteś w mafii wiec dzieki bambi!
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 21:54:05 GMT 1
kurwa jestem księdzem, modliłem się za Ciebie i głosowałem na winnego Matiego, jestem twoim pierwszym orędownikiem w tej rozgrywce, a Ty sie tak odwdzieczasz Ale ja cię mam za niewinnego 97%. Spokojnie. Mnie dziwi, że ignorujesz postawę Matiego po prostu. Nie dziwi mnie na zasadzie, że robisz mafijnie tylko ze mnie dziwi po prostu. to weź mi pokaz winnych
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 25, 2024 21:54:24 GMT 1
Dobra porozmawiajmy Erik Satie@gustlik@usyk co sądzcie o Rutkowskim nie uważacie że zjazd do bazy konkretny?
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 21:55:07 GMT 1
Satie psuje dobra zabawe
|
|