bambi
Edycja#47
Limit Postów: 522
|
Post by bambi on May 25, 2024 22:52:38 GMT 1
Tylko mi się chyba średnio chce domyślać czy się Bambi wylosowała w mafii i gra mafijnie czy się wylosowała w mieście, ale przez personalną vendette gra mafijnie. Jak gra mafijnie to będę głosował. ja tylko powtarzam kropka w kropke twoje zachowanie (:
wiec bardzo fajnie siebie analizujesz, thats what i wanted baambi
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
Limit Postów: 308
|
Rozgrywka
May 25, 2024 22:54:32 GMT 1
via mobile
Post by RUTKOWSKI on May 25, 2024 22:54:32 GMT 1
ŁUKANSKIEGO UNIEWINNIŁA REGINA I TO NA SZTYWNIUTKO
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
Limit Postów: 308
|
Rozgrywka
May 25, 2024 22:54:54 GMT 1
via mobile
Post by RUTKOWSKI on May 25, 2024 22:54:54 GMT 1
A MOJA LISTA JEJ POTENCJALNYCH PARTNERÓW ZOSTAŁA PODANA
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 25, 2024 22:56:41 GMT 1
Dobra Sate może być niewinny ale wtedy Gustlik jest do rozkminienia
|
|
Gustlik
Edycja#47
Limit Postów: 232
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 23:07:40 GMT 1
Bo?
|
|
|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 23:11:12 GMT 1
A MOJA LISTA JEJ POTENCJALNYCH PARTNERÓW ZOSTAŁA PODANA ale tu trzeba pogadać a nie lecieć w chuja koniec z single playerem
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 25, 2024 23:15:10 GMT 1
Któryś ksiądz leci w chuja
|
|
|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 23:19:16 GMT 1
Regina jest w mafii. To fakt. Pytanie jest inne. Czy Satie nie jest w mafii razem z nią... Fakt oznacza stuprocentową pewność. Mam pytanie, skąd ta nadwiedza? Zaprzyjaźniłeś się z nim (Marcinem) już na pierwszej stronie. Akurat przywołanie tego postu Heurystyki to nie jest coś co ja doceniam. Sama końcówka 'on sam uważa, że jego posty go uniewinniają'. Ja wręcz wprost się pytałem Usyka na chuj pisze że jestem niewinny. Ani przez moment nie podnosiłem własnej pozycji. I ani przez moment o niej nie myślałem. Więc z punktu widzenia kogoś kto kreguje się na ciągłość logiczną to jest bardzo duży blunder i byłem ciekaw czy ktoś to zauważy. A Ty to podchwyciłeś więc lądujesz w kategorii 'debil albo mafia'. Pokład się zapełnia. Faktycznie mój błąd pobieżnego czytania. Pomyliłem autorów postów, myślałem że ty jesteś autorem poniższego: PO PIERWSZE MOJA TAKTYKA GRY DNIA PIERWSZEGO JEST NIEZWYKLE SKUTECZNA, NIE DOŚĆ ŻE UNIEWINNIA MNIE TO JESZCZE IRYTUJE MAFIOZÓW Niemniej dziękuję za zwrócenie uwagi, teraz przed tobą jedynie walka z własnym błędem potwierdzenia, by zrozumieć, że jako mafia nie zrobiłbym takiego bubla. kurcze, to są dwa posty po sobie pierwszy jest imo bardzo niefortunny z tym 'nadwiedza'. no może się komuś taki slip zrobić przypadkiem, ale nadal to jest post jakby z perspektywy mafii napisany. no bo to nie jest nadwiedza Gustlika. bo kolor Reginy nie był jeszcze publicznie dostępny. byłaby to nadwiedza, gdyby Heurystyka znała kolor Reginy. a drugi post zjechał w defence, kiedy nie musiał zjechać w defence. zdarza się pojebać posty, wytknąłem to, ale nie pisałem, że Heurystyka jest w związku z tym mafia. tymczasem ostatnie zdanie to jest full defensive. też perspektywa mafiozy. nie xD nie zdążyłam się nawet rozkręcić i strasznie mi smutno bo nikt nie podłapał współpracy a liczyłam że jakiś gagatek się znajdzie, chociaż na chwil kilka Po nocy wydawałaś mi się bardzo niewinna, dużo bardziej niż Gustlik. Możemy współpracować. no i tu problem. Regina po nocy to kurwa powinna być końmi włóczona. w miarę dobrze zagrała w ciągu dnia.
|
|
|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 23:20:37 GMT 1
Któryś ksiądz leci w chuja ja mysle ze Gustlik i Usyk w chuja nie polecieli tam, Gustlik leci na flole, trochę podbudowanym fantazją, ja to podłapałem, Usyk obrywał podejrzeniami o bycie księdzem i to wykorzystał Bambi tam dołączyła do zabawy jak już było pograne i imo to jest przegapienie momentum
|
|
|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 23:24:40 GMT 1
Uniewinnieni: Usyk Łukański Bambi Rutkowski ErykSmufi Przepraszam za nieobecność Z mojej teorii pierwszej strony wynika, że koks powinien dziś lecieć. Chłop był turbo aktywny i zamilkł razem z resztą. Rutkowski sam pierwszy zauważył ciszę i ją przerwał, co daje mu plusa. Jeszcze druga rzecz, to żeby nie zapomnieć przez efekt świeżości warto przypomnieć, że Eryk tryhardował pierwszej nocy.hmm, po chuj to przypomina do swojego niewinnego? to tryhardowanie zresztą to chyba coś w deseń tego, co się Usykowi zarzucało, tj. że jest cipą ale o ile Usyk nie zawsze jest cipą, tak ja 'tryharduję' chyba zawsze, no nie widzę tu wielkiej różnicy, wiadomo, trochę jest w bucostwie i agresji, a przynajmniej była póki nie zobaczyłem, że to nie teraz mocium panie, no ale akurat ta nocka D1 to uważam w moim wykonaniu była bardzo dobra
|
|
|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 23:25:41 GMT 1
no ale nie ukrywam, ze mam ambiwalentne uczucia do tych fragmentów co gada z Reginą
z jednej strony to sztywne, ale ta Heurystyka w ogóle jest sztywna
z drugiej strony ten dziwny fragment ze wszczepami, no jestem w stanie sobie wyobrazić, że dwóch mafiozów gdzieś nie gadało akurat na mafijnym przy tej chwilowej wymianie, no ale kurde
|
|
|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 23:27:11 GMT 1
Za biciem koksa przemawia to, że się zesrał o mafię pierwszej strony. Ale nie on jedyny, Gnom też. Nic dziwnego, bo obaj znaleźli się pod ostrzałem. Ale takie złe przyjęcie potencjalnego świecznika tylko z powodu bycia na nim to raczej domena mafijna. Za biciem Eryka przemawia jego tryhard i siad psychy w momencie, gdy mafia może być w dupie i musi wywracać stolik. A wczorajsze głosowanie wspólne Eryka i Reginy jest spójne jeśli mafia liczyła na wrobienie Łukańskiego.To jest w ogóle totalnie zjebana logika. To pierwszego dnia tryharduje i se rozpierdalam współmafiozę, a drugiego dnia mam siad psychy, jak potrzebuję na tej kanwie wywrócić stolik? To nie powinno być tak, że konieczność wywrócenia stolika by mnie zmotywowała? Wrobienie Łukańskiego? Co to znaczy? Wypierdolenie Łukańskiego chyba?
|
|
|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 23:32:53 GMT 1
NIE PODOBA MI SIĘ TA CISZA Ona zwykle oznacza, że rzeczy dzieją się korzystnie dla mafii. A to oznacza, że nie powinniśmy dziś iść w oczywistości.No, ale to ja jestem oczywistością, mimo, że po linczu byłem niewinny, a ostatecznie jednak potencjalnie ja/Mati, żeby 19:20 pisać, że nie w oczywistości i mimo tego dać na mnie? Ja to bym walnął w Ginko, bo chyba jako ostatni został poza moją mapą gry, zapomniałem że taki ktoś gra. I z tej nieoczywistości Heurystyka by dała w Ginko, ale jak ja daję w Ginko, to daje we mnie? Deklarowałem Ginko, nie pisałem o Łukańskim, nie do przewidzenia byłoby, że o 20:59 będę wajchował z Łukańskiego na Ginko. tym bardziej, że no kurwa Regina mogła spokojnie dobić Ciebie Satie, zagłosowałaby na Ciebie i jeśli jesteś niewinny, to ona by nie przezyła pewnie kolejnego linczu, ale Ty byś był już w piachu i miasto byłoby ospałe dzisiaj jeszcze bardziej niż jest. poza tym no kurwa jak w regulaminie openmafia losuje to mafia może iść na remis dwóch mafiozów, bo nigdy nic nie wiadomo, ale jak jest remis wybierany przez mafię, to wiadomo, że nie pójdą w pacyfikację dwóch jednego dnia W ogóle to głosowanie z perspektywy mafii nie ma sensu. Nie będę mógł spać przez to. Jedyny sens jaki widzę to że liczyli że padnie Łukański i we dwóch w niego weszli. Z tematu dało się wyczuć, że Łukański ma krucho? Zaraz to sprawdzę Chuj w dupę wajchującym zawsze i wszędzie. Po co pisać 30 stron przez cały dzień, żeby zdecydowało ostatnie 10 minut. Nigdy tego nie pojmę. Tymczasem, jeszcze raz: Ja to bym walnął w Ginko, bo chyba jako ostatni został poza moją mapą gry, zapomniałem że taki ktoś gra. Z przeczytania jeszcze raz tematu sprzed linczu wychodzi na to, że duże szanse na odpadnięcie nakreślały się na mnie i tekstowo. Na mnie głosował tekstowo, a na tekstowo Gnom. Tylko że gdyby Gnom był w mafii to chyba by został na wajsze na mnie ? Kurde no to głosowanie nie ma sensu. Może w mafii są osoby, których nie było wtedy w temacie? Phoebe, Ginko? Jest ktoś, kto dziś by rozważył tekstowo? Ginko jak zamierzasz być lepem albo się obawiasz to walnij samobója jak nie chcssz sam z siebie miastu pomoc!!!!! Czy tylko mi ten post wydał się sztuczny? kurwa no straszny miastowy albo chujowy mafioza, ale nie potrafię rozstrzygnąć
|
|
|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 23:37:19 GMT 1
Gnom rogal full s2, czemu w ogóle nie pchamy wspólnie w tej edycji? czuję, że coś tam wnosisz, czasem pierdolniesz gówno, głównie za jakiś dziwny effort i skoki Cię w tym momencie uniewinniam, ale nie mam tego wajbu wspólnoty czemu grasz jak grasz?
|
|
|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 23:41:26 GMT 1
Openmafia losuje mord przy remisie? What? Mam nadzieję że to szczyt niezrozumienia a nie symulowanie town slipa Guslik pisał że mafia może iść na remis mafii jak open mafia losuje ale teraz nie llsuje To twoje pytanie tekstowo odklejka maks kurwa no niedopasowanie charakterologiczne tego postu to jest maks bambi tłumaczący czyjegoś posta i jeszcze zahaczając jakoś o mechanikę i walącego, że ktoś odklejka
|
|
|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 23:42:58 GMT 1
Ty Bambo dużo teoretyzujesz. A za mało robie działan? No widzisz, człowiek z zwiekiem jednak mądry sie robi Gnom rogal full s2GustlikSmufi@matikieliszkowski a jak oceniacie te fajty bambi vs Usyk? tak się zaczęło z niczego troche
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 25, 2024 23:49:56 GMT 1
Gnom rogal full s2 , czemu w ogóle nie pchamy wspólnie w tej edycji? czuję, że coś tam wnosisz, czasem pierdolniesz gówno, głównie za jakiś dziwny effort i skoki Cię w tym momencie uniewinniam, ale nie mam tego wajbu wspólnoty czemu grasz jak grasz? Ty wiesz kim on jest? Bo ja nie wiem.
|
|
|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 23:52:11 GMT 1
Jeśli ta gra jest prosta i zrobić by listę pojebów, to: 1. Tekstowo 2. Heurystyka 3. Satie 4. Gustlik 5. Bambi 6. Rutkowski 7. kurwa no może ten Gnom i potem mamy 8. Usyk 9. Regina i to nie tak, że daleko odstają od tamtej listy pojebów z pierwszej partii, tylko daleko odstają od swoich możliwości w byciu pojebem, no obiektywnie rzecz biorąc to robią więcej niż Heurystyka czy Bambi, ale jak na siebie to robią mało, więc jak gdzieś plottwist to może tutaj i to jakiś marker jest w sumie czyli zostajemy z: 10. Smufi 11. Łukański 12. Kieliszkowski 13. Ginko a 14. Phoebe nie wiadomo czy grać będzie no to teraz należy sobie zadać pytanie na ile oceniamy szanse, że w czwórce Kieliszkowski, Ginko, Łukański i Smufi bazując na ich interakcjach i grze do tej pory mogą siedzieć trzy mafie bo ja chyba tego nie oceniam wysoko ergo juz teraz zakładam, że jednak ktoś mnie robi w chuja więc denerwuje mnie i kserokopia Rutkowskiego, i pizda Usyk, i totalnie pasywny Reginiarz, i Tekściarz co własne braki przykrywa kreacją bo pizda nie skoczek jest grajmy swoje panocki to będzie łatwiej, serio Dla mnie w top grupce jest Bambi Usyk Rutkowski W krainie cienia mam Gnoma Ciebie i Gustlika Tekstowo Ginko Mati I do rozpatrzenia dzisiaj Heurystyka LukanskiSmufi Phoebie nie wpisuję nigdzie bo nie gra No nie wierzę że tu na dole trafiłem 3 mafiozów ale tę grupę pośrednią mam niestety dość szeroką Kolejność przypadkowa w grupkach ale jakby u góry był mafioza to byłbym zdziwiony No ja uważam, że to mało prawdopodobne. Tzn. gdzieś tam z tyłu głowy mam coś takiego, że Smufi się zadeklarował wcześniej i nie wiedział jak z tego wyjść i uznali, że to w sumie spoko bo go uniewinni w oczach ogółu (przykładem tekstowo), no ale średnio mi się to klei. Tym bardziej, że taki Rutkowski mógł tego uniknąć bez zwracania na siebie uwagi. Henryk napisał wcześniej odpowiadając mi odnośnie winy Rutkowskiego - "Nieprzystępność postów działa na jego niekorzyść, a to miastowe (odrzucając reverse psychology)." I to już drugi raz w trakcie tej edycji, jak sobie pomyślałem, po lekturze postu Henryka, że kurwa racja. Pierwszy raz, to jak uznałem w trakcie nadrabiania lektury, że Eryk tryharduje i pod koniec mojej czytanki, nim zdążyłem Wam o tym powiedzieć, Henryk napisał to samo. Dalej wierzę w niewinność koksa, a może inaczej, nie chcę go teraz sprawdzać, o Eryku już sporo po linczu napisałem, więc on też mi na dzisiaj odpada. Smufiego odrzuciłem również. Zostajesz do wyboru Ty albo ktoś z jednostrzałowców - bambi, tekstowo, ginko, gnom i usyk. Kociarza kompletnie na ten moment odpuszczam, bo dajcie spokój z taką grą. Nie będzie mnie teraz jakieś 2-3 godziny, pewnie z telefonu zerknę co tam słychać, ale na minimum godzinę przed linczem wrócę. kurwa no, to ciekawe, bo czytając Henryka ani razu nie miałem takiej myśli. to by pasowało do tego dystansingu o którym pisałem wcześniej. Regina vs Łukański, Heurystyka. no mafia musiałaby mieć bardzo taką se pozycję po D1.
|
|
|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 23:52:37 GMT 1
Gnom rogal full s2 , czemu w ogóle nie pchamy wspólnie w tej edycji? czuję, że coś tam wnosisz, czasem pierdolniesz gówno, głównie za jakiś dziwny effort i skoki Cię w tym momencie uniewinniam, ale nie mam tego wajbu wspólnoty czemu grasz jak grasz? Ty wiesz kim on jest? Bo ja nie wiem. no wiem, popatrz na niego, ma adhd i sraczkę postową, to proste
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 25, 2024 23:54:27 GMT 1
Śmieszny się wylosował jeśli to on xD
|
|