|
Ogólny
May 23, 2024 23:56:48 GMT 1
Post by Squbaniec on May 23, 2024 23:56:48 GMT 1
Gustlik i Erik to szefowie jak coś.
|
|
|
Ogólny
May 24, 2024 0:03:33 GMT 1
Post by lowrider on May 24, 2024 0:03:33 GMT 1
trochę się rozkręciło, Gustlik raczej niewinny, Usyk raczej niewinny Regina do rozkręcenia się i rewaluacji, bo w zasadzie Gustlik ma rację, ale kshaq gadanie głupot ma trochę w mecie Erika to bym w mafii chciał, ale na ten moment to jest mniej niż czutka, pewnie będąc w edycji bym tam jakąś wędkę rzucił. To jest Łuczyk czy Monti?
|
|
|
Ogólny
May 24, 2024 0:26:59 GMT 1
Post by Squbaniec on May 24, 2024 0:26:59 GMT 1
No ja powiem Gutlik niewinny i Erik niewinny. Usyk winny tylko w przypadku jak Regina okaże się niewinna, tak to fajnie Usyk gra i prawdpodobnie niewinny. Co do Erika to trochę za mocne ciosy wyprowadził na starcie by to byłą mafia. Mógłby tak zrobić,ale musiałby wejść praktycznie tak mocno z pozycją jak Karaś.
Reginy wyjście z kreacji nie podoba mi się za bardzo. Samej kreacji się nie czepiam niech sie kreuje, ale reakcje na ciosy miała fatalne.
I btw Gustlik to mój druh egze.
|
|
|
Ogólny
May 24, 2024 7:16:46 GMT 1
via mobile
Post by piernikowy on May 24, 2024 7:16:46 GMT 1
ale ten Erik nadgorliwiec
w d0 chce gierkę rozwiązać, wszystko wiedzieć
jak tak będzie zapierdalał, to mu coś umknie
|
|
|
Ogólny
May 24, 2024 7:17:37 GMT 1
via mobile
Post by piernikowy on May 24, 2024 7:17:37 GMT 1
"ale kshaq gadanie głupot ma trochę w mecie " hehehe
|
|
|
Ogólny
May 24, 2024 7:18:37 GMT 1
via mobile
Post by piernikowy on May 24, 2024 7:18:37 GMT 1
wejście Bambi najsympatyczniejsze ❤️
|
|
|
Ogólny
May 24, 2024 9:15:09 GMT 1
Post by Squbaniec on May 24, 2024 9:15:09 GMT 1
ale ten Erik nadgorliwiec w d0 chce gierkę rozwiązać, wszystko wiedzieć jak tak będzie zapierdalał, to mu coś umknie Ja bym powiedział, że on jako jedyny jakoś próbował ten temat rozruszać wyczuwając że coś jest nie tak. Pewnie jakiś Monciarz czy Pshemo w Eriku się kryje.
bambi pasuje mi na Anturę.
|
|
|
Ogólny
May 24, 2024 9:20:44 GMT 1
Post by lowrider on May 24, 2024 9:20:44 GMT 1
a co takiego miał wyczuć, że jest nie tak? mafia w temacie?
|
|
|
Ogólny
May 24, 2024 9:25:55 GMT 1
Post by Squbaniec on May 24, 2024 9:25:55 GMT 1
a co takiego miał wyczuć, że jest nie tak? mafia w temacie? Mnie też trochę zdziwił ten spokojny start. Więc jedyne co mógł zrobić to rozruszać temat czy to czepiając się Reginy czy czepiając się wejść pozostałych graczy. Jak mafia szybko zaczęła pisać na pierwszej stronie to musiała się zorientować, że nie może za szybko wychodzić do przodu Przecież ty jesteś specjalistą od łapania mafii na pierwszych stronach
|
|
|
Ogólny
May 24, 2024 9:29:35 GMT 1
Post by Squbaniec on May 24, 2024 9:29:35 GMT 1
Znaczy mi się nie spodobało że paru gagatków co od razu w grę weszli pokroju Reginy, Gnoma,Smufi,eurystyki,czy tekstowo weszli tak grę by potem nic nie pisać dość długo jak na start edycji. Tam było więcej osób, ale ta 5 to ma takie wejścia które nie za bardzo mi się podobały. Nie zdziwi mnie jak w tej grupie z 2 mafie będą.
|
|
|
Ogólny
May 24, 2024 10:04:53 GMT 1
via mobile
Post by piernikowy on May 24, 2024 10:04:53 GMT 1
"Więc z punktu widzenia kogoś kto kreguje się na ciągłość logiczną to jest bardzo duży blunder i byłem ciekaw czy ktoś to zauważy. A Ty to podchwyciłeś więc lądujesz w kategorii 'debil albo mafia'. Pokład się zapełnia"
jednak Monti i chyba niewinny xd
|
|
|
Ogólny
May 24, 2024 10:07:18 GMT 1
Post by lowrider on May 24, 2024 10:07:18 GMT 1
|
|
|
Ogólny
May 24, 2024 10:08:36 GMT 1
via mobile
Post by piernikowy on May 24, 2024 10:08:36 GMT 1
nie no bez przesady, już mieliśmy openklawiszing, chyba se Usyk baituje xD
|
|
|
Ogólny
May 24, 2024 10:09:26 GMT 1
via mobile
Post by piernikowy on May 24, 2024 10:09:26 GMT 1
ale ten Erik jest irytujący
|
|
|
Ogólny
May 24, 2024 10:16:39 GMT 1
via mobile
Post by piernikowy on May 24, 2024 10:16:39 GMT 1
Rutkowski bardzo fajny
|
|
|
Ogólny
May 24, 2024 10:20:53 GMT 1
Post by Squbaniec on May 24, 2024 10:20:53 GMT 1
Eric czyli Monciarz. Czyli klasycznie musi trochę powkurwiać ludzi. Zwykle wkurwia ludzi jak jest w mieście W mafii zwykle jest bardziej zjadliwy. Wtedy Usykiem faktycznie jest Pshemo. Sama dyskusja na linii Eric-Gustlik jest na bardzo wysokim poziomie niezależnie od koloru obydwóch. Rutkowski ma irytującą manierę pisania caps lockiem czyli pewnie niewinny.
|
|
|
Ogólny
May 24, 2024 12:33:40 GMT 1
Post by lowrider on May 24, 2024 12:33:40 GMT 1
|
|
|
Ogólny
May 24, 2024 13:15:26 GMT 1
via mobile
Post by piernikowy on May 24, 2024 13:15:26 GMT 1
szczęść Boże postrzelamy se tożsamości, a co lowrider gnom rogal Kacperek Rutkowski Lewkoń Gustlik Monto jakaś heurystyka no nie wiem jednak kurwi? 🤔
|
|
|
Ogólny
May 24, 2024 13:38:14 GMT 1
Post by Squbaniec on May 24, 2024 13:38:14 GMT 1
Heurystyka już mi się bardziej podoba dzisiaj w porównaniu do wczoraj.
|
|
|
Ogólny
May 24, 2024 15:55:34 GMT 1
Post by Squbaniec on May 24, 2024 15:55:34 GMT 1
A co mi tam skrobnę sobie coś dłuższego na ten cmentarz by rozruszać też tutaj jako hiena cmentarna Początek tej edycji mam wrażenie że bardzo dziwny jest. Pierwsza strona dopiero po 2 godzinach zapełniona i rozgrywka dopiero w porach nocnych ruszyła z kopyta. To może oznaczać,że mafia opóźniła mocno start lub zaczęła bardzo wcześnie ale w porę się skapnęła że trzeba ograniczyć pisanie. Potem dopiero wyszły pierwsze ciosy.
Dzisiaj na pewno bym nie linczował: 1. Erik Satie - największy wodzirej w tej edycji. Podoba mi się to co do tej pory gra. Wszedł na tyle niewinnie by nie trzeba było go rozważać do linczu. Do tego w temacie bywa momentami mocno nieprzyjemny do czytania dla innych. W mafii raczej byłby bardziej zjadliwy, ale na niego warto mieć zawsze oko jakby jakość treści u niego spadła momentalnie. 2. Gustlik - numer dwa jeśli chodzi o listę nie do ruszenia dzisiaj. Pisze w sposób typowy dla siebie. Stosuje typowe dla siebie prowokacje na czym wpadła Regina. Patrzy na swoje plecy czy czasem Erik nie próbuje na nich siadać Jedynie kiedy bym się go bał to dalsze etapy gry gdy będzie bardziej chciał iść pod spełnianie oczekiwań niż faktyczne szukanie mafii. 3. Heurystyka dostępności - jeszcze za wczorajszy wieczór bym dał go do listy zlinczować w trybie natychmiastowym. Dzisiaj na tyle dobrze gra, że jest spora szansa na niewinność, za którą nie dałbym sobie ręki urwać. Jak zacznie za mocno na matematycznych metodach się opierać to bym mu się bliżej przyjrzał. 4. Oleksandr Usyk - chociaż ręka mi tutaj drży to jednak nie jest to dobry cel na dzisiaj.Chociaż mam wrażenie, że może być potencjalnie w mafii to jednak wyjdzie później w zależności jak mordy się ułożą i lincze.Szanse na uniewinnienie ma dość spore jednak takie 60%. 40% to zostawię sobie rezerwy jakby jednak profil gry jego odstawał później. 5. Rutkowski - raczej niewinny, ale byłbym ostrożny z jego odczytami. Reszta zbędna 6. Bambi - fajne niewinne wejście zaliczyła. Z uniewinnieniem mocniejszym bym uważał tutaj. Jakikolwiek zjazd w dół tego gracza powinien zapalić lampę ostrzegawczą.
Osoby do linczu: 1. Regina Jones - niestety, może jest jakiś promyk szansy na niewinność; ale jak czytam jej posty to się za głowę łapię jak można się skupiać ciągle na sobie byle tylko w oczach innych lepiej wyglądać zamiast szukać na swój sposób mafii. Przecież jeśli jest niewinna to powinna spojrzeć kto jak ją atakuje, a kto stara się unikać jej tematu wiedząc że jest niewinna. Mimo aktywności jej wczorajsze wejście w rozrywkę było fatalne ( i nie mam tu na myśli kreacyjnych postów), dzisiejsze wejście niewiele lepsze. Bardziej wygląda na zainteresowaną szukaniem kolegów, którzy ją po bronią niż by pokazać, że faktycznie inni się mylą. 2. Gnom - kolejny kandydat do linczu. Mam wrażenie że tutaj kitrany jest potencjał. Nawet jak dzisiaj nie padnie to jednak przyjrzałbym mu się dzisiaj i w kolejnych dniach, ponieważ stosunek co do niego może coś o graczach powiedzieć. Zastanawiam się jednak czy sens dzisiaj by było go linczować czy jednak odstawić na półkę, ale raczej lekki pressing mu się przyda.
3. Tekstowo - fatalna kreacja, mam wrażenie że tam płynie ukryta agenda pisaniem dwuznacznym i nie podoba mi się to za bardzo. Może trochę mało mówi o graczach jego lincz to jednak za duże kitranko tam jest i na takich cwaniaczków trzeba uważać, zwłaszcza jak swoją glonowatością zaczną przemycać za dużo merytoryki.
Osoby, których lincz nic nie mówi o pozostałych: 1. Smufi - idealny kandydat do bycia w mafii albo księdzem. Nie warto go linczować dopóki się mocniej nieuaktywni przynajmniej do d2 może d3. Lincz na nim w d1 to będzie lincz który nic nie mówi o pozostałych. 2. matikieliszkowski - kolejny dwuznaczny zawodnik, którego lincz nic nie da za bardzo. 3. Łukański - ma spore szanse na bycie niewinnym i bym go dzisiaj nie tykał w ogóle 4. Ginko - dopóki się też nie uaktywni to też nie warto linczować. Kolejny co ma potencjał na bycie w mafii lub księdzem. 5. Phoebe - bez komentarza
|
|