|
Post by matikieliszkowski on May 29, 2024 11:09:06 GMT 1
bo taktyka na pisanie śmieszków i nie pracowanie dla miasta i chowanie się pod wygodną rolą spoko ziomka, to jednak też taktyka i to taka bardziej na przetrwanie niz uniewinnienie
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
Limit Postów: 308
|
Post by RUTKOWSKI on May 29, 2024 11:09:17 GMT 1
Ale może się uniewinnię Może podejmę jakiś trop A może będę tylko pisał głupoty
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Post by RUTKOWSKI on May 29, 2024 11:09:39 GMT 1
Wszystkie rzeczy z wymienionych lubię
|
|
|
Post by piernikowy on May 29, 2024 11:30:07 GMT 1
ale Kacper, nawet Volv mówił na ostatnim podsumowaniu, że ty musisz podkręcić swoją wyjebkę w mafii
przecież wyciągasz wnioski
|
|
|
Post by piernikowy on May 29, 2024 11:30:58 GMT 1
a się tłumaczysz swoją mafijną kreacją, że ona inna była
|
|
|
Post by piernikowy on May 29, 2024 11:31:58 GMT 1
ja widzę egzego tak no wszedł po egzowemu, no ale on tak potrafi w obu frakcjach tam były dwa problemy z logiką 1. czemu akurat Bobka "odpuścił", a nie Montiego? Monti ma lepszą passę w mafii, jest mniej łapalny, egze sam o tym wie, bo z nim mafiował, a Kacperka Egze ostatnio wyłapał bardzo szybko na pewniaka i dlaczego tak wybiórczo wybiera cechy mafijnego kunsztu? "no Kacperek w mafii naturalnie się porusza w temacie", a co z innymi parametrami, w ogóle jak to oceniać? jakiś wykres jak w FIFIe? 2. on właściwie tą "strategią" ogranicza sobie celność, no mówi dzielnie, że może paść pierwszy i wtedy będzie strzelał w potencjalnego partnera bądź nie Bobka no to robi sobie jeden strzał na cztery osoby 25% celności zamiast po prostu grać niewinnie (a potrafi, pamiętam np. jego pojedynek z Redem) i kierować dwoma strzałami 3. oskarżenia, że nie kładę głowy pod topór, więc mafia - no ziomuś, deklaracja na 24h przed linczem, że mogę dać głowę pod topór byłaby 101 z poradnika, jak grać w mafię, co mafiozi pokazują co edycję nk to jeszcze rozkmini przypominam to też
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Post by RUTKOWSKI on May 29, 2024 11:43:08 GMT 1
ale Kacper, nawet Volv mówił na ostatnim podsumowaniu, że ty musisz podkręcić swoją wyjebkę w mafii przecież wyciągasz wnioski nie słuchałem, co to znaczy podkręcić wyjebkę? że nie zagrałem jeszcze w mafii totalnej paprotki typu łysonżi?
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Post by RUTKOWSKI on May 29, 2024 11:43:38 GMT 1
ale Kacper, nawet Volv mówił na ostatnim podsumowaniu, że ty musisz podkręcić swoją wyjebkę w mafii przecież wyciągasz wnioski nie słuchałem, co to znaczy podkręcić wyjebkę? że nie zagrałem jeszcze w mafii totalnej paprotki typu łysonżi? i jeżeli dobrze cię zrozumiałem to ty mi teraz imputujesz że prezentuje podkręconą wyjebkę zasugerowaną przez volva tak? xD
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Post by RUTKOWSKI on May 29, 2024 11:45:44 GMT 1
z przyjemnością słucham rad Juliana ale cenie bardziej te związane z graniem w mieście niż w mafii
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Post by RUTKOWSKI on May 29, 2024 11:47:27 GMT 1
a ty panie piernik razem z wojciechem egze macie ostatnio fantastyczną dyspozycje jeżeli chodzi o czytanie mnie i w mafii powoduje to u mnie dreszcze wkurwienia a teraz prędzej uśmiech politowania kiedy próbujesz ale nie możesz
|
|
|
Post by piernikowy on May 29, 2024 11:47:28 GMT 1
chodzi o to, że wpadłeś ostatnio w mafii, bo nie miałeś wyjebki
no to spodziewałbym się, że wyciągniesz wnioski i będziesz w mafii próbował tera odwzorować wyjebkę
|
|
|
Post by piernikowy on May 29, 2024 11:48:44 GMT 1
nie słuchałem, co to znaczy podkręcić wyjebkę? że nie zagrałem jeszcze w mafii totalnej paprotki typu łysonżi? i jeżeli dobrze cię zrozumiałem to ty mi teraz imputujesz że prezentuje podkręconą wyjebkę zasugerowaną przez volva tak? xD że mógłbyś tak zrobić, więc to nie jest tak, że teraz cię od razu uniewinnię bo "o wyjebka", co próbujesz zaszczepić
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Post by RUTKOWSKI on May 29, 2024 11:50:01 GMT 1
ja widzę egzego tak no wszedł po egzowemu, no ale on tak potrafi w obu frakcjach tam były dwa problemy z logiką 1. czemu akurat Bobka "odpuścił", a nie Montiego? Monti ma lepszą passę w mafii, jest mniej łapalny, egze sam o tym wie, bo z nim mafiował, a Kacperka Egze ostatnio wyłapał bardzo szybko na pewniaka i dlaczego tak wybiórczo wybiera cechy mafijnego kunsztu? "no Kacperek w mafii naturalnie się porusza w temacie", a co z innymi parametrami, w ogóle jak to oceniać? jakiś wykres jak w FIFIe? 2. on właściwie tą "strategią" ogranicza sobie celność, no mówi dzielnie, że może paść pierwszy i wtedy będzie strzelał w potencjalnego partnera bądź nie Bobka no to robi sobie jeden strzał na cztery osoby 25% celności zamiast po prostu grać niewinnie (a potrafi, pamiętam np. jego pojedynek z Redem) i kierować dwoma strzałami 3. oskarżenia, że nie kładę głowy pod topór, więc mafia - no ziomuś, deklaracja na 24h przed linczem, że mogę dać głowę pod topór byłaby 101 z poradnika, jak grać w mafię, co mafiozi pokazują co edycję nk to jeszcze rozkmini przypominam to też nie widziałem tego, wygląda jakby cię ktoś zagonił w kozi róg
|
|
|
Post by piernikowy on May 29, 2024 11:50:03 GMT 1
a ty panie piernik razem z wojciechem egze macie ostatnio fantastyczną dyspozycje jeżeli chodzi o czytanie mnie i w mafii powoduje to u mnie dreszcze wkurwienia a teraz prędzej uśmiech politowania kiedy próbujesz ale nie możesz co to za argument? potrzebowałem dużo materiału wtedy, żeby cię odczytać, miałem dużą próbkę nie ma porównania
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Post by RUTKOWSKI on May 29, 2024 11:50:56 GMT 1
okej to nie słuchałem rady volva bo uświadomiłeś mnie o niej teraz
to już mnie możesz uniewnnić i weź sie za robote
|
|
|
Post by piernikowy on May 29, 2024 11:51:04 GMT 1
ok Kacper pewnie w mafii
może z Montim
co nie napiszę, to chujowe i tryhardowe, mało wątpliwości mają
|
|
|
Post by matikieliszkowski on May 29, 2024 11:56:27 GMT 1
no ja się z tym zgadzam, to było co najmniej dziwne, ale czy to nie działa na jego korzyść? w sensie: pewnie egze sobie rzucił nieprzemyślane (chociaż kumam ideę, mimo że się z nią nie zgadzam) "huj z tym kacperkiem, z nim nigdy nie wiadomo, poszukam innego" i potem zepchnięty do defensywy musiał odpisywać, a cokolwiek by nie napisał, to brzmiałoby źle, tak naprawdę. czy jakby był w mafii, toby nie zadziałał rozwazniej?
ale to kładzenie głowy pod topór to z kolei nie wiem nawet jak skomentować
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Post by RUTKOWSKI on May 29, 2024 12:00:50 GMT 1
ok Kacper pewnie w mafii może z Montim co nie napiszę, to chujowe i tryhardowe, mało wątpliwości mają ale się wygłupiłeś
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Post by RUTKOWSKI on May 29, 2024 12:01:21 GMT 1
wierniej jest mieć mało wątpliwości
niż udawać że ma się ich dużo a i tak kończyć w punkcie w którym się zaczęło
szach mat
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Post by RUTKOWSKI on May 29, 2024 12:02:00 GMT 1
ale mnie to teraz ucieszyło mogę się zemścić za te wszystkie krzywdy które mi zrobiłeś!!
|
|