|
Post by Erik Satie on May 29, 2024 14:11:37 GMT 1
ja boba dobrze znam i powiem o nim tak
chuj wie
|
|
|
Post by piernikowy on May 29, 2024 14:12:17 GMT 1
trzeba odjebać egzego najpierw, bo mam wrażenie z tematu, że mniej niż pięć osób jest zainteresowanych podejrzewaniem go
|
|
|
Post by Erik Satie on May 29, 2024 14:12:33 GMT 1
chociaż w sumie sam Bób napisał że piernik go dobrze czyta
|
|
|
Post by Erik Satie on May 29, 2024 14:12:59 GMT 1
trójkącik żeście zrobili jak anna lewandowska
|
|
|
Post by piernikowy on May 29, 2024 14:13:06 GMT 1
ale teraz masz już dwóch uniewinnionych na gównianych podstawach i nagle nie da się tak łatwo przypierdolić do kielicha ocb z tym kielichem tutaj? ja się nie mogę przypierdolić?
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
Limit Postów: 308
|
Post by RUTKOWSKI on May 29, 2024 14:14:43 GMT 1
chociaż w sumie sam Bób napisał że piernik go dobrze czyta jak jestem winny to ostatnio 2 razy dał rade skurczybyk
|
|
Gustlik
Edycja#47
Limit Postów: 232
|
Post by Gustlik on May 29, 2024 14:15:17 GMT 1
trzeba odjebać egzego najpierw, bo mam wrażenie z tematu, że mniej niż pięć osób jest zainteresowanych podejrzewaniem go okej, ale potem bez pytania o zdanie lecisz
|
|
|
Post by piernikowy on May 29, 2024 14:15:19 GMT 1
chociaż w sumie sam Bób napisał że piernik go dobrze czyta jak jestem winny to ostatnio 2 razy dał rade skurczybyk hehe i bohaterska obrona Protasa dobra seria
|
|
|
Post by Erik Satie on May 29, 2024 14:15:46 GMT 1
ale teraz masz już dwóch uniewinnionych na gównianych podstawach i nagle nie da się tak łatwo przypierdolić do kielicha ocb z tym kielichem tutaj? ja się nie mogę przypierdolić? dyskutowaliśmy o tym pół nocy i mnie teraz pytasz? uniewinniles sobie kielicha za gówno uniewinniasz sobie teraz boba za gówno uniewinnienia polecam, ale u ciebie te podstawy kuleją i teraz tak ja sobie myślę czy do ciebie nie dotarło że tego kielicha za łatwo żeś wrzucił do grupki nierozpatrywanych i wtedy ja bym powtórzył akcje z kimś innym żeby rozdrobnić no fajnie daje Rutek, dokładnie to co było pisane, umie se luźno gadać ale żeby go za to nie linczować, hmm to albo przyjmujesz założenie egze że chłop nietykalny bo i tak nie poznasz albo nie sprzedajesz tak tanio skóry i jak uniewinniasz to faktycznie na podstawie
|
|
|
Post by Erik Satie on May 29, 2024 14:16:31 GMT 1
trzeba odjebać egzego najpierw, bo mam wrażenie z tematu, że mniej niż pięć osób jest zainteresowanych podejrzewaniem go okej, ale potem bez pytania o zdanie lecisz czemu?
|
|
|
Post by piernikowy on May 29, 2024 14:16:35 GMT 1
trzeba odjebać egzego najpierw, bo mam wrażenie z tematu, że mniej niż pięć osób jest zainteresowanych podejrzewaniem go okej, ale potem bez pytania o zdanie lecisz nie no jak zlecisz niewinny, to walimy w montiego bądź ginko co mam, się wylogować, jak niewinny zlecisz?
|
|
Ginko
Edycja#47
Limit Postów: 80
|
Post by Ginko on May 29, 2024 14:17:02 GMT 1
trzeba odjebać egzego najpierw, bo mam wrażenie z tematu, że mniej niż pięć osób jest zainteresowanych podejrzewaniem go okej, ale potem bez pytania o zdanie lecisz Erik Satie Satie, podoba Ci się to?
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 29, 2024 14:17:21 GMT 1
bo uważam, że piernik jest winny
|
|
|
Post by piernikowy on May 29, 2024 14:17:30 GMT 1
ocb z tym kielichem tutaj? ja się nie mogę przypierdolić? dyskutowaliśmy o tym pół nocy i mnie teraz pytasz? uniewinniles sobie kielicha za gówno uniewinniasz sobie teraz boba za gówno uniewinnienia polecam, ale u ciebie te podstawy kuleją i teraz tak ja sobie myślę czy do ciebie nie dotarło że tego kielicha za łatwo żeś wrzucił do grupki nierozpatrywanych i wtedy ja bym powtórzył akcje z kimś innym żeby rozdrobnić no fajnie daje Rutek, dokładnie to co było pisane, umie se luźno gadać ale żeby go za to nie linczować, hmm to albo przyjmujesz założenie egze że chłop nietykalny bo i tak nie poznasz albo nie sprzedajesz tak tanio skóry i jak uniewinniasz to faktycznie na podstawie nie do końca rozumiem co tam memłasz tymi jednolinijkowymi tasiemcami i to mnie martwi egze -> monti
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 29, 2024 14:17:46 GMT 1
a mnie możecie spokojnie zlinczować, nie mam z tym żadnego problemu
|
|
|
Post by Erik Satie on May 29, 2024 14:18:13 GMT 1
okej, ale potem bez pytania o zdanie lecisz Erik Satie Satie, podoba Ci się to? nie oceniam Gustawa póki czegoś nie napisze a tobie się podoba?
|
|
|
Post by Erik Satie on May 29, 2024 14:18:55 GMT 1
dyskutowaliśmy o tym pół nocy i mnie teraz pytasz? uniewinniles sobie kielicha za gówno uniewinniasz sobie teraz boba za gówno uniewinnienia polecam, ale u ciebie te podstawy kuleją i teraz tak ja sobie myślę czy do ciebie nie dotarło że tego kielicha za łatwo żeś wrzucił do grupki nierozpatrywanych i wtedy ja bym powtórzył akcje z kimś innym żeby rozdrobnić no fajnie daje Rutek, dokładnie to co było pisane, umie se luźno gadać ale żeby go za to nie linczować, hmm to albo przyjmujesz założenie egze że chłop nietykalny bo i tak nie poznasz albo nie sprzedajesz tak tanio skóry i jak uniewinniasz to faktycznie na podstawie nie do końca rozumiem co tam memłasz tymi jednolinijkowymi tasiemcami i to mnie martwi egze -> monti hmmm trochę brzydko
|
|
|
Post by Erik Satie on May 29, 2024 14:19:14 GMT 1
wkurwiles się piernik że tak cię walcuje z tym kielichem?
|
|
|
Post by piernikowy on May 29, 2024 14:19:19 GMT 1
najpiękniej
|
|
Ginko
Edycja#47
Limit Postów: 80
|
Post by Ginko on May 29, 2024 14:19:23 GMT 1
To jakaś moda z tym kładzeniem głowy pod topór?
|
|