Ginko
Edycja#47
Limit Postów: 80
|
Post by Ginko on May 28, 2024 18:39:24 GMT 1
Ciekawa akcja w sumie Piernik najpierw nie skumał kielicha i wpadł w maliny A chwilę potem z Farciarzem w ciągu minuty różnicy szukają kolegów No chłop rozparowany po 30 minutach Czyli na ten moment najniewinniejszy hmm czemu uważasz, że to Piernik wpadł a nie Mati?
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 18:40:27 GMT 1
no bo nie skumałem kontrżartu Josego, ale Monti też nie skumał, jak pisał, więc nie wiem, o co mu chodzi
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 18:40:58 GMT 1
a Jose narobił ambarasu mi i se poszedł
|
|
Ginko
Edycja#47
|
Post by Ginko on May 28, 2024 18:46:24 GMT 1
no bo nie skumałem kontrżartu Josego, ale Monti też nie skumał, jak pisał, więc nie wiem, o co mu chodzi więc czemu się nie dopytujesz?
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 18:46:45 GMT 1
przejebałeś się do Kielicha
'ty mi się tłumaczysz, ojoj'
nieskumanie żartu jest wtórne, a tu ciekawe że wlazleś w takie tony od razu
Ginko a Ty co sądzisz?
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 18:48:55 GMT 1
no bo nie skumałem kontrżartu Josego, ale Monti też nie skumał, jak pisał, więc nie wiem, o co mu chodzi więc czemu się nie dopytujesz? no bo napisał, że wpadłem w maliny, a potem, że jestem najniewinniejszy, to nie chciałem dopytywać, a tu na mnie zagłosował, widzę, więc znowu się dziwię
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 18:49:09 GMT 1
przejebałeś się do Kielicha 'ty mi się tłumaczysz, ojoj' nieskumanie żartu jest wtórne, a tu ciekawe że wlazleś w takie tony od razu Ginko a Ty co sądzisz? ale jakie tony?
|
|
Ginko
Edycja#47
|
Post by Ginko on May 28, 2024 18:49:34 GMT 1
więc czemu się nie dopytujesz? no bo napisał, że wpadłem w maliny, a potem, że jestem najniewinniejszy, to nie chciałem dopytywać, a tu na mnie zagłosował, widzę, więc znowu się dziwię ale to ja jestem najniewinniejszy, na Ciebie poszedł glos
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 18:50:12 GMT 1
no jest sobie kielich, co myślałem, że mi się spięcie tłumaczy, że ten estymator, że mafia na pierwszej stronie jest na serio, to mu napisałem "ojoj"
nie widzę w tym nic dziwnotonowego
|
|
Ginko
Edycja#47
|
Post by Ginko on May 28, 2024 18:51:07 GMT 1
przejebałeś się do Kielicha 'ty mi się tłumaczysz, ojoj' nieskumanie żartu jest wtórne, a tu ciekawe że wlazleś w takie tony od razu Ginko a Ty co sądzisz? czy to był żart czy nie, nie ma dla mnie znaczenia. Liczyło się dla mnie, że to Piernik powiedział "złapałem Cię za rękę na gorącym uczynku gagatku"
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 18:51:22 GMT 1
no bo napisał, że wpadłem w maliny, a potem, że jestem najniewinniejszy, to nie chciałem dopytywać, a tu na mnie zagłosował, widzę, więc znowu się dziwię ale to ja jestem najniewinniejszy, na Ciebie poszedł glos nie no z tamtego posta to dwa akapity były o mnie, więc podsumowanie, że najniewinniejszy też myślałem, że o mnie jak nie o mnie to monti coś memła zamiast kawę na ławę dać
|
|
Ginko
Edycja#47
|
Post by Ginko on May 28, 2024 18:51:56 GMT 1
Czysta intuicja i na tym etapie gry (xd) lepiej mieć takie estymatory, a nie inne, czy jak to tam leciało no to chyba logiczne, że skoro co trzecia osoba w mafii, to raczej będzie mafioza myślałem, że żart jebłeś, ja odpowiedziałem żartem, a ty mi się tłumaczysz, ojoj chodzi o ostanie zdanie
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 18:56:39 GMT 1
a jak monti memła to jest w mafii
jak robi flaga na łeb i za ojczyznę prosto to jest w mieście
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 18:57:22 GMT 1
przejebałeś się do Kielicha 'ty mi się tłumaczysz, ojoj' nieskumanie żartu jest wtórne, a tu ciekawe że wlazleś w takie tony od razu Ginko a Ty co sądzisz? ale jakie tony? przecież ci zacytowałem jesteś upośledzony?
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 18:57:41 GMT 1
ale to ja jestem najniewinniejszy, na Ciebie poszedł glos nie no z tamtego posta to dwa akapity były o mnie, więc podsumowanie, że najniewinniejszy też myślałem, że o mnie jak nie o mnie to monti coś memła zamiast kawę na ławę dać tak, piernik najniewinniejszy
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 18:58:56 GMT 1
przecież ci zacytowałem jesteś upośledzony? zacytowałeś mnie i piszesz "takie" tony a ja nadal nie rozumiem, jakie to tony przymiotnik by się przydał
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 18:59:50 GMT 1
przecież ci zacytowałem jesteś upośledzony? zacytowałeś mnie i piszesz "takie" tony a ja nadal nie rozumiem, jakie to tony przymiotnik by się przydał zjadłem burger i leżę brzuchem do góry nie wiem co tu jest niezrozumiałego, gnomie
|
|
Ginko
Edycja#47
|
Post by Ginko on May 28, 2024 19:01:16 GMT 1
nie no z tamtego posta to dwa akapity były o mnie, więc podsumowanie, że najniewinniejszy też myślałem, że o mnie jak nie o mnie to monti coś memła zamiast kawę na ławę dać tak, piernik najniewinniejszy to na chuj na niego głosujesz? 😆
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 19:03:10 GMT 1
tak, piernik najniewinniejszy to na chuj na niego głosujesz? 😆 żebyś się pytał
|
|
Ginko
Edycja#47
|
Post by Ginko on May 28, 2024 19:04:52 GMT 1