|
Post by Paweł Paczul on Jul 4, 2024 20:58:26 GMT 1
A była odpowiedź na ten drugi wąs? Gruby, dzięki za odpowiedź, pogadamy jutro o tych varach i PMSach. Perluigi fajny, chillowy.
|
|
|
Post by Judasz on Jul 4, 2024 21:01:12 GMT 1
Fake Claim Łasucha?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 4, 2024 21:01:17 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 4, 2024 21:01:17 GMT 1
Dlaczego albo? Edit: Dobra doczytałem, że była już odpowiedź na to pytanie. I fajnie odpowiedział, nie? Tak szczerze, zamiast dorabiać jakieś powiązania na kiju.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 4, 2024 21:04:29 GMT 1
Ani mafijnie, ani nie mafijnie. Może być.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 4, 2024 21:07:55 GMT 1
Dla mnie w sumie fryzjer niewinny za doszukiwanie się niewinności u Pierluigiego. W sumie nie tyle za doszukiwanie się jej ile szukanie potwierdzenia u mnie.
W sensie nie, że konkretnie u mnie, ale że w ogóle u kogoś.
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 4, 2024 21:10:06 GMT 1
Fajny post Wengera, odpowiedź Judasza niestety nietrafiona.
Podpowiedź: to nie jest tiara przydziału.
|
|
|
Post by Judasz on Jul 4, 2024 21:13:25 GMT 1
Generalnie atakowanie mnie na tym etapie rozgrywki byłoby dla mafiozy bardzo antyintuicyjne. Więc Forbrich może rzeczywiście być niewinny. (plus jest nieprzyjemny w odbiorze co też sugeruje bardziej niewinność niż winę)
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 4, 2024 21:14:19 GMT 1
Paczul w mafii
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 4, 2024 21:15:11 GMT 1
Jak nieprzyjemny jak właśnie milusi jest. Nieprzyjemna to była interakcja Piłki z Grubym. Czemu akurat ciebie atakowanie byłoby dla mafiozy bardzo antyituicyjne?
|
|
|
Post by Judasz on Jul 4, 2024 21:15:20 GMT 1
A Dembele dla odmiany wyjeżdżający z tematem Klimka ihmo może być winny i próbować odciągać uwagę od PMSa. To ciekawe, bo Klimka można by atakować w nieco inny sposób, że się szybko zarejestrował, szybko napisał i milczy. A Dembele wyciągnął post kreacyjny i oskarżył typowo z dupy.
|
|
|
Post by Judasz on Jul 4, 2024 21:16:59 GMT 1
Jak nieprzyjemny jak właśnie milusi jest. Nieprzyjemna to była interakcja Piłki z Grubym. Czemu akurat ciebie atakowanie byłoby dla mafiozy bardzo antyituicyjne? bo doświadczenie pokazuje, że najgroźniejszy dla mafii jestem pierwszego dnia
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 4, 2024 21:17:55 GMT 1
|
|
|
Post by Judasz on Jul 4, 2024 21:19:06 GMT 1
Jak nieprzyjemny jak właśnie milusi jest. Nieprzyjemna to była interakcja Piłki z Grubym. Czemu akurat ciebie atakowanie byłoby dla mafiozy bardzo antyituicyjne? no dla mnie jakieś silne z dupy przyjebanie się do mnie o to, że zgadywałem rebus w grze z bliźniakami i pierwsze co mi przyszło do głowy widząc dwóch takich samych typów to strzał w bliźniaka, i potem ciągnięcie tego tematu - wydawało się takim byciem na siłę nieprzyjemnym. Mafiozi atakują zazwyczaj w nieco inny sposób.
|
|
|
Post by Judasz on Jul 4, 2024 21:21:04 GMT 1
natomiast Dembele trzeba oddać, że w ogole zajmuje się szukaniem mafii, w nieporadny i cudaczny sposób, ale zawsze.
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 4, 2024 21:21:25 GMT 1
Judasz szczery
Judasz zgadzasz się z liniowym, że na Paczula trzeba uważać?
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 4, 2024 21:22:30 GMT 1
Weź się kolego za rebus lepiej. poprosza rebus i to koniec
|
|
|
Post by Judasz on Jul 4, 2024 21:23:00 GMT 1
jak go nie zamordują do końca tygodnia to pomyślimy/cie.
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 4, 2024 21:23:17 GMT 1
A Dembele dla odmiany wyjeżdżający z tematem Klimka ihmo może być winny i próbować odciągać uwagę od PMSa. To ciekawe, bo Klimka można by atakować w nieco inny sposób, że się szybko zarejestrował, szybko napisał i milczy. A Dembele wyciągnął post kreacyjny i oskarżył typowo z dupy. bardzo ładne okienko, Gruby z asystą
|
|
|
Rozgrywka
Jul 4, 2024 21:23:43 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 4, 2024 21:23:43 GMT 1
No ja myślę, że ciężko powiedzieć. Ten plebiscyt to pewnie w mafii i w mieście by poprowadził. Ale fajne te rebusy, chociaż tematyka mogłaby być piłkarska, nie metowa. No ale Paczul jeszcze nie zaczął gry mafię, potem chyba będzie można oceniać. Z Wegnerem trochę się zgadzam, że w Judasza też mógłbym się wjebać z rozpędu będąc w mafii. Ciekawe, czy Wegner albo Judasz mnie znadwiedzował. Wegner imo spontaniczniejszy lekko na plus, bo uniewinnił se mnie, a potem z pretensjami do Puyola, czemu też to robi, zamiast się cieszyć (jako mafioza), że jego towntell się przyjął.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 4, 2024 21:25:08 GMT 1
To nie były pretensje bardziej zdziwienie.
|
|