|
Post by Byron Moreno on Jul 8, 2024 19:19:30 GMT 1
90 - Wenger + Klimek
7,5 - Pierluigi robi mnie w chuja
1,5 - Gruby robi mnie w chuja
1 - Pepe robi mnei w chuja
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 19:19:49 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 19:19:49 GMT 1
ja w meczówce głosuje na grubego od razu uprzedzam
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 8, 2024 19:19:54 GMT 1
Colina ty też tego Klimka ładnie łapałeś w niektórych edycjach, jak ty to czujesz
ma jakiś sens to co ja o nim pierdolę?
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 8, 2024 19:20:12 GMT 1
nie masz zielonego pojęcia jak chłopa czytać a ja mam no zobaczymy no ale ogólnie ja nie jestem przeciwko temu, żeby cię wywalić jako pierwszego jeżeli Wenger padnie czerwony tbh bo jak w meczuwoe zostanie jakiś klimek z pepe no to siły są w miarę wyrównane, a zakładając twój czerwony kolor, to każdego z nich jesteś w stanie zgnębić sorry chłopaki jbc Taki z niego gieroj? Pokazał to w tej edycji?
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 8, 2024 19:20:16 GMT 1
nie masz zielonego pojęcia jak chłopa czytać a ja mam no zobaczymy no ale ogólnie ja nie jestem przeciwko temu, żeby cię wywalić jako pierwszego jeżeli Wenger padnie czerwony tbh bo jak w meczuwoe zostanie jakiś klimek z pepe no to siły są w miarę wyrównane, a zakładając twój czerwony kolor, to każdego z nich jesteś w stanie zgnębić sorry chłopaki jbc akceptuje cie takiego jaki jesteś, z całą Twoją ułomnością. Zróbmy to ale od razu
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 8, 2024 19:20:32 GMT 1
ja w meczówce głosuje na grubego od razu uprzedzam
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 8, 2024 19:20:53 GMT 1
no zobaczymy no ale ogólnie ja nie jestem przeciwko temu, żeby cię wywalić jako pierwszego jeżeli Wenger padnie czerwony tbh bo jak w meczuwoe zostanie jakiś klimek z pepe no to siły są w miarę wyrównane, a zakładając twój czerwony kolor, to każdego z nich jesteś w stanie zgnębić sorry chłopaki jbc Taki z niego gieroj? Pokazał to w tej edycji? Sprytnie balansuje między psem a nadwiedzą
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 8, 2024 19:21:13 GMT 1
no zobaczymy no ale ogólnie ja nie jestem przeciwko temu, żeby cię wywalić jako pierwszego jeżeli Wenger padnie czerwony tbh bo jak w meczuwoe zostanie jakiś klimek z pepe no to siły są w miarę wyrównane, a zakładając twój czerwony kolor, to każdego z nich jesteś w stanie zgnębić sorry chłopaki jbc Taki z niego gieroj? Pokazał to w tej edycji? ty ale poczułeś się personalnie dotknięty czy nie wierzysz, że on jest w mafii? xD
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 8, 2024 19:21:14 GMT 1
ja w meczówce głosuje na grubego od razu uprzedzam sie zastanów czy go nie jebnąć jak będziesz miał lincz zapasu
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 19:22:16 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 19:22:16 GMT 1
Colina ty też tego Klimka ładnie łapałeś w niektórych edycjach, jak ty to czujesz ma jakiś sens to co ja o nim pierdolę? ja jestem na świeżo po tym jak mnie przewiózł jak papierem lakmusowym byłaby sowa co pohukuje i jakiś dziwny stworek z fińskich bajek to jest pomiędzy wpływ na grę zerowy, bezczelność miejska dzisiaj se czyta grę i do 19 strony powrzucał cytaty i fajrant może jutro powrzuca do 37 i mu wyjdzie co innego? Ty, a może Ty z Klimkiem jesteś i ruchacie nas w oczodół jak niewinny Wenger i jutro leci Byron? i ten Klimek zaczął teraz Twój temat bezsensownie żeby jeszcze wisienkę do tortu dołożyć
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 8, 2024 19:22:18 GMT 1
Taki z niego gieroj? Pokazał to w tej edycji? ty ale poczułeś się personalnie dotknięty czy nie wierzysz, że on jest w mafii? xD to już kolejny mafiozo który nie wierzy że jestem w mafii
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 8, 2024 19:22:58 GMT 1
Taki z niego gieroj? Pokazał to w tej edycji? ty ale poczułeś się personalnie dotknięty czy nie wierzysz, że on jest w mafii? xD Nie wierzę, że mnie jakiś Moreno zgnębi.
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 8, 2024 19:23:00 GMT 1
Colina ty też tego Klimka ładnie łapałeś w niektórych edycjach, jak ty to czujesz ma jakiś sens to co ja o nim pierdolę? ja jestem na świeżo po tym jak mnie przewiózł jak papierem lakmusowym byłaby sowa co pohukuje i jakiś dziwny stworek z fińskich bajek to jest pomiędzy wpływ na grę zerowy, bezczelność miejska dzisiaj se czyta grę i do 19 strony powrzucał cytaty i fajrant może jutro powrzuca do 37 i mu wyjdzie co innego? Ty, a może Ty z Klimkiem jesteś i ruchacie nas w oczodół jak niewinny Wenger i jutro leci Byron? i ten Klimek zaczął teraz Twój temat bezsensownie żeby jeszcze wisienkę do tortu dołożyć no złapałeś nas chłopie, poddaję się jak Dembele
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 8, 2024 19:23:05 GMT 1
haha okej pomyliłem tożsamość klimka chyba, ale to nic nie zmienia
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 19:23:22 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 19:23:22 GMT 1
ja mam
90% Wenger
80% Byron
70% Klimek
10% Pepe
0,5% Gruby i jeśli tak to chuj ci w twarz
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 8, 2024 19:24:04 GMT 1
Colina ty też tego Klimka ładnie łapałeś w niektórych edycjach, jak ty to czujesz ma jakiś sens to co ja o nim pierdolę? ja jestem na świeżo po tym jak mnie przewiózł jak papierem lakmusowym byłaby sowa co pohukuje i jakiś dziwny stworek z fińskich bajek to jest pomiędzy wpływ na grę zerowy, bezczelność miejska dzisiaj se czyta grę i do 19 strony powrzucał cytaty i fajrant może jutro powrzuca do 37 i mu wyjdzie co innego? Ty, a może Ty z Klimkiem jesteś i ruchacie nas w oczodół jak niewinny Wenger i jutro leci Byron? i ten Klimek zaczął teraz Twój temat bezsensownie żeby jeszcze wisienkę do tortu dołożyć Truskawkę.
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 8, 2024 19:24:10 GMT 1
ja mam 90% Wenger 80% Byron 70% Klimek 10% Pepe 0,5% Gruby i jeśli tak to chuj ci w twarz to weź namów chłopaków na ten przyspieszony, oni Ci ufają a ode mnie boja się przyjąć takiej propozycji to pragmatyzm żadne ate
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 8, 2024 19:24:19 GMT 1
haha okej pomyliłem tożsamość klimka chyba, ale to nic nie zmienia no tak mi się zdawało właśnie
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 8, 2024 19:25:29 GMT 1
ja mam 90% Wenger 80% Byron 70% Klimek 10% Pepe 0,5% Gruby i jeśli tak to chuj ci w twarz Te procenty się nie dodają, musi wychodzić 200.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 19:25:48 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 19:25:48 GMT 1
ja mam 90% Wenger 80% Byron 70% Klimek 10% Pepe 0,5% Gruby i jeśli tak to chuj ci w twarz to weź namów chłopaków na ten przyspieszony, oni Ci ufają a ode mnie boja się przyjąć takiej propozycji to pragmatyzm żadne ate ale jest duża szansa że jeśli jesteś niewinny to ja lecę godzinę po przyspieszonym a chce mieć czas na rozkmine jeśli to gruby będzie decydował a jeśli gruby poleci to chce mieć czas żeby też mu coś dać szczególnie, że on Klimka ma za mniej winnego
|
|