|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 20:16:59 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 20:16:59 GMT 1
Pepe dał Klimek - Byron - Wenger jak Wenger już leżał martwy No ale że co, przesada w mafii tak zagrać? Nie, ale musiałby tu perfidnie i z wyczuciem pójść. Zrobić nieoczekiwana rzecz. No to pytanie, czy robi nieoczekiwane rzeczy w trakcie gry.
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 8, 2024 20:17:36 GMT 1
Zakładam, że Gruby ma Klimek > Byron i Byron = Pepe. nie no, Gruby ma odwrotnie bo to konserwatysta i wyobraź sobie co się stanie jakby mafia nas zostawiła w meczówce z Klimkiem
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 20:17:55 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 8, 2024 20:17:55 GMT 1
Chuj wie jak ja teraz mam ale gth w meczuwie wybierając między Klimkiem i Pepe chyba walę w Klimka
A może tak tylko gadam żeby namieszać w głowie mafii przy mordzie, nwm 😎
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 20:20:15 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 20:20:15 GMT 1
chłop czytał cały dzień i rzucił coś takiego dwie minuty przed linczem Arkadiusz KlimekTo całkiem niedawno był post, więc faktycznie daleko zaszedłeś. Dawaj wnioski.
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 8, 2024 20:20:32 GMT 1
Ciekawostka: Bardzo dużo jednolinijkowców, ale to mi nic nie mówi, bo imo może sobie tak zagrać znudzony życiem mafioso albo miastowy, któremu się specjalnie nie chce poświęcać emocjonalnej siły na śledzenie gry na pełnych obrotach. Ale tutaj taki większy post mi się rzucił w oczęta. Postaram się dziś znaleźć czas na grę, ale będzie z tym ciężko. Wczoraj po moim odmeldowaniu się zaglądałem parę razy do tematu, łącznie może z 20 minut i PMSz wyglądał tragicznie, ale nie głosowałem na niego, bo źle by to wyglądało. Mając kogoś takiego mafia bankowo gdzieś z drugiego szeregu w niego weszła, widząc, że jest nie do odratowania. Tutaj brzydko wygląda kilkukrotne pisanie Forbricha na ostatnich stronach, jak to dał się przekonać do zmiany głosu. Prawdziwy człowiek, bez ukrytej agendy, da się go przekonać. Chyba dwóch graczy mnie mocno uniewinniało - Judasz i chyba Piłka? No to Piłka niewinna, bo jak kogoś wpychać przed PMSz-a, to mnie. Kto wczoraj lizał palec i wystawiał na wiatr? Nie czasem Paczulia? No i z niego mi wieje taki zapach, jakby przed wysłaniem na to forum, ten post już był skonsultowany z innymi parami oczu + sporo takich określeń "że chyba on to robił" "czy to nie był czasami ten pan" jakby żeby zasygnalizować swój brak pewności co do informacji, do których się odnosi i zachować spójność z nikłym poświęcaniem czasu na grę. Pepe jakbyś ty tak ruszył głową na temat każdego zawodnika to by mogły fajne rzeczy się dziać. Serio. To z kim bym konsultował ten post? Skoro wszyscy o których pisałem, za wyjątkiem Piłki, wiemy już, że są niewinni. Jedynie z Piłką mógłbym go konsultować, gdybym był razem z nim w mafii, ale to raczej przed atakiem, a nie uniewinnieniem. Jak sobie wyobrażasz tę konsultację - która część posta uległa w jej ramach zmianie? Nie chodziło mi o konsultowanie go z wymienionymi ksywami, czy zgadzają się na bycie w tym poście, tylko z mafią na discordzie czy informacje w nim zawarte pasowałyby do strategicznych ruchów tejże mafii, choćby na zasadzie: – siedzi? zmienić coś? – nie czytałem, ale puszczaj I to nie był też taki główny punkt tych moich bazgrołów detektywistycznych, tbf bardziej mi się rzuciła w oczy ta sygnalizacja wręcz usilna, że znalazłeś się w momencie, w którym chcesz poczynić ruchy na szachownicy forumowej mafii, i to jakieś konkretne ruchy, ale zadbałeś o to takimi słówkami, abyś nie wypadł za bardzo przekonany o suchych faktach w poście zawartych, kiedy jednocześnie prezentujesz jak mocne wyjebongo posiadasz. No ale nie ukrywam, że zrobiłem też to troszkę na siłę, to nie tak, że dostałem jakiegoś olśnienia :pp No ale w sumie się przyjęło lepiej niż myślałem.
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 8, 2024 20:22:09 GMT 1
chłop czytał cały dzień i rzucił coś takiego dwie minuty przed linczem Arkadiusz Klimek To całkiem niedawno był post, więc faktycznie daleko zaszedłeś. Dawaj wnioski. Znalazłem ten post, bo o nim Wenger napisał chwilę wcześniej.
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 8, 2024 20:23:12 GMT 1
Zwłaszcza to "przyjęło lepiej niż myślałem" ciekawe.
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 8, 2024 20:32:46 GMT 1
Ciekawe, czy mnie dziś zamordują.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 20:34:30 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 8, 2024 20:34:30 GMT 1
Kurwa OBY
Ile problemów by to rozwiązało
Mafio nie masz jaj
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 20:34:57 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 8, 2024 20:34:57 GMT 1
Nie panikuj Gruby
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 20:36:34 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 20:36:34 GMT 1
Gruby daj co masz dobrego na Klimka No właśnie problem w tym że ja w fazie wajchy bardziej się skłaniałem ku Pepemu xD Ty ale mi chodziło o te argumenty za niewinnością I Ty pisałeś że Wenger nie może być z Pepe
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 20:36:34 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 8, 2024 20:36:34 GMT 1
Nie panikuję, rozmarzyłem sie
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 20:37:31 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 20:37:31 GMT 1
Ej kurwa XDDD
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 20:37:41 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 20:37:41 GMT 1
Przecież to jest powtórka z rozrywki
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 20:38:39 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 20:38:39 GMT 1
Myślałem, że wywołam burzę mózgów, szkoda. Tylko się chłop nauczył na błędach i tu wycofał w porę
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 8, 2024 20:39:20 GMT 1
Gwarantuję, że ta mafia najbardziej ze wszystkich jest obsrana przede mną.
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 8, 2024 20:40:07 GMT 1
Myślałem, że wywołam burzę mózgów, szkoda. Tylko się chłop nauczył na błędach i tu wycofał w porę Nie popuść!
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 20:40:15 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 8, 2024 20:40:15 GMT 1
No właśnie problem w tym że ja w fazie wajchy bardziej się skłaniałem ku Pepemu xD Ty ale mi chodziło o te argumenty za niewinnością I Ty pisałeś że Wenger nie może być z Pepe Kurwa rzeczywiście coś było xD Tak mi się zdawało że te interakcje były między nimi za miluśne jak na dwóch wspołmafiozow jak czytałem Pepege No ale Klimek wydawał mi się za mało obsrany jak na siebie w mafii, pokrótce mówiąc, bo serial tera oglądam, pisałem tam przed linczem dokładniej przecie
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 20:40:18 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 20:40:18 GMT 1
Postaram się dziś znaleźć czas na grę, ale będzie z tym ciężko. Wczoraj po moim odmeldowaniu się zaglądałem parę razy do tematu, łącznie może z 20 minut i PMSz wyglądał tragicznie, ale nie głosowałem na niego, bo źle by to wyglądało. Mając kogoś takiego mafia bankowo gdzieś z drugiego szeregu w niego weszła, widząc, że jest nie do odratowania. Tutaj brzydko wygląda kilkukrotne pisanie Forbricha na ostatnich stronach, jak to dał się przekonać do zmiany głosu. Prawdziwy człowiek, bez ukrytej agendy, da się go przekonać. Chyba dwóch graczy mnie mocno uniewinniało - Judasz i chyba Piłka? No to Piłka niewinna, bo jak kogoś wpychać przed PMSz-a, to mnie. Kto wczoraj lizał palec i wystawiał na wiatr? Nie czasem Paczulia? Ja też uniewinniałem Klimka! Ogólnie wydaje mi się, że gdzieś jest powszechne uniewinnienie źle. No bo jak całe Poe stanowi Dembele, Klimek, Byron to albo ten Baron faktycznie jest w mafii, albo coś jest nie tak. A mi się wydawało dość mocno że ten Byron w mafii nie jest. A jeszcze o Varze zapomniałem.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 20:41:18 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 8, 2024 20:41:18 GMT 1
Myślałem, że wywołam burzę mózgów, szkoda. Tylko się chłop nauczył na błędach i tu wycofał w porę No ja myślałem tam na początku że próbuje claimować Tylko że przy bliźniakach to trochę trudniejsze xd
|
|