|
Post by Polska Myśl Szkoleniowa on Jul 5, 2024 19:48:58 GMT 1
I jak, zmieniłeś? Oglądałem mecz i nie wiem, czy warto Ci dziś odpuścić. Ale w ogóle to sformułowanie, że będziesz pisać w przerwie "skoro pełno tutaj piłkarskich świrów jest." jest jakieś dziwne. Ty powinieneś pisać w przerwie, bo jesteś w czarnej dupie, a nie bo są tu świry piłkarskie. Bardziej spodziewałem się że po meczu się te świry uaktywnią gdyż będą zajęte meczem zamiast czytaniem. Zresztą sam momentami ten mecz oglądałem.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 5, 2024 19:49:43 GMT 1
No na tamten moment nie, ale nie wiedziałem co się wydarzy i dopuszczałem możliwość że mógłbym się zacząć zastanawiać poważniej, więc na wszelki wypadek nie chciałem zostać z ręką w nocniku A jeszcze kazać ci wybierać kontrkandydata to też jakiś pomysł był w tym wszystkim No ale skoro potem praktycznie Kurek z mięsem został zakręcony jak ty i Edgar go praktycznie przyhammerowaliscie to chyba antispew mode wjechał Ale jaki Antispew jak on napierdala właśnie w Dembele i Pepego.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 19:50:14 GMT 1
via mobile
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 19:50:14 GMT 1
No na tamten moment nie, ale nie wiedziałem co się wydarzy i dopuszczałem możliwość że mógłbym się zacząć zastanawiać poważniej, więc na wszelki wypadek nie chciałem zostać z ręką w nocniku A jeszcze kazać ci wybierać kontrkandydata to też jakiś pomysł był w tym wszystkim No ale skoro potem praktycznie Kurek z mięsem został zakręcony jak ty i Edgar go praktycznie przyhammerowaliscie to chyba antispew mode wjechał Ale jaki Antispew jak on napierdala właśnie w Dembele i Pepego. No jak to pisałem to chyba jednego posta miał napisanego od 2 godzin
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 19:50:58 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 19:50:58 GMT 1
Nie rozumiem co jest tak trudnego do zrozumienia i ciekawego dla ciebie w tym pytaniu żebyś musiał tego dociekać za pół h padając w linczu Jak jesteś niewinny to zrób jakąś sztuczkę Zdziwiło mnie że wyszło od ciebie takie powiązanie co do potencjalnej winy Paczula podczas twojego odpowiadania Byronowi. Więc jeśli Paczul niewinny to Byron ma rację co do jego koloru przy czym sam potencjalnie może być niewinny albo próbuje zyskać jako potencjalny mafioza przychylność Paczula. Przecież jego wina czy jej brak tam miał najmniejsze znaczenie xD chodziło mi o tok rozumowania Byrona, a ty drazysz w takim momencie totalnie nieistotną rzecz 🤷🏼♂️
|
|
|
Post by Polska Myśl Szkoleniowa on Jul 5, 2024 19:51:58 GMT 1
Zdziwiło mnie że wyszło od ciebie takie powiązanie co do potencjalnej winy Paczula podczas twojego odpowiadania Byronowi. Więc jeśli Paczul niewinny to Byron ma rację co do jego koloru przy czym sam potencjalnie może być niewinny albo próbuje zyskać jako potencjalny mafioza przychylność Paczula. Przecież jego wina czy jej brak tam miał najmniejsze znaczenie xD chodziło mi o tok rozumowania Byrona, a ty drazysz w takim momencie totalnie nieistotną rzecz 🤷🏼♂️ Skąd mam wiedzieć co jest istotnie a co nie jest istotne? To że ty tak uważasz to już nie mój problem.
|
|
Piłka
Edycja #48
Limit 115
|
Post by Piłka on Jul 5, 2024 19:53:31 GMT 1
Nie rozumiem co jest tak trudnego do zrozumienia i ciekawego dla ciebie w tym pytaniu żebyś musiał tego dociekać za pół h padając w linczu Jak jesteś niewinny to zrób jakąś sztuczkę Zdziwiło mnie że wyszło od ciebie takie powiązanie co do potencjalnej winy Paczula podczas twojego odpowiadania Byronowi. Więc jeśli Paczul niewinny to Byron ma rację co do jego koloru przy czym sam potencjalnie może być niewinny albo próbuje zyskać jako potencjalny mafioza przychylność Paczula. Ty, ale tam cały ciąg myślowy Byrona był taki, że jak Ty jesteś w mafii, to Paczul w niej nie jest. Gruby to zakwestionował i stwierdził, że nawet jak jesteście razem w mafii, to możesz sobie wrzucać Paczula do core. A ty się przypierdalasz do tego, choć jakbyś był niewinny, to cały wywód mógłbyś wywalić do kosza stwierdzeniem, że ponieważ jesteś niewinny, to na tej podstawie nie ma co rozpatrywać winy/niewinności Paczula. A Ty tego nie robisz. Czemu?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 19:54:42 GMT 1
via mobile
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 19:54:42 GMT 1
Ja zasadniczo myślę że osiągnąłem poziom w którym nawet mafia powinna mnie mieć za niewinnego Ale nie wiem czy to pomoże
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 19:54:52 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 19:54:52 GMT 1
Dziękuję pan piłka
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 5, 2024 19:54:56 GMT 1
W jaki sposób?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 19:56:23 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 19:56:23 GMT 1
No na tamten moment nie, ale nie wiedziałem co się wydarzy i dopuszczałem możliwość że mógłbym się zacząć zastanawiać poważniej, więc na wszelki wypadek nie chciałem zostać z ręką w nocniku A jeszcze kazać ci wybierać kontrkandydata to też jakiś pomysł był w tym wszystkim No ale skoro potem praktycznie Kurek z mięsem został zakręcony jak ty i Edgar go praktycznie przyhammerowaliscie to chyba antispew mode wjechał Ale jaki Antispew jak on napierdala właśnie w Dembele i Pepego. Uważasz że to powinno budzić wątpliwości co do winy PMSa?
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 5, 2024 19:56:58 GMT 1
Nie wiem. No dziwnie by grał jako spalony mafiozo. Ale wajchy w 4 minuty i tak nie zrobimy.
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 5, 2024 19:57:49 GMT 1
dembele to latwy target gruby na bramk atak kiedy ja atak judasz atak kiedy ja atak dembele latwy
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 5, 2024 19:58:48 GMT 1
dembele to latwy target gruby na bramk atak kiedy ja atak judasz atak kiedy ja atak dembele latwy To jest mafijne jeżeli PMS wyjdzie niewinny.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 5, 2024 19:59:15 GMT 1
Dembele wierzę w ciebie
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 5, 2024 19:59:47 GMT 1
ja tez wierze
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 5, 2024 20:00:22 GMT 1
Jak z Liverpoolem w 2019
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 20:00:51 GMT 1
via mobile
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 20:00:51 GMT 1
Przecież jego opierdolili do Chin w zimie
|
|
|
Post by Antura on Jul 5, 2024 20:01:15 GMT 1
PMS - mafia 50 postów od teraz dla każdego (potem zaktualizuje opisy w profilach)
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 20:01:43 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 20:01:43 GMT 1
Essa
|
|
|
Rozgrywka