|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 20:20:05 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 20:20:05 GMT 1
W sumie mafia nie broniła Trzeba to mieć z tyłu głowy Pewnie nie ale fajnie byłoby zobaczyć dokładne wyniki Bo jak tam nie ma jakiejś turbo masówki to mogli pozwolić miastu zagłosować a sami dywersyfikować assety
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 20:20:40 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 20:20:40 GMT 1
Ale duża szansa że co najmniej jeden poszedł głosem w swojego
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 20:21:10 GMT 1
via mobile
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 20:21:10 GMT 1
Nie no kurwa jak już próbujesz coś robić to poważniej niż takim flakiem, skórka nie warta wyprawki przy takim graniu Więc jak coś to prędzej bym już myślał kiedy ktoś się podłączył żeby być w dobrym pociągu jak już się okazało że ten odjedzie
Ale nie wiem pomyślę se na spokojnie po meczu, na najbliższe dwa dni można chyba z poola połowę nicków wyrzucić, jest nieźle
edit: gruby ja nawet nie mówię o wynikach, bo tu się zanosiło na masówkę, mówię o postawach w trakcie dnia
|
|
|
Post by Judasz on Jul 5, 2024 20:21:55 GMT 1
no ja bym to rozstrzygał jutro między VARem a Dembele. VAR próbował narzucić narrację o mojej winie i winie Grubego, potem jak zobaczył, że to na nic się zda, to się wycofał. Dembele urządza szkodliwy trolling postowy, obiecałem sobie kilka edycji temu, że będę dążył do eliminowania takich graczy, bo to prosta droga by jako mafiozo doczłapać do końcówki.
plus ewidentnie PMS próbował się w jakiś sposób rozparować z Dembele.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 20:24:59 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 20:24:59 GMT 1
Var zgoda, nad Dembele bym pomyślał jednak, bo mi jego gra w drugiej części dnia bardziej się podobała
Plus ten PMS ich obu wspominał, ale Dembele bardziej próbował wyrzucić
On se chyba tak lubi swoich, bo z nadwiedzą latwiej
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 20:25:18 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 20:25:18 GMT 1
Nie no kurwa jak już próbujesz coś robić to poważniej niż takim flakiem, skórka nie warta wyprawki przy takim graniu Więc jak coś to prędzej bym już myślał kiedy ktoś się podłączył żeby być w dobrym pociągu jak już się okazało że ten odjedzie Ale nie wiem pomyślę se na spokojnie po meczu, na najbliższe dwa dni można chyba z poola połowę nicków wyrzucić, jest nieźle edit: gruby ja nawet nie mówię o wynikach, bo tu się zanosiło na masówkę, mówię o postawach w trakcie dnia No ta, to na spokojnie trzeba usiąść synek
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 5, 2024 20:28:23 GMT 1
dembel przycisnal i dopchac kiedy byl moment proby i ryzyk wajchy tak sie nie robi starajacy kolega z mafii
|
|
|
Post by Judasz on Jul 5, 2024 20:28:52 GMT 1
Arkadiusz Klimek - raczej niewinnie, tym bardziej przy winie PMS Arsene Wenger - chuj wie, szara strefa, możliwa mafia Byron Moreno - daje miastowe wajby, ale może być jakimś tam plottwistem dembele - nie ufam chujkowi, moim zdaniem wygodna gra z poziomu mafii Edgar Davids - niewinny hehe Gruby na bramce - niewinny Judasz - niewinny paczul - niewinny będzie po tym co wyczyniał PMS Pepe Pan Dziobak - chuj go wie, jak będzie źle szło a nie zmieni postawy trzeba będzie sprawdzić Pierluigi - wolę nie zaczynać gównoburzy Piłka - niewinny Polska Myśl Szkoleniowa - wiadomo Ryszard Forbrich - no niewinnie wygląda var - biorąc pod uwagę wszystkich powyższych bardziej winny niż niewinny
biorę pod uwagę poprawkę na ostatnią edycję, gdzie jeden winny w odpowiednim momencie podpiął się pod mój pociąg i dlatego był nie do zlinczowania, a drugi wlazł w rozgrywkę z opóźnieniem, dlatego trzeba być czujnym, ale taką mniej więcej mam na teraz mapę gierki.
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 20:29:10 GMT 1
via mobile
Post by VAR on Jul 5, 2024 20:29:10 GMT 1
no ja bym to rozstrzygał jutro między VARem a Dembele. VAR próbował narzucić narrację o mojej winie i winie Grubego, potem jak zobaczył, że to na nic się zda, to się wycofał. Dembele urządza szkodliwy trolling postowy, obiecałem sobie kilka edycji temu, że będę dążył do eliminowania takich graczy, bo to prosta droga by jako mafiozo doczłapać do końcówki. plus ewidentnie PMS próbował się w jakiś sposób rozparować z Dembele. Nie próbowałem narzucać żadnej "narracji". Dawałem przemyślenia i rozpatrywałem scenariusze.
|
|
|
Post by Judasz on Jul 5, 2024 20:31:37 GMT 1
no ja bym to rozstrzygał jutro między VARem a Dembele. VAR próbował narzucić narrację o mojej winie i winie Grubego, potem jak zobaczył, że to na nic się zda, to się wycofał. Dembele urządza szkodliwy trolling postowy, obiecałem sobie kilka edycji temu, że będę dążył do eliminowania takich graczy, bo to prosta droga by jako mafiozo doczłapać do końcówki. plus ewidentnie PMS próbował się w jakiś sposób rozparować z Dembele. Nie próbowałem narzucać żadnej "narracji". Dawałem przemyślenia i rozpatrywałem scenariusze. A jakie masz teraz przemyślenia?
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 5, 2024 20:32:19 GMT 1
Judasz nie puszcza mysl ze swojego kolega lincz zeby pozycje miec
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 20:36:46 GMT 1
via mobile
Post by VAR on Jul 5, 2024 20:36:46 GMT 1
Fryzjer, niech będzie że Judasz i Davids hehe niewinni
Raczej niewinni Piłka, Pierluigi, ufam też w miarę lekkiemu podejściu Wengera. Widzę też dużą szansę na niewinność Dembele i Pepe oraz coraz większą szansę na niewinność Grubego.
Zostaje mi Moreno i Klimek na dolnych slotach.
Jutro to sobie będę dokładniej porządkował.
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 20:38:54 GMT 1
Mnie nawet nie bierze pod uwagę bo ja oczywisty niewinny
I o to chodzi to mi się podoba
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 20:40:25 GMT 1
via mobile
Post by VAR on Jul 5, 2024 20:40:25 GMT 1
No bo kurde mecz oglądam, Ty gdzieś na poziomie Wengera/Pierluigiego.
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 20:41:23 GMT 1
Śmiesznie by było jakby się cała mafia rozjebala o paczula
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 20:43:05 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 5, 2024 20:43:05 GMT 1
w Byrona PMS cisnął, a jak spytałem, czy go dziś wyjebiemy, to PMS zaczął mówić, że lepiej nie
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 20:47:48 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 5, 2024 20:47:48 GMT 1
Nie no kurwa jak już próbujesz coś robić to poważniej niż takim flakiem, skórka nie warta wyprawki przy takim graniu Więc jak coś to prędzej bym już myślał kiedy ktoś się podłączył żeby być w dobrym pociągu jak już się okazało że ten odjedzie Ale nie wiem pomyślę se na spokojnie po meczu, na najbliższe dwa dni można chyba z poola połowę nicków wyrzucić, jest nieźle edit: gruby ja nawet nie mówię o wynikach, bo tu się zanosiło na masówkę, mówię o postawach w trakcie dnia czyżby brak typowego rozpierdalacza lidera?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 20:49:16 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 5, 2024 20:49:16 GMT 1
warto odnotować obecny moment jako taki save game czy snapshot -> jeśli w późniejszych fazach zaczną wbijać ciągle lincze na niewinnych, to zwróćcie uwagę, kto w d0/d1 miał chujową pozycję, a w późniejszych fazach ma lepszą
tym bardziej skuteczne, im "większe" ksywki będą w stanie wypierdalać w następnych dniach
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 5, 2024 20:54:46 GMT 1
Mnie nawet nie bierze pod uwagę bo ja oczywisty niewinny I o to chodzi to mi się podoba Nie badz taki wysszczekan Pakul
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 20:55:08 GMT 1
Nie no kurwa jak już próbujesz coś robić to poważniej niż takim flakiem, skórka nie warta wyprawki przy takim graniu Więc jak coś to prędzej bym już myślał kiedy ktoś się podłączył żeby być w dobrym pociągu jak już się okazało że ten odjedzie Ale nie wiem pomyślę se na spokojnie po meczu, na najbliższe dwa dni można chyba z poola połowę nicków wyrzucić, jest nieźle edit: gruby ja nawet nie mówię o wynikach, bo tu się zanosiło na masówkę, mówię o postawach w trakcie dnia czyżby brak typowego rozpierdalacza lidera? No albo był już w pociągu i jej mógł/nie miał okazji wyskoczyć albo go mało było nwm
|
|