|
Post by Maren Macosko on Jul 20, 2024 19:37:38 GMT 1
To milczenie Creeda powoduje, że lincz zakończy sie pomiędzy Sloniem a Geppeto? no to ciekawie sie dzieje Limit jest do 21, czyż nie? Od 20 bez limitu.
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 20, 2024 19:37:45 GMT 1
wy pierwszy raz w mafię gracie? razem moglibyśmy mieć wszystko
|
|
Landlord
Edycja #49
Enter your message here...
|
Rozgrywka
Jul 20, 2024 19:37:46 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 20, 2024 19:37:46 GMT 1
To milczenie Creeda powoduje, że lincz zakończy sie pomiędzy Sloniem a Geppeto? no to ciekawie sie dzieje Limit jest do 21, czyż nie? limit postów jest do 20:00, do 21:00 nie ma limitu
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 20, 2024 19:38:18 GMT 1
nie no panowie
na moje trzeba w tego creeda pierdolnąć
|
|
|
Post by Creed Bratton on Jul 20, 2024 19:38:28 GMT 1
To czemu jest napisane "do linczu" ? Myślałem że już mogę siedzieć rozwalony.
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 20, 2024 19:38:46 GMT 1
Jak nie chcesz słonia i nie chcesz dżepetta przed słoniem to znaczy że nie chcesz dżepetta. Taka prawda. Jesteś z nimi nie z nami właśnie siedzę i się zastanawiam czy na pewno nie chcę dżepetta przed słoniem i czy chcę dżepetta przed creedem A ja właśnie myślę, czy Gepetto w mafii, czy już wczoraj był takim wizjonerem, że widział do czego to wszystko zmierza, bo mi wyszło, że on najpóźniej jutro musi paść. Nie ma moim zdaniem miejsca na parę Creed-słoń przed ruszeniem duetu Gepetto-Bob. Z czego zaczynałbym od Gepetta, bo widzę więcej niewinnych odruchów u Boba niż u Gepetta.
|
|
słoń
Edycja #49
|
Post by słoń on Jul 20, 2024 19:39:11 GMT 1
Przyznam, że wyjątkowo mi się nie chce, więc jak chcecie to możecie mnie odjebać, nie obrażę się, gram zresztą powtórkę z rozrywki xd
Gepetto - pewnie mafia, do wyjebania Creed Bratton - też pewnie mafia. ale rado twierdził, ze nie, to moge sie mylic (tzn. mylic to sie moge zawsze) Czang Kaj-szek - IMO niewinny (albo niewinna, nie wiem jakie to to ma zaimki) Bob Budowniczy - raczej niewinny, ale jak zacznie brakować kandydatów, to się trzeba będzie zastanowić Maren Macosko - nie wiem, w sumie jakby była w mafii to bym się nie zdziwił, ale może już slotów brakować Marcin Banot - imo trochę za bardzo się miota, rzuca, manipuluje, tłumaczy, pewnie mafia Landlord - nie wiem, pewnie niewinny Rado Londyn - niewinny laikike1 - pewnie niewinny/potencjalny mafiozo lucifer - niewinny Gadu-Gadu - pewnie niewinny/potencjalny mafiozo klapouchy - pewnie niewinny
testamentu nie zostawiam, bo nie widzę sensu jak przeżyję, to jutro powinno być nieco lepiej, bo jednak walę wiadra od początku tygodnia
bawcie się dobrze w fazie wajchy, idę grać w heroski
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 20, 2024 19:40:39 GMT 1
Przyznam, że wyjątkowo mi się nie chce, więc jak chcecie to możecie mnie odjebać, nie obrażę się, gram zresztą powtórkę z rozrywki xd Gepetto - pewnie mafia, do wyjebania Creed Bratton - też pewnie mafia. ale rado twierdził, ze nie, to moge sie mylic (tzn. mylic to sie moge zawsze) Czang Kaj-szek - IMO niewinny (albo niewinna, nie wiem jakie to to ma zaimki) Bob Budowniczy - raczej niewinny, ale jak zacznie brakować kandydatów, to się trzeba będzie zastanowić Maren Macosko - nie wiem, w sumie jakby była w mafii to bym się nie zdziwił, ale może już slotów brakować Marcin Banot - imo trochę za bardzo się miota, rzuca, manipuluje, tłumaczy, pewnie mafiaLandlord - nie wiem, pewnie niewinny Rado Londyn - niewinny laikike1 - pewnie niewinny/potencjalny mafiozo lucifer - niewinny Gadu-Gadu - pewnie niewinny/potencjalny mafiozo klapouchy - pewnie niewinny testamentu nie zostawiam, bo nie widzę sensu jak przeżyję, to jutro powinno być nieco lepiej, bo jednak walę wiadra od początku tygodnia bawcie się dobrze w fazie wajchy, idę grać w heroski
|
|
|
Post by Maren Macosko on Jul 20, 2024 19:40:44 GMT 1
właśnie siedzę i się zastanawiam czy na pewno nie chcę dżepetta przed słoniem i czy chcę dżepetta przed creedem A ja właśnie myślę, czy Gepetto w mafii, czy już wczoraj był takim wizjonerem, że widział do czego to wszystko zmierza, bo mi wyszło, że on najpóźniej jutro musi paść. Nie ma moim zdaniem miejsca na parę Creed-słoń przed ruszeniem duetu Gepetto-Bob. Z czego zaczynałbym od Gepetta, bo widzę więcej niewinnych odruchów u Boba niż u Gepetta. A jak obaj niewinni, to potem ty?
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 20, 2024 19:41:01 GMT 1
Całkiem spoko ta lista jak na moje tylko nie wiem czy nie zbyt populistyczna
|
|
słoń
Edycja #49
|
Post by słoń on Jul 20, 2024 19:41:21 GMT 1
SORKI DO USUNIĘCIA POJEBAŁEM TEMATYjak to w ogóle wygląda jak to w ogóle wygląda xd teraz już idę, sprawdzałem tylko, czy już głosowałem
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 20, 2024 19:42:51 GMT 1
A ja właśnie myślę, czy Gepetto w mafii, czy już wczoraj był takim wizjonerem, że widział do czego to wszystko zmierza, bo mi wyszło, że on najpóźniej jutro musi paść. Nie ma moim zdaniem miejsca na parę Creed-słoń przed ruszeniem duetu Gepetto-Bob. Z czego zaczynałbym od Gepetta, bo widzę więcej niewinnych odruchów u Boba niż u Gepetta. A jak obaj niewinni, to potem ty? Byłem już zlinczowany w meczówce jako niewinny, więc nie byłoby to nic nowego dla mnie. Ale powiedz mi, czemu od dobrej godziny prezentujesz logikę typa, który gra pierwszy/drugi raz, to znaczy "jak X linczuje niewinnego Y to X jest w mafii"? To jest jakieś badanie reakcji, chęć wkurwienia rozmówców, pozorowanie aktywności?
|
|
Landlord
Edycja #49
Enter your message here...
|
Rozgrywka
Jul 20, 2024 19:42:55 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 20, 2024 19:42:55 GMT 1
czy jak zlinczujemy luci, to przedłużymy grę bez negatywnych skutków? czy to nie robi, bo mordy?
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 20, 2024 19:43:26 GMT 1
nie no panowie na moje trzeba w tego creeda pierdolnąć Czemu wolisz wyjebać jego a nie słonia?
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 20, 2024 19:43:32 GMT 1
te wiadra i heroski trochę mnie skonfudowały muszę powiedzieć
|
|
|
Post by Maren Macosko on Jul 20, 2024 19:43:39 GMT 1
A jak obaj niewinni, to potem ty? Byłem już zlinczowany w meczówce jako niewinny, więc nie byłoby to nic nowego dla mnie. Ale powiedz mi, czemu od dobrej godziny prezentujesz logikę typa, który gra pierwszy/drugi raz, to znaczy "jak X linczuje niewinnego Y to X jest w mafii"? To jest jakieś badanie reakcji, chęć wkurwienia rozmówców, pozorowanie aktywności? Pozorowanie aktywności.
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 20, 2024 19:44:07 GMT 1
czy jak zlinczujemy luci, to przedłużymy grę bez negatywnych skutków? czy to nie robi, bo mordy? No przedłużymy o 1 dzień, tylko dziś nie dostajemy żadnego info oprócz tego, kogo odjebała mafia.
|
|
|
Post by Maren Macosko on Jul 20, 2024 19:44:22 GMT 1
czy jak zlinczujemy luci, to przedłużymy grę bez negatywnych skutków? czy to nie robi, bo mordy? Chyba. W sumie, to może być dobry pomysł, choć normalnie jestem przeciw.
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 20, 2024 19:44:34 GMT 1
czy jak zlinczujemy luci, to przedłużymy grę bez negatywnych skutków? czy to nie robi, bo mordy? hahaha kurwa to jest dopiero szmaciarstwo, ludzie kochani
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 20, 2024 19:44:39 GMT 1
Byłem już zlinczowany w meczówce jako niewinny, więc nie byłoby to nic nowego dla mnie. Ale powiedz mi, czemu od dobrej godziny prezentujesz logikę typa, który gra pierwszy/drugi raz, to znaczy "jak X linczuje niewinnego Y to X jest w mafii"? To jest jakieś badanie reakcji, chęć wkurwienia rozmówców, pozorowanie aktywności? Pozorowanie aktywności. Maren pozoruje aktywność jak rasowa mafia, do piachu.
|
|