|
Post by Gepetto on Jul 18, 2024 20:36:31 GMT 1
ego srego typ udaje
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 18, 2024 20:36:44 GMT 1
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 18, 2024 20:36:48 GMT 1
Piętnaście stron, godzina trzydzieści pięć minut rozgrywki, dzień 0.
Marcin Banot - Doktór grawituje przez godzinę trzydzieści pięć minut rozgrywki grę wokół siebie.
Pomijając już totalitarne ciągoty wynikające z tego posta, to jest najintensywniejszy tejk jaki przedstawił w tej grze.
I jest personalną przypierdolką o styl.
|
|
|
Post by Maren Macosko on Jul 18, 2024 20:36:58 GMT 1
Marena ewidentnie chce pożyć troche w tej grze, uteudnijcie jej to. A może ty zechcesz wziąć się do roboty, zamiast niechktosiować?
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 18, 2024 20:37:03 GMT 1
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 18, 2024 20:37:13 GMT 1
dobrze wie, że to dobry sposób na wyrobienie sobie pozycji od pierwszego dnia, a poza tym wrzucenie w kolejkę co słabszych ogniw miasta
|
|
|
Post by Maren Macosko on Jul 18, 2024 20:37:14 GMT 1
A ja uważam, że świadczy i co teraz? Mamy różnicę poglądów, zdarza się.
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 18, 2024 20:37:32 GMT 1
nie wiem byku, w takim razie to cofam.
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 18, 2024 20:37:38 GMT 1
nie no, chyba nie, raczej faktycznie jest niewinny
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 18, 2024 20:38:09 GMT 1
ale zlinczować możemy, lepiej się będzie grało
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 18, 2024 20:38:09 GMT 1
dobrze wie, że to dobry sposób na wyrobienie sobie pozycji od pierwszego dnia, a poza tym wrzucenie w kolejkę co słabszych ogniw miasta Ciekawe, bo Gepetto wydawał się racjonalnym dziadem, a tutaj wrzuca tejka na poziomie kindergarden mafia.
|
|
Landlord
Edycja #49
Enter your message here...
|
Rozgrywka
Jul 18, 2024 20:38:18 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 18, 2024 20:38:18 GMT 1
A GG może być w mafii Miałem wrażenie, że napierdala nie żeby napierdalać, ale żeby na końcu się pogodzić. Czang popressowany, bo jak miastowy to wybrnie. Wybrnął chyba w pół godziny i można zdjąć oddech. Doktór go sprosował, na początku klasyczna reakcja zareagowania nieufnością "a co ty mnie tak uniewinniasz", potem piony bite szybko. Jakby odwzorowanie odruchów, nie realne odruchy. Ktoś miał podobny wajb? To się nie poniosło, a szkoda. Ktoś się zgadza, nie zgadza? Może spytam wymienionych, Doktóra i Chińczyka, jak oni to odebrali.
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 18, 2024 20:38:22 GMT 1
nie no, chyba nie, raczej faktycznie jest niewinny czemu?
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 18, 2024 20:38:35 GMT 1
a konfliktom/sojuszom ktore sie rodzily na pierwszych stronach trzeba bylo dac pozyc, a nie je rozbrajac na tyle szybko, by nie dalo sie z nich wyczytac konkretnych niewinnosci
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 18, 2024 20:39:24 GMT 1
nie wiem byku, w takim razie to cofam. jaja sobie ze mnie robisz?
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 18, 2024 20:39:33 GMT 1
A GG może być w mafii Miałem wrażenie, że napierdala nie żeby napierdalać, ale żeby na końcu się pogodzić. Czang popressowany, bo jak miastowy to wybrnie. Wybrnął chyba w pół godziny i można zdjąć oddech. Doktór go sprosował, na początku klasyczna reakcja zareagowania nieufnością "a co ty mnie tak uniewinniasz", potem piony bite szybko. Jakby odwzorowanie odruchów, nie realne odruchy. Ktoś miał podobny wajb? To się nie poniosło, a szkoda. Ktoś się zgadza, nie zgadza? Może spytam wymienionych, Doktóra i Chińczyka, jak oni to odebrali. Szkoda mi, że zniknął po uniewinnieniach, a wcześniej orbitował przy raczej niewinnym Changu. Chciałbym zobaczyć, co napisze o Banocie i Gepetto, bo tutaj raczej ciężki kaliber, trudno mi uwierzyć, że obaj piszą takie bzdury bez ukrytego celu, więc miłoby było usłyszeć opinię.
|
|
|
Post by Czang Kaj-szek on Jul 18, 2024 20:39:36 GMT 1
A GG może być w mafii Miałem wrażenie, że napierdala nie żeby napierdalać, ale żeby na końcu się pogodzić. Czang popressowany, bo jak miastowy to wybrnie. Wybrnął chyba w pół godziny i można zdjąć oddech. Doktór go sprosował, na początku klasyczna reakcja zareagowania nieufnością "a co ty mnie tak uniewinniasz", potem piony bite szybko. Jakby odwzorowanie odruchów, nie realne odruchy. Ktoś miał podobny wajb? To się nie poniosło, a szkoda. Ktoś się zgadza, nie zgadza? Może spytam wymienionych, Doktóra i Chińczyka, jak oni to odebrali. Ja trochę inne wrażenie odniosłem i wszedł w rozgrywkę na tyle niewinnie, że raczej w odstawkę powinien pójść.
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 18, 2024 20:39:56 GMT 1
dobrze wie, że to dobry sposób na wyrobienie sobie pozycji od pierwszego dnia, a poza tym wrzucenie w kolejkę co słabszych ogniw miasta Ciekawe, bo Gepetto wydawał się racjonalnym dziadem, a tutaj wrzuca tejka na poziomie kindergarden mafia. kiedy sie niby wydawał racjonalnym dziadem
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 18, 2024 20:40:20 GMT 1
Bob jak wchodzi niewinny to wychodzi winny Tutaj.
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 18, 2024 20:40:23 GMT 1
Imo Czang kaj jakby byl w mafii to by sie wjebal bardziej nzi sie wjebał
|
|