|
Post by Czang Kaj-szek on Jul 18, 2024 21:26:57 GMT 1
Generalnie im ktoś jest mocniejszy a gorzej wygląda tym lepiej dla niego, z kolei jak słaby lepiej wygląda to też lepiej dla niego. Najgorzej jak ktos jest słaby i wygląda słabo albo jest mocny i wygląda przyzwoicie/kozacko. Plus szara strefa tych wszystkich Słoni i Kłapouchów. Szara strefa szarą strefą. Nie warto się nimi przejmować dopóki się u takich osób nie wyczuje przemycania mafijnej agendy. Taka typowa strzelnica.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 18, 2024 21:27:46 GMT 1
via mobile
Post by wajcha_addict on Jul 18, 2024 21:27:46 GMT 1
No jeżeli tak zamierzasz kooperawac w mieście, jak odpowiadasz na pierwsze mięsiste pytanie, to rozumiem że nie chcesz nam pomóc wygrać? O chuj ci chodzi gościu? Pytanie jest co najmniej nie na miejscu i moją odpowiedź znasz, a to że interpretujesz w taki sposób w jaki interpretujesz to budzi moje wątpliwości co do jasności twoich intencji. No to dawaj nicki grających i wypowiadających się z 20 stron, z którymi bys najchętniej leciał w jednej drużynie w mafi - i jeszcze poproszę dlaczego
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 18, 2024 21:28:15 GMT 1
Generalnie im ktoś jest mocniejszy a gorzej wygląda tym lepiej dla niego, z kolei jak słaby lepiej wygląda to też lepiej dla niego. Najgorzej jak ktos jest słaby i wygląda słabo albo jest mocny i wygląda przyzwoicie/kozacko. Plus szara strefa tych wszystkich Słoni i Kłapouchów. Szara strefa szarą strefą. Nie warto się nimi przejmować dopóki się u takich osób nie wyczuje przemycania mafijnej agendy. Taka typowa strzelnica. dawaj jakies typy na mafiozow lepiej
|
|
|
Post by Czang Kaj-szek on Jul 18, 2024 21:28:49 GMT 1
O chuj ci chodzi gościu? Pytanie jest co najmniej nie na miejscu i moją odpowiedź znasz, a to że interpretujesz w taki sposób w jaki interpretujesz to budzi moje wątpliwości co do jasności twoich intencji. No to dawaj nicki grających i wypowiadających się z 20 stron, z którymi bys najchętniej leciał w jednej drużynie w mafi - i jeszcze poproszę dlaczego A ja już ci pisałem o tym, a ty nadal męczysz o to samą kwestię. Nie podoba mi się to.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 18, 2024 21:29:09 GMT 1
via mobile
Post by Doktór Nauk on Jul 18, 2024 21:29:09 GMT 1
Generalnie im ktoś jest mocniejszy a gorzej wygląda tym lepiej dla niego, z kolei jak słaby lepiej wygląda to też lepiej dla niego. Najgorzej jak ktos jest słaby i wygląda słabo albo jest mocny i wygląda przyzwoicie/kozacko. Plus szara strefa tych wszystkich Słoni i Kłapouchów. i problem mam w tym, ze jak w ostatnich edycjach zawsze jakis słabiak wyglądał odstająco słabo, tak w tej to się NIE DZIEJE. Dwa zapychacze. Problem jaki mam z Gepetto jest taki że mówi rzeczy których bym po nim oczekiwał. To, że jest w nich coś, co już padło w temacie, albo coś, co jest w miarę oczywiste uważasz za mafijne? Mam też myśl, że wjechał we mnie, żeby odhaczyć pozycje z playbooka. Jednocześnie winny Gepetto robi mi poważne wzruszenie na Lakikim, bo jeśli w mafii byliby Gepetto i Laikiki, to moim zdaniem mamy tu bardzo powtarzalne schematy tej dwójki, znowu, playbookowe. Ale jeśli obaj są w mafii, to obaj grają przyzwoicie. Przy okazji pomyślałem jeszcze, że zdarzały mi się edycje w silnej mafii, gdzie od startu powtarzałem że mafia jest silna, a potem, że ktoś robi w chuja.
|
|
|
Post by Czang Kaj-szek on Jul 18, 2024 21:29:34 GMT 1
No to dawaj nicki grających i wypowiadających się z 20 stron, z którymi bys najchętniej leciał w jednej drużynie w mafi - i jeszcze poproszę dlaczego A ja już ci pisałem o tym, a ty nadal męczysz o to samą kwestię. Nie podoba mi się to. A najchętniej bym nie grał w mafii bo nie potrafię się tam odnaleźć.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 18, 2024 21:29:38 GMT 1
via mobile
Post by wajcha_addict on Jul 18, 2024 21:29:38 GMT 1
Bo ładnie sobie piszesz z kropkami 20 stron ale piszesz dla pisania, pisanki jak Filipek
|
|
|
Rozgrywka
Jul 18, 2024 21:29:41 GMT 1
via mobile
Post by Doktór Nauk on Jul 18, 2024 21:29:41 GMT 1
Chciałbym usłyszeć czy Waszym zdaniem Bob się wyklucza z Laikikim / Gepetto w mafii.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 18, 2024 21:30:47 GMT 1
via mobile
Post by wajcha_addict on Jul 18, 2024 21:30:47 GMT 1
A ja już ci pisałem o tym, a ty nadal męczysz o to samą kwestię. Nie podoba mi się to. A najchętniej bym nie grał w mafii bo nie potrafię się tam odnaleźć.
No a jakbyś grał którego tutaj byś chciał? Gepetto, może Banota, a może Creeda?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 18, 2024 21:31:18 GMT 1
via mobile
Post by wajcha_addict on Jul 18, 2024 21:31:18 GMT 1
No chyba że 20 stron lecisz gotowe posty kreacyjne i zero opini sobie wyrobiłeś z kim w mafii fajnie by ci się kleiło
|
|
|
Rozgrywka
Jul 18, 2024 21:31:35 GMT 1
via mobile
Post by Doktór Nauk on Jul 18, 2024 21:31:35 GMT 1
BNT proponuję zawieszenie broni. gościu, ja broni nawet nie wyciągnąłem, więc nie mam czego zawieszać a że ty sobie robisz po trzech godzinach siódme okrążenie jakbyś był na fecie albo w mafii i wychodzisz jak karykatura mafijnego w jebańca to jest inna sprawa i real talk, no ale to jak sobie pościelisz tak się wyśpisz wyluzuj się ziomek i posłuchaj kawałka TRUSKAWY - NAJLEPSZE DUPECZKI RUCHAM jak on rucha dobre dupeczki ładne dziewczyny a ty znajdziesz full jeszcze dupeczek i będziesz ruchał full razy Ale ja robię to w jakimś celu, mam swoje założenia, mam swoje wnioski. A Ty jesteś głupim faszystowskim zjebem, który najchętniej wprowadziłby złota formułę. Zarzuty o styl innych graczy w rozgrywce są najobrzydliwszymi z zarzutów. Dlatego uważam, że jesteś wspomnianym zjebem, natomiast niestety widzę potencjał do współpracy, bo jest jakaś spora szansa, że jesteś miastowym zjebem.
|
|
Landlord
Edycja #49
Enter your message here...
|
Rozgrywka
Jul 18, 2024 21:31:36 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 18, 2024 21:31:36 GMT 1
Chciałbym usłyszeć czy Waszym zdaniem Bob się wyklucza z Laikikim / Gepetto w mafii. Bob - Gepetto, kojarzę beef, nie wykluczałbym, imo do odegrania przez dwóch mocnych mafiozów Bob miał jakieś interakcje z lajkonikiem? z wykluczeń to mam wstępnie słoń - MM
|
|
|
Rozgrywka
Jul 18, 2024 21:32:04 GMT 1
via mobile
Post by wajcha_addict on Jul 18, 2024 21:32:04 GMT 1
Klapouchy jak wejdzie to się musi gęsto tłumaczyć
|
|
|
Rozgrywka
Jul 18, 2024 21:32:15 GMT 1
via mobile
Post by wajcha_addict on Jul 18, 2024 21:32:15 GMT 1
Lucyfer niewinny
|
|
|
Post by Czang Kaj-szek on Jul 18, 2024 21:32:39 GMT 1
A najchętniej bym nie grał w mafii bo nie potrafię się tam odnaleźć.
No a jakbyś grał którego tutaj byś chciał? Gepetto, może Banota, a może Creeda? Widzę że zmieniłeś strategię i myślisz że grzecznie ci tutaj odpowiem którego z nich? Podpowiem jedynie że z kimś kto na starcie nie robi ciosu w plecy.
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 18, 2024 21:32:40 GMT 1
Laikiki jest niewinny, Bob moze byc winny. Laikiki wszedzie widzi mafię plus robi salta. Typowy Macierewicz.
A Maresco widzi zapychacze tam, gdzie prowadzona jest narracja inna od ogólnie narzuconej.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 18, 2024 21:33:54 GMT 1
via mobile
Post by wajcha_addict on Jul 18, 2024 21:33:54 GMT 1
No a jakbyś grał którego tutaj byś chciał? Gepetto, może Banota, a może Creeda? Widzę że zmieniłeś strategię i myślisz że grzecznie ci tutaj odpowiem którego z nich? Podpowiem jedynie że z kimś kto na starcie nie robi ciosu w plecy. No okej, spoko, nie chcesz pomagać miastu, jedno wyjaśnione, mam nadzieję że jesteś w mafii bo dla miasta będziesz bezużyteczny
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 18, 2024 21:34:15 GMT 1
wajcha odczep sie od czanga
|
|
|
Rozgrywka
Jul 18, 2024 21:34:32 GMT 1
via mobile
Post by Doktór Nauk on Jul 18, 2024 21:34:32 GMT 1
Laikiki jest niewinny, Bob moze byc winny. Laikiki wszedzie widzi mafię plus robi salta. Typowy Macierewicz. A Maresco widzi zapychacze tam, gdzie prowadzona jest narracja inna od ogólnie narzuconej. Nie pisałeś o niewinnym Maresce? Bo jeśli tak, to rozumiem że w tym momencie odpowiadając mu nie piszesz w kontekście Maresca widzi zapychacze jak mafia, tylko się bronisz?
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 18, 2024 21:35:12 GMT 1
czang jest pozyteczny jako pewny niewinny do odstrzalu w mordzie
|
|