|
Post by laikike1 on Jul 18, 2024 19:39:37 GMT 1
Czangowi odpuszcze tbh
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 18, 2024 19:39:49 GMT 1
Pomyślałeś że jesteś w mafii? O tym że chciałem cię pochwalić ale w tym momencie zauważyłem brak logiki w twojej rozgrywce
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 18, 2024 19:40:32 GMT 1
Tylko jak Doktor Nauk jest w mafii i pierwsza rzecz którą pomyślał to wejście mi na plecy to coś mu nie pykło za bardzo. A czemu akurat Doktor nauk miał ci pierwszy włązic na plescy a nie ktoś inny?
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 18, 2024 19:40:37 GMT 1
Laikike pomyślał o tym samym co ja.... Dobrze to wygląda Te dwa posty pod sobą wyglądają zajebiście. chang laikike gadu gadumacosco wajcha-addict rado landlord banot
|
|
Landlord
Edycja #49
Enter your message here...
|
Rozgrywka
Jul 18, 2024 19:41:04 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 18, 2024 19:41:04 GMT 1
Mam tutaj pewne wątpliwości. Dlaczego akurat ten post tak na ciebie zadziałał? Mam wrażenie, że chcesz się szybko odbić po tym, jak Doktór dał cię na sam dół swojego rankingu. xD, ten post to na serio?
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 18, 2024 19:41:44 GMT 1
Dobra niech będzie tak, pomysł był inny, ale wykonanie fatalne, więc nie pozostaje nic innego niż avatar odzwierciedlający, że mam kukuryku w na głowie.
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 18, 2024 19:41:44 GMT 1
doktor zakładu poddymiarskiego
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 18, 2024 19:42:07 GMT 1
Tylko jak Doktor Nauk jest w mafii i pierwsza rzecz którą pomyślał to wejście mi na plecy to coś mu nie pykło za bardzo. w sensie tu brzmirz jakby ci serio zależało na uniewinnieniu tego Doktora Nauka on niczym nie zasłużył imo
|
|
|
Post by Czang Kaj-szek on Jul 18, 2024 19:42:14 GMT 1
Tylko jak Doktor Nauk jest w mafii i pierwsza rzecz którą pomyślał to wejście mi na plecy to coś mu nie pykło za bardzo. A czemu akurat Doktor nauk miał ci pierwszy włązic na plescy a nie ktoś inny? Doktor Nauk akurat jest tym pierwszym co robi tak nachalnie co każdy swój post. Rado poszedł w porównaniu do niego robić swoje w temacie.
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 18, 2024 19:42:26 GMT 1
Musicie więcej nicków z enterami wymieniać, wtedy będziecie wyglądali na silnego gracza.
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 18, 2024 19:42:38 GMT 1
Wkurwiasz mnie Doktorek...
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 18, 2024 19:42:42 GMT 1
Tylko jak Doktor Nauk jest w mafii i pierwsza rzecz którą pomyślał to wejście mi na plecy to coś mu nie pykło za bardzo. W którym momencie on Ci wszedł na plecy?
|
|
|
Post by Czang Kaj-szek on Jul 18, 2024 19:43:35 GMT 1
Tylko jak Doktor Nauk jest w mafii i pierwsza rzecz którą pomyślał to wejście mi na plecy to coś mu nie pykło za bardzo. W którym momencie on Ci wszedł na plecy? Popatrz w jaki sposób tworzy swoje listy ciągle podkreślając mnie na szczycie od pewnego momentu.
|
|
|
Post by Maren Macosko on Jul 18, 2024 19:43:43 GMT 1
Mam tutaj pewne wątpliwości. Dlaczego akurat ten post tak na ciebie zadziałał? Mam wrażenie, że chcesz się szybko odbić po tym, jak Doktór dał cię na sam dół swojego rankingu. xD, ten post to na serio? Tak! a kurwa ten doktor nauk co już ma rozpisaną liste jest drugi w mafii. Laik wygląda na zdesperowanego, by pokazać, że nie pęka pod ciśnieniem. "Zobaczcie jaki jestem hardy" zdaje się krzyczeć.
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 18, 2024 19:43:50 GMT 1
No właśnie to sformułowanie, że ziomek mu wszedł na plecy i jemu to jebie mi tak nie pasuje.
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 18, 2024 19:43:54 GMT 1
Laik zajebiste wejście i pewnie niewinny, już w chuj w te jego oskarżenia. Marciny to fajne chłopaki, możemy zostać ziomami.
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 18, 2024 19:43:56 GMT 1
Landlord / Rado
+ Banot?
Jak nic w tę mańkę, to jest powiązanie Macosco - Czang, ale jeśli Czang jest mafiozą to wygląda jakby mógł się wysypać prędko, a Macosco jest trzeźwy. A póki co odbieram (Czanga) to jako sto procent miejskiej głupoty. Zero zawahania w byciu stupido.
Laikike niewinny, Gadu niewinne.
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 18, 2024 19:44:06 GMT 1
Szybki bill jesteś że po 3 stronach już konkretna lista 3ci mafiozo Czemu trzeci mafiozo skoro mamy podobny read na temat Listowicza?
|
|
|
Post by Czang Kaj-szek on Jul 18, 2024 19:44:58 GMT 1
Tylko jak Doktor Nauk jest w mafii i pierwsza rzecz którą pomyślał to wejście mi na plecy to coś mu nie pykło za bardzo. w sensie tu brzmirz jakby ci serio zależało na uniewinnieniu tego Doktora Nauka on niczym nie zasłużył imo No właśnie uważam że tak mógł w mafii pomyśleć w taki sposób by szybko znaleźć kogoś kogo może sobie uniewinniać bez końca licząc na odwzajemnienie się.
|
|
Landlord
Edycja #49
Enter your message here...
|
Rozgrywka
Jul 18, 2024 19:45:23 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 18, 2024 19:45:23 GMT 1
Mam tutaj pewne wątpliwości. Dlaczego akurat ten post tak na ciebie zadziałał? Mam wrażenie, że chcesz się szybko odbić po tym, jak Doktór dał cię na sam dół swojego rankingu. Ten post jednak był na serio, jak twierdzi autorka. Sztywne jak pierun!
|
|