|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 18:56:48 GMT 1
Rado, daj mi opinie swoją o Landlordzie i Banocie.
I powiedzmy, niewinnych i gości do zlinczowania.
|
|
|
Post by Czang Kaj-szek on Jul 19, 2024 18:57:43 GMT 1
Bardziej jego przemyślenia mi pasują do zagubionego niewinnego co nie wie co sądzić o graczach widząc co się dzieje niż na mafiozę.
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 18:57:57 GMT 1
Nie wiem Doktór Nauk nie chce mi się myśleć
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 19, 2024 18:58:12 GMT 1
Tak jak ty jesteś uniewinniana za swój styl bycia, tak samo laik powinien być za swoją głębię przemyśleń. Od taki paradoks grania bez mety
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 19, 2024 18:58:40 GMT 1
Ja mam wrażenie, że ty byś się nawet nie obraził jakby Cię zliczowali xD wiesz co no trochę tak xD w sensie, jak dzisiaj to spoko, nie ma problemu, później już się bym zaczął wkurwiać, bo jednak te godzinki zaangażowania stukną Ty się naprawdę prosisz, żeby Cię dziś wyjebać. pl.wikipedia.org/wiki/HumorO, to jednak nie linczujmy dziś Banota, niech się zaangażuje, poświęci czas i odjebmy go w sobotę lub niedzielę.
|
|
Landlord
Edycja #49
Enter your message here...
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 18:58:57 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 18:58:57 GMT 1
Nie ufam mu w ogóle. Aktywny od początku, ale żaden z pressingów nie jest jego autorstwa. Jak na miastowego wygląda słabo. Jak na mafiozę, wygląda w miarą naturalnie ale zdecydowanie do zagrania co znaczy, że żaden z pressingów nie jest mojego autorstwa? że inni pressowali, a ja nie, mimo obecności w temacie? kto wg ciebie kogo pressował?
|
|
|
Post by Czang Kaj-szek on Jul 19, 2024 18:59:52 GMT 1
wiesz co no trochę tak xD w sensie, jak dzisiaj to spoko, nie ma problemu, później już się bym zaczął wkurwiać, bo jednak te godzinki zaangażowania stukną pl.wikipedia.org/wiki/HumorO, to jednak nie linczujmy dziś Banota, niech się zaangażuje, poświęci czas i odjebmy go w sobotę lub niedzielę. Co ty lubisz tak docinać Banotowi?
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 19:00:15 GMT 1
Ja pass w tym linczu nie wiem na kogo zagłosować
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 19:01:18 GMT 1
Nie wiem Doktór Nauk nie chce mi się myśleć no to od strzału kurwa chociaż o Landlordzie i Banocie napisz
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 19, 2024 19:01:25 GMT 1
czyli co osiągnąłeś już swoje spełnienie złapałeś winnych i uniewinniłeś niewinnych? niewinnych mysle ze dobrze wskazalem, z winnymi gorzej, a ze znajduje sie w sytuacji, ze raczej jestem nie do zamordowania, a predzej czy pozniej trzeba mnie bedzie zlinczowac, to uwazam, ze im wczesniej tym lepiej A może warto by było wskazać tych niewinnych? Rozumiem, że co do winnych się wahasz, ja też, ale fajnie by było ustalić jakiś konsensus w kwestii tego, kogo linczować nie chcemy.
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 19:03:19 GMT 1
Nie wiem Doktór Nauk nie chce mi się myśleć no to od strzału kurwa chociaż o Landlordzie i Banocie napisz No kurwa nie ma co o nich pisać bo mi nic na ich temat nie przychodzi do głowy
Banot nie zrobił nic ciekawego nie rozpoznałem tożsamości więc nie mogę porównać mety tak samo Landlord nie wiem kim jest a gra też bezjajecznie.Taki Słoń chociaż ma jaja albo Laikike1 miał jaja wczeniej a im tego brakuje
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 19, 2024 19:03:25 GMT 1
Nie ufam mu w ogóle. Aktywny od początku, ale żaden z pressingów nie jest jego autorstwa. Jak na miastowego wygląda słabo. Jak na mafiozę, wygląda w miarą naturalnie ale zdecydowanie do zagrania co znaczy, że żaden z pressingów nie jest mojego autorstwa? że inni pressowali, a ja nie, mimo obecności w temacie? kto wg ciebie kogo pressował? Ale rozmawiamy o Tobie. Jak na to jaką agresję pokazywałeś od początku gry to ta agresja nie dała żadnego podejrzanego do linczu. Spodziewałem się po Tobie zdecydowanie więcej, ale z każda godzina było widać, że jedynie szturchasz patykiem innych graczy i na tym kończysz
|
|
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 19:04:14 GMT 1
via mobile
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 19:04:14 GMT 1
Wale drina cośtam zerkam
|
|
|
Post by Creed Bratton on Jul 19, 2024 19:04:41 GMT 1
Jako gracza mafiakorner w każdy dzień jestem zobowiązany do poświęcenia paru godzin na kontrolę jakości w postowni. Oczywiście w tej jednej edycji, w której to olałem, dzieje się TO.
|
|
Landlord
Edycja #49
Enter your message here...
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 19:05:06 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 19:05:06 GMT 1
co znaczy, że żaden z pressingów nie jest mojego autorstwa? że inni pressowali, a ja nie, mimo obecności w temacie? kto wg ciebie kogo pressował? Ale rozmawiamy o Tobie. Jak na to jaką agresję pokazywałeś od początku gry to ta agresja nie dała żadnego podejrzanego do linczu. Spodziewałem się po Tobie zdecydowanie więcej, ale z każda godzina było widać, że jedynie szturchasz patykiem innych graczy i na tym kończysz nie wykręcaj się, no rozmawiamy o mnie, mówisz, że inni pressowali, a ja nie to jaki pressing kogo na kogo zapamiętałeś z tej gry, że nie dorosłem do pięt takiemu? do czego mnie przyrównałeś?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 19:05:14 GMT 1
via mobile
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 19:05:14 GMT 1
Wytłumaczcie ten scumslip
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 19:05:16 GMT 1
bad vibe ta wiadomość Boba
|
|
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 19:05:35 GMT 1
via mobile
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 19:05:35 GMT 1
Był jakiś czy w chuja lecicie
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 19:05:40 GMT 1
Wytłumaczcie ten scumslip Już nieważne Czang Kaj-Szek niewinny
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 19, 2024 19:07:40 GMT 1
Ale rozmawiamy o Tobie. Jak na to jaką agresję pokazywałeś od początku gry to ta agresja nie dała żadnego podejrzanego do linczu. Spodziewałem się po Tobie zdecydowanie więcej, ale z każda godzina było widać, że jedynie szturchasz patykiem innych graczy i na tym kończysz nie wykręcaj się, no rozmawiamy o mnie, mówisz, że inni pressowali, a ja nie to jaki pressing kogo na kogo zapamiętałeś z tej gry, że nie dorosłem do pięt takiemu? do czego mnie przyrównałeś? Chociażby Doktor Nauk i Laik, ale przede wszystkim porównywałem Cię do mojej miastowej wersji Ciebie
|
|