|
Post by Doktór Nauk on Jul 18, 2024 19:51:21 GMT 1
Banot poszedł na żebry do niewinnego Laikike, ale przy okazji tutaj poszła niebezpośrednia obrona Rado. Dziwne jest tylko, że Laikike tak się rozmija z moją oceną Landlorda.
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 18, 2024 19:51:23 GMT 1
Chyba nie chcę
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 18, 2024 19:51:46 GMT 1
To powiedz ty mi kochanie jak żeś te grupy sobie dobrał. Marcin kurwa, dobrze zacząłeś, a tera chcesz to spierdolić.
|
|
|
Post by Czang Kaj-szek on Jul 18, 2024 19:51:52 GMT 1
Kogo tu masz na myśli nazywając Komunistą? Miałem na myśli Ciebie i myślę, że to wiesz. I wiem doskonale, że Czang Kaj-szek komunistą nie był, ale znamienne jest jak bardzo jesteś wyczulony, że od razu zareagowałeś na tę prowokację. Dla Generała Republiki Chińskiej to jest trochę ujma na honorze bycie nazwanym komunistą.
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 18, 2024 19:51:55 GMT 1
To powiedz ty mi kochanie jak żeś te grupy sobie dobrał. A może spróbujesz zgadnąć?
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 18, 2024 19:52:12 GMT 1
Dziwicie się że Generał ma kij w dupie? Jak to generał ale to sojusznik. Nie atakujcie go
|
|
|
Post by Maren Macosko on Jul 18, 2024 19:52:43 GMT 1
Czasy beztroskiego zawadiactwa już przeminęły. Jesteś w mafii. Mafia jest konstruktem społecznym, który na swój sposób definiuje każdego z nas w tej rozgrywce. Bo gdyby nie było w niej mafii, to żadne z nas nie miałoby w niej racji bytu. Dlatego też, w ten czy inny sposób, wszyscy jesteśmy mafiozami.
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 18, 2024 19:52:58 GMT 1
To powiedz ty mi kochanie jak żeś te grupy sobie dobrał. A może spróbujesz zgadnąć? No pewnie pierwsza to są mocni mafiozi, druga chujowi i tak dalej.
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 18, 2024 19:53:41 GMT 1
Kogo tu masz na myśli nazywając Komunistą? Miałem na myśli Ciebie i myślę, że to wiesz. I wiem doskonale, że Czang Kaj-szek komunistą nie był, ale znamienne jest jak bardzo jesteś wyczulony, że od razu zareagowałeś na tę prowokację. ema solar
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 18, 2024 19:53:44 GMT 1
Laikike opowiedz dlaczego wrzuciłeś mnie jako trzeciego mafioze skoro w tym samym czasie doszliśmy do tej samej niezależnej myśli?
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 18, 2024 19:54:20 GMT 1
A może spróbujesz zgadnąć? No pewnie pierwsza to są mocni mafiozi, druga chujowi i tak dalej. No nie, stricte jak się kto ustawia w wątku, wywołałem gównoburzę, to można teraz ocenić jak się strony poukładały.
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 18, 2024 19:54:32 GMT 1
Laikike opowiedz dlaczego wrzuciłeś mnie jako trzeciego mafioze skoro w tym samym czasie doszliśmy do tej samej niezależnej myśli? bo mi sie podlizywałeś.
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 18, 2024 19:54:47 GMT 1
To powiedz ty mi kochanie jak żeś te grupy sobie dobrał. A może spróbujesz zgadnąć? Ja wiem, ale nie powiem. Znaczy może nie tyle wiem, co się domyślam. Mafia jest konstruktem społecznym, który na swój sposób definiuje każdego z nas w tej rozgrywce. Bo gdyby nie było w niej mafii, to żadne z nas nie miałoby w niej racji bytu. Dlatego też, w ten czy inny sposób, wszyscy jesteśmy mafiozami. Ależ pierdolenie. Miałem na myśli Ciebie i myślę, że to wiesz. I wiem doskonale, że Czang Kaj-szek komunistą nie był, ale znamienne jest jak bardzo jesteś wyczulony, że od razu zareagowałeś na tę prowokację. Dla Generała Republiki Chińskiej to jest trochę ujma na honorze bycie nazwanym komunistą. Dobra, to nazwę Cię mafiozą.
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 18, 2024 19:55:01 GMT 1
Laikike opowiedz dlaczego wrzuciłeś mnie jako trzeciego mafioze skoro w tym samym czasie doszliśmy do tej samej niezależnej myśli? W jaki sposób to jest indykator przynależności?
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 18, 2024 19:55:33 GMT 1
Rado mam pytanie niezwiązane z grą, pozwolisz?
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 18, 2024 19:55:34 GMT 1
Nie napisałem ani posta na twój temat
Odpowiedziałem do posta z listą Doktora Nauk w momencie kiedy nadrabiałem ją w temacie
Uważam że twoje ataki są na wątłych podstawach i nie ma w nich dobrej woli
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 18, 2024 19:55:50 GMT 1
Dziwicie się że Generał ma kij w dupie? Jak to generał ale to sojusznik. Nie atakujcie go Ale co jest złego w atakowaniu Generała? Jak jest niewinny, to sobie przecież poradzi.
|
|
|
Post by Czang Kaj-szek on Jul 18, 2024 19:55:59 GMT 1
Laikike opowiedz dlaczego wrzuciłeś mnie jako trzeciego mafioze skoro w tym samym czasie doszliśmy do tej samej niezależnej myśli? bo mi sie podlizywałeś. Dlaczego sam zacząłeś patrzeć na plecy, a za taką samą rzecz się dopierdoliłeś u mnie?
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 18, 2024 19:56:02 GMT 1
Laikike opowiedz dlaczego wrzuciłeś mnie jako trzeciego mafioze skoro w tym samym czasie doszliśmy do tej samej niezależnej myśli? W jaki sposób to jest indykator przynależności? Poszedłeś po punktu Radeczku teraz i zrobiłeś to, moim zdaniem, w relacji miastowy - mafiozo. Banot i Rado od razu złapali punkt zaczepienia u Laikike, który wjechał rozjuszony, że Doktór se listy układa. I Banot i Rado są na dnie tej listy. Landlord jest bardziej stateczny w tym kontekście i nie reaguje tak drastycznie szukając sojuszu.
|
|
słoń
Edycja #49
|
Post by słoń on Jul 18, 2024 19:56:59 GMT 1
siemano, jestem słoń, ask me anything
|
|