|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 19:50:20 GMT 1
To w kogo byś dawał? Nie widzę, abyś miał na kimś głos zadeklarowany gdzieś mi myśli błądzą w trójce wajcha-słoń-rado ale w sumie nie wiem no ale czemu tę projekcję jebiesz, jak jest tam w sumie też dwóch z trzech łebków gdzie błądzisz myślami?
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 19, 2024 19:50:44 GMT 1
Wajcha, której nie ma w ogóle teraz w grze. Jak to będzie mafia, to w chuj się zdziwię
|
|
Landlord
Edycja#49
Enter your message here...
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 19:50:48 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 19:50:48 GMT 1
jaki jest wynik, ziomale
na komórce chujowo się przełącza działy
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 19:50:50 GMT 1
no to dawaj kontrkandydata, mamy 12 minut Wajcha albo Rado! to chodźmy w Rado, w wajchę jeszcze wierzę
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 19, 2024 19:50:58 GMT 1
Laikike mam za niewinnego, widać elementy duszy w jego grze. Wajcha raczej mi się wajbił na zielono, ale te nocne dyskusje często wyglądają miastowo, a potem okazuje się, że ktoś z mafii tam siedział. Plus uważam, że Wajcha to bardzo zręczny mafiozo, więc za samo to co pisał bym go nie uniewinniał 100procentowo. dodałbym Wajchę do tego grona, bo niby wygląda zielono, ale jeśli to silna mafia, to on jak najbardziej w niej może być meh mógł dać w bok, umyć ręce, a dał na kontrkandydata Gepetto - Landlord, trzeci pewnie Rado, ale może być też Banot i Słoń A czemu miał dać w bok jak ma Landlorda za niewinnego a Wajchę za podejrzaną?
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 19:51:51 GMT 1
Dawajcie w Creeda kurwa ile mam pisać
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 19:51:56 GMT 1
gdzieś mi myśli błądzą w trójce wajcha-słoń-rado ale w sumie nie wiem no ale czemu tę projekcję jebiesz, jak jest tam w sumie też dwóch z trzech łebków gdzie błądzisz myślami? no nie no, chodzi mi o to podłączanie teraz dżepetta na podstawie tych postów z 14, jeszcze z cytatem gg wyrwanym z kontekstu wiem bo sam go źle zrozumiałem masz w głowie jakąś trójkę i se wszedłeś w posty, zobaczyłeś coś i cyk potwierdzone info bo pasuje do narracji, a kontekst sobie sam dorobiłeś wiem bo ze mną też to robisz regularnie
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 19:52:21 GMT 1
meh mógł dać w bok, umyć ręce, a dał na kontrkandydata Gepetto - Landlord, trzeci pewnie Rado, ale może być też Banot i Słoń A czemu miał dać w bok jak ma Landlorda za niewinnego a Wajchę za podejrzaną? bo to nie był jeszcze moment linczu z niemożnością wykreowania kogoś poza tą dwójką w mieście mając jednego za niewinnego, a drugiego za żółtego mógłby zaproponować jakiegoś pomarańczowego/czerwonego, ale ma wyjebane w tym zakresie
|
|
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 19:52:22 GMT 1
via mobile
Post by lucifer on Jul 19, 2024 19:52:22 GMT 1
to chodźmy w Rado, w wajchę jeszcze wierzę +1
|
|
Landlord
Edycja#49
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 19:52:34 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 19:52:34 GMT 1
no ale czemu tę projekcję jebiesz, jak jest tam w sumie też dwóch z trzech łebków gdzie błądzisz myślami? no nie no, chodzi mi o to podłączanie teraz dżepetta na podstawie tych postów z 14, jeszcze z cytatem gg wyrwanym z kontekstu wiem bo sam go źle zrozumiałem masz w głowie jakąś trójkę i se wszedłeś w posty, zobaczyłeś coś i cyk potwierdzone info bo pasuje do narracji, a kontekst sobie sam dorobiłeś wiem bo ze mną też to robisz regularnie no on tak ma w mieście xd tzw. przelewanie z kubka do kubka tej samej puli nicków i confbias
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 19:52:51 GMT 1
Wajcha jest AFK nieelegancko linczować tak
A Creed siedzi i żadnej myśli nie uwolnił tylko se jajcuje
W piździe mam jakbym ja tak zagrał to od razu byście mnie zlinczowali
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 19, 2024 19:53:02 GMT 1
to chodźmy w Rado, w wajchę jeszcze wierzę Zmieniłem na Rado, ale jeśli będzie miał lecieć Landlord zamiast Wajchy czy Rado, to zmieniam znowu na Wajchę!
|
|
Landlord
Edycja#49
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 19:53:03 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 19:53:03 GMT 1
to chodźmy w Rado, w wajchę jeszcze wierzę +1 podpadł ci czymś Rado?
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 19:53:05 GMT 1
zajebiście się w sumie ułożyło to głosowanie, nie wiedziałem na kogo głosować a teraz po prostu na kontrkandydata landlorda i najwyżej jakiś studenciak zjedzie
chyba że mnie robi w chuja
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 19:53:50 GMT 1
A czemu miał dać w bok jak ma Landlorda za niewinnego a Wajchę za podejrzaną? bo to nie był jeszcze moment linczu z niemożnością wykreowania kogoś poza tą dwójką w mieście mając jednego za niewinnego, a drugiego za żółtego mógłby zaproponować jakiegoś pomarańczowego/czerwonego, ale ma wyjebane w tym zakresie w mafii z pewnością bym to zrobił i zleciałby zielony
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 19, 2024 19:54:05 GMT 1
Mnie ten Rado do linczu nie przekonuje. Już wolę Creeda
|
|
słoń
Edycja#49
|
Post by słoń on Jul 19, 2024 19:54:26 GMT 1
jazda
|
|
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 19:54:30 GMT 1
via mobile
Post by lucifer on Jul 19, 2024 19:54:30 GMT 1
Niezdrowa nadinterpretacja mojego wejścia do gry, w której było tyle samo sensu ile rozumu w tego typu podejściu.
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 19:54:37 GMT 1
no nie no, chodzi mi o to podłączanie teraz dżepetta na podstawie tych postów z 14, jeszcze z cytatem gg wyrwanym z kontekstu wiem bo sam go źle zrozumiałem masz w głowie jakąś trójkę i se wszedłeś w posty, zobaczyłeś coś i cyk potwierdzone info bo pasuje do narracji, a kontekst sobie sam dorobiłeś wiem bo ze mną też to robisz regularnie no on tak ma w mieście xd tzw. przelewanie z kubka do kubka tej samej puli nicków i confbias problem polega na tym, że od kiedy robicie taki shaming stylu już w temacie, to jest on automatycznie nieskuteczny, bo nie pozwala się rozwinąć, a generalnie 80% jego pożytku, to zbieranie reakcji więc z chęcią bym cię zlinczował za samo to no a Banota po prostu jebać
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 19:54:55 GMT 1
na Rado ani Landlorda nie zagłosuję
|
|