|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 15:29:41 GMT 1
via mobile
Post by Święty Judasz on Aug 24, 2024 15:29:41 GMT 1
Też bym tak napisał, gdybym pisał bzdury 😎
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
Limit postów: 709
|
Post by Grappa Ice on Aug 24, 2024 15:32:08 GMT 1
dobra jestem
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 15:33:36 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 24, 2024 15:33:36 GMT 1
no opowiadaj grapuś
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
Limit postów: 474
|
Post by DZIADZIOR on Aug 24, 2024 15:34:52 GMT 1
Dyry bą bą bą didżej dziadior osieroconych płyt selektor szopen rapu dziwko witam towarzystwo tu zebrane. Trzeba nieco odbić od cytowania samego siebie chociaż tylko na chwile żeby pewne sprawunki tutaj załatwić jak to się mówi.
|
|
Vice
Edycja #50
Limit postów: 264
|
Post by Vice on Aug 24, 2024 15:35:55 GMT 1
Typie do kurwy nędzy, Czarnuch się do mnie wieczorem przyjebał, że zniknąłem nagle i okej. Widzę, że chłop szuka mafii i na różne rzeczy zwraca uwagę. Wyjaśniłem mu jak z tym moim zniknięciem było.
A Ty podjebałeś jego argumentację i brniesz w jebanie mnie za to, że po godzinie 22 w piątek zasnąłem. Do tego dodajesz własne, że "nie czytam rozgrywki", co też jest gównoprawdą.
Nie dociera do Ciebie to co piszę, a skoro tak, to dyskusja z Tobą NIE MA SENSU.
Tyle z mojej strony.
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
|
Post by DZIADZIOR on Aug 24, 2024 15:44:39 GMT 1
Czyn społeczny gra bardzo dziwną gierke co mój wspólnik Kai z PDG Kartel ocenił jako grę od linijki (nie powiedział tego personalnie ale adresatem był czyn). Jak się przypierdalał i teoretycznie wrzucał presje to nie robił dalej żadnej progresji, jak od pierwszej strony wrzucał swoje uniewinnienia to były one wszystkie z dupy i też bez żadnej kontynuacji. Z mojej perspektywy wygląda to na pokazywanie w temacie, że się robi ruchy ale w głowie żadne ruchy nie zachodzą. Dlatego Czyn Społeczny powinien być pierwszym podejrzanym. Oprócz tego czyn społeczny powtarzając po pozostałych określił, że wczoraj byłem elegancki a dzisiaj nie jestem, mimo że atakuje jego i jego wspólasa Judasza.
Wspólas Judasz w momencie kiedy ów czyn społeczny gra od linijki i nie jest to absolutnie gierka żeby chłopa uniewinniać wpierdala się między tak zwaną wódkę a zakąskę w momencie kiedy Czyn dostaje od PDG kartelu pierwszy pressing i ucina temat, że jest niewinny. Nawet jeśli z perspektywy miastowego miałby to być niewinny - to w czym Judaszowi ten pressing przeszkadzał? Czemu mąci wodę? Z perspektywy miasta chujowe niemieckie zagranie, z perspektywy mafii ma sens niezależnie czy Czyn jest winny czy niewinny.
Czyn wczoraj wrzucił post o podejrzewaniu graczy którzy go bronili, ale nic tam dalej w tej głowie nie zakołatało.
Teraz Czyn i Judasz mają siebie w topce uniewinnionych. Śmierdzi mafią od jednego i drugiego.
Wyczytałem między wierszami że mój wypostowany czarnuch Kai miał w głowie to samo, ale bał się tam mieszać.
JEDZIEMY Z NIMI PANOWIE, SALUT!
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
|
Post by DZIADZIOR on Aug 24, 2024 15:45:08 GMT 1
Dla mnie pierwiej Judasz niż czyn ale polecam prześledzenie ruchów każdego z nich.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 15:48:24 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 24, 2024 15:48:24 GMT 1
"Oprócz tego czyn społeczny powtarzając po pozostałych określił, że wczoraj byłem elegancki a dzisiaj nie jestem, mimo że atakuje jego i jego wspólasa Judasza." tak szczerze to nie uważam tak, imo grasz jednostajnie, nie że wczoraj gorzej a dziś lepiej, ale cytat z piosenki mi pasował do gurala, że gra gówno a przemyśleń mam trochę, ale się nie dzielę, bo czekam na ruchy graczy " przyjaciel szef Włoch Harry Potter mirek" bez materiału od nich ciężko mi prowadzić rozgrywkę i wskazać cel do linczu mam nadzieję, że pomogłem
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 15:50:54 GMT 1
via mobile
Post by Święty Judasz on Aug 24, 2024 15:50:54 GMT 1
Oczekujesz ode mnie znajomości twojego rozkładu dnia. 'Reagujesz alergicznie' na podnoszenie twojego tematu. Próbujesz się chwytać żartów (kiepskich, bo kiepskich, ale oczywistych), że tworzę jakąś kolejkę z grappą, chociaż musiałem to już Hawkowi wczoraj tłumaczyć i mówisz o jakiejś "argumentacji" (więc jeśli czytasz rozgrywkę, to ewidentnie nie rozumiesz tego co czytasz) Nie mówiąc już o tym, że od początku próbujesz mnie antagonizować, chociaż wcale nie mam wrażenia, że masz mnie za mafię - więc po co? Tak cię dupsko boli, że ktoś śmie cię podejrzewać, czy że dałem "poszedł spać" w cudzysłów? Nie, jesteś w mafii 😎
|
|
|
Post by Przyjaciel on Aug 24, 2024 15:53:02 GMT 1
Judasz bardziej święty niż zdrajca, mógłby zostać moim przyjacielem na dziś. Nie będę w niego głosował.
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
|
Post by DZIADZIOR on Aug 24, 2024 15:53:34 GMT 1
Pierwszy niewinny to oczywiście Kai, a drugi jestem ja Dalej Ojciec Vateusz który przemycał ruchy pod przykrywką kreacji tak samo jak ja, a to domena prawdziwych Vice, Tony Hawk i Szef w lekkim plusie typu brak zaufania, ale chęć współpracy
Przyjaciel miał najciekawszą otoczke swojego wejścia i tam było dużo ruchów dookoła, taki moment do powrotu a sam przyjaciel to stan absolutnie średni. Okoński też absolutnie średni ale bez ciekawej otoczki
Grappa, tagiatelle i harry potter nie do rozczytania
Judasz z Czynem Społecznym najbardziej podejrzani
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
|
Post by DZIADZIOR on Aug 24, 2024 15:55:58 GMT 1
a, Hawk jak wystawiasz komuś na pustą to nie myśl się w cytatach
wracam do kreacji trzymając rękę na plusie
SAMSARA KRĄŻY LOS LEŻY W JASKINI WĘŻY
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
|
Post by DZIADZIOR on Aug 24, 2024 15:56:45 GMT 1
RWIE RWETES MOJ FLOW PŁYNIE JAK GANGES WCZORAJ RZYM I SOKRATES DZISIAJ JANKES
|
|
|
Post by Przyjaciel on Aug 24, 2024 15:56:52 GMT 1
Pierwszy niewinny to oczywiście Kai, a drugi jestem ja Dalej Ojciec Vateusz który przemycał ruchy pod przykrywką kreacji tak samo jak ja, a to domena prawdziwych Vice, Tony Hawk i Szef w lekkim plusie typu brak zaufania, ale chęć współpracy Przyjaciel miał najciekawszą otoczke swojego wejścia i tam było dużo ruchów dookoła, taki moment do powrotu a sam przyjaciel to stan absolutnie średni. Okoński też absolutnie średni ale bez ciekawej otoczki Grappa, tagiatelle i harry potter nie do rozczytania Judasz z Czynem Społecznym najbardziej podejrzani No i załapałeś o co chodziło z moim wejściem, moje stany średnie też prawidłowo oceniasz. Czy uważasz, że jak ktoś nie załapał i zrobił jakieś chujowe osądy oparte na niczym, to jest bardziej zielony czy czerwony?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 16:00:27 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 24, 2024 16:00:27 GMT 1
DZIADZIOR, w sumie skoro Judasza bardzo inkryminuje stosunek do mnie, to dlaczego chcesz zacząć od niego, nie ode mnie?
i tbh nie kojarzę wsadzania go do topki niewinnych
|
|
|
Post by Mirosław Okoński on Aug 24, 2024 16:00:53 GMT 1
O, Dziadzior jednak potrafi napisać normalnego posta! To od razu dwa szybkie. 1. Dlaczego Judasz przed Czynem, skoro Czyn uważasz za bardziej podejrzany? 2. Dlaczego Kai taki murowany niewinny?
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
|
Post by DZIADZIOR on Aug 24, 2024 16:01:53 GMT 1
Pierwszy niewinny to oczywiście Kai, a drugi jestem ja Dalej Ojciec Vateusz który przemycał ruchy pod przykrywką kreacji tak samo jak ja, a to domena prawdziwych Vice, Tony Hawk i Szef w lekkim plusie typu brak zaufania, ale chęć współpracy Przyjaciel miał najciekawszą otoczke swojego wejścia i tam było dużo ruchów dookoła, taki moment do powrotu a sam przyjaciel to stan absolutnie średni. Okoński też absolutnie średni ale bez ciekawej otoczki Grappa, tagiatelle i harry potter nie do rozczytania Judasz z Czynem Społecznym najbardziej podejrzani No i załapałeś o co chodziło z moim wejściem, moje stany średnie też prawidłowo oceniasz. Czy uważasz, że jak ktoś nie załapał i zrobił jakieś chujowe osądy oparte na niczym, to jest bardziej zielony czy czerwony? Nie wiem czy załapałem człowieniu, Twoje wejście polaryzowało ale nie jestem przekonany czy zostało napisane po to żeby polaryzować. A na podstawie samych ocen tego wejścia nie zamierzam wyciągać żadnych wniosków.
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
|
Post by DZIADZIOR on Aug 24, 2024 16:05:42 GMT 1
Bo stosunek Judasza do Czynu jest mafijny niezależnie czy Czyn jest winny czy niewinny. A czyn gra wbrew temu co uważam za miastowe. Na początku odhaczał interakcje i ruchy ucinając całą głębie, teraz kiedy można działać to załącza tryb czekania. Nie podoba mi się to. Ale możecie sobie zaczynać jak wolicie.
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
|
Post by DZIADZIOR on Aug 24, 2024 16:07:22 GMT 1
O, Dziadzior jednak potrafi napisać normalnego posta! To od razu dwa szybkie. 1. Dlaczego Judasz przed Czynem, skoro Czyn uważasz za bardziej podejrzany? 2. Dlaczego Kai taki murowany niewinny? Kai jest niewinny bo nie werbalizował adresatów niektórych swoich oskarżeń, a ja dokładnie wiedziałem o kogo mu chodzi. A ja jestem niewinny, więc Kai jest niewinny.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 16:07:34 GMT 1
via mobile
Post by Święty Judasz on Aug 24, 2024 16:07:34 GMT 1
Czyn społeczny gra bardzo dziwną gierke co mój wspólnik Kai z PDG Kartel ocenił jako grę od linijki (nie powiedział tego personalnie ale adresatem był czyn). Jak się przypierdalał i teoretycznie wrzucał presje to nie robił dalej żadnej progresji, jak od pierwszej strony wrzucał swoje uniewinnienia to były one wszystkie z dupy i też bez żadnej kontynuacji. Z mojej perspektywy wygląda to na pokazywanie w temacie, że się robi ruchy ale w głowie żadne ruchy nie zachodzą. Dlatego Czyn Społeczny powinien być pierwszym podejrzanym. Oprócz tego czyn społeczny powtarzając po pozostałych określił, że wczoraj byłem elegancki a dzisiaj nie jestem, mimo że atakuje jego i jego wspólasa Judasza. Wspólas Judasz w momencie kiedy ów czyn społeczny gra od linijki i nie jest to absolutnie gierka żeby chłopa uniewinniać wpierdala się między tak zwaną wódkę a zakąskę w momencie kiedy Czyn dostaje od PDG kartelu pierwszy pressing i ucina temat, że jest niewinny. Nawet jeśli z perspektywy miastowego miałby to być niewinny - to w czym Judaszowi ten pressing przeszkadzał? Czemu mąci wodę? Z perspektywy miasta chujowe niemieckie zagranie, z perspektywy mafii ma sens niezależnie czy Czyn jest winny czy niewinny. Czyn wczoraj wrzucił post o podejrzewaniu graczy którzy go bronili, ale nic tam dalej w tej głowie nie zakołatało. Teraz Czyn i Judasz mają siebie w topce uniewinnionych. Śmierdzi mafią od jednego i drugiego. Wyczytałem między wierszami że mój wypostowany czarnuch Kai miał w głowie to samo, ale bał się tam mieszać. JEDZIEMY Z NIMI PANOWIE, SALUT! Weź wróć do wrzucania tekstów, lepiej ci to wychodziło. Dla mnie gra Czynu z wczoraj w ogóle nie była od linijki, mialem/mam ją za śmieszkowanie w D0 (szukanie mafii matmą, czy oskarżanie/uniewinnianie za bzdurki) i dziwiło mnie, że ktoś (i nie, nie mówię o tobie, tylko o dwóch-trzech typach, którzy robili to wcześniej) bierze go za mafię na tej podstawie - zwłaszcza, że się nie przejmował, że go oskarżają i dalej miał wyjebane. Więc jak wszedłem do gry i przeczytałem temat, to owszem, uznałem, że się podzielę, że mam go za niewinnego. A że się napatoczyłeś ze swoim postem, to skorzystałem z okazji. Poza tym, o jakim pressingu ze swojej strony piszesz, nie zachowuj się teraz, jakbyś był w stanie kogokolwiek pożreć, skoro jedyne co wczoraj robiłeś, to wrzucałeś teksty kawałków
|
|