Vice
Edycja #50
Limit postów: 264
|
Post by Vice on Aug 24, 2024 19:26:26 GMT 1
kurwa no
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 19:26:33 GMT 1
via mobile
Post by Święty Judasz on Aug 24, 2024 19:26:33 GMT 1
Jebani Judasze
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
Limit postów: 482
|
Post by Tony Hawk on Aug 24, 2024 19:28:00 GMT 1
ale szczerze mówiąc uważam, że jest też dość solidny czworokąt Wice - Czyn - Tony - Judasz, i nie wiem, czy najrozsądniejszym nie byłoby zlinczowanie Judasza, żeby sprawdzić tym Tonego, a pośrednio też Wice. przy czym na samego Judasza nie mam białka, więc idę go czytać. weź mi powiedz jak to jest, że sprawdzając judasza sprawdzasz tonego i pośrednio też wice dlaczego wice bo rozumiem, że tony dlatego, że napisał, że dzisiaj by raczej nie chciał na judasza z różnych względów głosować no i bym to przyjął tylko po mnie napisał to czyn i podejrzewam, że ma takie same względy, też jest w czworokącie i akurat o nim w żaden sposób to nie będzie świadczyć
|
|
Szef
Edycja #50
Limit postów: 120
|
Post by Szef on Aug 24, 2024 19:28:24 GMT 1
Wyłaź z nory, Okoński!
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
|
Post by Tony Hawk on Aug 24, 2024 19:29:25 GMT 1
mi się wydaje, że judasz będąc na świeczniku raczej już nas będąc w mafii nie ogra, albo przynajmniej szansa mniejsza niż przeciętnie, a głosując na kogoś innego robię dobry uczynek więcej na temat judasza dzisiaj nie powiem
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 19:29:56 GMT 1
via mobile
Post by Ojciec Vateusz on Aug 24, 2024 19:29:56 GMT 1
Ja mam w głowie teorię, że dwóch mafiozów poszło w stronę wzajemnego konfliktu. Ktoś kto śledzi temat na bieżąco odnotował, który z konfliktów wyglądał najbardziej absurdalnie? a konflikty mafia-mafia wyglądają absurdalnie? Nie, ale często są sztucznie rozdmuchane. Mógłbym przypomnieć kilka z wcześniejszych edycji, ale za dużo pisania.
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
Limit postów: 474
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 19:30:16 GMT 1
via mobile
Post by DZIADZIOR on Aug 24, 2024 19:30:16 GMT 1
DZIADZIOR NYGUSIE TŁUMACZ SIĘ DLACZEGO WKŁADASZ MI SŁOWA W USTA I TO JESZCZE JAK JESTEM WYPOSTOWANY W CHUJ ZACHOWANIE PODŁE Ale które
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
|
Post by Tony Hawk on Aug 24, 2024 19:30:25 GMT 1
Jbc to się muszę chwilę posocjalizować, zerkne za 10 minut Grappy nie chcę głosować dzisiaj Nk mi da sensownego kontrkandydata dla Przyjaciela no ja sam z siebie najchętniej bym jebnął w vateusza ale wy nie chcecie tego przyjaciela czytałem i taki z braku laku, no lincz wg prawideł i tyle na grappę mnie świeżbi
|
|
Vice
Edycja #50
|
Post by Vice on Aug 24, 2024 19:30:40 GMT 1
potrzebuje kogos madrego
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
|
Post by Tony Hawk on Aug 24, 2024 19:30:55 GMT 1
w zasadzie tego vateusza raczej odpuszczam dzisiaj
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 19:30:57 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 24, 2024 19:30:57 GMT 1
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
|
Post by Tony Hawk on Aug 24, 2024 19:31:09 GMT 1
na mnie raczej nie patrz
|
|
Szef
Edycja #50
|
Post by Szef on Aug 24, 2024 19:31:10 GMT 1
DZIADZIOR NYGUSIE TŁUMACZ SIĘ DLACZEGO WKŁADASZ MI SŁOWA W USTA I TO JESZCZE JAK JESTEM WYPOSTOWANY W CHUJ ZACHOWANIE PODŁE Ale które No, że między wierszami mafijność Czyna wyczytałeś z postów Cenata.
|
|
Vice
Edycja #50
|
Post by Vice on Aug 24, 2024 19:31:13 GMT 1
ja moge w vateusza
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
Limit postów: 709
|
Post by Grappa Ice on Aug 24, 2024 19:31:26 GMT 1
ale szczerze mówiąc uważam, że jest też dość solidny czworokąt Wice - Czyn - Tony - Judasz, i nie wiem, czy najrozsądniejszym nie byłoby zlinczowanie Judasza, żeby sprawdzić tym Tonego, a pośrednio też Wice. przy czym na samego Judasza nie mam białka, więc idę go czytać. weź mi powiedz jak to jest, że sprawdzając judasza sprawdzasz tonego i pośrednio też wice dlaczego wice bo rozumiem, że tony dlatego, że napisał, że dzisiaj by raczej nie chciał na judasza z różnych względów głosować no i bym to przyjął tylko po mnie napisał to czyn i podejrzewam, że ma takie same względy, też jest w czworokącie i akurat o nim w żaden sposób to nie będzie świadczyć Czyn z samej gry ma u mnie minimalne szanse na bycie w mafii. Ty przyjebałeś teoretycznie Wice, ale ostatecznie nie, jednocześnie go nie broniłeś. Tymczasem napisałeś, że Wice jak jest w mafii, to już miał konflikt z mafią. Wice miał konflikt z Judaszem. W świecie, w którym nie podoba mi się Twoja gra i Twój stosunek do Wice w tej interakcji, świecie w którym jednocześnie rzuciłeś tego tejka o konfliktach Wice, w co jestem w stanie uwierzyć, mógłbyś napisać będąc w mafii Judasz - Wice - Tony, bo nie ma nic lepszego niż lekkie przemycenie prawdy, które nie ma znaczenia (a spowodowałeś, że nie ma znaczenia), lincz na Judaszu przy takim ułożeniu klocków może albo wyjebać takie uniwersum, albo podtrzymać je w posadach. Jednocześnie nie widzę na ten moment argumentów przeciw, więc chętnie je poznam.
|
|
Szef
Edycja #50
|
Post by Szef on Aug 24, 2024 19:32:00 GMT 1
No, że między wierszami mafijność Czyna wyczytałeś z postów Cenata. Dałeś go na czerwono, post na całą stronę, a potem o nim zapomniałeś. Jak to jest?
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
Limit postów: 266
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 19:32:26 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 24, 2024 19:32:26 GMT 1
mi się wydaje, że judasz będąc na świeczniku raczej już nas będąc w mafii nie ogra, albo przynajmniej szansa mniejsza niż przeciętnie, a głosując na kogoś innego robię dobry uczynek więcej na temat judasza dzisiaj nie powiem GAMBIT JUDASZA?
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
|
Post by Tony Hawk on Aug 24, 2024 19:32:29 GMT 1
weź mi powiedz jak to jest, że sprawdzając judasza sprawdzasz tonego i pośrednio też wice dlaczego wice bo rozumiem, że tony dlatego, że napisał, że dzisiaj by raczej nie chciał na judasza z różnych względów głosować no i bym to przyjął tylko po mnie napisał to czyn i podejrzewam, że ma takie same względy, też jest w czworokącie i akurat o nim w żaden sposób to nie będzie świadczyć Czyn z samej gry ma u mnie minimalne szanse na bycie w mafii. Ty przyjebałeś teoretycznie Wice, ale ostatecznie nie, jednocześnie go nie broniłeś. Tymczasem napisałeś, że Wice jak jest w mafii, to już miał konflikt z mafią. Wice miał konflikt z Judaszem. W świecie, w którym nie podoba mi się Twoja gra i Twój stosunek do Wice w tej interakcji, świecie w którym jednocześnie rzuciłeś tego tejka o konfliktach Wice, w co jestem w stanie uwierzyć, mógłbyś napisać będąc w mafii Judasz - Wice - Tony, bo nie ma nic lepszego niż lekkie przemycenie prawdy, które nie ma znaczenia (a spowodowałeś, że nie ma znaczenia), lincz na Judaszu przy takim ułożeniu klocków może albo wyjebać takie uniwersum, albo podtrzymać je w posadach. Jednocześnie nie widzę na ten moment argumentów przeciw, więc chętnie je poznam. naczytałeś się jakichś pierdół o żabach a teraz jeszcze na siłę próbujesz zainteresować tym innych
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
|
Post by Tony Hawk on Aug 24, 2024 19:32:44 GMT 1
mi się wydaje, że judasz będąc na świeczniku raczej już nas będąc w mafii nie ogra, albo przynajmniej szansa mniejsza niż przeciętnie, a głosując na kogoś innego robię dobry uczynek więcej na temat judasza dzisiaj nie powiem GAMBIT JUDASZA? nieeeeee XDDD
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 19:33:05 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 24, 2024 19:33:05 GMT 1
mi się wydaje, że judasz będąc na świeczniku raczej już nas będąc w mafii nie ogra, albo przynajmniej szansa mniejsza niż przeciętnie, a głosując na kogoś innego robię dobry uczynek więcej na temat judasza dzisiaj nie powiem GAMBIT JUDASZA? hehehe ale z tym uczynkiem wobec Judasza mam identyczne pobudki jakby co
|
|