|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 20:44:32 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 24, 2024 20:44:32 GMT 1
Panowie trochę się najebałem ale zadam wam zagadkę Zadanie tzn Kto uniewinnia 1) Hawka 2) Vice 3) Judasza Niech napisze dlaczego i kogo najbardziej skory by był wyjebać ale gdy ktoś uniewinnia wszystkich? no ja najmniej judasza. z hawkiem mam wspólny wajb. może mnie pocketuje. to oceńcie. ale musiałby pocketowac wyprzedzająco myślisz, że VICE odegrałby ten najebany EOD w mafii? na judasza najmniej białka mam, więc tam bym wybierał, gdybym miał zawezone
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
Limit postów: 266
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 20:47:21 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 24, 2024 20:47:21 GMT 1
Panowie trochę się najebałem ale zadam wam zagadkę Zadanie tzn Kto uniewinnia 1) Hawka 2) Vice 3) Judasza Niech napisze dlaczego i kogo najbardziej skory by był wyjebać ale gdy ktoś uniewinnia wszystkich? no ja najmniej judasza. z hawkiem mam wspólny wajb. może mnie pocketuje. to oceńcie. ale musiałby pocketowac wyprzedzająco myślisz, że VICE odegrałby ten najebany EOD w mafii? na judasza najmniej białka mam, więc tam bym wybierał, gdybym miał zawezone Jaj mam problem taki (mode nie bij) że może ze 3 osoby rozpoznałem Więc trochę na czuja lecę No ale ten Hawk taki dziwny się wylosował, wpływ na grę na razie zero i się zastanawiam z czego to wynika
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
Limit postów: 482
|
Post by Tony Hawk on Aug 24, 2024 20:48:22 GMT 1
to nie wiem czego ty ode mnie oczekujesz
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
Limit postów: 266
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 20:53:49 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 24, 2024 20:53:49 GMT 1
A kurwa sam nie wiem, jakiegoś rozbujania tematu, próby jakiejś szaleńczej wajchy, a tu głos w Grappe i pora na csa
W ogóle nie widziałem jaki był rozkład głosowania i pewnie dopiero jutro na to sensownie spojrzę ale biorąc pod uwagę Szefa w miescie można by się jeszcze zastanowić, gdzie tam te głosy w bok mogły pójść
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 21:04:45 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 24, 2024 21:04:45 GMT 1
no dobrze. jak mi parę osób powie, żeby rozważyć hawka, to pogrillujemy hawka. nie chce być typem co uniewinnia mafiozę, gdy reszta mi tlucze do łba
więc otworzmy sąd nad hawkiem. dla mnie niewinny, ale ciężko mi to analiza wysłać, że myślał w tej grze i pisał często to samo co ja. to dawajcie na winę rzeczy, ja podumam
grappa ty masz coś poza tym, że nie podał tych potencjalnych partnerów vice, gdy o tym wspomniał? i czy to na pewno wskaźnik za mafijnoscia?
resztę też proszę o opinie. kto tam go miał na dole. szef, Judasz? mirek?
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
|
Post by Tony Hawk on Aug 24, 2024 21:07:08 GMT 1
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
Limit postów: 709
|
Post by Grappa Ice on Aug 24, 2024 21:10:48 GMT 1
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
|
Post by Grappa Ice on Aug 24, 2024 21:11:46 GMT 1
tak mi się skojarzyl z toba w chwili obecnej: Pewnemu rolnikowi żona robiła niesamowicie dobre kanapki kiedy szedł na pole robić. Kanapki ze świeżego chlebka, ze świeżutkim serkiem, wędlinką, sałatką i innymi bajerami. Rolnik pewnego razu poszedł robić w pole, kanapki zostawił na kamieniu jak zawsze... Po kilku godzinach pracy, zmęczony podchodzi do kamienia skonsumować kanapki... a tu ich nie ma! Następnego dnia żona znowu zrobiła mu pyszne jak zawsze kanapeczki, rolnik poszedł robić w pole, aby po kilku godzinach pracy zauważyć, ze znowu mu ktoś podwinął kanapeczki! Wkurzył się rolnik, i postanowił, ze następnego dnia będzie patrzył zaczajony za drzewem, kto mu podwędza kanapki! Jak pomyślał - tak zrobił... zaczaił się i patrzy - a tu wielki orzeł nadlatuje i porywa jego drugie śniadanie! Rolnik biegnie za nim... biegnie patrzy, ze orzeł leci do lasu - rolnik za nim! Orzeł siada między drzewami odpakowuje kanapki, wyciąga z nich zawartość, wyrzuca wędlinę, ser, sałatę i inne dodatki... bierze dwie kromki chleba, przykłada sobie do piersi i masując swoja klatkę piersiową (kromkami chleba) wola głośno: - O kurwa! Jaki jestem pojebany!
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
|
Post by Grappa Ice on Aug 24, 2024 21:12:30 GMT 1
W Szefie ciekawe jest to, że najebał 51 postów. Całkiem dużo.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 21:28:32 GMT 1
via mobile
Post by Święty Judasz on Aug 24, 2024 21:28:32 GMT 1
Ja pisałem przed linczem co mi w nim nie pasuje, ale musiałbym też jeszcze raz (albo trzy) przeczytać co tam dokładnie pisał tak 18-20, z kim się przerzucał. Twój tejk, że próbował odgonić grappę jak muchę mi do niego pasuje, ale to niekoniecznie na plus
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
|
Post by Tony Hawk on Aug 24, 2024 21:32:27 GMT 1
z Dziadziorem się nie mogę dotrzeć. mnie nie lubi. a czy niewinny, nie wiem, mafijny z mojej perspektywy nie jest, ale jakiś miastowy też nie. żółtawy taki. Ty Tony niewinny i Kai chyba też, chociaż faktycznie EOD Kaia poniżej oczekiwań ("KURWA NIE BYŁO MNIE W DOMU [MURZYNSKIE ODGŁOSY]"). Grappa mafijny indeed. ten dziadzior u mnie trochę na wyrost, może z braku laku, ale: Bo stosunek Judasza do Czynu jest mafijny niezależnie czy Czyn jest winny czy niewinny. A czyn gra wbrew temu co uważam za miastowe. Na początku odhaczał interakcje i ruchy ucinając całą głębie, teraz kiedy można działać to załącza tryb czekania. Nie podoba mi się to. Ale możecie sobie zaczynać jak wolicie. ja to rozumiem, bo też miałem taką myśl minus teorii taki, że to się zasadza na samym początku d0, gdzie tam dostałeś nie pamiętam już, ze 2-3 klapsy na start i wszedł judasz i się sam z siebie postawił w opozycji: A CO, ZAZDROŚCI SIĘ MAPY GRY, FRAJERZE, CO? EJ CZYN CO TO ZA ODWRÓT DO NORY PO DOSTANIU Z LIŚCIA DLACZEGO NIE CHCESZ SIĘ PONAPIERDALAĆ Ale co miałem Ci na to odpisać? COKOLWIEK MURZYNIE, POCIĄGNĄĆ TEMAT MOICH INTERAKCJI ZE ŚWIEŻO WPISUJĄCYMI SIĘ GRACZAMI? MIAŁEM WRAŻENIE ŻE CIĘ TO INTERESUJE W JAKIMŚ KONTEKŚCIE, ALE MOŻE JEDNAK SIĘ MYLIŁEM CHAT, CO MYŚLICIE SUS CZY NIE A GORYL WE MNIE MÓWI PATRZ MÓWI WALCZ GORYL WE MNIE MÓWI CZYN SPOŁECZNY W MAFIIIIIGORYL WE MNIE MÓWI STAŃ MÓWI IDŹ GORYL WE MNIE MÓWI NIE DAJ SIĘ PRZEKUPIIIĆ TYM SKURWYSYNOM! Człowiek został stworzony na podobieństwo Boże, a nie w toku "ewolucji", więc słuchanie jakiejś wewnętrznej małpy to herezja. Czyn raczej niewinny, amen no i szczegółów już trochę nie pamiętam, bo ja sobie to myślałem wczoraj, ale ja też to odebrałem na zasadzie, że niezależnie od twojej winy/niewinności zapisywałem to na minus judasza więc tak se pomyślałem, że skoro DZIADZIOR też sobie tak pomyślał, to na d1 mi to starcza na niewinnego
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 21:32:28 GMT 1
via mobile
Post by kurwiszon on Aug 24, 2024 21:32:28 GMT 1
Urzędnik wysłał pierwszą notkę!
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 21:33:02 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 24, 2024 21:33:02 GMT 1
czytam grappę sobie i co do tego chodzi o to, że jeśli Tony nie podał teraz partnerów Vice, a Vice okaże się w mafii, to mafijny Tony może podać cokolwiek w momencie gdy Vice padnie mafijny. dlatego istotnym było, żeby podał od razu o kogo mu chodzi, żeby ograniczyć możliwość manipulacji. a Ty to took all for granted i nazwałeś didaskaliami, jednocześnie przypierdalając się do mnie. "mafijny Tony może podać cokolwiek w momencie gdy Vice padnie mafijny." no jak kurka Tony może podać kogoś innego, jak VICE padnie winny, skoro nie zmieni przeszłości i w temacie będzie, z kim VICE miał utarczki? xD to nie ma sensu, co napisałeś
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 21:35:09 GMT 1
via mobile
Post by Grappa Ice on Aug 24, 2024 21:35:09 GMT 1
nom.
a co się wydarzyło później? ja zacząłem się bić z Wice.
Tony podał mnie i Wice.
poprzedni temat zlał.
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
|
Post by Tony Hawk on Aug 24, 2024 21:36:52 GMT 1
nom. a co się wydarzyło później? ja zacząłem się bić z Wice. Tony podał mnie i Wice. poprzedni temat zlał. jak wice jest w mafii to na bank już miał utarczkę ze swoim kolegą z mafii tak tylko mówię albo jest w mafii z grappą tak było
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
|
Post by Grappa Ice on Aug 24, 2024 21:39:10 GMT 1
problem jest w tym, że konsensusowo raczej Czyn jest uznawany z niewinnego, głównie za odklejkę, a Tony jest podejrzany za to samo za co nakurwiam Tonego, w głównej mierze
ja to robię na konkretach, reszta jedzie na wajbach
niezrozumiały natomiast jest stosunek Tony - Czyn i brotherhood który się tu pojawił
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 21:40:03 GMT 1
via mobile
Post by Ojciec Vateusz on Aug 24, 2024 21:40:03 GMT 1
Jutro masóweczka na Tonym?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 21:41:28 GMT 1
via mobile
Post by Święty Judasz on Aug 24, 2024 21:41:28 GMT 1
Święty Judasz to też niezły ananas. Głosuje na mnie, chociaż jedyny post, gdzie choćby o mnie wspomniał, to ten: mafiacorner.boards.net/post/134107/thread A że z Szefem raczej razem w tej mafii nie będą, to jutro można rozstrzygnąć pomiędzy nimi. Nie no, wspomniałem też o tobie w swoim podsumowaniu, czy jak to tam nazwać i że twój tejk o cyce (o tym jego poście na 7 stronie), że to zagubiony miastowy zupełnie mi nie pasuje. Ale fakt, trochę nie wiedziałem na kogo głosować
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 21:43:28 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 24, 2024 21:43:28 GMT 1
abstrachując. kurcze taka mafia Tony - VICE by mnie przerażała teraz. Atomowa. Bo by szli po wygraną. przynajmniej z mojej perspektywy, bo ja bym ich bronił. No ale znowu tu miałem mindmeld z Tonym. Jak VICE zaczął robić jasełka, że jego dzisiaj, to Tony pierwszy do niego napisał, co ja chciałem, ale limit miałem. Że "a ty nie powinieneś ściągać mordu?". No nie wiem, czy mafia mafia pierwszy by Tony to wytknal.
A co do tych jaselek VICE. No dobrze do tego wrócić. No bo dziwne były faktycznie. Jutro jest już mord, a on pisał, że chce łeb dać, bo w poniedziałek robota. No to mógł to ogłosić pojutrze, jak nie padnie w mordzie.
No ale był najebany chyba już wtedy. I ja nie wiem, czy warto najebanego typa analizować. Bo tak to dziś grał miastowo bardzo, poza tym toporem.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 24, 2024 21:48:33 GMT 1
via mobile
Post by Ojciec Vateusz on Aug 24, 2024 21:48:33 GMT 1
Vice'm nie ma co sibie głowy zaprzątać, bo najpewniej mafia go w mordzie zdejmie. Olan na jutro jest jasny - ostateczne rozwiązanie kwestii hawkowej.
|
|