|
Post by insegnante dell'asilo on Aug 25, 2024 2:57:38 GMT 1
I jestem gotowy działać na rozkaz Urzędu.
|
|
|
Post by insegnante dell'asilo on Aug 25, 2024 2:57:48 GMT 1
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
Limit postów: 482
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 7:02:17 GMT 1
via mobile
Post by Tony Hawk on Aug 25, 2024 7:02:17 GMT 1
goroco kurwa
|
|
|
Post by Ojciec Vateusz on Aug 25, 2024 8:05:37 GMT 1
Otwieramy nowy rozdział.
Przyjaciel był łątwym celem do ataków, łatwym celem do linczu i ogólnie był łatwy jak niedzielny poranek. Ja ratowałem nim tyłek, wcześniej miałem na Tonym.
O dziwo nie dostałem żadnego głosu, VICE na 10 minut przed linczem zaczął naganiać i myślałem, że dużo osób podłapało. Jednak przeglądając to dzisiaj, nie zauważyłem żadnej mocnej deklaracji w moją stronę. Jedynie Przyjaciel się odniósł do tego bezpośredni (nie miał możliwości głosu) + Tony napomknął na 3 minuty przed + jeszcze ten "żarcik" Cenata. Według mnie to napomknięcie świadczy na plus Hawka.
Vice będzie pewnie niewinny, chociaż muszę mieć w głowie świadomośc, że już kilka razy w tej zabawie przerobił mnie na salceson. Na plus będzie Grappa, absolutnie wyczuwam tutaj miastowy tok myślenia, w dalszym ciągu na zielonym mam Cenata. Bardziej miejsko zaczynam odczytywać Czyny, szczególnie mi się podobała jego gra w okolicach linczu.
Spadły u mnie notowania DZIADZI, który w zasadzie nie próbuje mieć żadnej mocy sprawczej pomimo dobrej pozycji w mieście. Trochę tak, jakby miejsce w którym jest mu odpowiadało i nie ma tak naprawdę zamiaru być tym, który rozdaje karty.
Na Mirku się trochę zafiksowałem przed linczem w kontekście jego relacji z Przyjacielem. W kontekście przynależności Przyjaciela cofam fiksację na Okoniu. Ale nie wrzucam z góry do miejskiego czuba, tak pośrodku bardziej. Mojego tematu przed linczem nie podłapał, podłapał jednak temat Szefa i dał na niego głos wraz z Cenatem i Vice. Albo chuj, zazielenię go bardziej, bo tam przed linczem też fajnie dał po miastowemu.
Szefa i Judasza tak naprawdę prawie w ogóle nie czytałem, z niczym wielkim mi się nie kojarzą. Bezjajeczni tacy. Na Szefa naganiali na sam koniec Cenat i Vice, więc może zamiast skupiać się na podejrzanych to skupię się na moich townreadach i posłucham ich posłusznie, chowając ego do kieszeni. Chociaż jak teraz myślę, to w głosujących na Przyjaciela/Szefa jest większość moich niewinnych to: A) gdzieś się jebnąłem w uniewinnieniach B) mafia miała wywalone jaja, YOLO i głosowała w powietrze. Wtedy wykluczam mafijną trojkę Judasz+Szef+Okoń C) jeszcze te 2 glony co nie głosowały mogą być w mafii
No chuj, łatwiej będzie teraz jednak skupiać się na niewinnych niż szukać setek wariantów z mafią.
|
|
|
Post by Ojciec Vateusz on Aug 25, 2024 8:06:12 GMT 1
O 6:30 były już 22 stopnie. Koszmar.
|
|
|
Post by Ojciec Vateusz on Aug 25, 2024 8:10:21 GMT 1
Kontrowersyjna teoria jest taka, że Cenat z VICE są razem w mafii. Ale to political fiction na razie.
|
|
|
Post by Ojciec Vateusz on Aug 25, 2024 8:10:42 GMT 1
I chcieli wpierdolić kolegę Szefa na fajrant.
|
|
|
Post by Ojciec Vateusz on Aug 25, 2024 8:12:09 GMT 1
Bardzo fajna teoria Grappy, ale problem, że jestmem niewinny. W dodatku już chyba wszyscy wiedzą dlaczego. Urzędnik? Co chciałeś osiągnąć tym postem? Pytam na serio, chcę poznać Twój tok myślenia.
|
|
|
Post by Ojciec Vateusz on Aug 25, 2024 8:16:31 GMT 1
tak, jeśli szef w mafii to mafia by się nie spodziewała że są tam głosy vati z kolei byłby broniony przyjacielem więc jeśli vati w mafii, to: a) na szefie nie ma głosów mafii b) na przyjacielu są głosy mafii i to pewnie dwa To jest bardzo fajny post. Podbijam, żeby nie zaginął.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 8:19:03 GMT 1
via mobile
Post by Święty Judasz on Aug 25, 2024 8:19:03 GMT 1
Nie gram dla tych wszystkich malkontentów którym wciąż coś nie gra
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 8:25:43 GMT 1
via mobile
Post by Święty Judasz on Aug 25, 2024 8:25:43 GMT 1
Ten Włoch to chujowo trochę, zafiksowanie na Urzędniku plus parę żarcików i głos na Grappie, a Grappa fajnie gra, więc pewnie dostanie jeden głos. Chyba, że najebany był, ale ten luz w postach mi się wydaje sztuczny.
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
Limit postów: 266
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 8:28:11 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 25, 2024 8:28:11 GMT 1
Kontrowersyjna teoria jest taka, że Cenat z VICE są razem w mafii. Ale to political fiction na razie. KONTROWERSYJNA TEORIA JEST TAKA, ŻE CENAT POSTANOWIŁ ZROBIĆ PODWÓJNEGO TULUPA PRZED WYNIKAMI TAJNEGO GŁOSOWANIA I WAJCHOWAŁ Z NIEWINNEGO NA [INSERT PRZYNALEŻNOŚĆ SZEFA HERE] POZA TYM VATEUSZ TY MI POWIEDZ TAK Z CIEKAWOŚCI MÓJ MURZYNIE - CO MNIE ŁĄCZY Z VICE POZA TYM ŻE PIERWSZY ZACZĄŁEM WYSUWAĆ WOBEC NIEGO PODEJRZENIA?
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 8:28:47 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 25, 2024 8:28:47 GMT 1
IDE NADROBIĆ OD WCZORAJ BO WSZYSTKO NAJEBANY CZYTAŁEM PO LINCZU
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 8:33:53 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 25, 2024 8:33:53 GMT 1
WŁOCH TRZEBA PRZYZNAĆ BARDZO WYGODNIE, PRZEPROWADZIŁ DIALOG SAM Z SOBĄ, ZDAŁ SIĘ NA ROLNEGO I PORA NA CSA
SPRYTNIE MÓJ MURZYNIE
|
|
|
Post by Ojciec Vateusz on Aug 25, 2024 8:35:32 GMT 1
Kontrowersyjna teoria jest taka, że Cenat z VICE są razem w mafii. Ale to political fiction na razie. KONTROWERSYJNA TEORIA JEST TAKA, ŻE CENAT POSTANOWIŁ ZROBIĆ PODWÓJNEGO TULUPA PRZED WYNIKAMI TAJNEGO GŁOSOWANIA I WAJCHOWAŁ Z NIEWINNEGO NA [INSERT PRZYNALEŻNOŚĆ SZEFA HERE] POZA TYM VATEUSZ TY MI POWIEDZ TAK Z CIEKAWOŚCI MÓJ MURZYNIE - CO MNIE ŁĄCZY Z VICE POZA TYM ŻE PIERWSZY ZACZĄŁEM WYSUWAĆ WOBEC NIEGO PODEJRZENIA? GRACIE KURWA DUO, BYCZQU JESTEŚCIE BEZKOMPROMISOWI, ZIOM MIELIŚCIE PEŁNĄ KONTROLĘ NAD LINCZEM, MAJ NYGA
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 8:39:05 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 25, 2024 8:39:05 GMT 1
abstrachując. kurcze taka mafia Tony - VICE by mnie przerażała teraz. Atomowa. Bo by szli po wygraną. przynajmniej z mojej perspektywy, bo ja bym ich bronił. No ale znowu tu miałem mindmeld z Tonym. Jak VICE zaczął robić jasełka, że jego dzisiaj, to Tony pierwszy do niego napisał, co ja chciałem, ale limit miałem. Że "a ty nie powinieneś ściągać mordu?". No nie wiem, czy mafia mafia pierwszy by Tony to wytknal. A co do tych jaselek VICE. No dobrze do tego wrócić. No bo dziwne były faktycznie. Jutro jest już mord, a on pisał, że chce łeb dać, bo w poniedziałek robota. No to mógł to ogłosić pojutrze, jak nie padnie w mordzie. No ale był najebany chyba już wtedy. I ja nie wiem, czy warto najebanego typa analizować. Bo tak to dziś grał miastowo bardzo, poza tym toporem. CZYN TY BARDZO DALEKO MYŚLAMI SIĘGASZ KOLEGO JUŻ WIESZ ŻE TONY Z VICE BY SZLI PO WYGRANĄ, JAK MY PO JEDNYM LINCZU LEDWO JESTEŚMY CIEKAWA PERSPEKTYWA
|
|
|
Post by Ojciec Vateusz on Aug 25, 2024 8:44:01 GMT 1
Kai CenatCzemu próbowałeś nagonić na koniec na Szefa? Coś ci w głowie zaskoczyło czy trochę yolo?
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 8:45:25 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 25, 2024 8:45:25 GMT 1
czy Vateusz jakby był niewinny, to by nie dostał jakiegoś głosu? ja rozumiem, że nie znamy koloru Szefa i tak dalej. no i jak Przyjaciel i Szef to dwóch niewinnych to mafia mogła wszystko, znamy teorię. but still, na Matiego łatwo było można zrobić podkładkę, tam dostawał po ryju od chyba czterech osób za tego osławionego już posta, co trzech niskopostowców uniewinnił. szef był wagonem znienacka od VICE i Kaia, raczej mafia nie zdążyła zareagować. można się było podpiąć pod skandującego VICE i usiąść na Mateuszu. a tu gołe zero. przewijał się u ludzi, ale głosu nie dostawał. dla mafii to chyba byłby wygodny głos, nikt by tam zbytnio nie szukał winnych, a w przyjaciela wszyscy nie poszli, no max dwie mafie, Grappa i sam Mati właśnie (z mojej perspektywy) A TO JEST CIEKAWE AKURAT PYTANIE JEST TAKIE NA ILE MAFIA MOGŁA UWIERZYĆ ŻE WAJCHA NA MATIEGO MA SZANSE, BO JA NP NIE CZUŁEM ŻE TO JEST INICJATYWA MAJĄCA POWODZENIE
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 8:46:28 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 25, 2024 8:46:28 GMT 1
Kai CenatCzemu próbowałeś nagonić na koniec na Szefa? Coś ci w głowie zaskoczyło czy trochę yolo? CZUTKA BARDZIEJ NIŻ PRÓBA NAGONIENIA NA SZEFA TO BYLA PRÓBA ZEJŚCIA Z PRZYJACIELA NO I STARAŁEM SIĘ ZNALEŹĆ W MIARĘ SENSOWNEGO KANDYDATA KTÓRY NIE BĘDZIE UZNANY ZA HEROLINCZ
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 8:48:13 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 25, 2024 8:48:13 GMT 1
TEN INSEGNANTE TO MOŻE W TEJ MAFII BYĆ ZIOMKI
|