Kai Cenat
Edycja #50
Limit postów: 266
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 10:01:51 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 25, 2024 10:01:51 GMT 1
No ja na razie mam na nim głos. I w sumie piszę o tym, żeby go trochę zmotywować. W każdej chwili mogę zmienić na Harry'ego. Z całego serca odradzam. Rozpoczynam śniadanie DLACZEGO MURZYNIE WISISZ NAM MIĘSO ZA WCZORAJ, WYKŁADAJ KAWĘ NA ŁAWĘ
|
|
|
Post by Harry Potter on Aug 25, 2024 10:02:47 GMT 1
Święty Judasz co za cwaniak ale mnie wkurwia chyba ktoś tu gra z genem mafijnym
ten Czyn Społeczny też zresztą taki kwadrat że blizna napierdala
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
Limit postów: 482
|
Post by Tony Hawk on Aug 25, 2024 10:04:43 GMT 1
IM DŁUŻEJ MYŚLĘ O TYM POŚCIE CZYNA, TYM BARDZIEJ GO NIE ROZUMIEM PRZEANALIZUJMY SYTUACJĘ 1) WALIŁEM WODĘ WIĘC PO LINCZU NIESPECJALNIE COKOLWIEK ŚLEDZIŁEM I ZRESZTĄ PISAŁEM O TYM W TEMACIE 2) BUDZĘ SIĘ RANO I NADRABIAM CO SIĘ DZIAŁO, KOMENTUJĘ I PISZE GŁUPOTY CO ROBI CZYN - PRZYPIERDALA SIĘ DO MNIE ŻE NIE MAM GRUBYCH ROZKMIN (KIEDY JE MIAŁEM MIEĆ OD WCZORAJSZEGO EOD?) I ŻE KOMENTUJĘ RZECZY KTÓRE SIĘ DZIAŁY OD WCZORAJSZEGO EOD XD CO MIAŁO TO NA CELU? JESZCZE JEŻELI MA MNIE ZA NIEWINNEGO OD WCZORAJ, TO BRZMI TOTALNIE JAK JAKĄŚ PRZYPIERDOLKA MAJĄCA POKAZAĆ JAK "SZEROKO PATRZY" TZN NO JA ROZUMIEM TAKIE POSTY ALE KURWA NA DWIE GODZINY PRZED LINCZEM JAK KTOŚ CHUJA GRA, A NIE JAK LEDWO CO OCZY OTWORZYŁEM TOTALNY ABSURD I JESTEM ZAGUBIONY SKĄD TO SIĘ WZIĘŁO KURWA JA PIERDOLE MOGĘ WAS ZARAZ WSZYSTKICH ZWYZYWAĆ ALE CZYM TY SIĘ ZAJMUJESZ TROCHĘ OSIADŁEŚ NA LAURACH I TAKIE SĄ FAKTY ALE TO JESZCZE NIE JEST POWÓD ŻEBY SIĘ TERAZ JAK BALETNICA WYPIERDALAĆ JA PROPONUJĘ CHODŹ COŚ POŚWIRUJEMY I KOGOŚ UNIEWINNIMY ALBO NIE WIEM CO MOGĘ CI WYTŁUMACZYĆ DLACZEGO JESTEM OCZYWIŚCIE NIEWINNY A NIE BĘDZIESZ SOBIE ROBIŁ KONFLIKT Z DUPY Z DRUGIM NIEWINNYM CHYBA
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 10:06:53 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 25, 2024 10:06:53 GMT 1
SKUPIAM SIĘ NA TYM CO MI SIĘ RZUCIŁO W OCZY W DANYM MOMENCIE CZARNUCHU
JA PIERDOLE CO WY WSZYSCY MACIE W TEJ GIERCE Z JAKIMŚ ARBITRALNYM USTALANIEM CZYM LUDZIE W DANYM MOMENCIE MOGĄ SIĘ ZAJMOWAĆ A CZYM NIE
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 10:07:48 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 25, 2024 10:07:48 GMT 1
ALE JAK CHCESZ SIĘ UNIEWINNIĆ TO DAWAJ
ALBO POWIEDZ MI CO MASZ NA GRAPPĘ POZA TYM ŻE TEŻ MU CHCIAŁEŚ USTALAĆ CZYM MA PRAWO SIĘ ZAJMOWAĆ
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 10:09:16 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 25, 2024 10:09:16 GMT 1
JESZCZE KURWA TO - DLACZEGO UWAGA O INSEGNANTE JEST TRAKTOWANA JAKO OSIADANIE NA LAURACH KURWA MAC
JA CHCĘ NA NIEGO ZWRÓCIĆ UWAGĘ BO JUŻ ZA DUŻO TU TAKICH PRZEMYKAJĄCYCH NA MINIMALNYM EFFORCIE A TU MI JEDEN Z DRUGIM NAPISZE ŻE KOŃ JAKI JEST KAŻDY WIDZI I PORA NA CSA
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 10:09:56 GMT 1
via mobile
Post by Ojciec Vateusz on Aug 25, 2024 10:09:56 GMT 1
Jak to jest Vati, że wczoraj pisałeś, że mnie nie umiesz przeczytać, a dzisiaj przyznajesz, że praktycznie wcale mnie nie czytałeś? I jeszcze nazywasz bezjajecznym, gdzie wczoraj tak nazwałeś Przyjaciela i wszyscy wiemy jak skończył 🧐 Nie umiem Ćię przeczytać = nie zatrzymuję się przy Twoich postach = w zasadzie Cię nie czytam = nie przywiązuję wielkiej uwagi do Twoich postów. Wyjaśniłem?
|
|
|
Post by Harry Potter on Aug 25, 2024 10:12:04 GMT 1
im dłużej czytam tym bardziej zdaję sobie sprawę że wy wszyscy jesteście w mafii
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 10:12:27 GMT 1
via mobile
Post by Ojciec Vateusz on Aug 25, 2024 10:12:27 GMT 1
Judasz ma minusa za czepianie się słówek, które w skrótach myśliwych są synonimami.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 10:12:58 GMT 1
via mobile
Post by Ojciec Vateusz on Aug 25, 2024 10:12:58 GMT 1
im dłużej czytam tym bardziej zdaję sobie sprawę że wy wszyscy jesteście w mafii To teraz pora na CSa?
|
|
|
Post by Harry Potter on Aug 25, 2024 10:13:44 GMT 1
widzę że ślinka cieknie na łatwy target
|
|
|
Post by Harry Potter on Aug 25, 2024 10:14:40 GMT 1
do szesnastej z wami posiedzę, możecie mi zadać nieskończoną ilość pytań a ja niczym wyrocznia normalnie wam powiem kto w mafii
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 10:18:47 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 25, 2024 10:18:47 GMT 1
JESZCZE KURWA TO - DLACZEGO UWAGA O INSEGNANTE JEST TRAKTOWANA JAKO OSIADANIE NA LAURACH KURWA MAC JA CHCĘ NA NIEGO ZWRÓCIĆ UWAGĘ BO JUŻ ZA DUŻO TU TAKICH PRZEMYKAJĄCYCH NA MINIMALNYM EFFORCIE A TU MI JEDEN Z DRUGIM NAPISZE ŻE KOŃ JAKI JEST KAŻDY WIDZI I PORA NA CSA no dla mnie oczywiste, że przemknal na minimalnym efforcie i zjechał do nory. dla mnie to informacja przydatna jak napisanie, że Harry Potter glonuje. tyle a nie bądź przewrażliwiony. imo do wylimitowania się fajnie grałeś. od wczoraj od 20:00 nie czuję wsparcia, cennego wkładu. jest grube pole do przeorania, a robotników mało. no mam Cię za w miarę niewinnego, ale jak coś mi się rzuci w oczy, to będę pisał. nie masz immunitetu. *** czy myślicie, że zaczepki Judasza wypełniają momentami kryterium/estymator "zaczepkach jest coś przesadzonego, trochę jakby z dumą skarżył na kolegów z klasy"? ja trochę poczułem to w tym jego poście do Matiego "Jak to jest Vati, że wczoraj pisałeś, że mnie nie umiesz przeczytać, a dzisiaj przyznajesz, że praktycznie wcale mnie nie czytałeś? I jeszcze nazywasz bezjajecznym, gdzie wczoraj tak nazwałeś Przyjaciela i wszyscy wiemy jak skończył "
zwłaszcza ta druga linijka trochę na dojebanie xD
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 10:19:18 GMT 1
via mobile
Post by Ojciec Vateusz on Aug 25, 2024 10:19:18 GMT 1
do szesnastej z wami posiedzę, możecie mi zadać nieskończoną ilość pytań a ja niczym wyrocznia normalnie wam powiem kto w mafii To Ty zadawaj pytania nam.
|
|
|
Post by Harry Potter on Aug 25, 2024 10:21:14 GMT 1
czemu stawiasz się w pozycji lidera?
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
Limit postów: 482
|
Post by Tony Hawk on Aug 25, 2024 10:21:24 GMT 1
ALE JAK CHCESZ SIĘ UNIEWINNIĆ TO DAWAJ ALBO POWIEDZ MI CO MASZ NA GRAPPĘ POZA TYM ŻE TEŻ MU CHCIAŁEŚ USTALAĆ CZYM MA PRAWO SIĘ ZAJMOWAĆ No przecież to jest wszystko czego potrzebujesz wg mnie, dla mnie to jest w chuj mafijne że wpada taki grappa i nie dość, że nie wiadomo kogo chce linczować, mnie napierdala dopiero jak ja go zacząłem napierdalać, vice nie napierdala w ogóle, zajmuje robieniem wideł z igieł i rozpisywaniem różnych wersji wydarzeń z użyciem literek a) b) c) i robieniem drajwu przez odpisywanie na bieżąco. Pozostałych dużych graczy czytam jako niewinnych albo raczej niewinny, a on wygląda jak winny. Ale w zasadzie nie chcę się tym tematem zajmować, tzn. inaczej: nie mam zamiaru, żeby moja gra dzisiaj orbitowała wokół tego Grappy, jakby teraz był lincz, to bym wszystkich na niego namawiał, ale chciałbym wyklarować jakieś uniewinnienia w szarej strefie zamiast robić bitwy w kisielu. edit a odnośnie mojego uniewinnienia się, to chyba mogę powiedzieć, że JUŻ SKOŃCZYŁEM i tyle xD pół agendy nie można znaleźć w mojej gierce a idąc na czołówkę z Grappą będąc w mafii mam nie wiem jaki miałbym profit z tego, jak zleci pierwszy jako niewinny, to mam na pizdę, a wcale nie jest powiedziane, że zleci przede mną więc po chuj edit2 no a skoro was obu z czynem czytam jako niewinnych i widzę, że tu się PANIE FERDKU AFERA KRĘCI, to no tak, uważam, że nie powinniście się tym zajmować
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 10:24:39 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 25, 2024 10:24:39 GMT 1
ALE JAK CHCESZ SIĘ UNIEWINNIĆ TO DAWAJ ALBO POWIEDZ MI CO MASZ NA GRAPPĘ POZA TYM ŻE TEŻ MU CHCIAŁEŚ USTALAĆ CZYM MA PRAWO SIĘ ZAJMOWAĆ dla mnie ten post Hawka to była mocno bomba i wtedy mogłem się pod nią podpisać bo się zajmuje dzieleniem włosa na szesnaście części w sprawach które nie mają absolutnie kurwa żadnego znaczenia i odbieram to za robienie szumu rozpisał sobie zależności jak ten winny to tamten niewinny w pięć pokoleń wstecz, jest 17 minut do linczu a dalej lurkuje w którą stronę to ma iść no przecież takie rzeczy się nie dzieją przejrzyj EoD pod kątem zachowania Grappy (inb4 kurwaaa nie będziesz mi mówił czym się zajmować, hehe). dla mnie jego priorytetem było złapanie się jakiegoś komentarza rzuconego przez Hawka i dywagowanie o nim niż zajęcie się tematem "kogo właściwie dziś zlinczujemy". ta ściana tekstu wtedy mafiacorner.boards.net/post/134507/thread to już wydała mi się apogeum
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 10:33:06 GMT 1
via mobile
Post by Święty Judasz on Aug 25, 2024 10:33:06 GMT 1
Jak to jest Vati, że wczoraj pisałeś, że mnie nie umiesz przeczytać, a dzisiaj przyznajesz, że praktycznie wcale mnie nie czytałeś? I jeszcze nazywasz bezjajecznym, gdzie wczoraj tak nazwałeś Przyjaciela i wszyscy wiemy jak skończył 🧐 Nie umiem Ćię przeczytać = nie zatrzymuję się przy Twoich postach = w zasadzie Cię nie czytam = nie przywiązuję wielkiej uwagi do Twoich postów. Wyjaśniłem? Kiepsko, ale powiedzmy. Dla mnie "nie umiem go przeczytać" oznacza, że nie potrafię sobie o kimś wyrobić zdania, a to akurat nie jest dziwne skoro ich nie czytasz
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 10:33:43 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 25, 2024 10:33:43 GMT 1
ALE JAK CHCESZ SIĘ UNIEWINNIĆ TO DAWAJ ALBO POWIEDZ MI CO MASZ NA GRAPPĘ POZA TYM ŻE TEŻ MU CHCIAŁEŚ USTALAĆ CZYM MA PRAWO SIĘ ZAJMOWAĆ dla mnie ten post Hawka to była mocno bomba i wtedy mogłem się pod nią podpisać bo się zajmuje dzieleniem włosa na szesnaście części w sprawach które nie mają absolutnie kurwa żadnego znaczenia i odbieram to za robienie szumu rozpisał sobie zależności jak ten winny to tamten niewinny w pięć pokoleń wstecz, jest 17 minut do linczu a dalej lurkuje w którą stronę to ma iść no przecież takie rzeczy się nie dzieją przejrzyj EoD pod kątem zachowania Grappy (inb4 kurwaaa nie będziesz mi mówił czym się zajmować, hehe). dla mnie jego priorytetem było złapanie się jakiegoś komentarza rzuconego przez Hawka i dywagowanie o nim niż zajęcie się tematem "kogo właściwie dziś zlinczujemy". ta ściana tekstu wtedy mafiacorner.boards.net/post/134507/thread to już wydała mi się apogeum Znaczy no To są głupoty xD ALE Ja tam czuję bardziej po prostu gościa który broni swojego toku myślenia, niż wpierdala jakąś agendę Z uwagą że nie wiem kto to
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 10:34:34 GMT 1
via mobile
Post by Święty Judasz on Aug 25, 2024 10:34:34 GMT 1
Nie, nie wiem skąd "nie wypada" przeszło w "nie obchodzi mnie kim jest" E: tzn. ja rozumiem ogólny wydźwięk posta, po prostu ciekawi mnie skąd tam się nagle pojawił temat mojej tożsamości no bo chujowo by cię było linczować d1 a tera parasola już nie ma byczku mam jednego nowego reada ale se go zostawię na później dawajcie coś pogramy Dzięki stary, ale skończ pisać a) oczywistości b) kryptyczne wiadomości, z których nic nie wynika, bo wczoraj to nie wypadało na ciebie głosować, ale dziś koniec immunitetu 😎
|
|