|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 13:15:37 GMT 1
via mobile
Post by Ojciec Vateusz on Aug 25, 2024 13:15:37 GMT 1
Im mniej sensu, tym bardziej będzie wiarygodny, jak będzie się chciał z tego wycofać. Dzięki temu, co napisał nagle wypadł z kręgu zainteresowań. to niech mati ostatecznie wyjaśni, co miał na myśli pisząc po linczu "teraz jestem niewinny wszyscy chyba wiedzą dlaczego". nie kojarzę, czy to wyjaśnił Nic nie miałem na myśli. Tak prowokacyjnie napisałem. Dopiero potem się jorgnąłem, co chciał wywlec Szef. W sumie ani się z tamtych słów nie wycofuję ani ich nie potwierdzam.
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
Limit postów: 709
|
Post by Grappa Ice on Aug 25, 2024 13:15:37 GMT 1
dobra, zróbmy ćwiczenie:
a) kto ufa Kaiowi, kto nie ufa Kaiowi b) kto ufa Czynowi, kto nie ufa Czynowi; c) kto ufa Hawkowi, kto nie ufa Hawkowi
proszę o wybór odpowiedniej bramki z pytań a, b, c, bo jak tu jest mafia, to wygraliśmy, a jak tu nie ma mafii, to też wygraliśmy
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
Limit postów: 474
|
Post by DZIADZIOR on Aug 25, 2024 13:15:39 GMT 1
dzisiaj trójca Dziadzior-Grappa-Harry Potter najbardziej niewinna
|
|
Szef
Edycja #50
Limit postów: 120
|
Post by Szef on Aug 25, 2024 13:16:25 GMT 1
jeny Szef ale daj coś nowatorskiego od siebie. Bo jak zrobisz ctrl+f szef, odpowiesz na zarzuty, dodasz jakiś komentarz do już istniejącego wątku i znowu se pójdziesz, to będę podminowany a ja tego nie chcę. kurwa, zauważyłeś coś? masz jakiś obraz gry? jak oceniasz indywidualnie graczy, którzy na Ciebie głosowali? ja pienię Zauważyłem wczorajszą wajchę na mnie. Vice i Okoński są jeszcze bardziej czerwoni, niż już byli. Do tego Tony Hawk oddał głos, który miał zero szans na cokolwiek. Coś może dodać rozwiązanie kwestii urzędniczej Vateusza. Do tego Judasz i Potter. Wydawało mi się, że Przyjaciel zgarnie minimum połowę głosów. Czyli mafia poszła we mnie lub uciekła w bok. Grappa mi się wczoraj uniewinnił strumieniem myśli, chociaż wtedy myślałem, że to specjalista od RPG, a nie syn Jordana Belforta. Ty jesteś raczej niewinny, bo za dużo różnych rzeczy robisz i jesteś bardzo zrzędliwy. Kai Cenat jest na zbyt wysokich obrotach jak na mafię. Dziadzior i Włoch na razie neutralnie.
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
Limit postów: 266
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 13:17:33 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 25, 2024 13:17:33 GMT 1
chujowo dzisiaj grasz kai zgadzam sie Ja też ale przecież ostrzegałem Dobra chuj panowie, zostawię se reszte postów na wieczór jak będę mógł siąść do kompa Działajcie
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 13:18:48 GMT 1
via mobile
Post by Ojciec Vateusz on Aug 25, 2024 13:18:48 GMT 1
Hmmm a może tego Dziadziora. Ja mam takie wrażenie, że chłop ma mocną pozycję za chuj wie co i mu taka stagnacja bardzo odpowiada.
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
|
Post by Grappa Ice on Aug 25, 2024 13:19:10 GMT 1
no i oczywiście nieodmiennie mnie zachwyca to, że wystarczy mieć udowodniony przebieg choroby psychicznej, żeby poniższe przechodziło bez echa, fajrant i pora na csa: Jbc to się muszę chwilę posocjalizować, zerkne za 10 minut Grappy nie chcę głosować dzisiaj Nk mi da sensownego kontrkandydata dla Przyjaciela Judasz chyba najsensowniejszy i sie szable na niego znajda dajemy w Judasza panowie no kurwa Przyjaciel dawaj mięso albo giń Zmieniamy na SZEFA panowie
|
|
Szef
Edycja #50
|
Post by Szef on Aug 25, 2024 13:19:39 GMT 1
dobra, zróbmy ćwiczenie: a) kto ufa Kaiowi, kto nie ufa Kaiowi b) kto ufa Czynowi, kto nie ufa Czynowi; c) kto ufa Hawkowi, kto nie ufa Hawkowi proszę o wybór odpowiedniej bramki z pytań a, b, c, bo jak tu jest mafia, to wygraliśmy, a jak tu nie ma mafii, to też wygraliśmy ufam ufam nie ufam
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
|
Post by Grappa Ice on Aug 25, 2024 13:21:16 GMT 1
tymczasem czyn społeczny przypierdala się do mnie, bo rozważałem wprost judasza i przyjaciela, i poszedłem jeszcze za jego i hawka radą i nie biłem judasza, tylko wskazanie urzędnika, że nie linczuję twardo XD
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
|
Post by Grappa Ice on Aug 25, 2024 13:21:58 GMT 1
ale jednocześnie wazny remark jest taki, że wczoraj w okolicach linczu myślałem, że judasz jest insegnato, a insegnato to straszne rozczarowanie po postingu
|
|
Szef
Edycja #50
|
Post by Szef on Aug 25, 2024 13:22:23 GMT 1
no i oczywiście nieodmiennie mnie zachwyca to, że wystarczy mieć udowodniony przebieg choroby psychicznej, żeby poniższe przechodziło bez echa, fajrant i pora na csa: Judasz chyba najsensowniejszy i sie szable na niego znajda dajemy w Judasza panowie no kurwa Przyjaciel dawaj mięso albo giń Zmieniamy na SZEFA panowie Przypierdolki na początku gry też mocno na siłę. Do tej pory nie wiem, czyim przydupasem niby byłem.
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
|
Post by DZIADZIOR on Aug 25, 2024 13:22:35 GMT 1
Hmmm a może tego Dziadziora. Ja mam takie wrażenie, że chłop ma mocną pozycję za chuj wie co i mu taka stagnacja bardzo odpowiada. dawaj rozpal mi ogień pod dupą zerwij stagnacje
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 13:23:19 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 25, 2024 13:23:19 GMT 1
no i oczywiście nieodmiennie mnie zachwyca to, że wystarczy mieć udowodniony przebieg choroby psychicznej, żeby poniższe przechodziło bez echa, fajrant i pora na csa: Judasz chyba najsensowniejszy i sie szable na niego znajda dajemy w Judasza panowie no kurwa Przyjaciel dawaj mięso albo giń Zmieniamy na SZEFA panowie Zmieniamy na SZEFA panowie no ale to niewinne zachowanie. raczej. nieraz szukaliśmy mafiozy-rozpierdalacza miasta i nie było takiego. ogólnie imo wachlowanie głosami mi się wydaje niewinne. widziałem kiedyś gościa, co analizował eody i mafia prędzej statystycznie trzyma głos niż robi tarło takie jak VICE najebane a co do audiotele to nie wiem, czy mnie też dotyczy, ale ja ufam hawkowi, kaiowi też ale mniej od hawka *** DZIADZIOR no z tą przestrzenią to chciałem poddymić w d0, potrollowac i materiału narobić. teraz jest materiał, można dumać. w d0 go tworzysz trochę bruteforcem i to korzystne. oto nauka gry w mafię. amen
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
|
Post by DZIADZIOR on Aug 25, 2024 13:24:08 GMT 1
inseminato zrobi jeszcze ze dwa trzy takie wjazdy i będzie łatwiej, dzisiaj sie budzisz i jego obraz jest inny niż wczoraj więc czemu nie dawać ewoluować, niepotrzebna nadgorliwość
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
|
Post by DZIADZIOR on Aug 25, 2024 13:27:08 GMT 1
To znajdź mi kontrkandydata Vateusz Włocha hym zdjął, bo mi śmierdzi próbą prześlizgu. Ciebie można przetestować. Harry też tak się odmeldował na odpierdol. No generalnie nie Szefa. mieszane uczucia mam przy tym poście dwa top glony i top wagon?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 13:31:30 GMT 1
via mobile
Post by Ojciec Vateusz on Aug 25, 2024 13:31:30 GMT 1
Hmmm a może tego Dziadziora. Ja mam takie wrażenie, że chłop ma mocną pozycję za chuj wie co i mu taka stagnacja bardzo odpowiada. dawaj rozpal mi ogień pod dupą zerwij stagnacje A co ja mam zrywać. Siedzisz sobie w mięciutkim fotelu z masażerem i chuja robisz. Nie mówię, że ja w tej edycji jestem tytanem pracy i rozkmin. Ale Ty po dobrym wstępie dostałeś podświadomy townread od miasta i tak se lecisz na wyrobionej pozycji.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 13:32:32 GMT 1
via mobile
Post by Ojciec Vateusz on Aug 25, 2024 13:32:32 GMT 1
Włocha hym zdjął, bo mi śmierdzi próbą prześlizgu. Ciebie można przetestować. Harry też tak się odmeldował na odpierdol. No generalnie nie Szefa. mieszane uczucia mam przy tym poście dwa top glony i top wagon? Tak. Dwa glony i top wagon. Zawsze jestem orędownikiem kasowania glonów na wstępie, gdy jest jeszcze na to miejsce. Potem to już będzie chuj, a gorycz porażki z mafijnym glonek mnie zawsze najmocniej boli.
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
|
Post by Grappa Ice on Aug 25, 2024 13:32:43 GMT 1
czyn a przysięgnij że jesteś niewinny
|
|
Szef
Edycja #50
|
Post by Szef on Aug 25, 2024 13:33:44 GMT 1
Szanowni Państwo z pewnością się zastanawiacie co może łączyć Panią Grappę, Pana Przyjaciela i Pana Szefa. Nie jest to pewnik, ale wydają mi się porządnymi obywateli, którzy próbowali w pewnych momentach zostać zaszczuci przez innych. Wydaje mi się, że łatwo wskazać osoby, które próbowały tego dokonać. Najzwyczajniej nie wytrzymały ciśnienia. Rozgrywka jest całkiem interesująca, różnorodna i mam już kilka swoich typów. nom normalnie bullying im zrobiliśmy siadanie na butlę od vanisha nie przesadzaj, mati ale dziwię się, że tak uniewinniasz gości, o których mało można powiedzieć inb4 "przez to, że mało można o nich powiedzieć, to są niewinni", no ostrożnie w zasadzie to na podstawie obrzydliwie prostackich przesłanek faktycznie wychodzi ten szef i vateusz ciekawe co teraz Za Vateuszem w mafii wskazuje kilka faktów i bynajmniej nie mam na myśli jego przyjaźni z Obajtkiem, ani wprowadzenia BK2%. Chuja się dzieje, więc żeby trochę wyciagnąć pomocną dłoń do kolegi Vateusza podpowiem mu, że wydaje mi się jakoś mało prawdopodobne, żeby taki potężny MÓZGOWIEC jak Vateusz, był w stanie sobie ot tak na luzaku stownreadować grappę przed jego ostatnim postem, przyjaciela co nic nie napsiał i szefa A JEDNOCZEŚNIE nie wiedzieć, dlaczego dostał bombę np. od vice i iść w narrację, że ten go atakuje z dupy, żeby go pokazać w złym świetle i pytać, kto przy jego winie będzie mógł być clearowany a jeszcze nawet nie przeszedłem do tych prostackich przesłanek No to Vateusz raczej nie będzie w mafii z Hawkiem.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 13:34:23 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 25, 2024 13:34:23 GMT 1
czyn a przysięgnij że jesteś niewinny przysięgam a co do wyzywania od śmieci to ja odpowiem tak ja ci życzę wszystkiego dobrego, hehe, i obyś żył w zdrowiu i dostatku!
|
|