DZIADZIOR
Edycja #50
Limit postów: 474
|
Post by DZIADZIOR on Aug 23, 2024 21:01:25 GMT 1
ŻYJE W POLICYJNYM MIEŚCIE GDZIE WCIĄŻ POŚCIG TYPY TRĄ PROSZKI Z NIMI PANNY CO ŻRĄ GROSZKI MAJĄ POT GORZKI INNI DUŻO PIJĄ JEDNI ŻYJĄ CHWILĄ DRUDZY Z LOSEM SIĘ BIJĄ JAK NIE MA TO SIĘ WIJĄ LUB WYJĄ A JAK RZUCAJĄ TO TYJĄ I NIBY SIĘ NIE OSZCZĘDZAJĄ ALE JAKOŚ ŻYJĄ JEDNI PALĄ I SIĘ MULĄ INNI WALĄ W RULON A MAFIOZI PODAJĄ PAWULON
|
|
|
Post by Przyjaciel on Aug 23, 2024 21:01:33 GMT 1
Witajcie, tu wasz najwierniejszy przyjaciel. Jestem tu, by zbudować mocne więzi i rozwalić mafię siłą przyjaźni, choć oczywiście nie każdy zostanie moim przyjacielem, bo na łaski i niełaski trzeba sobie zasłużyć. Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie. Ja wychodząc naprzeciwko tym problemom społecznym, z własnej nieprzymuszonej woli, przepisuję im wartościowe działki i nieruchomości. Moim najlepszym przyjacielem od wielu lat jest moja żona Zofjjja Iwona. Poznaliśmy się w czasie stanu wojennego.
Bardzo to szlachetne z twojej strony. Apropos szlachetności to jest taka fraszka Szlachetne zdrowie ile cię trzeba cenić prawda
|
|
|
Post by Mirosław Okoński on Aug 23, 2024 21:01:34 GMT 1
Co jest mafijnego w wejściu przyjaciela? Całość.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 23, 2024 21:02:11 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 23, 2024 21:02:11 GMT 1
Co jest mafijnego w wejściu przyjaciela? No przyjacielskie jest. Mafia chce być przyjacielem miasta, żeby jej nie linczowali. Zlinczowałbyś swojego przyjaciela? Pewnie miałbyś opory. Mógłbyś też przeliczyć, ile procent na mafię na stronie, gdzie wpisał się Przyjaciel.
|
|
Vice
Edycja #50
Limit postów: 264
|
Post by Vice on Aug 23, 2024 21:02:21 GMT 1
ale konkretnie
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
Limit postów: 709
|
Rozgrywka
Aug 23, 2024 21:02:28 GMT 1
via mobile
Post by Grappa Ice on Aug 23, 2024 21:02:28 GMT 1
nie rozumiem co zrobilem zlego, temat byl otwarty to napisalem, nikt mnie nie poinformowal ze spotka mnie za to jakas kara, bykem mocno napalony na gre a teraz troche niefajnie ale okej
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
Limit postów: 482
|
Post by Tony Hawk on Aug 23, 2024 21:02:41 GMT 1
ŻYJE W POLICYJNYM MIEŚCIE GDZIE WCIĄŻ POŚCIG TYPY TRĄ PROSZKI Z NIMI PANNY CO ŻRĄ GROSZKI MAJĄ POT GORZKI INNI DUŻO PIJĄ JEDNI ŻYJĄ CHWILĄ DRUDZY Z LOSEM SIĘ BIJĄ JAK NIE MA TO SIĘ WIJĄ LUB WYJĄ A JAK RZUCAJĄ TO TYJĄ I NIBY SIĘ NIE OSZCZĘDZAJĄ ALE JAKOŚ ŻYJĄ JEDNI PALĄ I SIĘ MULĄ INNI WALĄ W RULON A MAFIOZI PODAJĄ PAWULON słyszałeś co się stało?
|
|
Vice
Edycja #50
Limit postów: 264
|
Post by Vice on Aug 23, 2024 21:03:04 GMT 1
przyjaciel jest przyjacielem, napisał bezpłciowo, ale co jest mafijnego w tym co napisal, na tyle mafijnego bym nie uznal, ze szukacie w nim mafii na siłę?
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
Limit postów: 266
|
Post by Kai Cenat on Aug 23, 2024 21:03:12 GMT 1
ŻYJE W POLICYJNYM MIEŚCIE GDZIE WCIĄŻ POŚCIG TYPY TRĄ PROSZKI Z NIMI PANNY CO ŻRĄ GROSZKI MAJĄ POT GORZKI INNI DUŻO PIJĄ JEDNI ŻYJĄ CHWILĄ DRUDZY Z LOSEM SIĘ BIJĄ JAK NIE MA TO SIĘ WIJĄ LUB WYJĄ A JAK RZUCAJĄ TO TYJĄ I NIBY SIĘ NIE OSZCZĘDZAJĄ ALE JAKOŚ ŻYJĄ JEDNI PALĄ I SIĘ MULĄ INNI WALĄ W RULON A MAFIOZI PODAJĄ PAWULON EJ CHAT DZISIAJ REAGUJEMY NA POLSKI RAP
NO, NIEŹLE BUJA, TEN CZARNUCH JEST DOPE
NAPISZCIE MI O CZYM NAWIJA
|
|
|
Post by Mirosław Okoński on Aug 23, 2024 21:03:35 GMT 1
No wymuszony jest, sztuczny, jakby nie miał pomysłu, jak wejść w grę.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 23, 2024 21:03:45 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 23, 2024 21:03:45 GMT 1
Co do białek, to szef taki mniej jajeczny się zrobił!
|
|
|
Post by Przyjaciel on Aug 23, 2024 21:04:03 GMT 1
Co jest mafijnego w wejściu przyjaciela? Całość. Tak tej przyjaźni nie zbudujemy przyjacielu
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Post by Kai Cenat on Aug 23, 2024 21:04:17 GMT 1
Co jest mafijnego w wejściu przyjaciela? No przyjacielskie jest. Mafia chce być przyjacielem miasta, żeby jej nie linczowali. Zlinczowałbyś swojego przyjaciela? Pewnie miałbyś opory. Mógłbyś też przeliczyć, ile procent na mafię na stronie, gdzie wpisał się Przyjaciel. EJ MURZYNIE PRZYGOTOWAŁEŚ SE JAKIŚ SPIS STANDARDOWYCH RZECZY O KTÓRE MOŻNA SIĘ PRZYPIERDALAĆ I LECISZ Z KARTKI CZY O CO CHODZI
|
|
Grappa Ice
Edycja #50
Limit postów: 709
|
Rozgrywka
Aug 23, 2024 21:04:55 GMT 1
via mobile
Post by Grappa Ice on Aug 23, 2024 21:04:55 GMT 1
nie rozumiem czemu sa tu ludzie ktorzy pisza ze chca mnie za to zabic tez, nawet nie zaczalem grac i juz jestem atakowany, nie wiem jak mam na to zareagowac ale chyba jestem po prostu latwym celem?
|
|
|
Post by Przyjaciel on Aug 23, 2024 21:05:28 GMT 1
No wymuszony jest, sztuczny, jakby nie miał pomysłu, jak wejść w grę. No nie miałem pomysłu jak wejść, ale dałem z siebie całe 30%, powinieneś docenić
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
Limit postów: 474
|
Post by DZIADZIOR on Aug 23, 2024 21:05:42 GMT 1
ŻYJE W POLICYJNYM MIEŚCIE GDZIE WCIĄŻ POŚCIG TYPY TRĄ PROSZKI Z NIMI PANNY CO ŻRĄ GROSZKI MAJĄ POT GORZKI INNI DUŻO PIJĄ JEDNI ŻYJĄ CHWILĄ DRUDZY Z LOSEM SIĘ BIJĄ JAK NIE MA TO SIĘ WIJĄ LUB WYJĄ A JAK RZUCAJĄ TO TYJĄ I NIBY SIĘ NIE OSZCZĘDZAJĄ ALE JAKOŚ ŻYJĄ JEDNI PALĄ I SIĘ MULĄ INNI WALĄ W RULON A MAFIOZI PODAJĄ PAWULON EJ CHAT DZISIAJ REAGUJEMY NA POLSKI RAP
NAPISZCIE MI O CZYM NAWIJATO OPOWIEŚĆ O KOLESIACH CO ZASIEDLAJĄ TE BLOKI JEDNI KOSZĄ SIĘ NA ŁYSO INNI NOSZĄ DREDLOKI JEDNI WCIĄGAJĄ OBŁOKI INNI KIRAJĄ ALPAKI STAN RÓWNOWAGI W KRAJU GDZIE KRÓL JEST NAGI MAN
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Post by Kai Cenat on Aug 23, 2024 21:05:56 GMT 1
GRAPPA MURZYNIE NIE PRZEJMUJ SIĘ I GRAJ, DO LINCZU JESZCZE W CHUJ CZASU, TERAZ TO TAKI BANTER MIĘDZY CZARNUCHAMI, CHILL
W KOŃCU JESTEŚ ICE HEHE
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Post by Kai Cenat on Aug 23, 2024 21:07:28 GMT 1
EJ CHAT DZISIAJ REAGUJEMY NA POLSKI RAP
NAPISZCIE MI O CZYM NAWIJATO OPOWIEŚĆ O KOLESIACH CO ZASIEDLAJĄ TE BLOKI JEDNI KOSZĄ SIĘ NA ŁYSO INNI NOSZĄ DREDLOKI JEDNI WCIĄGAJĄ OBŁOKI INNI KIRAJĄ ALPAKI STAN RÓWNOWAGI W KRAJU GDZIE KRÓL JEST NAGI MAN AYO HE WEARS DREADLOCK I SUCK COCK YO YO YO THATS SUS WHAT DID I SAY NIC NIE POWIEDZIAŁEM, CHAT, NIC NIE POWIEDZIAŁEM Wytniemy to z VODa
|
|
|
Post by Mirosław Okoński on Aug 23, 2024 21:07:55 GMT 1
No przyjacielskie jest. Mafia chce być przyjacielem miasta, żeby jej nie linczowali. Zlinczowałbyś swojego przyjaciela? Pewnie miałbyś opory. Mógłbyś też przeliczyć, ile procent na mafię na stronie, gdzie wpisał się Przyjaciel. EJ MURZYNIE PRZYGOTOWAŁEŚ SE JAKIŚ SPIS STANDARDOWYCH RZECZY O KTÓRE MOŻNA SIĘ PRZYPIERDALAĆ I LECISZ Z KARTKI CZY O CO CHODZI Z (hehe) Teorii Pierwszej Strony wychodziłoby, że tam się wpisała dokładnie jedna mafia. Czyn społeczny.
|
|
|
Post by Ojciec Vateusz on Aug 23, 2024 21:08:18 GMT 1
No wymuszony jest, sztuczny, jakby nie miał pomysłu, jak wejść w grę. Patrząc na to z innej pespektywy. Wymuszone posty prędzej napiszą porządni obywatele. Nie ci, którzy chcą dobrze wypaść w oczach innych. Jeśli mafioza nie ma pomysłu, jak wejść w grę to kombinuje i konsultuje z komisją agenturalną, jak to właściwie zrobić.
|
|