Kai Cenat
Edycja #50
Limit postów: 266
|
Ogólny
Aug 28, 2024 22:50:15 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 28, 2024 22:50:15 GMT 1
NOTKA DO KAI CENARIUS:
**Jestem urzędnikiem. Jestem Grappą Ice.**
Co bym chciał od Ciebie: a) Dalszych ataków w kierunku Tony Hawk, ale jutro musimy najprawdopodobniej głosować na Ojca Mateusza. b) Ojciec nie jest urzędnikiem, ale chcę żebyś pisał, jakbyś w to wierzył. I tak na niego zagłosował. WIem, że trudne, ale coś wymyślimy. Zobaczymy reakcje. W jakiś sposób Ci przekażę w temacie co sądzę na podstawie aktualnego przebiegu wydarzeń. Twoją opinię o Ojcu będę czytał z tematu. c) Jutro przekażę notkę 10 minut po mordzie mafii do Tonego Hawka. Uniewinnienie jego i Czynu do momentu linczu G4 jest kluczowe dla dalszej gry. Jeżeli nam sie uda, wygramy. Jeżeli wpadną, wygramy. Jeżeli jesteś w mafii, to chuj Ci w dupę, i tak znajdę sposób, żeby Cię dojechać jeśli jutro zginę. d) Chcę, żebyś 10 minut przed mordem mafii w G2 napisał w temacie wiadomość, dostosuj ją do warunków panujących w temacie. Kluczowe jest, żeby pierwsza i druga linijka układały się w formacie GI, przykład: **G**orzej... **I** jeszcze e) Jeżeli uznam w toku dnia, że Hawk jest niewinny, w toku dnia przekażę mu info o powyższej wiadomości. f) Jeżeli będziesz miał życzenie zablokować kogoś konkretnego, napisz w wiadomości o równej 19:50 jutro. Nie pisz wiadomości minutę przed i minutę po. g) JAZDA Z KURWAMI
PONIŻEJ JUTRZEJSZA INSTRUKCJA DLA GRACZA TONY HAWK, którą zamieszczam do Twojej wiadomości (zmianie mogą ulec warunki dotyczące życia Czynu/Hawka/Mateusza):
1. Oczekuję, że od tego momentu skupisz się na atakowaniu gracza Czyn Społeczny. Nie interesuje mnie, że w Twoim przypadku będzie to zmiana torów gry. Jutro masz również zagłosować na gracza Czyn Społeczny. 2. Jakiekolwiek odchylenia od powyższej instrukcji będą skutkować jutrzejszym przekazaniem w jutrzejszej notce do mojego niewinnego, że nie spełniłeś warunków, które przedstawiłem. Niezależnie od tego co sądzisz lub co ja sądzę o graczu Czyn Społeczny, Twoje działania w tym kierunku są kluczem do wygrania gry. 3. Ojciec Mateusz nie jest rolnym. Chcę, żebyś pisał o nim jako o rolnym. 4. Jeżeli uznam, że jesteś niewinny, to w ciągu gry użyję do Ciebie sformułowania 'szkodnik, ale niewinny, pora na babintona'. W wiadomości następującej po tym zacytuję gracza, którego uznałem za niewinnego D1 i podzieliłem się z nim notką. On wie o Tobie wszystko i nie zdążysz go zamordować, jeśli jesteś w mafii. 5. Po otrzymaniu tej wiadomości napisz posta, w którym użyjesz sformułowania 'jestem debilem'. W dowolnej konfiguracji. 6. Jeżeli podajesz jakiś tejk - podaj go od tej pory z argumentacją. Odchylenia - mafia.
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
Limit postów: 482
|
Ogólny
Aug 28, 2024 22:50:20 GMT 1
Post by Tony Hawk on Aug 28, 2024 22:50:20 GMT 1
i full mnie mafijne ciekawi czy to jak wykoncypowałem, że on to on, a w temacie w zacząłem szable na niego zbierać, to czy w ogóle to miało wpływ na cokolwiek XD
|
|
|
Ogólny
Aug 28, 2024 22:57:17 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 28, 2024 22:57:17 GMT 1
jebani notkarze
|
|
|
Ogólny
Aug 28, 2024 23:00:07 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 28, 2024 23:00:07 GMT 1
duopol hawk czyn living rent free in grappa's head
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
Limit postów: 266
|
Ogólny
Aug 28, 2024 23:03:10 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 28, 2024 23:03:10 GMT 1
No xD ale fajnie się w sumie tę konspirę ciągnęło xD
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
|
Ogólny
Aug 28, 2024 23:14:21 GMT 1
Post by Tony Hawk on Aug 28, 2024 23:14:21 GMT 1
duopol hawk czyn living rent free in grappa's head miał dwóch oczywistych niewinnych i sobie upierdolił lincze i jasełka żeby ich sprawdzać ech cmentarzoni
|
|
|
Ogólny
Aug 28, 2024 23:17:16 GMT 1
Post by insegnante dell'asilo on Aug 28, 2024 23:17:16 GMT 1
NOTKA DO KAI CENARIUS: **Jestem urzędnikiem. Jestem Grappą Ice.** Co bym chciał od Ciebie: a) Dalszych ataków w kierunku Tony Hawk, ale jutro musimy najprawdopodobniej głosować na Ojca Mateusza. b) Ojciec nie jest urzędnikiem, ale chcę żebyś pisał, jakbyś w to wierzył. I tak na niego zagłosował. WIem, że trudne, ale coś wymyślimy. Zobaczymy reakcje. W jakiś sposób Ci przekażę w temacie co sądzę na podstawie aktualnego przebiegu wydarzeń. Twoją opinię o Ojcu będę czytał z tematu. c) Jutro przekażę notkę 10 minut po mordzie mafii do Tonego Hawka. Uniewinnienie jego i Czynu do momentu linczu G4 jest kluczowe dla dalszej gry. Jeżeli nam sie uda, wygramy. Jeżeli wpadną, wygramy. Jeżeli jesteś w mafii, to chuj Ci w dupę, i tak znajdę sposób, żeby Cię dojechać jeśli jutro zginę. d) Chcę, żebyś 10 minut przed mordem mafii w G2 napisał w temacie wiadomość, dostosuj ją do warunków panujących w temacie. Kluczowe jest, żeby pierwsza i druga linijka układały się w formacie GI, przykład: **G**orzej... **I** jeszcze e) Jeżeli uznam w toku dnia, że Hawk jest niewinny, w toku dnia przekażę mu info o powyższej wiadomości. f) Jeżeli będziesz miał życzenie zablokować kogoś konkretnego, napisz w wiadomości o równej 19:50 jutro. Nie pisz wiadomości minutę przed i minutę po. g) JAZDA Z KURWAMI PONIŻEJ JUTRZEJSZA INSTRUKCJA DLA GRACZA TONY HAWK, którą zamieszczam do Twojej wiadomości (zmianie mogą ulec warunki dotyczące życia Czynu/Hawka/Mateusza): 1. Oczekuję, że od tego momentu skupisz się na atakowaniu gracza Czyn Społeczny. Nie interesuje mnie, że w Twoim przypadku będzie to zmiana torów gry. Jutro masz również zagłosować na gracza Czyn Społeczny. 2. Jakiekolwiek odchylenia od powyższej instrukcji będą skutkować jutrzejszym przekazaniem w jutrzejszej notce do mojego niewinnego, że nie spełniłeś warunków, które przedstawiłem. Niezależnie od tego co sądzisz lub co ja sądzę o graczu Czyn Społeczny, Twoje działania w tym kierunku są kluczem do wygrania gry. 3. Ojciec Mateusz nie jest rolnym. Chcę, żebyś pisał o nim jako o rolnym. 4. Jeżeli uznam, że jesteś niewinny, to w ciągu gry użyję do Ciebie sformułowania 'szkodnik, ale niewinny, pora na babintona'. W wiadomości następującej po tym zacytuję gracza, którego uznałem za niewinnego D1 i podzieliłem się z nim notką. On wie o Tobie wszystko i nie zdążysz go zamordować, jeśli jesteś w mafii. 5. Po otrzymaniu tej wiadomości napisz posta, w którym użyjesz sformułowania 'jestem debilem'. W dowolnej konfiguracji. 6. Jeżeli podajesz jakiś tejk - podaj go od tej pory z argumentacją. Odchylenia - mafia. o chuj robota 10/10 szanuje mega mocno
|
|
|
Ogólny
Aug 28, 2024 23:23:33 GMT 1
Post by insegnante dell'asilo on Aug 28, 2024 23:23:33 GMT 1
O mam nazwę edycji już. Mafia urzędnicza. Moja 1 myśl jak padłem i sie zastanawialem ;d a lepiej urzednicza niz Kurwiszońska, a w sumie Urzednik mocno w centrum, Bliznakowo wręcz
|
|
|
Ogólny
Aug 29, 2024 5:41:55 GMT 1
via mobile
Post by Squbaniec on Aug 29, 2024 5:41:55 GMT 1
Te notatki wyjaśniają dlaczego gra od końca g1 wyglądała jak wyglądała, ale to nie wyjaśnia dlaczego w d0/d1 było zagrane tak jakby więcej osób było w mafii.
|
|
|
Ogólny
Aug 29, 2024 7:08:59 GMT 1
via mobile
Post by Ojciec Vateusz on Aug 29, 2024 7:08:59 GMT 1
NOTKA DO KAI CENARIUS: **Jestem urzędnikiem. Jestem Grappą Ice.** Co bym chciał od Ciebie: a) Dalszych ataków w kierunku Tony Hawk, ale jutro musimy najprawdopodobniej głosować na Ojca Mateusza. b) Ojciec nie jest urzędnikiem, ale chcę żebyś pisał, jakbyś w to wierzył. I tak na niego zagłosował. WIem, że trudne, ale coś wymyślimy. Zobaczymy reakcje. W jakiś sposób Ci przekażę w temacie co sądzę na podstawie aktualnego przebiegu wydarzeń. Twoją opinię o Ojcu będę czytał z tematu. c) Jutro przekażę notkę 10 minut po mordzie mafii do Tonego Hawka. Uniewinnienie jego i Czynu do momentu linczu G4 jest kluczowe dla dalszej gry. Jeżeli nam sie uda, wygramy. Jeżeli wpadną, wygramy. Jeżeli jesteś w mafii, to chuj Ci w dupę, i tak znajdę sposób, żeby Cię dojechać jeśli jutro zginę. d) Chcę, żebyś 10 minut przed mordem mafii w G2 napisał w temacie wiadomość, dostosuj ją do warunków panujących w temacie. Kluczowe jest, żeby pierwsza i druga linijka układały się w formacie GI, przykład: **G**orzej... **I** jeszcze e) Jeżeli uznam w toku dnia, że Hawk jest niewinny, w toku dnia przekażę mu info o powyższej wiadomości. f) Jeżeli będziesz miał życzenie zablokować kogoś konkretnego, napisz w wiadomości o równej 19:50 jutro. Nie pisz wiadomości minutę przed i minutę po. g) JAZDA Z KURWAMI PONIŻEJ JUTRZEJSZA INSTRUKCJA DLA GRACZA TONY HAWK, którą zamieszczam do Twojej wiadomości (zmianie mogą ulec warunki dotyczące życia Czynu/Hawka/Mateusza): 1. Oczekuję, że od tego momentu skupisz się na atakowaniu gracza Czyn Społeczny. Nie interesuje mnie, że w Twoim przypadku będzie to zmiana torów gry. Jutro masz również zagłosować na gracza Czyn Społeczny. 2. Jakiekolwiek odchylenia od powyższej instrukcji będą skutkować jutrzejszym przekazaniem w jutrzejszej notce do mojego niewinnego, że nie spełniłeś warunków, które przedstawiłem. Niezależnie od tego co sądzisz lub co ja sądzę o graczu Czyn Społeczny, Twoje działania w tym kierunku są kluczem do wygrania gry. 3. Ojciec Mateusz nie jest rolnym. Chcę, żebyś pisał o nim jako o rolnym. 4. Jeżeli uznam, że jesteś niewinny, to w ciągu gry użyję do Ciebie sformułowania 'szkodnik, ale niewinny, pora na babintona'. W wiadomości następującej po tym zacytuję gracza, którego uznałem za niewinnego D1 i podzieliłem się z nim notką. On wie o Tobie wszystko i nie zdążysz go zamordować, jeśli jesteś w mafii. 5. Po otrzymaniu tej wiadomości napisz posta, w którym użyjesz sformułowania 'jestem debilem'. W dowolnej konfiguracji. 6. Jeżeli podajesz jakiś tejk - podaj go od tej pory z argumentacją. Odchylenia - mafia. No jak on na mnie mógł tak po prostu wydać na mnie wyrok śmierci?
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
|
Ogólny
Aug 29, 2024 7:28:21 GMT 1
Post by Tony Hawk on Aug 29, 2024 7:28:21 GMT 1
O mam nazwę edycji już. Mafia urzędnicza. Moja 1 myśl jak padłem i sie zastanawialem ;d a lepiej urzednicza niz Kurwiszońska, a w sumie Urzednik mocno w centrum, Bliznakowo wręcz Starodziadowa kurrrrrwaaaaaaaa
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
|
Ogólny
Aug 29, 2024 7:28:37 GMT 1
Post by Tony Hawk on Aug 29, 2024 7:28:37 GMT 1
Egze lewkon i trzeci z kreacji
|
|
|
Ogólny
Aug 29, 2024 7:49:20 GMT 1
via mobile
Post by Przyjaciel on Aug 29, 2024 7:49:20 GMT 1
No ale w sumie poza tym, że te notatki wyglądają efektownie, to co one dają poza rządzeniem się z tylnego siedzenia?
|
|
|
Ogólny
Aug 29, 2024 7:55:09 GMT 1
via mobile
Post by Squbaniec on Aug 29, 2024 7:55:09 GMT 1
Ja tam myślę że notatki mają za zadanie wyłapać niewinnych i potencjalnych winnych lub wyłowić koalicję pewnych niewinnych w razie czego. Trochę druga mafia co o sobie wie ale nie komunikuje się za mocno. Takie rozdawanie kart za plecami innych.
|
|
|
Ogólny
Aug 29, 2024 7:59:18 GMT 1
via mobile
Post by Przyjaciel on Aug 29, 2024 7:59:18 GMT 1
No niby tak, ale jakby mafia dostała notatkę to raczej też by się podporządkowała poleceniom. A co więcej, na swoje odpierdalanie chaosu miałaby alibi.
|
|
|
Ogólny
Aug 29, 2024 8:00:26 GMT 1
Post by kurwiszon on Aug 29, 2024 8:00:26 GMT 1
Urzędnik to w zamyśle miała być taka słaba rola która niewiele prócz uniewinnienia daje
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
|
Ogólny
Aug 29, 2024 8:04:38 GMT 1
Post by Tony Hawk on Aug 29, 2024 8:04:38 GMT 1
Ja tam myślę że notatki mają za zadanie wyłapać niewinnych i potencjalnych winnych lub wyłowić koalicję pewnych niewinnych w razie czego. Trochę druga mafia co o sobie wie ale nie komunikuje się za mocno. Takie rozdawanie kart za plecami innych. bohatersko rozwiązał sobie nią problem tonego hawka i czyna, który sam stworzył a czekajcie z tym czynem kurwa...
|
|
|
Ogólny
Aug 29, 2024 8:08:34 GMT 1
via mobile
Post by Squbaniec on Aug 29, 2024 8:08:34 GMT 1
Czyli jak typowy urzędnik xd
|
|
|
Ogólny
Aug 29, 2024 8:09:15 GMT 1
via mobile
Post by Przyjaciel on Aug 29, 2024 8:09:15 GMT 1
Urzędnik to w zamyśle miała być taka słaba rola która niewiele prócz uniewinnienia daje No widzisz, a jakby urzędnik jeszcze ciut podrasował swój pomysł i autyzm, to by mógł notkami wysyłać klucz prywatny do szyfru i w temacie wszyscy notkarze mogliby się porozumiewać między sobą szyfrem
|
|
|
Ogólny
Aug 29, 2024 8:11:47 GMT 1
via mobile
Post by Squbaniec on Aug 29, 2024 8:11:47 GMT 1
A kogo obstawiacie na tego co dostał notkę kolejny? Pewnie Kacperek znając życie.
|
|