|
Ogólny
Aug 27, 2024 21:04:04 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 27, 2024 21:04:04 GMT 1
"ja poważnie rozważam że w mafii jest ktoś kogo nie ma i ktoś kto nie umiał głosu ustawić"
XDDDDD
|
|
|
Ogólny
Aug 27, 2024 21:05:01 GMT 1
Post by Squbaniec on Aug 27, 2024 21:05:01 GMT 1
a Ty squbi czemu nie grasz? brakowało mi Cię w tej edycji! Wiesz co klimatyzuję się w robocie od tego miesiąca więc bardziej na niej się teraz skupiam niż na gierce. Teraz trochę testuję w razie czego możliwości czasowe,ale to sam doskok na razie jest bez wczytywania się w graczy porządnie i wychodzą koślawe odczyty. Nawet się też cieszę że nie gram bo coście wy porobili w D1 to jakaś patola z mafijnym mindsetem była.
|
|
|
Ogólny
Aug 27, 2024 21:05:50 GMT 1
Post by insegnante dell'asilo on Aug 27, 2024 21:05:50 GMT 1
Kacperek spokojnie imho może być w mafii, ale moze mnie ominely jakies key-momenty, gdzie sie uniewinnił. Egze mało szefowo z tego co go czytałem - spokojnie moze być w mafii. A moze za duzo sie po nim spodziewam.
Lowridera chyba juz bym uniewinniał na te 2 lincze i zostawiał do 3-way-meczówki. To samo Grappa.
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
Limit postów: 266
|
Ogólny
Aug 27, 2024 21:06:57 GMT 1
Post by Kai Cenat on Aug 27, 2024 21:06:57 GMT 1
xD ale opluła mafia
|
|
|
Ogólny
Aug 27, 2024 21:12:25 GMT 1
Post by insegnante dell'asilo on Aug 27, 2024 21:12:25 GMT 1
Jebaniutki Pshemo zagrał dwie edycje na raz. Fiu fiu.
|
|
|
Ogólny
Aug 27, 2024 21:13:11 GMT 1
Post by insegnante dell'asilo on Aug 27, 2024 21:13:11 GMT 1
Wierzę że siła przyjazni Montiego i Lowridera jest w stanie uratować to miasto.
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Ogólny
Aug 27, 2024 21:13:22 GMT 1
Post by Kai Cenat on Aug 27, 2024 21:13:22 GMT 1
nie no w chuja poleciał kurwi w tej liście xD
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Ogólny
Aug 27, 2024 21:13:33 GMT 1
Post by Kai Cenat on Aug 27, 2024 21:13:33 GMT 1
Pshemo nie grał, ja to kshaq
|
|
|
Ogólny
Aug 27, 2024 21:13:43 GMT 1
Post by Squbaniec on Aug 27, 2024 21:13:43 GMT 1
Jeśli Czarny to Pshemo to mocno mnie potrolował tożsamością w edycji. Tylko jakoś czarnym Pshemo by nie grał. Prędzej Azjatą.
|
|
|
Ogólny
Aug 27, 2024 21:14:46 GMT 1
Post by insegnante dell'asilo on Aug 27, 2024 21:14:46 GMT 1
Pshemo nie grał, ja to kshaq
|
|
|
Ogólny
Aug 27, 2024 21:15:33 GMT 1
Post by Przyjaciel on Aug 27, 2024 21:15:33 GMT 1
kurka rurka sorry njay, spielim się jak w zapoznawczej kurde szkoda że to Njay, chłop w końcu wpadł pograć i padł d1 xd Wybaczcie mi za moje toksyczne zachowanie w D1. Po prostu już nie wiem jak dobrze podejść do wejścia w rozgrywkę, mam ten sam problem z edycji na edycję. Intensywność D1 jest tak duża i przy tym w moim odczuciu bezproduktywna, że nie czerpię przyjemności z gry na tym etapie. Myślałem, że szczerość pomoże mi przejść przez ten etap suchą stopą i konsensusem "zobaczymy jak się rozkręci". Widzę, że jednak to, na co wszyscy są wyczuleni to sztywność/spiętość (co jest zrozumiałe), a ja po prostu byłem spięty, bo czułem presję, której nie chciałem czuć. Takie uroki gry w mafię.
|
|
|
Ogólny
Aug 27, 2024 21:16:17 GMT 1
Post by insegnante dell'asilo on Aug 27, 2024 21:16:17 GMT 1
I spoko Vateusz, rozumiem Cb do mnie, ale byłem niewinny.
I wiem ze dolozylem sie do linczu na CB, i przez swoja gre i Twoj atak na mnie - podwojnie sie dolozylem do twojej smierci, i jeszcze +1 dnia dla mafii, ale cóż, bywa.
"Wiekszosciowo" moj play-style pod te gre siadł na +++ dla miasta, nie dosc ze dostalem mordem, to jeszcze akurat pod rolnego zagralem (Grappa), wiec nie sknocilem i zadziałało na plus.
Jakbym byl w 2h przed linczem w dniu twojej smierci to bym pewnie wajchowal na Harrego/Mirka a Cb uniewinniał twardo
wiec faynie faynie
|
|
|
Ogólny
Aug 27, 2024 21:16:59 GMT 1
via mobile
Post by Czyn społeczny on Aug 27, 2024 21:16:59 GMT 1
""Wiekszosciowo" moj play-style pod te gre siadł na +++ dla miasta, nie dosc ze dostalem mordem, to jeszcze akurat pod rolnego zagralem (Grappa), wiec nie sknocilem i zadziałało na plus "
w sumie masz rację, Antura, jednak wyszło na Twoje
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
|
Ogólny
Aug 27, 2024 21:18:02 GMT 1
Post by Kai Cenat on Aug 27, 2024 21:18:02 GMT 1
kurka rurka sorry njay, spielim się jak w zapoznawczej kurde szkoda że to Njay, chłop w końcu wpadł pograć i padł d1 xd Wybaczcie mi za moje toksyczne zachowanie w D1. Po prostu już nie wiem jak dobrze podejść do wejścia w rozgrywkę, mam ten sam problem z edycji na edycję. Intensywność D1 jest tak duża i przy tym w moim odczuciu bezproduktywna, że nie czerpię przyjemności z gry na tym etapie. Myślałem, że szczerość pomoże mi przejść przez ten etap suchą stopą i konsensusem "zobaczymy jak się rozkręci". Widzę, że jednak to, na co wszyscy są wyczuleni to sztywność/spiętość (co jest zrozumiałe), a ja po prostu byłem spięty, bo czułem presję, której nie chciałem czuć. Takie uroki gry w mafię. no ja z ciebie zszedłem głosem rzutem na taśmę, szkoda że ten remis nie wachnął się w drugą stronę
|
|
|
Ogólny
Aug 27, 2024 21:18:19 GMT 1
Post by insegnante dell'asilo on Aug 27, 2024 21:18:19 GMT 1
kurka rurka sorry njay, spielim się jak w zapoznawczej kurde szkoda że to Njay, chłop w końcu wpadł pograć i padł d1 xd Wybaczcie mi za moje toksyczne zachowanie w D1. Po prostu już nie wiem jak dobrze podejść do wejścia w rozgrywkę, mam ten sam problem z edycji na edycję. Intensywność D1 jest tak duża i przy tym w moim odczuciu bezproduktywna, że nie czerpię przyjemności z gry na tym etapie. Myślałem, że szczerość pomoże mi przejść przez ten etap suchą stopą i konsensusem "zobaczymy jak się rozkręci". Widzę, że jednak to, na co wszyscy są wyczuleni to sztywność/spiętość (co jest zrozumiałe), a ja po prostu byłem spięty, bo czułem presję, której nie chciałem czuć. Takie uroki gry w mafię. Jak teraz patrze na twoje posty to były bardzo nie-wspołpracowe : d, jeżeli chodzi o przyszłosc rozgrywek, to kasowanie graczy, którzy nie chca wspolpracowac jest jakims plusem dla miasta, mimo iz w 90% to miastowi nie chca wspolpracowac, bo co zrobic z mafiozem, który nie chce wspolpracowac, i jest na podstawie tego uniewinniany, a nie tworzy miecha, na ktormy mozna go analizowac? Patrz Phoebe ;d ciezka sprawa
|
|
|
Ogólny
Aug 27, 2024 21:18:54 GMT 1
Post by insegnante dell'asilo on Aug 27, 2024 21:18:54 GMT 1
Wybaczcie mi za moje toksyczne zachowanie w D1. Po prostu już nie wiem jak dobrze podejść do wejścia w rozgrywkę, mam ten sam problem z edycji na edycję. Intensywność D1 jest tak duża i przy tym w moim odczuciu bezproduktywna, że nie czerpię przyjemności z gry na tym etapie. Myślałem, że szczerość pomoże mi przejść przez ten etap suchą stopą i konsensusem "zobaczymy jak się rozkręci". Widzę, że jednak to, na co wszyscy są wyczuleni to sztywność/spiętość (co jest zrozumiałe), a ja po prostu byłem spięty, bo czułem presję, której nie chciałem czuć. Takie uroki gry w mafię. no ja z ciebie zszedłem głosem rzutem na taśmę, szkoda że ten remis nie wachnął się w drugą stronę tak, w chuj szkoda tego day1.
Generalnie widzę ogromne negatywny rozpoczynania gierek w czwarteczek, ;d ten poniedzialek to eh, inna historia, bo co kto robi ciekawego w poniedzialek/wtorek w porównaniu do weeekendu
|
|
|
Ogólny
Aug 27, 2024 21:20:04 GMT 1
Post by insegnante dell'asilo on Aug 27, 2024 21:20:04 GMT 1
I ciezko mi uwierzyć w random mord.
Mysle ze to jest granie pod meczówke ;d
Ale MOnti z zalozeniem jego Ego-Top-like-Red - musi zakladac ze random mord
idk, random mord to takie sknocenie ze hej
oczywiscie to przy zalozeniu ze w mafii jest ten Egze
|
|
|
Ogólny
Aug 27, 2024 21:21:07 GMT 1
Post by Squbaniec on Aug 27, 2024 21:21:07 GMT 1
Co do mordu powiem tyle.
1. Popisowy numer Vice by załatwić kogoś nieoczywistego ale niewinnego mocno. 2. Jeśli mord losowany to w mafii pewnie jakiś Mirek/Judasz/Harry bo reszta by ustawiła mord.
|
|
|
Ogólny
Aug 27, 2024 21:21:39 GMT 1
Post by Przyjaciel on Aug 27, 2024 21:21:39 GMT 1
Wybaczcie mi za moje toksyczne zachowanie w D1. Po prostu już nie wiem jak dobrze podejść do wejścia w rozgrywkę, mam ten sam problem z edycji na edycję. Intensywność D1 jest tak duża i przy tym w moim odczuciu bezproduktywna, że nie czerpię przyjemności z gry na tym etapie. Myślałem, że szczerość pomoże mi przejść przez ten etap suchą stopą i konsensusem "zobaczymy jak się rozkręci". Widzę, że jednak to, na co wszyscy są wyczuleni to sztywność/spiętość (co jest zrozumiałe), a ja po prostu byłem spięty, bo czułem presję, której nie chciałem czuć. Takie uroki gry w mafię. Jak teraz patrze na twoje posty to były bardzo nie-wspołpracowe : d, jeżeli chodzi o przyszłosc rozgrywek, to kasowanie graczy, którzy nie chca wspolpracowac jest jakims plusem dla miasta, mimo iz w 90% to miastowi nie chca wspolpracowac, bo co zrobic z mafiozem, który nie chce wspolpracowac, i jest na podstawie tego uniewinniany, a nie tworzy miecha, na ktormy mozna go analizowac? Patrz Phoebe ;d ciezka sprawa Jasne, tylko że ja pisałem, że kładę chuja na D1 i zaczynam grać od D2. Wiem, że to takie aroganckie nieco, niekoleżeńskie, itd. W sumie to mogłem zrobić jak w którejś poprzedniej edycji, że nawet się nie wpisałem i nie zagłosowałem, że niby nie ogarnąłem startu czy coś
|
|
|
Ogólny
Aug 27, 2024 21:23:23 GMT 1
Post by Przyjaciel on Aug 27, 2024 21:23:23 GMT 1
no ja z ciebie zszedłem głosem rzutem na taśmę, szkoda że ten remis nie wachnął się w drugą stronę tak, w chuj szkoda tego day1. Generalnie widzę ogromne negatywny rozpoczynania gierek w czwarteczek, ;d ten poniedzialek to eh, inna historia, bo co kto robi ciekawego w poniedzialek/wtorek w porównaniu do weeekendu
Oj tak, lepiej zaczynać po jakimś odpoczynku.
|
|